مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد کلاس دوره جامع انیمیشن سه بعدی((ثواب داره اگه سر بزنید))
درود
بدون هیچ حرف اضافه میرم سر اصل مطلب مجتمع فنی دیباگران یه دوره کلاسهای دوره جامع گرافیک رایانه ای که مدت دورش 697 ساعت میباشد داره برگزار میکنه همراه با دوره جامع انیمیشن سه بعدی((مدت دوره 300 ساعت))
حالا ما با علاقه ای که گرافیک سه بعدی دارم میخواستم برم دوره جامع انیمیشن سه بعدی((مدت دوره 300 ساعت))
حالا مباحث آموزشی این دوره:
آشنایی با مبانی سواد بصری
پرسپکتیو
طراحی محصول((objest))
طراحی صحنه
طراحی شخصیت((آناتومی بدن))
مبانی فیلمنامه
کارگردانی ودکوپاژ
storyboard
مبانی بازیگری انیمیشن
بهره گیری از نرم افزار phtoshopدر نرم افزارهای سه بعدی
توانایی کار با نرم افزار 3dsmax
یادگیری مونتاژصوت وتصویر
یادگیری اصول متحرک سازی
اول دوستانی که اطلاعاتی در مورد این مباحث دارن یه توضیحی بدن بعد ارزششو داره برم توی این دوره ثبت نام کنم؟؟:11:
دوستان اگه توضیحاتی یا مقالاتی در مورد آشنایی با مبانی سواد بصری.کارگردانی ودکوپاژ.storyboard.مبانی بازیگری انیمیشن دارن دریغ نکنن
آقا از من میشنوی کلاسهای ایرانی رو ول کن...
به نظر من یه رشته از بخشهای CG )computer Graphic) رو انتخاب کن و برو DVD های آموزشیش رو بخر و کار کن ، اگه واقعاً درست و حسابی بشینی و این DVD ها رو نگاه کنی تو کمتر از نصف زمان این کلاسها میتونی چند برابر این کلاسها چیز یاد بگیری.. بازم میگم اگه واقعاً آدم کار کردن تو خونه هستی این کار رو بکن...
برای این کار باید انگلیسیت یه نمه خوب باشه...
دوستان اگه توضیحاتی یا مقالاتی در مورد آشنایی با مبانی سواد بصری.کارگردانی ودکوپاژ.storyboard.مبانی بازیگری انیمیشن دارن دریغ نکنن
مبانی سواد بصری توش یه سری توضیحات در باره ی مبانی انیمیشن و 3d و 2d و این چیزا بهت میدن...
کارگردانی که مشخصه ..
دکوپاژ رو نمیدونم...
storybord همون طرح اولیه برای ساخت یه فیلم هست که به صورت نقاشی ( به صورت کلی و با جزییات اندک ) تقریباً ثانیه به ثانیه تمام حالتها دوربین ، حرکات کاراکترها ، .... رو میکشن...
مبانی بازیگری انیمیشن هم که تقریباً مشخصه : توش بهت یاد میدن که چطوری توی یه فیلم در مقابل یه شخصیت فرضی بازی کنی و موارد دیگه ای توی همین مایه ها....
آقا از من میشنوی اصلا 3d رو ول کن....برا خودت میگم , من از تجربم فهمیدم یعنی تو ایران هنر رو باید بزاری در کوزه آبش رو بخوری.
فقط خرج الکی هستش...پولترو یه جای دیگه خرج کن.
پاک نا امید شدم:41::37::45:
پس شما میگید یعنی اگه یه موقع من کارم خوب شد روش تو بازار کار حساب نکنمالبته بازم میگم اول علاقه دارم بعد بازار کار برام مهمه
آقا از من میشنوی اصلا 3d رو ول کن....برا خودت میگم , من از تجربم فهمیدم یعنی تو ایران هنر رو باید بزاری در کوزه آبش رو بخوری.
فقط خرج الکی هستش...پولترو یه جای دیگه خرج کن.
این چه حرفیه ؟!
گنده هایی تو ایران هستن که اینجا کار رو میسازن میفرستن برای شرکت های خارجی و اصلاً از ایران هم خارج نمیشن : نمونه ی بزرگ و سرشناسش هم : عادل عدیلی
ایرانی هایی هم هستن که دارن تو شرکت های بزرک خارجی مثل disny ، EA دارن کار میکنن مثل " حبیب زرگرپور "
"حبیب زرگرپور" ایرانی هستش و تا تاریخی که اطلاع داشتم یکی از 3 نفر گنده ی maya کار جهانِ....
یا مثلاً سایت ir-models.com که تبلیغش توی همه ی سایتهای بزرگ CG خارجی هست رو یه ایرانی به اسم " مجید اسماعیلی " با یه ترکیه ای ساختن ، توی ایران هم هست و به صورت اینترنتی کار میکنه...
و ...
البته باید خیلی خیلی تلاش کنی که به یه همچین جایی برسی ها ؟!
N O V A L I S
07-08-2009, 22:29
منم راه پست 3 رو پیشنهاد می کنم.. فقط:
با این کار انگلیسیت (و شاید خیلی موارد دیگه ات!) بیش تر از یه نمه خوب میشه..
دنبال هر کاری ام که دلت می خواد برو و عاشقانه دنبالش کن.. اگه بیکار موندی بیا خر منو بگیر!
اینم یه نمونه کتاب در مورد مبانی سواد بصری که اصلا اسمش همینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عادل عدیلی
معروف ترین کار ایشون : دافنه و آپولو ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من اصلا اهل بحث را انداختن و این جور چیزا نیستم , ولی خدایی برای خودتون میگم فایده ای نداره من خودم یکی از اون افرادی بودم که اگه کسی میگفت تریدی بازار کارنداره باور نمیکردم , ولی بعد از این که وارد بازار کار شدم تازه حقیقت تلخ رو درک کردم.
حبیب و اینا رو بزارین کنار کمی منطقی فکر کنید من با خیلی از این گنده ها یی که تو ایران هستن صحبت کردم همشون گفتن از 3d چیزی در نمیاد برو تاجر بشو..وقتی باهاشون حرف میزدم نا امیدی رو حس میکردم که میگفت کاشکی یه رشته ی دیگه رو ادامه میدادم .
فقط اگه دوست داری میتونی برای سرگرمی ادامه بدی , ولی به هیچ وجه به عنوان کار ادامه نده چون غیر ممکنه , اگه اونقدر سرمایه داری که بری خارج فرق میکنه
ولی اگه میخوای بشینی وقتت رو پای انیمیشن هدر بدی که مثلا روزی حرفه ای بشی و بری خارج کشور بزار خیالت رو راحت کنم که این طرز فکر یه خواب و خیال بیشتر نیست.
N O V A L I S
07-08-2009, 23:14
بذارید دوستان پیش کسوت بیان جواب این دوستمون رو بدن (پست 10).. من یه نظر کلی دادم و بیشتر نظرم روی دنبال کردن این کار از روی عشق و علاقه بود و نه مسائل مالیش...
خوب البته "هر چیزی" تو این مملکت ممکنه!
دیگه فکر نمی کنم عظمت تاپ ترین کارهای CG قابل مقایسه با کار مثلا فردوسی باشه!
و همه می دونن "سلطان محمود" (و سلطاااااااااااااااااااااا ااااان محمودها") چقدر این نابغه ی بزرگ و کارش رو درک کرد!
دوستان من اصلا اهل بحث را انداختن و این جور چیزا نیستم , ولی خدایی برای خودتون میگم فایده ای نداره من خودم یکی از اون افرادی بودم که اگه کسی میگفت تریدی بازار کارنداره باور نمیکردم , ولی بعد از این که وارد بازار کار شدم تازه حقیقت تلخ رو درک کردم.
حبیب و اینا رو بزارین کنار کمی منطقی فکر کنید من با خیلی از این گنده ها یی که تو ایران هستن صحبت کردم همشون گفتن از 3d چیزی در نمیاد برو تاجر بشو..وقتی باهاشون حرف میزدم نا امیدی رو حس میکردم که میگفت کاشکی یه رشته ی دیگه رو ادامه میدادم .
