PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6 و 8 چیه؟

mohsensoft
07-08-2009, 13:42
سلام
من جدیدا خیلی این 6و8 رو شنیدم
اما نمیدونم چیه؟
به ساسی مانکن مربوطه؟ :31:
کلا در موردش توضیح بدین
ممنون:27:

sinasalar2007
07-08-2009, 13:48
اطلاعات من ناقصه در زمینه ی موسیقی ولی فکر میکنم به اهنگ های شاد میگن که با ضرب و تنبک و از این جور چیزا نواخته بشه:27:

به زبان ساده تر اهنگ هایی که اینجوریت میکنه :26:

Doyenfery
07-08-2009, 13:54
8/6
از نظر تئوری موسیقی یه کسر میزانه که بیان می کنه تو هر میزان 6 نت یا سکوت چنگ داریم

ارزش زمانی چنگ = 8/1

صورت کسر تعداد نت در میزان رو بیان می کنه مثلا 8/3 یعنی سه نت در هر میزان 8/5 ، پنج نت در هر میزان که کشششِ این نت

ها باندازه 8/1 یا همون چنگ هست .

در گذشته (زمان حک.مت پهلوی برنامه ای (فکر کنم آخر هفته ها ) پخش میشد که اسمش همین شش هشت بود .. که موسیقی

پاپ ِ ایرانی پخش می کرد .. و چون ریتم یا کسر میزان موسیقی پاپ ایرانی اکثرا 8/6 هست این برنامه این نام رو گرفت

تو نظر عموم موسیقی 8/6 یعنی کو چه بازاری یا پاپ یا بندری یا هر چی که شما اسمشو میذاری .

که طبعا اینطور نیست .. به عنوان نمونه ترانه ای مثل nothing Else Matters از متالیکا هم ریتمش 8/6 هست .

امیدوارم توضیحات مفید باشه .

mohsensoft
07-08-2009, 13:56
ممنون
پس 6و 8 که ساسی مانکن و بقیه میخونن در واقع همون آهنگ های کوچه بازاریه که الان همه میخونن دیگه؟

Benygh
07-08-2009, 14:07
تا جایی که میدونم به این سبک R and B و یا R&B هم میگند .

mohsensoft
07-08-2009, 14:22
این R&B مخفف چه کلماتیه؟

Azot
07-08-2009, 14:43
این R&B مخفف چه کلماتیه؟

Rhythm and Blues

Azot
07-08-2009, 14:46

نه ببینید یه چیز کلا جداست .

اینهایی که شما میگید سبک هستن ممکنه ریتمشون 3/4 باشه یا 6/8 یا 3/8 یا ...

6/8 رو دوستمون توضیح دادن ، 6/8 ترکیبی هست . مثلا شما آهنگ خوابهای طلایی که ریتم بسیار آرومی داره رو در نظر بگیرید که 6/8 هست با یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا ...

ضمنا دوستان فکر نکنید این ساسی مانکن هر چی میگه از رو اطلاعاتش میگه . این اگه موسیقی بلد بود چیزی از 6/8 و اینها میدونست نمیرفت رپ بخونه که ! فکر نکنید من از رپ خوشم نمیاد ها ! مثال زدم ...

Doyenfery
07-08-2009, 15:49
پس لازم شد دوباره ی سری توضیحات اضافی بگم :

پس 6و 8 که ساسی مانکن و بقیه میخونن در واقع همون آهنگ های کوچه بازاریه که الان همه میخونن دیگه؟

اینا می تونن (و اسفاده هم می کنن البته ) از انوع کسر میزان های متداول .. مل 4/4 - 4/3 -4/2 8/6 .

البته کسر میزان ها (در کل) چیزی بیشتر از 100 تا هستن .! و کسر میزان های متداول تو موسیقی(در کل -و در هر ژانری) علاوه بر

اونایی که گفتم 8/3 -8/12 -4/8 -8/9 و 4/5 (که ایدو میزان اخیر میزان لنگ هستن) و چن تایی دیگه هستن . حالا :

تمام این کسر میزان ها (با توجه به تاکید نت (که کدوم نت ضعیف تر ادا بشه - کدوم قویتر) یه ریتم میسازه

مثلا 4/4 لامبا

چیزی که من تو پست فبلی روش تاکید داشتم به عنوان جواب شما : این بود که به اشتباه اهنگ های کوچه بازاری و .. و ... تو ایران 8/6

شناخته میشن که میتونن 8/6 باشن و هم نباشن (یه کسر میزان دیگه داشته باشن ولی بازم همون حالو هوارو اشته باشن )

6/8 رو دوستمون توضیح دادن ، 6/8 ترکیبی هست . مثلا شما آهنگ خوابهای طلایی که ریتم بسیار آرومی داره رو در نظر بگیرید که 6/8 هست با یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا ...

به میزان هایی که هر ضرب اونا قابل تقسیم به 2- 4 -8 باشه میزان های سا ده میگن
و به میزان هایی که هر ضرب اونا قابل تقسیم به 3 - 6 - 9 -12 باشه میزان ترکیبی می گن .

و میزان های لنگ توضیحش کمی پیچیده تره و از حوصله این تاپیک و من خارجه ;)

یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا

این بترکون بودن یا نبودن تنها به آرانژمان ساز ها - امپ ها و آمپلیفیکیشن سا زها بستگی داره .

بنابراین :
ریتم بسیار آرومی بی مناست .

