مشاهده نسخه کامل
: بهترین برنامه اتوران ساز
ahmadx4u
08-08-2009, 13:14
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم بهترین برنامه اتوران ساز چیست؟ (با توجه به نکات زیر)
1. ساده و بسیار کارآمد
2. امکان پشتیبانی از فایل های ( فلش و اجرایی و ... )
3. قابلیت پنهان سازی یا کد گزاری فایل های اجرایی (در صورت امکان ) جهت جلوگیری از کپی برداری
البته بنظرم مورد آخر را بتوان از طریق برنامه های پنهان سازی در رایت سی دی و دی وی دی حل کرد.
mehdi_7070
08-08-2009, 13:43
با سلام و خسته نباشید
1.ساده و بسیار کارآمد
2.امکان پشتیبانی از فایل های ( فلش و اجرایی و ... )
3.قابلیت پنهان سازی یا کد گزاری فایل های اجرایی (در صورت امکان ) جهت جلوگیری از کپی برداری
البته بنظرم مورد آخر را بتوان از طریق برنامه های پنهان سازی در رایت سی دی و دی وی دی حل کرد.
سلام
برای پیدا کردن نرمافزار اتوران مدنظر اول از انجمنهای در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بحث های نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع کن. بعد که نرمافزار را انتخاب کردی، مقالههای اینجا را بخون. مثل: روش هاي حفاظت از داده هاي جانبي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saman3230
08-08-2009, 15:27
AUTO MEDIA PLAY STUDIO 7.5
فوق العاده است
ژولی لسکو
08-08-2009, 20:17
AutoPlay Media Studio 7.5
و اینجا هم بهت کمک میکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hitman-Group
08-08-2009, 21:17
فقط only
autoplay media studio 7.5
mf.designing
08-08-2009, 21:18
MMB بعد autoplay media studio !
سلام
MMB بعد autoplay media studio !
من هم MMB را پیشنهاد می کنم که نرم افزار ساده و خوبی برای این کار هستش :)
بای
ahmadx4u
12-08-2009, 22:38
از لطف دوستان ممنون
بعضی دوستانMMB
و بعضی دیگر
autoplay media studio
را پیشنهاد داده اند
میخواهم بدانم این برنامه ها میتوانند فایلهای اجرایی را مخفی یا بصورت کد شده در آورند
یعنی:
فایل های اجرایی exe. را بصورت پسوند تعریف شده توسط برنلمه اتوران ساز در آورده که فقط توسط برنامه اتوران اجرا گردد.
ahmadx4u
15-08-2009, 08:29
کسی برا کمک نبود
سلام
کسی برا کمک نبود
نمی دونم ، فکر کنم برنامه نویسی قوی بخواهد ، حالا این که این آتوران ساز ها از پسش
بر بیایند من نمی دونم،باید در انجمن مربوطه مطرح کنی ، ولی اگر که اینقدر برات مهم که
می خواهی اینقدر سطح امنیتش را بالا ببری خوب براش هزینه کن :)
بای
shahrokh2008
27-08-2009, 13:21
همه تون اشتباه میکنین.....mediator قدرتمند ترین برنامه ساخت اتوران در دنیا هستش...ورژن 9 حدود یک ساله که اومده ولی هنوز کرک نشده....ولی ورژن 8 کرک شده......قیمتش هم حدود 1200 دلاری هستش....
با سلام و خسته نباشید
1.ساده و بسیار کارآمد
2.امکان پشتیبانی از فایل های ( فلش و اجرایی و ... )
3.قابلیت پنهان سازی یا کد گزاری فایل های اجرایی (در صورت امکان ) جهت جلوگیری از کپی برداری
MMB خوبه چون مثل پراید میمونه. روندنش راحته و همه چیز هم داره! یه اسکریپت هایی مثل FILE EXIST هم داره که برای چک کردن فایل در مسیری خاص هست و میشه باهاش بچه قفل درست کرد!
auto play studio 7
خیلی امکاناتش خووبه و زیبا هم هست
همه تون اشتباه میکنین.....mediator قدرتمند ترین برنامه ساخت اتوران در دنیا هستش...ورژن 9 حدود یک ساله که اومده ولی هنوز کرک نشده....ولی ورژن 8 کرک شده......قیمتش هم حدود 1200 دلاری هستش....
خوب دوست عزیز هر کس یه نظری داره!
به نظر من هم MMb بهتره!
maqmohammadali
16-09-2009, 00:22
ببخشید کسی URL دانلود مجانی MMB رو که کار کنه داره ؟ لطفا به من یکی بگه . خیلی ممنون میشم .
ahmadx4u
22-09-2009, 12:36
هر وقت علما به اجماع رسیدند خبر دهید تا استفاده کنیم
hadi1990
11-01-2010, 00:03
*** فقط Multimedia builder
IR PROTECTION
29-01-2010, 09:32
سلام بن نظر من MUltimeadia builder خیلی عالیه چون باهش کار کردم
IR protection
omid.sarmad
28-02-2010, 17:23
بسته به نوع کاربری هر برنامه ای می تونه مفید باشه.