فقط اگه دوست داری میتونی برای سرگرمی ادامه بدی , ولی به هیچ وجه به عنوان کار ادامه نده چون غیر ممکنه , اگه اونقدر سرمایه داری که بری خارج فرق میکنه
ولی اگه میخوای بشینی وقتت رو پای انیمیشن هدر بدی که مثلا روزی حرفه ای بشی و بری خارج کشور بزار خیالت رو راحت کنم که این طرز فکر یه خواب و خیال بیشتر نیست.
درود
شما دوست عزیز بازار کار تو صدا وسیما چطوره ؟پس این تیزرهای تبلیغاتی و انیمیشنهای 3 بعدی صدا وسیما رو چه کسانی میسازن؟؟ واقعا اونایی که کارهای صدا وسیما رو انجام میدن پس حتما ایرانی نیستن!!!!!!:41:
آقا بیخیال اصلا از همین لحظه هرکسی تو ایران انیمیشن بلد باشه رو هوا میزنند...:31::31::31:
انشاالله یه روزی به حرف من میرسین دوستان.
درود
شما دوست عزیز بازار کار تو صدا وسیما چطوره ؟پس این تیزرهای تبلیغاتی و انیمیشنهای 3 بعدی صدا وسیما رو چه کسانی میسازن؟؟ واقعا اونایی که کارهای صدا وسیما رو انجام میدن پس حتما ایرانی نیستن!!!!!!:41:
ببین این کارهای صدا و سیما رو چند تا گروه انجام میدن...
مثلاً کارهای سیا ساکتی رو بچه های گروه " حور " میسازن ، که بهرام عظیمی هم توی گروهشون بود ، البته از وقتی که بهرام عظیمی روی پروژه " تهران 1500 " کار میکنه توی گروه "حور " نمیره ، . از اون موقع اگه دقت کرده باشین سطح کارشون کلی فرق کرده و اون جزابیت قبل رو نداره....
حبیب و اینا رو بزارین کنار کمی منطقی فکر کنیدحبیب زرگر پور و امسال اون که آدم فضایی نیستن که ، اونا هم انسانن ، و مثل ما ایرانی ، فقط اونا به هدفشون ایمان داشتن و بهش رسیدن....
من با خیلی از این گنده ها یی که تو ایران هستن صحبت کردم همشون گفتن از 3d چیزی در نمیاد برو تاجر بشو..وقتی باهاشون حرف میزدم نا امیدی رو حس میکردم که میگفت کاشکی یه رشته ی دیگه رو ادامه میدادم .این که کار بزرگی نیست ، منم الآن با خیلی هاشون رابطه دارم ، و با بیشترشون صحبت کردم...
این جمله ( اگه میخوای پولدار بشی برو تاجر شو ) اگه اشتباه نکنم ، تیکه کلام " مجید اسماعیلی " (ir-models.com) هستش...
خیلی ها این حرف رو میزنن ، ولی اگه فکر کنی استفاده از این الفاظ با مشهور بودنشون رابطه ی عکس داره...
فقط اگه دوست داری میتونی برای سرگرمی ادامه بدی , ولی به هیچ وجه به عنوان کار ادامه نده چون غیر ممکنهفکر کنم اصلاً تو بازار کار نیستی دوست من... یه سری ها آدما با گدایی به کجاها که نرسیدن ( از دوستان CG کارم معذرت میخوام ) ... دیگه از گدایی که کم درآمد تر نیست که ...( ببین آدم مجبور میکنی چه مثال هایی بزنه !!!:13: )
اگه اونقدر سرمایه داری که بری خارج فرق میکنهمن خودم این پول رو ندارم ولی با 10 میلیون میشه رفت مالزی و انیمشن خوند ؛ دانشگاههای مالزی همشون شعبه های دانشگاههای بزرگ آمریکا و انگلیس هستن... دیگه خود دانی...