ریتم یه چیزه واحده ، که با پارامترهایی که بالا اشاره کردم می تون Heavy Metal باشه symphnic Rock - pop و pop ایرانی یا بعضی کارهای

به اصطلاح ساسی 8/6 !

موفق باشید

N O V A L I S
07-08-2009, 21:08
یعنی میزانش شش هشتم هست! من نمی دونم چرا می گن شی و هشت!
یه میزان ترکیبی 2 ضربیه که هر ضرب اش از 3 چنگ تشکیل شده... برای فهمیدن ساده اش تو هر ثانیه (یا با تمپوی دیگه ای(زمان کمتر یا بیشتر دیگه ای)) یه بار پا بزنید و بشمارید: یک، دو، سه که وقتی پشت سر هم پا بزنید و بگید میشه: یک، دو، سه / یک، دو، سه / یک، دو، سه..
این یه توضیح ساده بود... امیدوارم مفید باشه...

eblis_boy1386
08-08-2009, 23:15
ريتم 8/6 كه داراي انواع گوناگوني است.

یک نوع Slow Rock 6.8
یک نوع دیگر هم Fast 6.8

1-
يتم 8/6 كه داراي انواع گوناگوني است.ابتدا من يك نوع آنرا كه به ريتم 8/6 سنگين (اسلو راك) معروف است به صورت خيلي ابتدايي به شما نشان ميدهم البته خود شما بعد از اينكه در ريتم قوي شديد ميتوانيد گونه هاي ديگر را بسازيد. بطور مثال شما ميخواهيد اين ريتم را بروي آكورد لا ماژور امتحان كنيد. حالت كلي را در تصوير ميبينيد.در ضمن در تصوير ضرباتي كه بالاي آن نقطه سياه وجود دارد يعني اينكه آن ضربات به سيم باس گيتار برخورد ميكند و بقيه ضربات بروي سيم تريبل گيتار برخورد مي كنند

2-
نوع ديگر ريتم 8/6 داراي سرعت بيشتري است و حالت ريتميك در آن بيشتر ديده ميشود.شكل كلي اين ريتم را در تصوير زير ميبينيد.همانطور كه در تصوير ميبينيد اولين ضربه رو به پايين ضربه اي است كه بروي سيم باس گيتار برخورد كرده و ضربه دوم (ضربه رو به پايين) كه نقطه سياه بروي آن قرار گرفته وبروي سيم تريبل گيتار اجرا مي شود بايد بگونه اي اجرا شود كه صداي تك تك سيمها شنيده شود و بعد از آن نوبت ضربه سوم كه ضربه رو به بالا و بروي سيمهاي تريبل اجرا ميگردد و سپس ضربه رو به پايين كه بروي سيم تريبل اجرا ميشود و ضربه آخر ضربه رو به بالا كه بروي سيم تريبل اجرا ميگردد.بطور مثال اين ريتم را بروي آكورد لا ماژور ميشنويم كه ابتدا بصورت آهسته اجرا شده و سپس آنرا با سرعت بيشتر اجرا كردم. البته شما نيز بايد از سرعت كم شروع كنيد و كم كم سرعت خود را در اجراي ريتم بالا ببري

pezhmantoop
10-08-2009, 19:55
فکر کنم این آهنگ های ساسی مانکن و اشکان که یک کم قر توشه را 6و8 می گویند
کلا آهنگ های باحال و شاد و رقصی را میگن

Doyenfery
11-08-2009, 00:12

این همه اینجا قصه تعریف کردیم .. شما داری میگی لیلی تایتانیک بود!!

vioman
11-08-2009, 01:26
یه میزان ترکیبی 2 ضربیه که هر ضرب اش از 3 چنگ تشکیل شده... برای فهمیدن ساده اش تو هر ثانیه (یا با تمپوی دیگه ای(زمان کمتر یا بیشتر دیگه ای)) یه بار پا بزنید و بشمارید: یک، دو، سه که وقتی پشت سر هم پا بزنید و بگید میشه: یک، دو، سه / یک، دو، سه / یک، دو، سه..

دوست عزیز

نباید در نحوه ی بیان ریتم عبارات کسری بکار بره
دو چهارم یا شش هشتم اشتباه هستند(صحیحش دو چهار ، یا شش هشت هستش)

این اعداد در اصل 2 عدد مجزا هستند که فقط از لحاظ جایگیری روی هم قرار میگیرند:20:

:11:

mohsensoft
11-08-2009, 13:00
این قسمت خیلی باحال بود :دی
ولی خداییش من از این کسر و این چیزا هیچی نفهمیدم :دی
ممنون

Azot
11-08-2009, 13:51
این قسمت خیلی باحال بود :دی
ولی خداییش من از این کسر و این چیزا هیچی نفهمیدم :دی
ممنون

اگه خیلی موسیقی کار کنید و استعدادتون خوب باشه تو ماه 5 یا 6 ام از کار کردنتون تازه با 6 و 8 آشنا میشید ...

Azot
11-08-2009, 13:52

100% درست و مفیده ... البت برای کسانی که موسیقی کار کرده باشن و حداقل یه آشنایی در مورد ضرب و ... داشته باشن ...

mohsensoft
11-08-2009, 18:21
اگه خیلی موسیقی کار کنید و استعدادتون خوب باشه تو ماه 5 یا 6 ام از کار کردنتون تازه با 6 و 8 آشنا میشید ...
ممنون
حالا اینی که اینا میخونن واقعا 6 و 8 هست یا اینا هم مثل ما فقط یه چیزی شنیدن؟