PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : KDE 4.3 منتشر شد

satttanism
07-08-2009, 12:43
میز کار KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F%25DA%25A9%25DB%258C%25E2%2580%258C%25D8%2 5AF%25DB%258C%25E2%2580%258C%25D8%25A7%25DB%258C_% 25DB%25B4) در جدیدترین بروز رسانی خود، نسخه ۴.۳ از این میز کار را منتشر کرد. این پروژه که با نام رمز Caizen شناخته می‌شود تغییرات بسیار زیادی نسبت به نسخه قبلی کا.دی.ای یعنی نسخه ۴.۲ داشته است، در این به روز رسانی چیزی حدود ۱۰۰۰۰ باگ برطرف شده است و حدود ۲۰۰۰ قابلیت جدید که توسط کاربران درخواست شده بوده است به این میزکار اضافه شده است، این ارقام نشان دهنده جدیت برنامه نویسان فعال روی این میزکار دارد که با جدیت هرچه تمام‌تر در صدد افزایش محبوبیت کا.دی.ای در میان کاربران هستند، اضافه شدن چیزی حدود ۲۰۰۰ قابلیت جدید در یک بروز رسانی میانی از این میزکار بسیار موضوع جالبی است که شاید شما در نقطه مقابل یاد میزکار ویندوز بیندازد که شاید بعد از ۳ یا ۴ سال درخواست متوالی کاربران از مایکروسافت در انتها پوسته‌ای جدید به جای یک میزکار پیشرفته و بدون کمترین تغییر به کاربران تحویل داده شد!
تغییرات عمده‌ای در این بروز رسانی ایجاد شده است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به تغییرات ایجاد شده در جهت افزایش کارایی میزکار اشاره کرد که شامل نرم‌افزارها و بخش‌های KWin، Plasma Desktop Shell، Dolphin، KRunner و صفحه تنظیمات سیستم بوده است. به عنوان مثال پوسته پیشفرض محیط پلاسما به پوسته Air تغییر کرده است که پوسته‌ای سبک‌تر از پوسته پیش‌فرض قبلی یعنی Oxygen است، امکانات گرافیکی جدیدی به Plasma اضافه شده است، میزکار کا.دی.ای حالا می‌تواند خود را با موقعیت جغرافیایی شما هماهنگ کند؛ موضوعی که بیشتر نرم‌افزارها امروزه از آن استفاده می‌کنند تا با استفاده از موقعیت جغرافیایی شما اطلاعات مناسب‌تری را در اختیار شما قرار دهند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ویدئوی زیر می‌توانید اندکی از تغییرات اعمال شده روی میزکار KDE 4.3 را ملاحظه کنید، به قدرت گرافیکی این میزکار توجه کنید، این میزکار محیطی رویایی را برای شما فراهم می‌کند که تا مدت‌ها از جلوه‌های گرافیکی آن لذت خواهید برد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کا.دی.ای میزکار آزادی است که برای سیستم‌های لینوکس و یونیکس طراحی شده است، این میزکار ظاهری شبیه ویندوز را برای کاربران لینوکس فراهم می‌کند، میزکار و نرم‌افزارهای آن تلاش می‌کنند تا شباهت بیشتری را با ویندوز برای کاربران فراهم کنند تا فرآیند گذار از ویندوز به لینوکس راحت‌تر انجام شود، در مقابل میزکار گنوم محیطی شبیه به سیستم‌عامل مکینتاش را برای کاربران فراهم می‌کند.
نسخه ۴ کا.دی.ای تغییرات عمده‌ای را نسبت به نسخه‌های قبلی خود یعنی سری نسخه‌های ۳ داشته است که موجب بیشتر شدن سرعت اجرای نزم‌افزارهای آن به میزان ۲۰ تا ۳۰ درصد شده است. نسخه ۴ کا.دی.ای تغییراتی بنیادی را در ظاهر این میزکار ایجاد کرد که همه به واسطه استفاده از پوسته‌ای به نام پلاسما است. کا.دی.ای ۴ تقریباً همزمان با ارائه ویندوز ویستا عرضه شد، در آن زمان مقایسه‌های زیادی میان این میزکار و محیط گرافیکی ویندوز ویستا یعنی Aero انجام شد و همه کارشناسان به قدرت کا.دی.ای اشاره داشتند ولی بعضاً مشکلات پایداری در کا.دی.ای موجب کاهش شهرت این میزکار در میان کاربران لینوکس شده است و هر کاربر لینوکسی که از آن استفاده کرده باشد شاید آن را به قصد گنوم ترک کند تا شاید محیطی پایدارتر و البته سبک‌تر داشته باشد ولی در مجموع میزکار کا.دی.ای یکی از مهمترین میزکارهای موجود برای نسخه‌های متعدد لینوکس است که در کنار گنوم از میزکارهای موجود روی اکثر توزیع‌های لینکوس هستند.

pariyana.com

sudotux
07-08-2009, 15:32
بعد از گذشت ۴۸ ساعت از نصب KDE 4.3 , هر چقدر تلاش کردم نتونستم کاری کنم که کرش ( crash ) کنه ! بهترین دسکتاپی بوده که توو عمرم دیدم ... واقعا رویاییه ... :40::46:

kolahesiah
07-08-2009, 15:47
ولي من با باز كردن چند برنامه پشت سر هم راحت تونستم كاري كنم كه براي 30 ثانيه كرش كرده بود

sudotux
07-08-2009, 17:14
ولي من با باز كردن چند برنامه پشت سر هم راحت تونستم كاري كنم كه براي 30 ثانيه كرش كرده بود

این حرفی که در پست قبلی گفتم فقط حرف من نیست بلکه حرف خیلی از دوستانی هست که چند روزه دارن با KDE 4.3 میکنن ! من با بیش از ۱۰ تا برنامه ی باز برای چندین ساعت متوالی هم کار کردم ولی کوچکترین مشکلی نداشتم. به هر حال اگر واقعا همچین مشکلی داری سوالات زیر رو جواب بده تا با کمک هم مشکل رو حل کنیم:

از چه توزیعی و چه نسخه ای استفاده می کنی ؟
کارت گرافیکت چیه ؟ آیا درایورش رو نصب کردی ؟
با چه روشی KDE 4.3 رو نصب کردی ؟
در کنار گنوم که نصبش نکردی ؟
خروجی دو دستور زیر رو اینجا بذار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید