ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد قابلیت real time مکس

3dlove
06-08-2009, 10:42
سلام
نابستون گرم همتون بخیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم در مورد قابلیت real time مکس 2010 سوال کنم که اصلا کاربردش چیه ؟ کیفیت خروجیش در چه حده ؟
چجوری میشه باهاش کار کرد و کلا اگه یه آموزشی چیزی در موردش هست کجا میتونم پیدا کنم .؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.

tatuy
06-08-2009, 17:08
دوست عزیز ریل تایم فرقش با کارای دیگه اینکه شما از کار رندر نمیگیری و همون تو محیط نرم افزار کارت ریل میشه واسه
آموزشم آقا هادی تخصص زیادی تو این کار دارن.

Warden
06-08-2009, 17:40
لازم به ذکر بگم ............. که در ریل تایم از کارت گرافیک کار میکشه ولی اگه در محیطتون انیمیتی دارین باید سی پیو خوبی داشته باشد ............... کیفت رندر رو نداره ولی مکس 2010 اینو جبران کرده ................ البته اگه منظورتون مکس باشه

N O V A L I S
06-08-2009, 17:58
یه سوالی.. این ویژگی همون دیدن نور و سایه تو صحنه است که با کلیک راست و انتخاب مسیر :
Viewport Lighting And Shadows > Enable Viewport Shadows Selected ممکن میشه یا چیز دیگه ایه؟ از چه نسخه ای اضافه شده؟ (من با 2008 کار می کنم.)

Hamidreza2007
09-08-2009, 00:48
یعنی رندرش RealTime شده ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی بیاد توضیح بده....

hadi665
09-08-2009, 21:51
خوب ولا تا جایی که من میدونم این قابلیت ریل تایم که توی مکس هست ، بیشتر برای اینه که قبل از رندر سایه ها رو توی ویوپورتت ببینی و این هم محیطه کارتو قشنگ تر میکنه هم یه نمای جالب داره
اما به هر حال اگه بخوای خروجی ریل تایم مثلا برای اجرا توی هر کامپیوتری رو بگیری باید بری سمت موتور های بازی یا شبیه ساز هایی مثل quest3d که کار باشون زیاد سخت نیست

;)

vincent7412
09-08-2009, 23:23
پلاگين visuall حالت real time رو با مكس به صورت مستقيم و قابل اجرا در همه جا بوجود مياره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Warden
10-08-2009, 08:18
اره تو Help مکس 2008 بود که گفته بود در این ورژن اضاف شده ......... خوب خیلی توپه علاوه بر اون در real time تون میتونین Bump ها رو ببینین .............. که اینم تو مکس 2008 اضافه شده

samadsam
16-08-2009, 19:22
از نظر من realtime صرفا برای آزمایش انیمیت در یک محیط مجزاست و چون رندر خیلی طول می کشه می شه با این ابزار انیمیت ساخته شده رو با یک کیفیت پایین به نمایش در آمورد .