مشاهده نسخه کامل
: صنایع یا معماری؟؟؟
سلام بچه ها...من نهایتا تا فردا وقت انتخاب رشته دارم...بین مهندسی صنایع و مهندسی معماری گیر کردم که کدومو انتخاب کنم...نظر شما چیه؟
دلیلتون رو هم بگین ممنون میشم...
خیلی خیلی مرسی:11::10:
MaaRyaaMi
08-08-2009, 11:56
شک نکن که صنایع بهترینه
معماری بازار کار خوبی نداره اینجا...
واسه صنایع همه جا کار هست ! رشته شم من شنیدم تو کارشناسی آسونه ولی ارشد سخته ...
موفق باشین!
pooyahacker
08-08-2009, 12:09
خب هرکدوم مزایا و معایبی دارن ؛ از مزایای صنایع میشه به بازار کار خوب و آسون بودن درسها اشاره کرد ؛ از مزایای معماری هم میشه ، تعداد زیاد دخترا در کلاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هنری بودن رشته رو نام برد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شک نکن که صنایع بهترینه
نیدونم من آخه شنیده بودم این 2 3 ساله وضع معماری خیلی خوب شده
از مزایای معماری هم میشه ، تعداد زیاد دخترا در کلاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هنری بودن رشته رو نام برد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که جزو معایبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در کل صنایع بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی مرسی از همتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
John Doe
08-08-2009, 13:05
اصلا قابل مقایسه نیستن.یکی هنریه یکی مدیریتی.بستگی به علاقه داره.ولی من خودم با توجه به اینکه اصلا هنرمند نیستم صنایع رو انتخاب میکردم
halflife g
08-08-2009, 13:06
من خودم صنايع ميخوونم كلا رشته اسوونيه به نسبت مكانيك و برق ولي از عمران و معماري سختتره
سه تا گرايش داره كه تحليله توليد و تكنولوژي هستش البته الان كم كم داره گرايشا حذف ميشه و خود صنايع -صنايع ميمونه.
از لحاظ ارشد خيلي سخته اگه قصد ادامه تحصيل داري و ميخواي ارشد قبول شي بايد رتبت خيلي خيلي پايين باشه چيزي در حدود زير 200 يا 300 چون كلا ارشدش فقط تو تهران و سنندج و اصفهان و شريف و بابلسر هستش اگه اشتباه نكنم
از لحاظ بازار كار هم بله بهتره چون رشته جوونتريه ولي به نظر من اين حرف تو ايران خيلي صادق نيس پس بهتره اين مورد بازار كار رو جدي نگيري.
راستي درسهايي هم كه خواهي خووند كلا ايناس:
حول و حوش 10 واحد اقتصاد-تحقيق در عمليانت و كنترل پروژه و ...... كه اينا جزو منابع ارشدت هم محسوب ميشه-امار مهندسي تيوري احتمالات-علم مواد روشهاي توليد(مربوط به ريخته گري و .....)-يه 6 7 تا هم كارگاه داري كارگاه جوش ريخته گري تراش و ...... (حالا تو گرايشا اين كم و زياد ميشه)
از مزایای معماری هم میشه ، تعداد زیاد دخترا در کلاسكلاس خود ما دخترش خيلي بيشتر از پسر چون رشته خيلي فني نيس مثه مكانيك در نتيجه دخترا خيلي به طرف اين رشته ميان.
بازم اگه سوالي بود در خدمتم
رضا بستگی به خودت داره
بعضیا پولشو دارن به معماری هم علاقه دارن خوششون هم میاد میرن معماری
فقط یه بدی داری میشنی 3 ساعت طرح میکشی بعد میری سر کلاس استاد میزنه پارش میکنه اعصابتو بهم میریزه
صنایع رو زیاد نمیدونم
شک نکن که صنایع بهترینه
واسه صنایع همه جا کار هست ! رشته شم من شنیدم تو کارشناسی آسونه ولی ارشد سخته ...
موفق باشین!
معماری بهتر و آینده شغلی بهتری داره.
اینو می تونی از فوق لیسانس ها و دکترهای معماری بپرسی.
ولی فقط اینو بگم که کار مهندس معمار از همه مهندسها کمتر و حقوقش از همه بیشتره.
یه مثال: تمام نقشه های مربوط به یه پروژه ، توسط مهندسین عمران و برق و...... کشیده میشه آخر سر میاد زیر دست معمار ((((( فقط برای امضا))))) و هر چی مدرکت بالاتر باشه این امضا گرون تره. از 2 میلیون شروع میشه به بالا.
