ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث پیرامون دوره های آموزش بین الملل و دانشگاه مجازی

mf.designing
06-08-2009, 16:21
سلام به تمام دوستاندانشگاهی و دوستانی که قصد ورود به دانشگاه دارند :40:
بچه ها من برای انتخاب رشته به مشکل خوردم در مورد انتخاب این دوره های آموزش عالی بین الملل و دانشگاه مجازی ! چندتا سوال دارم :
1-این دانشگاه ها روزانه حساب میشن یا شبانه ؟!
2-مدرکشون چه تفاوتی داره ؟
3-کدوم دانشگا ها بهترن تو این ضمینه ؟
4-دوران تحصیل چند سالست ؟
5- اگه شهریه داره ، شهریه ها چقدره ؟
و سایر توضیحات لازم ...

MaaRyaaMi
06-08-2009, 19:00
سلام به تمام دوستاندانشگاهی و دوستانی که قصد ورود به دانشگاه دارند :40:
بچه ها من برای انتخاب رشته به مشکل خوردم در مورد انتخاب این دوره های آموزش عالی بین الملل و دانشگاه مجازی ! چندتا سوال دارم :
1-این دانشگاه ها روزانه حساب میشن یا شبانه ؟!
2-مدرکشون چه تفاوتی داره ؟
3-کدوم دانشگا ها بهترن تو این ضمینه ؟
4-دوران تحصیل چند سالست ؟
5- اگه شهریه داره ، شهریه ها چقدره ؟
و سایر توضیحات لازم ...

1- هیچ کدوم چون مجازی که کاملا مشخصه از اسمش ... بین الملل هم خب شرایطشو نوشته تو دفترچه !
2-تفاوتی نداره ... البته مجازی غیر انتفاعی هم داریم ولی خب فک کنم مدرک اونایی دانشگاه روزانه هم هستن ( مثل خواجه نصیر یا علم و صنعت و ... ) بهتره :46:
3- کدوم ؟! بین الملل یا مجازی ؟؟ همه شون خوبن به نظرم جز همون غیر انتفاعی ها که مجازی هم هستن !
4-فک نمی کنم با بقیه دوره ها فرقی داشته باشه کارشناسی باید 4 سال باشه دیگه ... شایدم من اشتباه کنم
5- شهریه هاشون تو دفترچه هست !!! ولی بین الملل شهریه ش زیاده

همه اینایی که گفتین تو دفترچه هست فقط کافیه یه دور بخونی !
من خودم نخوندم چون علاقه ای ندارم به این دو تا... پول بین الملل هم ندارم:31::31:

javat00
07-08-2009, 13:33
ولا تا اونجا که من شنیدم میگن 2 سال میشینی پشت نت درس یاد میگیری بعدش میری سر کلاس مثل بقیه !!!!!!!!!!!!!

mf.designing
08-08-2009, 13:12
بچه ها الان دارم انتخابرشته میکنم ، گیج شدم !
حقیقتش من نمیدونم که این دوره های آموزش مجازی چطورن ؟ شهریه دارن ؟ یا روزانه حساب میشن ؟ اگه روزانه حساب میشن ، آیا من اگه قبول بشم و نرم مثله دوره های روزانه از کنکور سال بعد محروم هستم یا نه ؟!

mf.designing
08-08-2009, 14:25
کسی نیست از بچه های کنکوری و دانشگاهی به من جوابی بده ؟!

pozitron1369
08-08-2009, 15:15
این واحدهای بین الملی شهریه اش خیلی بالاست در حد ترمی 5-6 میلیون واسه رشته های مهندسی و بیشتر از اون واسه پزشکی!مجازی رو نمیدونم.