ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی با مودم

pershianix
08-08-2009, 16:40
جدیدا سیستمم رو ارتقا دادم و توی سیستم جدید دوتا اسلت pci دارم و از هر دو دارم استفاده میکنم. مشکلم اینه که مودمم با سیستم جدید مشکل داره. مثلا به محض کلیک روی دکمه ی کانکت، سیستم هنگ میکنه و حتی موس هم تکون نمیخوره و مجبور میشم سیستمو ریست کنم.
با تعویض اسلت هم مشکل حل نشد. راه حل دیگه ای هم داره؟ مثلا با نرم افزار PCI Latency Tool میشه این مشکل رو حل کرد؟ در ضمن من با همین مودم توی سیستم قبلی هیچ مشکلی ندارم و براحتی کار میده. الانم دارم با همین مودم توی سیستم قبلی کار میکنم. ممنون میشم هرچه سر یعتر پاسخ بدید. اینم مشخصات سیستمم:
CPU: AMD PhenomII X4 3.2GHz
MAIN: Asus M4A78T-E
RAM:Corsair Dual Channel 2Gig DDR3

mf.designing
08-08-2009, 16:54
جدیدا سیستمم رو ارتقا دادم و توی سیستم جدید دوتا اسلت pci دارم و از هر دو دارم استفاده میکنم. مشکلم اینه که مودمم با سیستم جدید مشکل داره. مثلا به محض کلیک روی دکمه ی کانکت، سیستم هنگ میکنه و حتی موس هم تکون نمیخوره و مجبور میشم سیستمو ریست کنم.
با تعویض اسلت هم مشکل حل نشد. راه حل دیگه ای هم داره؟ مثلا با نرم افزار PCI Latency Tool میشه این مشکل رو حل کرد؟ در ضمن من با همین مودم توی سیستم قبلی هیچ مشکلی ندارم و براحتی کار میده. الانم دارم با همین مودم توی سیستم قبلی کار میکنم.
مشکل از مودم نیست دوست من ! شما احتمالا ویروسی هستید یا ویندوزتون مورد داره . اصلا مودم خراب باشه ، نرم افزارن تاثیری نداره ، فوقش ، کانکت نمیشه و ارور میده .

pershianix
08-08-2009, 19:50
مشکل از مودم نیست دوست من ! شما احتمالا ویروسی هستید یا ویندوزتون مورد داره . اصلا مودم خراب باشه ، نرم افزارن تاثیری نداره ، فوقش ، کانکت نمیشه و ارور میده .
ویروس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!شوخی میکنی؟ چرا تا چیزی میشه همه میرن سراغ ویروس؟ در ضمن من ویروسی بودن و نبودن ویندوز رو خیلی راحت تشخیص میدم. مبتدی که نیستم. نه مشکل ویروس نیست. ویندوزمم همون موقع که نصب کردم باهاش مودمو انتخاب کردم. مشکل داشت. لطفا سریعتر جواب بدین. ممنون.

pershianix
09-08-2009, 06:35
??????????????????????????????

khark11
09-08-2009, 07:28
??????????????????????????????

ميدونم مشكل داري و نگراني ولي اين حركات در شان يه يوزر متشخص نيست!

در مورد مودم هم عرض كنم معمولا بعضي مودم هاي قديمي وقتي ارتقايي صورت ميگيره سر ناسازگاري ميذارن در صورتي كه در سيستم قبلي درست بودن! من از اين موردها زياد داشتم، سعي كن درايور جديد واسش گير بياري اگه درست شد كه هيچ وگرنه تعويضش كن! راهي نميمونه

pershianix
09-08-2009, 15:44
ميدونم مشكل داري و نگراني ولي اين حركات در شان يه يوزر متشخص نيست!

در مورد مودم هم عرض كنم معمولا بعضي مودم هاي قديمي وقتي ارتقايي صورت ميگيره سر ناسازگاري ميذارن در صورتي كه در سيستم قبلي درست بودن! من از اين موردها زياد داشتم، سعي كن درايور جديد واسش گير بياري اگه درست شد كه هيچ وگرنه تعويضش كن! راهي نميمونه
فکر نکنم چیز بدی نوشته باشم؟
من فقط یه سوال پرسیدم اونم توی انجمن مربوطه و هنوز هم جواب درستی نگرفتم. به نظر شما اگه اینجا و توی انجمن مربوطه جواب نگیرم باید چکار کنم؟ یعنی توی این ایران 70-80 میلیونی یکی همچین مشکلی نداره یا نداشته؟ همه دارن با ADSL کار میکنن یا وای مکس؟ شایدم وایرلس؟ من فقط توی این مملکت مودم دارم؟
لطفا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه.
ممنون.

pershianix
09-08-2009, 15:45
پس این وقفه ی IRQ و این جور چیزا کشکه دیگه؟ یا مشکل ویروسه یا مشکل درایور و قدیمی بودن؟ IRQ و Latency هم کشک؟

sourena
09-08-2009, 16:02
منم فکر کنم چون قدیمیه اینجوریه! چون زمانی که Dial UP کار میکردم یه Zoltrix داشتم که وقتی سیستم رو ارتقا دادم به مشکل خوردم و مجبور شدم عوضش کنم و مشکلم حل شد!
البته ایراد مودم من چیز دیگه ای بود! الکی میگفت خط وصل نیست! بعد از 10 بار میتونستم کانکت بشم....
ولی با مودم جدید مشکلی نداشتم!

