PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مدارهای الکتریکی رشته الکترونیک و تکنیک بیا تو جوابا رو بگو!

sale2000
07-08-2009, 23:10
سلام من میخوام سوالارو بزارم اینجا امکان داره یکی از عزیزان جواب هارو بگه به صورت تستیست؟متشکرم.:46:

anti_girl
08-08-2009, 22:29
بگو بالاخره يكي پيدا ميشه جواب بده ديگه...!!!!

نادر1368
12-08-2009, 21:29
بگو جواب بدیم وگرنه خودم اقدام کنم! این سوال اول مدارهای الکتریکی رشته برق:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم:

anti_girl
12-08-2009, 23:20
عجب سوالاييي بيد سخته ها....!:دي ماله بچه زرنگاست...!

نادر1368
13-08-2009, 21:31
بله!؟یعنی خیلی فوت ابه!؟ولی واقعا اینطوره ها!اولی داد میزنه 7.5 دومی.....رو نمیگم!بقیه رو هم کلا میزارم جواب دادین که هیچ وگرنه این رو هم خودم اقدام میکنم در کل میگن فقط سوالات کارگاه سیم پیچی و ماشین دی سی سخت بود میخواین همه رو بزارم اینجا؟چشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

saeed graph
31-08-2009, 14:30
اينارو باش.شما پيري نيسين كه مراد بدين و الا چند تا سوال و جواب توپ ميزاشتين /هر كه دارد هوس نمونه سوال ميل بده.من در خدمتشم

SAEED_DJ_GRAPH

payam
14-09-2009, 15:32
بگو جواب بدیم وگرنه خودم اقدام کنم! این سوال اول مدارهای الکتریکی رشته برق:
سوال دوم:

سلام . اين مدار الكتريكي هم مكافاتي شده واسه بچه ها هااا :دي
ببين توي مدار اول اگر RL = Rth اون وقت حداكثر توان به بار انتقال پيدا ميكنه . مقاومت معادل از موازي كردن مقاومت هاي 5 و 10 اهمي ؛ و سري كردن معادل اون ها با 5 اهمي به دست مياد . كه ميشه 18.3 !

توي مدار دوم هم كافيه واسه به دست آوردن مقاومت تونن ؛ منابع مستقل رو بي اثر كني . منابع ولتاژ در اينجا اتصال كوتاه ميشن . ( اگر جربان بود اتصال باز ) اوكي ؟ خوب شروع كن مقاومت معادل رو حساب كن . 2 تا مقاومت 10 اهمي با هم موازي هستن . Req1 = 5 . اوكي ؟ با 10 اهم بعدي سري ميشه . Req2 = 15 . پس Rth ميشه 15 اهم . Vth هم ذهني شد 40 ولت .

saeed graph
15-11-2010, 13:18
سلام.همان طور که گفتم شما راهنمایی می کنید ولی کامل نیست. برای درس مدار الکتریکی باید بیش از ایناوقت گذاشته بشه با یه تست و یه سوال کار حل نمیشه یا جزوه متنی ایمل کنید یا سایت یا کتاب معرفی کنید که بیشتر مورد استفاده قرار بگیره.متشکرم.اگر خواستید من در خدمت هستم :20: