ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SUZUKI DVDRW SL 185A

bersam
07-08-2009, 17:47
سلاك دوستان ... خسته نباشين ... من اين دي وي دي رام رو دارم ... ولي حس مي كنم كه توي خوندن دي وي دي هاي فيلم ضعيف عمل مي كنه ...
حدس زدم كه شايد با ابديت فريمور (firmware) اون مشكل حل بشه ... اكه ممكنه كسي فريمور ابديت اين سخت افزار رو اكه موجوده بزاره ...
اكه از شركت سازندش باشه كه خيلي خوب ميشه ولي اكه متفرقه هم هست طوري نيست حداقل يه جيزي باشه كه نزنيم كل درايور نابود بشه ... ممنون !

Kianoosh
07-08-2009, 19:02
سلام

من چیز خاصی پیدا نکردم شما اینو ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نبود اینجا مطرح کن:

مدلش اینه دیگه؟:

bersam
08-08-2009, 09:14
مدلش همينه ولي نوشته هاي روي درش يكم فرق مي كنه ! يعني اين Dual 18X بايد باشه ... اوه البته خب اين اصلا با اون فرق مي كنه !!! :دي !!! اون DVD هست و اين DVDRW Dual 18X
با كارانتي سرير هم بايد باشه(روش نوشته سرير جايزه !!!!)

bersam
08-08-2009, 13:06
خب به شركتش بيغام زدم و اون ها هم ايميل من رو به نمايندشون توي تهران فرستادن و اين جواب رو هم كرفتم :

The related firmware that you mentioned is not available now. If your device has problem, please send it to our Tehran service center.
Tel: 021 84048

خب مثل اين كه FirmWare جديدي منتشر نشده ... به هر حال ممنون !

bersam
09-08-2009, 13:46
خب رفت روي اعصاب !!! امروز اومدم يه دي وي دي تازه رايت شده با سرعت كم رو بزارم و لينوكس رو نصب كنم !!! انواع و اقسام ارور ها رو كرفتم !!! بعد رفتم ببينم مشكلش جيه ... ديدم ارور بافر مي ده ... buffer .... يعني مشكلش جيه ؟؟؟ ميشه دستي حلش كرد ؟؟؟ يا حتما بفرستم تهران ؟ كارانتي سرير هست ...