pershianix
09-08-2009, 16:18
یه بار دیگه مشکلمو مینویسم:
مشکلم اینه که موقع کار با مودم توی سیستم جدید، یا به محض کلیک روی دکمه ی کانکت، کامپیوتر هنگ میکنه و حتی موس هم تکون نمیخوره و یا دقیقه ی اولی که با مرورگرم دارم کار میکنم سیستم هنگ میکنه. اسلت مودم رو عوض کردم اما فایده ای نداشت. در ضمن توی اون یکی اسلت هم یه کارت --- دارم که توی سیستم جدید مدام DC مینداخت اما با استفاده از نرم افزار PCI Latency Tool مشکلش حل شد. کسی نمیدونه عدد مودم واسه کار کردن درست توی PCI Latency Tool چیه؟ در ضمن سیستم جدیدو با مودم USB امتحان کردم و بدون کوچکترین مشکلی کار میده.

amin khan
09-08-2009, 16:31
چه جالب...
منم یه جورایی این مشکل رو دارم
منم یه سیستم قدیمی داشتم که حالا یه جدید خریدم
از همون اول سرعت سیستم مطلوب ولی سرعت اینترنت به شدت کم بود و صفحات مختلف هم خیلی بد باز میشدن
مودم جدید رو با مودم سیستم قبلی عوض کردم ، سرعت درست شد ولی بعضی اوقات خود به خود دیس کانکت میشم و هنوز هم باید بعضی صفحات رو چند بار رفرش کنم
منم دیروز سیستم رو گرفتم
و قبل از هر کاری هم آنتی ویروس ریختم و آپدیت کردم ( nod32 ) و فایروال هم دارم ( zone alarm )
بنابراین مشکل از ویروس نیست
هر کی فهمید ما رو هم بی خبر نذاره
ثواب داره...

mf.designing
09-08-2009, 16:46
به زودی به حرفی که من گفتم میرسی ! :دی

pershianix
10-08-2009, 06:16
از اساتید بخش سخت افزار تقاضا دارم به این موضوع هم رسیدگی کنن.
ممنون.

pershianix
10-08-2009, 15:29
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟ مگه هدف انجمنها چیزی جز اینه؟

khark11
10-08-2009, 17:13
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟ مگه هدف انجمنها چیزی جز اینه؟

دليلشو تو نحوه پست دادن خودت ببين:13:

بچه هاي سخت افزار خيلي كم پيش مياد يه پستي رو بدون جواب بذارن حتي اگه خودشون بلد نباشن باز ميگردن از تو سايتهاي خارجي پيداش ميكنن ولي تو اين مورد شما.... !!

خوب من كه گفتم مودمت رو عوض كن و گوش نكردي حالا بايد به توصيه هام عمل كني شايد زنده شد مودمت:46:

مدل مودمت چيه؟ از چه چيپستي استفاده ميكنه؟

اولين كار اينه كه درايور جديد مودمت رو گير بياري يعني جديدترين درايور موجود، كه كار سختي هم نيست پيدا كردنش!

اينا رو تست كن تا بگم چي ميشه بعدش

khark11
10-08-2009, 17:54
شما مگه اينجا اعلام نكردين مشكلتون حل شده؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يا مشكل اجراي برنامه pci latency tool حل شده؟!

pershianix
11-08-2009, 21:46
شما مگه اينجا اعلام نكردين مشكلتون حل شده؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديا مشكل اجراي برنامه pci latency tool حل شده؟!
مشکلم با اون برنامه حل شده بود.

pershianix
11-08-2009, 21:51
یه چیز جالب:
من دوتا اسلت pci دارم که دوتاش پر بود، یکی با همین مودم و داون یکی با یه کارت ---. حالا که کارت --- رو از اسلتش درآوردم و مودمو زدم توی اسلت کارت --- و کارت --- رو به سیستم وصل نکردم، مودم داره خیلی خوب کار میده. پس اشکال از مودم و آپدیت درایور نیست. به نظر من اشکال مربوط میشه به IRQ. حالا با توجه به توضیحاتی که دادم از اساتید خواهش میکنم یه راهنمایی بکنن که چکار کنم تا بشه از هر دوتا PCI استفاده کرد و مودم بدون مشکل کار کنه.
ممنون.

khark11
12-08-2009, 08:20
یه چیز جالب:
من دوتا اسلت pci دارم که دوتاش پر بود، یکی با همین مودم و داون یکی با یه کارت ---. حالا که کارت --- رو از اسلتش درآوردم و مودمو زدم توی اسلت کارت --- و کارت --- رو به سیستم وصل نکردم، مودم داره خیلی خوب کار میده. پس اشکال از مودم و آپدیت درایور نیست. به نظر من اشکال مربوط میشه به IRQ. حالا با توجه به توضیحاتی که دادم از اساتید خواهش میکنم یه راهنمایی بکنن که چکار کنم تا بشه از هر دوتا PCI استفاده کرد و مودم بدون مشکل کار کنه.
ممنون.

به هر حال ساده ترين راه اينه كه اول آخرين درايور مودمت رو گير بياري، حجم زيادي هم نداره پس دنبالش باش! شايد درايور جديد خودش مكشكل تاخير رو حل كرده باشه!