ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای خرید یک Speaker باید به چه ویژگی هایی توجه کرد؟

alizarghami
07-08-2009, 17:16
سلام. من یک چند وقتیه می خوام یک Speaker خوب بخرم. :8: ولی چون اطلاعاتم در مورد سیستم Speakerها کمه نمی دونم چجوری می تونم Speaker مناسب رو پیدا کنم.
مثلا می دونم یک چیزی به نام RMS وجود داره ولی اصلا نمی دونم چیه و این که چقدر باشه خوبه و یا چیزای دیگه.
می خواستم اگه می شه هم یک سری اطلاعات در مورد Speakerها بدین و هم اگه مورد خوبی به نظرتون می رسه معرفی کنین.

ممنون

shahramcat
07-08-2009, 21:20
اول باید ببینی برای چه کاری میخای اس÷یکر بگیری ...... این خیلی مهمه صرفا برای موزیک یا فیلم یا بازی .....

برای موزیک باید 2.1 که استریو باشه ترجیحا با استاندارد THX که تو بعضی مدلهای آلتک لنسینگ هست .....

برای فیلم باید 5.1 و اگر جا داشته باشی 7.1 بگیری که صدای دالبی و فراگیر بگیری ازش .....

برای بازی هم 5.1 انتخاب خوبی هست .....

RMS به توان خروج واقعی صدا میگن ..... هرچی بالاتر صدای بلندتر ! PMPO هم هست که توان واقعی نیست مثلا عددش 5000 !! هست که برای تبلیغ بیشتر از این استفاده میکنن ....

مسئله دیگه db یا شفافیت صدا هم هست که هرچی بالاتر باشه بهتر هست مثلا 85db یا 97db ......

alizarghami
07-08-2009, 21:56
مرسی. اطلاعات خیلی خوبی بود.

حالا می شه یه توضیح در مورد این 5.1 و 2.1 و ... بدی؟

این عددا یعنی چی؟

و این که کانال چیه؟ مثلا می گن اسپیکر 5 کاناله یا یک همچین چیزی؟؟؟

mf.designing
07-08-2009, 22:09
برا خرید میتونی به فناوری هایی مثله THX توجه کنی .RMS م مهمه ولی نه درحد کیفیت پخش !
این 5.1 بودن به حالتی هست که اسپیکر 5 تکه هست با یه ساب و ... و 2.1 دو تکه هست
به این نکته هم توجه کن که قول کنترل از راه دور و مموری خور و ... نخور و توجه نکن که اینا بیشتر تبلیغاتی هستن و اسپیکرهای گرون هیچ کدوم از اینارو نداره ! چون کنترل از راه دور بیشتر باعث نویز میشه ، مثلا مدل logitech z5500 که یکی از گرونترینهاست و نزدیک500 قیمتشه ريال کنترل از راه دور نداره !
یه نکته هم بگم ، سعی کن از مارکایی مثله logitech یا ceative بگیر . البته edifier هم بدک نیست (اگه قلابی نباشه !)

Ealireza2003
08-08-2009, 02:22
به نظر من سعی کن چیزی بخری که Tree Way باشه
ساب هم داشت که چه بهتر
در حال حاظر اکثر اسپیکرا Two Way شدن ...
یه سابم میزارن روش مغزت رو متلاشی میکنه ....

یک سری JBL چندین سال پیش دیده بودم که Tree Way بودن ....
مید باس داشت روش
ساب خوبی هم روش گزاشته بودن
در کل انتخاب بدی نبود

خودمم کریتیو 5.1 دارم
اصلا راضی نیستم
باسش رو 0 کردم
هیچ خبری از باس- مید باس نیست ...
یکم باسش رو زیاد میکنی همه چی غروغاطی میشه و صدا به هم میریزه .
برای فیلم هم اکثرا فیلم هایی که من دیدم 2 کانال رو ساپورت میکردن .

اگه شما بودجت رو مشخص میکردی بهتر میشد راهنمایی کرد