ولی اگه میخوای بشینی وقتت رو پای انیمیشن هدر بدی که مثلا روزی حرفه ای بشی و بری خارج کشور بزار خیالت رو راحت کنم که این طرز فکر یه خواب و خیال بیشتر نیست.اگه مثلاً من نمیتونم کاری رو انجام بدم دلیل بر این نمیشه که اون کار انجام ناپذیره... (فکر کنم دیگه نیازی به توضیح بیشتر نداره )...
Hamidreza2007
09-08-2009, 00:46
ببین دوست عزیز اگه تازه واردی و میخوای از صفر شروع کنی این کلاسا به دردت نمیخوره چون توی قسمت نرم افزارش که چیزای ساده رو میگن و میتونی از CD ها و همین سایت یاد بگیری...صد برابرشو
توی قسمت دکوپاژ و کارگردانی و ... هم چون مبتدی هستی به دردت نمیخوره...اینا برا وقتیه که کار با نرم افزار رو خوب یاد بگیری و بخوای پروژه از جایی بگیری...
از من میشنوی نرو چون کلاسایی که تو ایران برگزار میشه بازی پوله...!!!
منم پست 3 رو پیشنهاد میکنم
حبیب زرگر پور و امسال اون که آدم فضایی نیستن که ، اونا هم انسانن ، و مثل ما ایرانی ، فقط اونا به هدفشون ایمان داشتن و بهش رسیدن....
بله حق با شماست
این که کار بزرگی نیست ، منم الآن با خیلی هاشون رابطه دارم ، و با بیشترشون صحبت کردم...
این جمله ( اگه میخوای پولدار بشی برو تاجر شو ) اگه اشتباه نکنم ، تیکه کلام " مجید اسماعیلی " (ir-models.com) هستش...
خیلی ها این حرف رو میزنن ، ولی اگه فکر کنی استفاده از این الفاظ با مشهور بودنشون رابطه ی عکس داره...
بله حق با شماست
فکر کنم اصلاً تو بازار کار نیستی دوست من... یه سری ها آدما با گدایی به کجاها که نرسیدن ( از دوستان CG کارم معذرت میخوام ) ... دیگه از گدایی که کم درآمد تر نیست که ...( ببین آدم مجبور میکنی چه مثال هایی بزنه !!! )
کاملا درست می فرمایین
من خودم این پول رو ندارم ولی با 10 میلیون میشه رفت مالزی و انیمشن خوند ؛ دانشگاههای مالزی همشون شعبه های دانشگاههای بزرگ آمریکا و انگلیس هستن... دیگه خود دانی...
بله حق با شماست
اگه مثلاً من نمیتونم کاری رو انجام بدم دلیل بر این نمیشه که اون کار انجام ناپذیره... (فکر کنم دیگه نیازی به توضیح بیشتر نداره )...
ممنون از توضیحات روحیه گرفتیم....
سلام دوستان من برای شروع کلاسای آزاد پردیس دانشگاه سراسری و پیشنهاد میکنم.
درسته تا سطوح پیشرفته یاد نمیده ولی از اول به صورت اصولی شروع میکنه
بقیشو خودت میتونی با کمک دوستای تو p30 و dvd هایی که تهیه میکنی یاد بگیری
ولی بهت پیشنهاد میکنم از اول زیر نظر یه استاد شرو کنی
به امید خدا اگه واقعا خودت بخوای رسیدن به هیچ جا غیر ممکن نیست
موفق باشی:10:
Borhan72
10-08-2009, 13:27
بازار كار برای س بعدی سازی هست...
ولی بايد تخصصی بلد باشی ...
مثلآ بايد در حدی باشی كه تو يه شركت ساخت تيزر ها تبليغاتی يا تو يه شركت انيميشن سازی استخدام بشی...
اگر ميخوای كلاس بری من مجتمع فنی تهران رو پيشنهاد ميكنم...
البته اينی هم كه خودت گفتی خوبه ها...
