مشاهده نسخه کامل
: حجم صفحات
سلام،
چه حجمی برای صفحات وب مناسبه و چی کار کنم که حجم کم بشه؟
Mohammad King
07-08-2009, 12:57
سلام 700 /800 کیلو بایت .
بستگی داره که چه چیز هایی میخوای تو سایتت بزاری؟؟//؟؟ اینارو بگو تا بهت بگم/
موفق باشید
eblis_boy1386
07-08-2009, 15:41
سلام،
چه حجمی برای صفحات وب مناسبه و چی کار کنم که حجم کم بشه؟
براي كم كردن حجم وب
بايد عكس هاي كم حجم و بي كيفيت قرار بديد . :10:
سلام 700 /800 کیلو بایت .
بستگی داره که چه چیز هایی میخوای تو سایتت بزاری؟؟//؟؟ اینارو بگو تا بهت بگم/
موفق باشید
فرم نظر سنجی و فرم ثبت نام و یه سری مطالب علمی و عکس!
Mohammad King
08-08-2009, 22:24
فرم نظر سنجی و فرم ثبت نام و یه سری مطالب علمی و عکس!
سلام
900 تا 800 کیلو بایت /بازم بستگی به نوع عکست و رزولشن عکست داره و لی همون 800/700 خوبه/
موفق باشید:40:
بهتره كه عكس ها رو به صورت لينك قرار بدي ... اين طوري هم سريع تر صفحت باز ميشه ... يعني يه عكس كوجيك باشه و وقتي روش كليك مي كني بره به لينك اصلي عكس ... جون براي سايت هايي كه قرار دادن عكس هست ... مهم هست كه عكس هايي با كيفيت بالا بزارن ...
Mohammad King
09-08-2009, 10:51
بهتره كه عكس ها رو به صورت لينك قرار بدي ... اين طوري هم سريع تر صفحت باز ميشه ... يعني يه عكس كوجيك باشه و وقتي روش كليك مي كني بره به لينك اصلي عكس ... جون براي سايت هايي كه قرار دادن عكس هست ... مهم هست كه عكس هايي با كيفيت بالا بزارن ...
اون وقت سایت جذابیتی نداره. در ثانی برای باز کردن عکس باز هم زمان میره.
:41:
خب اين جوري هم سايتت سنكين ميشه !!! من وقتي ديال اب بودم سايت هاي سنكين رو قبل از باز كردن مي بستم ...
روش ديكه هم كه معموله و استفاده مي شه اينه كه توي صفحه ي اول فقط جند تا Post جديدت رو بزاري !! مثلا فقط 5 تا يا كمتر ... و توي هر كدوم هم فقط يه عكس بزار و بقيش رو به ادامه ي مطلب لينك بده :)
beautifulmind_i
09-08-2009, 21:35
میتونی عکس هایت را با استفاده از فتوشاپ به صورت slice یعنی تقسیم شده به جند تکه قرار بدی ، این جوری سرعت لود شدن عکس ها بالاتر میره .
در ضمن در قسمت هایی که از تکرار یک عکس به دست می آید ( مثلا menu bar ) بخش کوچکی از اون عکس رو در بک گراند قرار بده تا خودش تکرار شود .
موفق باشی
Mr. President
15-08-2009, 14:03
"بر اساس مطالعات اخیر دانشگاه آکسفورد کاربران اینترنتی تنها 5 ثانیه برای دیدن اولین نشانه ی یک وبسایت وقت صرف میکنند به عبارتی دیگر وبسایت ها تنها 5 ثانیه وقت دارند که load بشوند "
خوب این یعنی چی ؟
یعنی اینک اگه 5 ثانیه گذشت و کوچکترین چیزی لود نشد ،وبسایت فرت !
شما هم حدث بزن که سرعت کاربرانت چقدره و وبسایتتو تنظیم کن !
عکس ها رو هم وقت میخوای سیو کنی اول توی فتوشاپ اینو بزن :
file> save for web
این کار تا حد قابل توجهی حجم عکساتو میاره پایین
بای
Ehssan_it
19-08-2009, 20:53
تاکید رو نوشته بالائی
تو یک کتاب خوندم برای تست وبسایتتون نفستون رو حبسکنید و کلید اینتر رو بزنید اگه تا اخر تحملتون وبسایت باز شد که هیچی اگه نشد یعنی باید روش کار کنی
اگه با نرم افزار های اماده داری میسازی کدهای اضافی زیاد داره میتونی خیلی هاش رو برداری.
استاندارد ترین حالت یک سایت 450 کیلو بایت هست که برای این که حجم صفحات پایین بیاد باید از سی اس اس استفاده کنی و حتما اون رو هم به صورت لینک به صفحه پیوند بدی که جا کمتری بگیری و اما در مورد عکس فتوشاب فکر این کار رو در منوی فایل کرده که به صورت save for web گزینه ای داره که بهترین حالت عکس رو در فرمت های مختلف تصویری قرار داده میتونی از اون کمک بگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.