من خودم کامپیوتر می خونم یه موقع نگید از رشته خودم دفاع کردم:46:
برادرم معماری می خونه.
بهترین گرایش ارشدش هم مدیریت پروژه
موفق باشید
من خودم صنايع ميخوونم كلا رشته اسوونيه به نسبت مكانيك و برق ولي از عمران و معماري سختتره
سه تا گرايش داره كه تحليله توليد و تكنولوژي هستش البته الان كم كم داره گرايشا حذف ميشه و خود صنايع -صنايع ميمونه.
از لحاظ ارشد خيلي سخته اگه قصد ادامه تحصيل داري و ميخواي ارشد قبول شي بايد رتبت خيلي خيلي پايين باشه چيزي در حدود زير 200 يا 300 چون كلا ارشدش فقط تو تهران و سنندج و اصفهان و شريف و بابلسر هستش اگه اشتباه نكنم
از لحاظ بازار كار هم بله بهتره چون رشته جوونتريه ولي به نظر من اين حرف تو ايران خيلي صادق نيس پس بهتره اين مورد بازار كار رو جدي نگيري.
راستي درسهايي هم كه خواهي خووند كلا ايناس:
حول و حوش 10 واحد اقتصاد-تحقيق در عمليانت و كنترل پروژه و ...... كه اينا جزو منابع ارشدت هم محسوب ميشه-امار مهندسي تيوري احتمالات-علم مواد روشهاي توليد(مربوط به ريخته گري و .....)-يه 6 7 تا هم كارگاه داري كارگاه جوش ريخته گري تراش و ...... (حالا تو گرايشا اين كم و زياد ميشه)
واقعا ممنونم...شما اگه برمیگشتی به زمان انتخاب رشتت بازم صنایع رو انتخاب میکردی؟؟ لیسانس صنایع بازار کار خوبی داره؟
رضا بستگی به خودت داره
بعضیا پولشو دارن به معماری هم علاقه دارن خوششون هم میاد میرن معماری
فقط یه بدی داری میشنی 3 ساعت طرح میکشی بعد میری سر کلاس استاد میزنه پارش میکنه اعصابتو بهم میریزه
نه محمود اینا زیاد مهم نیست...من خودم به معماری علاقه دارم ولی تعارف ندارم...بچه پولدار نیستم(یعنی منظورتو متوجه نشدم... چرا شرط رفتن به معماری پولداریه؟؟)
یه مثال: تمام نقشه های مربوط به یه پروژه ، توسط مهندسین عمران و برق و...... کشیده میشه آخر سر میاد زیر دست معمار ((((( فقط برای امضا))))) و هر چی مدرکت بالاتر باشه این امضا گرون تره. از 2 میلیون شروع میشه به بالا.
من خودم کامپیوتر می خونم یه موقع نگید از رشته خودم دفاع کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادرم معماری می خونه.
موفق باشید
قسمت bold شده رو خودم خیلی شنیدم...
در مورد حق امضا هم فکر میکنم عمرانی ها هم حق امضا دارن درسته؟؟
ولی در کل من خودم به معماری خیلی علاقه دارم و راستشو بخواین زیاد از صنایع نمیدونم فقط همین آسون بودنشو خیلی شنیدم
ممنون DrXoX جان...
رظش پولدار بودن نیست
ولی باید آدم زرنگی باشی
میدونی چرا چون با یه مهندسی عمران یا معماری فوقش مهندس ناظر میشی
ولی باید پول بدست بیاری و بتونی خودت بری تو کار
و بتونی شرکت بزنی
و ...........
گرفتی ؟
ولی وقتی دوس داری به علاقت احترام بزار چون سعی میکنی تو رشتت پیشرفت کنی
halflife g
08-08-2009, 13:23
واقعا ممنونم...شما اگه برمیگشتی به زمان انتخاب رشتت بازم صنایع رو انتخاب میکردی؟؟ لیسانس صنایع بازار کار خوبی داره؟
صددرصد همين رشته رو انتخاب ميكردم به چند دليل:
1-به قول دوستان بازادر كارش بهتره و اگه بتوني با چند تا از دوستات دفتر ايزو بزني يا بعضي كاراي خاص ديگه نونت تو روغنه.
2- رشته اسونيه اين مورد خيلي مهمه اسونتر بودن رشته تو دانشگاه خيلي خيلي مهمه.