سلام دوست عزیز
من کلاس های بیرونو نرفتم چون تا جایی که شنیدم تمام فنونو یاد نمیدن.... و بقول یکی از دوستان بازیه پوله
به نظرم برو تمام آموزش های 3dmax یا maya یا هر چی که دوست داری رو بگیر از اول بشن همرو با حصوله نگاه کن و هر قسمتو که دیدی شروع کن باهاش تمرین کن بهت قول میدم توی 3 ماه تا 6 ماه میتونی به 3dmax مسلط بشی در حد معمولی بعد دیگه یه خودت بستگی داره که چقدر استعداد داشته باشی...
باید خیلی تمرین کنی ., نباید نا امید بشی....
باید انگیزه و هدف داشته باشی...
من خودم یه هدف خیلی بزرگ دارم که میدونم بهش میرسم ...( همین بهم انگیزه میده..)
بعدشم دوست عزیز اگه کاره شما حرفه ای باشه توی همین ایران پوله خوب بهت میدن ... ( شک نکن )
ولی مشکل تمام ماها اینه که فکر میکنیم که خیلی بلد هستیم و باید بهمون پول خوب هم بدن ( منظورم با خودمه به کسی توهین نشه)
Farzad.wow
10-08-2009, 18:06
جیگر منم اصلا کلاس نرفتم ...... یعنی کلاسم اصلا دور رو برم نبود اصلا تو شهر ما کسی نمی دونه مکس چیه!!!!!
اما چون خودم علاقه داشتم رفتم دنبالش ...... اصلا انگیزه من واسه خرید کامپیوتر مکس بود سوم راهنمایی که بودم یادمه تلویزیون برنامه تصویر و حرکت رو می ذاشت یه بابایی هم مکس درس می داد با اینکه اون زمان کامپیوتر نداشتم پای همه ی برنامه هاش می شستم هی حال می کردم .........
فقط هدف مهمه ......:دی
رفیق مربیا تو ایران یا چیزی بارشون نیست یا خوباشونم درس نمی دن ......
پیشنهاد من آموزشای خارجی که خیلی می تونه دستتو بگیره ........
از الانم به فکر پول نباش ...... فقط خودتو قوی کن ...............!!!!!
goof_loisser
12-08-2009, 00:26
چه خبره ه ه ه ه
من ترم 2 کارشناسی کامپیوترم و 1 سال برنامه نویسی رو بصورت حرفه ای کار کردم اون زمون هم این حرفا رو به من میزدند .
برنامه نویس میگه برو تو گرافیک . گرافیک میگه برو سخت افزار . سخت افزار میگه برو نرم افزار و ...خلاصه بیشتر افراد از کارشون مینالن و فکر میکنن اون یکی بهتره به قول معروف (نوای نی از دور خوش است ) اگه بخوایی به حرف این و اون باشی نمی تونی یه جا دوام بیاری .
من1 سال و 6 ماهه مکس رو شروع کردم و تقریبا حرفه ای شدم و سخت کار کردم ، میکنم و خواهم کرد به حرف این و اون بها نمیدم و اون چیزی رو که خودم صلاح میدونم میکنم ( انیمیشن تازه تو ایران استارت خورده به نظر من بازار کارش خیلی خوب می شه )
بیشتر کسایی که میرن کلاس 90% فقط واسه خاطر گرفتن یه مدرکه که توی انیمیشن مدرک مهم نیست کار مهمه .
انیمیشن رو باید طوری یاد بگیرین که بتونین کارهای تبلیغاتی خوبی رو ارائه بدین مثلا در کنار تری دی مکس افتر افکت رو هم حرفه ای کار کنین- شکر خدا DVD های آموزش حرفه ای تصویری و سایت های آموزشی فراوانی از این نرم افزار ها داخل اینترنت موجوده که مشکل منبع رو حل کرده.
البته اینو هم اضاف کنم : یاد گیری انیمیشن کار تقریبا سختیه به نظر من اگه نمیخواین تو این هنر بهترین باشین اونو شروع نکنین چون بعید میدونم موفق بشین . اگه واقعان میتونین و وقت شو دارین بسم الله بگین و گرنه وقت تلف کنیه (یادگیری انیمیشن اول علاقه و استعداد میخواد بعد اون وقت و بعدش حوصله ) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.