مشاهده نسخه کامل
: افزودن فونت جدید به ویرایشگر متن وب سایت
Cyberlife
06-08-2009, 21:52
من چطور میتونم به لیست فونتهای قسمت ویرایشگر سایتم فونتهای استاندارد فارسی مثل Koodak و Titr و Homa و
... رو اضافه کنم ، البته یک سایت دیدم که ادعا میکرد میتونه فونتهای داخل سایت رو عوض کنه اینم از آدرسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا راست یا دروغش پای خودش ، من که نتونستم فونت سایتهای نمونه رو عوض کنم ، هر کی عوض کرده بگه ، اگه با عکس بزاره که خیلی خوبه .
Cyberlife
07-08-2009, 14:55
کسی نیست بگه من چطور میتونم به لیست فونتهای سایتم فونتهای استاندارد فارسی اضافه کنم .
Cyberlife
09-08-2009, 12:08
1 هفته گذشت .....
tabriz-info
09-08-2009, 12:53
میشه این که کاری نداره
فقط جز دردسر برات خیری نداره
چون اگه اون فونت استاندارد نباشه و یا اصلا بین فونتهای یوزر نباشه انقدر براش مشکل ساز میشه که طرف وقتی سایت رو باز میکنه دیگه از خیرش میگذره و سایت رو میبنده
بهترين كار اينه كه از فونت مورد نظرت عكس بگيري و عكسش رو بزاري ... كه البته باعث سنكين شدن صفحه ميشه !!!
Cyberlife
09-08-2009, 17:20
میشه این که کاری نداره
فقط جز دردسر برات خیری نداره
چون اگه اون فونت استاندارد نباشه و یا اصلا بین فونتهای یوزر نباشه انقدر براش مشکل ساز میشه که طرف وقتی سایت رو باز میکنه دیگه از خیرش میگذره و سایت رو میبنده
ممنون از شما ، میشه روش انجام این کار رو بگید ؟
ببینم میشه یه کاری کنیم که وقتی کاربر سایت ما رو باز کرد فونت به صورت خودکار توی پوشه فونتها کپی بشه .
به اين كشكي هم فكر نكنم باشه !!!
اكه اين جوري بود ويروس ها خيلي خيلي خيلي راحت مي اومدن توي سيستم شما و جولون مي دادن !!! فكر نكنم هيج مروركري اجازه ي همجين كاري رو بده ... مكر اين كه از كاربر اوكي بگيري كه ايا مي خواي نصبش كني ؟؟؟ بعد هم كاربر مختاره ! مي تونه دانلودش كنه ولي نصبش نكنه !!! : دي !
و بر فرض هم اكه بشه ... كاربر سه سوته صفحه رو مي بنده !!! هر سري فونت حدودا 200-300 كيلوبايت حجمشه ... اين هر سري بخواد فايل رو كبي كنه ... يعني 300 كيلوبايت حجم اضافه روي سايتت !!! همون عكس بگيري بهتر باشه !
Cyberlife
10-08-2009, 12:06
به اين كشكي هم فكر نكنم باشه !!!
اكه اين جوري بود ويروس ها خيلي خيلي خيلي راحت مي اومدن توي سيستم شما و جولون مي دادن !!! فكر نكنم هيج مروركري اجازه ي همجين كاري رو بده ... مكر اين كه از كاربر اوكي بگيري كه ايا مي خواي نصبش كني ؟؟؟ بعد هم كاربر مختاره ! مي تونه دانلودش كنه ولي نصبش نكنه !!! : دي !
و بر فرض هم اكه بشه ... كاربر سه سوته صفحه رو مي بنده !!! هر سري فونت حدودا 200-300 كيلوبايت حجمشه ... اين هر سري بخواد فايل رو كبي كنه ... يعني 300 كيلوبايت حجم اضافه روي سايتت !!! همون عكس بگيري بهتر باشه !
خیلی ممنون ، پس با این حساب به طور کل بیخیال فونت بشیم ، بریم سراغ عکس ببینم چی میشه :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.