ولي خوب يه ايرادايي هم داره اين رشته:
1-همونطور كه گفتم ارشدش تقريبا كمي دست نيافتنيه
2- تقريبا در مورد همه چي بايد بخووني از مباني برق گرفته تا اصول حسابداري از اقتصاد كلان گرفته تا مقاومت مصالح (البته اين گاها يه مزيت به حساب مياد)
بازم اگه سوالي بود در خدمتم
نه محمود اینا زیاد مهم نیست...من خودم به معماری علاقه دارم ولی تعارف ندارم...بچه پولدار نیستم(یعنی منظورتو متوجه نشدم... چرا شرط رفتن به معماری پولداریه؟؟)
من اگه برگردم به 4 سال پیش مسلما باز هم کامپیوتر رو انتخاب می کنم. چرا؟
چون هیچ کسی اون موقع به من نگفت کامپیوتر رو انتخاب کن و علاقه شخصی خودم بود دوستان زیادی رشته های مختلقی پیشنهاد دادن ولی آخر سر((( خودم رشته ی مورد علاقم رو انتخاب کردم)))
والا داداش من 2 ترم دیگه درسش تموم میشه(معماری) ولی خیلی ربطی به پولدار بودن نداره! شاید این دوستمون منظورش بعضی از لوازمی هستش که برای بعضی از درس ها باید تهیه کنی . یه بار ترم اول می خری تا آخر استفاده می کنی!
در کل: هر کدوم خودت علاقه داری بهترین گزینه هستش و مطمئن باش اگر الان طبق نظر شخص دیگه ای انتخاب رشته کنی چند سال دیگه تاسف می خوری!
انشاا... رشته و شهر مورد علاقه ات قبول بشی :46:
موفق باشید
halflife g
08-08-2009, 13:26
ولی در کل من خودم به معماری خیلی علاقه دارم و راستشو بخواین زیاد از صنایع نمیدونم فقط همین آسون بودنشو خیلی شنیدم
البته دوست عزيز من يه جريت ميتونم بگم معماري چندين برابر اسونتر از صنايع هستش چون من دوستاي معماري هم دارم تقريبا هم هميشه تو دانشكده اونام و از واحداشون كمي خبر دارم اگه حوصله درست كردن ماكت و ور رفتن با اتوكد اينا رو داري مطين باش از پاس كردن درسايي مثه تحقيق در عمليات يا امار مهندسي يا اقتصاد مهندسي اسونتره
البته دوست عزيز من يه جريت ميتونم بگم معماري چندين برابر اسونتر از صنايع هستش چون من دوستاي معماري هم دارم تقريبا هم هميشه تو دانشكده اونام و از واحداشون كمي خبر دارم اگه حوصله درست كردن ماكت و ور رفتن با اتوكد اينا رو داري مطين باش از پاس كردن درسايي مثه تحقيق در عمليات يا امار مهندسي يا اقتصاد مهندسي اسونتره
رشته معماری درس های پروژه ای زیاد داره و همین باعث میشه شما بعد از 2 سال بتونی برای خودت کار کنی و یه دفتر فنی بزنی البته هر چی مدرکت بالاتر باشه هم کار بیشتر گیرت میاد هم پول بیشتر که دومی الان تو جامعه ما ارزش بیشتری داره.
MaaRyaaMi
08-08-2009, 13:45
همینجوری نمیگی علاقه داری؟
درساشو دیدی؟؟
اگه اینجوریه برو سراغ علاقه ت
چون ممکنه بعدا پشیمون شی...
در کل: هر کدوم خودت علاقه داری بهترین گزینه هستش و مطمئن باش اگر الان طبق نظر شخص دیگه ای انتخاب رشته کنی چند سال دیگه تاسف می خوری!
همینجوری نمیگی علاقه داری؟
درساشو دیدی؟؟
اگه اینجوریه برو سراغ علاقه ت
چون ممکنه بعدا پشیمون شی... آره ولی بازم آدم تا نره توی یه رشته نمیفهمه واقعا بهش علاقه داره یا نه
انشاا... رشته و شهر مورد علاقه ات قبول بشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشیدواقعا لطف داری دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------
مرسی بچه ها اطلاعاتمو خیلی زیاد کردین...واقعا ممنون
تا اونجا که فهمیدم سطح سختی و آسونیشون تقریبا در حد همه...فقط معماری کار عملیش بیشتره...
تعداد علاقه مندای به معماری هم کمتره...که کلا تو ایران کارای عملی زیاد طرفدار نداره...
ولی کلا هنوزم شک دارم بین این 2 تا...از یه طرف به معماری علاقه دارم از یه طرف تعریف صنایع رو هم خیلی میشنوم...بازم اگه بین این دو تا مقایسه خوبی داشتین بهم بگین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره مرسی...خیلی لطف دارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WrongDoer89
08-08-2009, 18:48
ما رو دریغ نکنیدا
کسی میدونه این شهرسازی چه جور رشته ایه چقد 4 سال اول به معماری شباهت داره اگه من برم شهرسازی بعداً می تونم تغییر رشته بدم برم معماری؟
ما رو دریغ نکنیدا
کسی میدونه این شهرسازی چه جور رشته ایه چقد 4 سال اول به معماری شباهت داره اگه من برم شهرسازی بعداً می تونم تغییر رشته بدم برم معماری؟
الان چند تا از دوستان هستن که لیسانس عمران دارن و دارن برای کنکور ارشد معماری می خونن .
شباهت رشته های عمران (اکثر گرایش ها) و معماری زیاده. فقط تو عمران درس های تئوری بیشتره.
WrongDoer89
09-08-2009, 07:46
الان چند تا از دوستان هستن که لیسانس عمران دارن و دارن برای کنکور ارشد معماری می خونن .
شباهت رشته های عمران (اکثر گرایش ها) و معماری زیاده. فقط تو عمران درس های تئوری بیشتره.
:11:
میگم این شهر سازی که میگید از گرایش های عمرانه ،فکر نکنم این جوری باشه .:46:
شاید قبلاً اینجوری بوده الان شهرسازی جدا شده .
نگفتید که می تونم تغییر رشته بدم یا نه ؟(4سال کارشناسی)
Mr_Hamid_Media
09-08-2009, 10:04
سلام دوست عزیز.ببین رشته معماری تا اونجا که من میدونم یه رشته بیشتر هنریه تا مهندسی.در سطح کارشناسی روی طراحی و رنگ آمیزی و اینجور چیزها بیشتر تمرکز داره و باید ذوق هنری و طراحی و تجسم و تخیل خوبی داشته باشی. برای همین بیشتر یه رشته ای هست که بدرد خانومها میخوره تا آقایون.البته اگه خصوصیات بالا رو داری این رشته برات خیلی خوبه.
به رشته عمران هم زیاد نزدیک نیست. شاید این اشتباه رو همه بکنن چون معماری و عمران مربوط به ساختمان و سازه میشه ولی درسها و واحدهای مشترک کمی دارن. درحالی که اگه دقت کنید مهندس عمران یک بنا رو میسازه و مهندس معمار هم اونو زیبا میکنه.
در ضمن مهندسی معماری در کاشناسی چیز زیادی برات نداره و باید تا کارشناسی ارشد بری.(قبلا معماری یکسره بود.یعنی کارشناسی نداشت و یکراست کارشناسی ارشد میگرفتی)منم اول این رشته رو انتخاب کردم ولی چون هیچ بهره ای از هنر و طراحی نداشتم اونو حذف کردم.
majid_potter7
09-08-2009, 10:25
به نظر من اگه زرنگ باشی معماری بهتره (از نظر مادی منظورمه)
ولی اگه تو فکر استخدامی بهتر و این حرفایی صنایع مناسبتره
از نظر سختی هم زیاد باهم فرق ندارن هر کدوم سختی خودشونو دارن، ولی معماری یه کم حوصله بیشتر میخواد...
saeed_h1369
09-08-2009, 10:59
رضا من با توجه به علایقت میگم برو معماری : دی : دی: دی
یکی از دوستانم معماری می خونه ، معدلشم بالای 17 اومده تا حالا. کارشون فقط طراحی و ماکت سازی هست و با عمران خیلی فرق داره . عمران بیشتر فیزیک و ریاضی هست.
بستگی به علاقه فرد داره . چون معماری ذوق و حوصله می خواد صنایع هم یکم دید وسیع می خواد مثلا شما باید منتظر هر جور درسی تو این رشته باشی( از رشته های مختلف) ، البته در مورد صنایع اطلاعاتم کمه و اگر اشتباهی بود تصحیح کنید.
از نظر بازار کار معماری یه کار تقریبا غیر دولتی خواهد داشت . مثلا فرض کن شما یه شرکت میزنی و اگر تو کارت ماهر باشی طراحی یه پاساژ یا سر در یه دانشگاه و ... رو بهت میدن.
ببند نیشتو سعید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------
اینطور که معلومه باید رندوم انتخاب کنم!!چون واقعا 2 تاشونو در یه سطح میبینم!
Rainy eye
09-08-2009, 11:46
حالا که میخوای رندوم انتخاب کنی صنایع رو انتخاب کن اسمش قشنگتره!!!!!!!:دی
WrongDoer89
09-08-2009, 11:54
حالا که میخوای رندوم انتخاب کنی صنایع رو انتخاب کن اسمش قشنگتره!!!!!!!:دی
کی گفته صنایع قشنگ،ه معماری قشنگه:46:
تازه رشتش هم قشنگه دردسرای صنایع رو نداره از این لحاظ میگم که که محیط کارش خشن نیست البته اینو واسه دخترا میگم و پسرای ...:27:
تازشم به سبز میاد :دی
حالا که میخوای رندوم انتخاب کنی صنایع رو انتخاب کن اسمش قشنگتره!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلنم قشنگ نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محیط کارش خشن نیست البته اینو واسه دخترا میگم و پسرای ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت من نیستم که؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازشم به سبز میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------
ولی در کل اگه تو معماری باید تا کارشناسی ارشد بخونم حوصلشو ندارم همین صنایع بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
halflife g
09-08-2009, 13:53
--------------------------
ولي خداييش تو يه سطح نيستن اگه معماري بخووني بايد تا حدي طراحي و نقاشي بلد باشي ماكت درست كني عكس بگيري از اين ساختمون و اون ساختمون و كمي هم محاسبات(اندك)
ولي صنايع يا كارگاهيه يا حل مسايل رياضي يا اقتصاد و .......... .
در نتيجه تو يه سطح نيستن خيلي فرق دارن البته همونطور كه گفتم شرط اينكه بازار كار كدوم خوبه رو بزار اخر سر مهم و مهم و مهم علاقس يعني اينكه چند سال بتوني اون رشته رو تحمل كني
alef_porrang
09-08-2009, 14:34
من دارم ارشد معماری میخونم . و یکی از ذوستای صمیمیم هم ارشد صنایع . هر ذو رشته نیاز به روحیاتی داره :
10معماری : نیاز به روحیه ی هنری و قدرت تحلیل بالا داره .
2-صنایع : درسای آسان داره و لی باید روحیه ی تحلیل و مذیریتت قوی باشه .
در مورد شرایط کار هم : همیشه برای یه دانشجوی خوب کار های خوب هست .
تا لیسانس اگه بخونی و بخوای بری سرکار تقریبا پایه حقوق جفتش یکیه .
ولی یه نکته : هزینه تحصیل در معماری کمی بالاست . باید مدام ماکت درست کنی و پروژه تحویل بدی که کمی هزینه میبره .
هر سوالی داشتی تماس بگیر باهام .یا پیام خصوصی بده .
ولي خداييش تو يه سطح نيستن اگه معماري بخووني بايد تا حدي طراحي و نقاشي بلد باشي ماكت درست كني عكس بگيري از اين ساختمون و اون ساختمون و كمي هم محاسبات(اندك)
ولي صنايع يا كارگاهيه يا حل مسايل رياضي يا اقتصاد و .......... .
در نتيجه تو يه سطح نيستن خيلي فرق دارن البته همونطور كه گفتم شرط اينكه بازار كار كدوم خوبه رو بزار اخر سر مهم و مهم و مهم علاقس يعني اينكه چند سال بتوني اون رشته رو تحمل كني
مرسی هاف لایف جان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم ارشد معماری میخونم . و یکی از ذوستای صمیمیم هم ارشد صنایع . هر ذو رشته نیاز به روحیاتی داره :
10معماری : نیاز به روحیه ی هنری و قدرت تحلیل بالا داره .
2-صنایع : درسای آسان داره و لی باید روحیه ی تحلیل و مذیریتت قوی باشه .
در مورد شرایط کار هم : همیشه برای یه دانشجوی خوب کار های خوب هست .
تا لیسانس اگه بخونی و بخوای بری سرکار تقریبا پایه حقوق جفتش یکیه .
ولی یه نکته : هزینه تحصیل در معماری کمی بالاست . باید مدام ماکت درست کنی و پروژه تحویل بدی که کمی هزینه میبره .
دستت درد نکنه اطلاعات خیلی مفیدی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سوالی داشتی تماس بگیر باهام .یا پیام خصوصی بده .
