PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری

tatuy
08-08-2009, 16:43
سلام دوستان عزیز من یه وبلاگ با چنتا موضوع ساختم ولی وقتی میخوام یه عکسو تو بلاگم آپ کنم
میرم تو ارسال مطالب و عکسو اونجا درج میکنم و بعدشم تیک موضوعی رو که میخوام عکس بره اونجارو
تیک میزنم ولی عکسم هم تو موضوع میره و هم تو صفحه اصلی وبلاگم حالا من میخوام عکسم تنها تو
موضوع باشه نه تو صفحه اصلی.
لطفا بهم کمک کنید که بدجوری گیرم.
با تشکر از شما سروران عزیز

bersam
08-08-2009, 19:22
من كه نفهميدم شما جي كار مي خواي بكني !!!
از جه سرويسي استفاده مي كني ؟؟
ببينم منظورت از موضوعات جيه ؟؟؟ بي زحمت به انكليسي بنويس جي ميكي !
اكه منظورت همون Tag يا description هست بايد بكم كه اينا فقط دسته بندي موضوعات شما هست ... موضوع شما توي صفحه ي اصلي مي اد و مثلا اكه من اومدم و فقط در مورد يه مورد خاص كار داشتم روي اون Tag كليك مي كنم و فقط POST هاي مربوط به اون موضوع براي من نمايش داده ميشه ...

tabriz-info
08-08-2009, 19:39
سلام دوستان عزیز من یه وبلاگ با چنتا موضوع ساختم ولی وقتی میخوام یه عکسو تو بلاگم آپ کنم
میرم تو ارسال مطالب و عکسو اونجا درج میکنم و بعدشم تیک موضوعی رو که میخوام عکس بره اونجارو
تیک میزنم ولی عکسم هم تو موضوع میره و هم تو صفحه اصلی وبلاگم حالا من میخوام عکسم تنها تو
موضوع باشه نه تو صفحه اصلی.
لطفا بهم کمک کنید که بدجوری گیرم.
با تشکر از شما سروران عزیز

منم متوجه نشدم چیزی

من كه نفهميدم شما جي كار مي خواي بكني !!!
از جه سرويسي استفاده مي كني ؟؟
ببينم منظورت از موضوعات جيه ؟؟؟ بي زحمت به انكليسي بنويس جي ميكي !
اكه منظورت همون Tag يا description هست بايد بكم كه اينا فقط دسته بندي موضوعات شما هست ... موضوع شما توي صفحه ي اصلي مي اد و مثلا اكه من اومدم و فقط در مورد يه مورد خاص كار داشتم روي اون Tag كليك مي كنم و فقط POST هاي مربوط به اون موضوع براي من نمايش داده ميشه ...

تائید میشه