به عنوان مثال اگه کسی میخواد یه Autorun ساده بسازه بهترین نرم افزار Autoplay Menu Builder هست.
MMB و AMS هر دو برنامه های خوبی هستن و هر کدوم مزایای خودشون رو دارن.
من خودم با AMS کار می کردم.
assistant
04-03-2010, 15:11
AMS رو از کجا دانلود یا تهیه کنیم؟
دوستان لطفا امکانات AMS و mediator را معرفی کنید.
دوستان مجموعه نرم افزاری لرد اتورانشو با چی کار کرده؟
با تشکر
omid.sarmad
05-03-2010, 11:02
AMS رو از کجا دانلود یا تهیه کنیم؟
دوستان لطفا امکانات AMS و mediator را معرفی کنید.
دوستان مجموعه نرم افزاری لرد اتورانشو با چی کار کرده؟
با تشکر
لرد رو با برنامه نویسی درست کردند.
البته با AMS، MMB و ... هم میشه مثله اون و حتی از اون حرفه ای ترو ساخت.
لرد چیز پیچیده ای نداره!:46:
شما لینک دانلود رو هم بزارین تا ما دانلود کنیم !:41:
TousanRayan
14-04-2010, 07:30
سلام
من یک DVD برنامه اتخصاصی درست کردم برای شرکت خودم می خوام روش قفل بزارم و همچنین فایلهاش رو مخفی کنم برنامه های متداول همه یک جورایی مشکل دارند اگر کسی برنامه خاصی سراغ داره لینک دانلوش رو بزاره من دریافتش کنم .
پیشاپیش ممنون....
سلام
من یک DVD برنامه اتخصاصی درست کردم برای شرکت خودم می خوام روش قفل بزارم و همچنین فایلهاش رو مخفی کنم برنامه های متداول همه یک جورایی مشکل دارند اگر کسی برنامه خاصی سراغ داره لینک دانلوش رو بزاره من دریافتش کنم .
پیشاپیش ممنون....
سلام برای مخفی کردن فایل ها به شکل حرفه ای بطوریکه فقط با نرم افزار iso buster دیده میشن از نرم افزار ultra iso استفاده کن
برای جلوگیری از کپی هم از نرم افزار tz copy protection استفاده کن
tz copy protection
پسورد:
ultra iso
پسورد:
najafi r
08-05-2010, 12:02
فکر می کنم mmb خوب باشه
mortezaon
10-05-2010, 02:49
هميشه دنبال گل سرسبد برنامه ها باش به جاي اينكه بگردي دنبال برنام هاي ديگه من همه رو تست كردم بهترينش director هست برنامه اي ساده كه توش همه كار مي توني انجام بدي كه محصول كمپاني adobe است
chista2010
14-05-2010, 19:28
هميشه دنبال گل سرسبد برنامه ها باش به جاي اينكه بگردي دنبال برنام هاي ديگه من همه رو تست كردم بهترينش director هست برنامه اي ساده كه توش همه كار مي توني انجام بدي كه محصول كمپاني adobe است
موافق هستم البته نباید فراموش کرد که این برنامه به اون سادگی ها هم نیست و کد های اسرکیپتش یاد گرفتنش کمی زمان بر هست و به راحتی mmb و atms نیست
البته mmb یک برنامه قدمی هستش و دستورات script خیلی کمی داره در عوض نرم افزار autoplay media studio نرم افزار فوق العاده ای در زمینه ساخت اوتوران هست با صدها اکشن آماده و help بسیار قوی جهت استفاده از script ها و میشه گفت از همه نظر نسبت به mmb سر هست
فراموش نکنیم استفاده از فلش جلوه زیبایی و حرفه ای در ساخت اتوران میده به عنوان مثال اگر مجموعه نرم افزای کینگ جدید شرکت پرند رو دیده باشید که با فلش طراحی شده بسیار زیبا و شکلیل کار شده ،جهت کنترل خیلی دقیق اوتوران اگر چیزی فراتر از اینها بخواهیم باید از تلفیق چندین نرم افزار استفاده کنیم و کمی هم کد نویسی چاشنی کار کنیم به عنوان مثال محیط اوتوران را در visual studio برنامه نویسی کنیم بعد برای زیبا سازی از فلش بهره ببریم یا از نرم افزارهای director و adobe flash با هم استفاده نماییم و البته برای تازه کاران بهترین گزینه auto play media هست که به راحتی توسط آن میشه اوتوران های حرفه ای خلق کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.