حتما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ati_1991
09-08-2009, 17:11
آقا سعيد! شما با توجه به علايق خودت كه نبايد به كسي بگي كه برو كدوم رشته:13:
مگه مي خواي واسه خودت انتخاب رشته كني؟
دوست داري، خودت برو:27:
m-narvan
10-08-2009, 00:07
سلام
به نظر من معماری
البته باید علاقه داشته باشین
دستتون قوی باشه و خلاقیت هم داشته باشین وگرنه براتون سخت میشه
من دیدم که با رتبه های خیلی خوب معماری رفتن ولی نتونستن ادامه بدن.یه سری استعداد های خاص میخواد.
صبرتون هم باید زیاد باشه چون ممکنه مثلا 10 شبانه روز واسه یه طرح و ماکتش زحمت بکشید بعد روز تحویل کار استاد با پا بره روش!!!!!
کلا فکر کنم زحمتش بیشتر از صنایع باشه(سختی و آسونی رو نمی دونم)
در ضمن فکر کنم معماری یه خورده با کلاس تر از صنایع باشه:دی البته نظر منه
mohsensoft
10-08-2009, 00:22
من نظرات دوستان رو نتونستم بخونم
ولی به نظر من صنایع بهتره
اما ببین خودت با کدومش حال میکنی
صنایع بین رشته های مهندسی رشته ی ساده ای هست
در واقع نوعی مدیریت محسوب میشه
به خاطر همین مدیریت صنعتی به مهندسی صنایع نزدیکه
اما معماری باید شم هنری داشته باشی
منظورم این نیست که مثلا نقاشیت خوب باشه
کلا رشته ایه که اگه علاقه نداشته باشی 2 زار نمی ارزه
ضمنا اینو هم یادت باشه که الان یه مهندس عمران حتی کارهای یه معمار رو هم واسه ساختمون انجام میده
saeed_h1369
10-08-2009, 10:33
آقا سعيد! شما با توجه به علايق خودت كه نبايد به كسي بگي كه برو كدوم رشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مي خواي واسه خودت انتخاب رشته كني؟
دوست داري، خودت برو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااا از اون حرفا بود خانوم محترم : دی
من رضا رو میشناسم که میگم وگرنه خودم بدمم میاد اما رضا نه : دی
M A T I N
10-08-2009, 12:00
اون رشته ای رو برو که بعدا پشیمون نشی ...
مثلا من با اینکه دارم برق میخونم و علاقه هم دارم ولی حاضرم رشتمو به معماری تغییر بدم ....
mohsensoft
10-08-2009, 12:03
راستی یه چیزی یادم رفت بگم معماری خرجش خیلی زیاده
یکی از دوستام معماری میخونه هر روز ماکت و این چیزا درست میکنن
چیکار کردی؟
من بدتر از تو موندم
آزاد صنایع قبول شدم سراسری معماری
کمکم کنید
linkin_park
11-09-2009, 11:16
من خودم کامپیوتر می خونم یه موقع نگید از رشته خودم دفاع کردم:46:
برادرم معماری می خونه.
موفق باشید
در مورد مقوله امضا کن پول بگیر ... خوب عمران تو همه رشته ها شاخ تره .... از معمار هم بیشتر ....
Mentally Art
11-09-2009, 13:26
ضمنا اینو هم یادت باشه که الان یه مهندس عمران حتی کارهای یه معمار رو هم واسه ساختمون انجام میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما عمران خوندی که میگی مهندس عمران میتونه کارای معمار رو انجام بده ؟؟!!!
شما میتونی کارای یه معمار رو انجام بدی؟
در مورد مقوله امضا کن پول بگیر ... خوب عمران تو همه رشته ها شاخ تره .... از معمار هم بیشتر .... شما grade چند داری تو رشته عمران که میگی عمران شاخ تره ؟ میشه مقولشو به ما هم توضیح بدی؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که در مورد چیزی اطلاعات جامع ندارید چرا باعث گمراهی دوستمون میشین؟
سرنوشت دوستمون به نوعی به این انتخاب بستگی داره ...
حالا کدوم رو انتخاب کردی؟
اگه توضیحی در مورد معماری و این موارد بالا خواستی بگو تا برات توضیح بدم
linkin_park
11-09-2009, 14:38
من خودم اطلاعات ندارم ولی دوستم مهندس عمرانه همین امضا کن پول بگیرشو همین طوری که شما تعریف میکردی اونم انجام میداد ..... من فقط در مورد همین مساله نظر دادم نه خود رشته ....... معماری رشته فوق العاده ایه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.