مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدی در ویندوز ویستا
shahabprince
06-08-2009, 07:24
سلام تو رو خدا یکی به من بدبخت کمک کنه.وقتی من ویندوز ویستا نصب میکنم و تمام نرم افزارها و درایورها رو نصب میکنم بعد سراغ نصب بازی و نرم افزارهای دیگه میرم ولی وسط نصب چراغ هاردم همینجوری روشن میمونه و دی وی دی رایترم کار نمیکنه لطفا اگه کسی بلده کمکم کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سیستم من:
Motherboard:Asus g-surf365
ram:2gig patriot
cpu:athlonx2 5200
hard:320gb maxtor
graphic:geforce8600gt
B.i.r.i.y.a
26-08-2009, 01:30
سلام تو رو خدا یکی به من بدبخت کمک کنه.وقتی من ویندوز ویستا نصب میکنم و تمام نرم افزارها و درایورها رو نصب میکنم بعد سراغ نصب بازی و نرم افزارهای دیگه میرم ولی وسط نصب چراغ هاردم همینجوری روشن میمونه و دی وی دی رایترم کار نمیکنه لطفا اگه کسی بلده کمکم کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سیستم من:
Motherboard:Asus g-surf365
ram:2gig patriot
cpu:athlonx2 5200
hard:320gb maxtor
graphic:geforce8600gt
شايد مسخره به نظر بياد !
مطميني ديسكي كه ميذاري تو دستگاه خراب نيست يا حداقل خش نداره ؟
اگه با بيرون اوردن ديسك (cd يا DVD) مشكل حل ميشه و چراغ هارد خاموش ميشه احتمال زياد بايد مشكل از ديسكي باشه كه ميذاري...
چون بارها اين مورد براي خودم پيش اومده گفتم...
امتحان كن ، نتيجشو بگو...
سلام
من يه مشكل ضرورى و فورى و خيلى مهم دارم، ببينيد كسى مى تونه كمك كنه:
مشخصات سيستمم:
Minboard: DFI 570 Lan Party
CPU: Athlon 64X Dual 4400 2.30MHz
VGA: Nvidia Geforce 6200 GT
Ram: 4 GB Dual Channel DDR 2
Windows: Vista SP2 Ultimate
بعضى وقتا كه دارم با سيستم كار مى كنم، ويندوز يدفعه و به طور ناگهانى ريستارت مى كنه و بعدش صفحه سياه داس ظاهر مى شه كه چند تا گزينه داره: Start Normaly Windows و Safe Mode و... . بعضى وقتا هم در هنگام كار كردن با ويندوز، يدفعه يه صفحه آبى رنگ ظاهر ميشه كه توش كلى چيز نوشته و يه درصدى مياد كه وقتى كامل ميشه ويندوز ريست مى كنه، امروز هم اين اتفاق برام افتاد كه ديگه صبرم لبريز شد و اومدم از شما كمك بطلبم، لطفا اگه كسى مى دونه مشكل كجاست راهنماييم كنه.
من اولش فكر كردم شايد بخاطر كارت گرافيكه كه ضعيفه و حالت Areo ويندوز رو تحمل نميكنه و براى همين داغ مى كنه و مشكل پيش مياد، ولى بعد با اينكه الان تم رو كلاسيك كردم ولى باز همون مشكل رو دارم.
قبلانا وقتى ويندوز 7 داشتم سيستم ريست نميشد ولى يدفعه خاموش مى شد، با تعويض ويندوز به ويستا مشكلم حل شد ولى بعد از يه مدت اين مشكل پيش اومد. امروز پس از ريستارت ناگهانى (در هنگام كار كردن با برنامه ورد 2003 ) و بالا اومدن ويندوز اين پنجره برام ظاهر شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم متن كامل داخل پنجره:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 00000000
BCP3: A4A07AF8
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini082609-01.dmp
C:\Users\hosein\AppData\Local\Temp\WER-36234-0.sysdata.xml
C:\Users\hosein\AppData\Local\Temp\WERA901.tmp.ver sion.txt
Read our privacy statement:
قبلا هم وقتى داشتم برنامه Nokia Suite رو نصب مى كردم بعد از ريستارت ناگهانى، همين پيغام ظاهر شد، وقتى روى گزينه Check for solution كليك مى كنم، يه بررسى كوتاه مى كنه و بعدش هيچ به هيچ:
اين سيستمى كه دارم مى گم به اينترنت دسترسى نداره، ولى من از يه سيستم ديگه فايل دانلود مى كنم و تو فلش ممورى مى ريزم و به اين سيستم وصل مى كنم و انتقالشون مى دم.
از نظر امنيت سيستم هم بايد بگم كه از آنتى ويروس Kaspersky 2010 استفاده مى كنم كه هر چند روز يكبار آپديتاشو از يه سيستم ديگه كه آنتى ويروسش آپديت مى شه بر مى دارم و به صورت آفلاين اونو آپديت مى كنم. قبلا در كنار اين آنتى ويروس، آنتى اسپايور Doctor Spyware Remover (جديدترين نسخه) رو نصب كردم و بعد از اسكن سيستم يه چيزايى پيدا كرد و حذف كرد، بعدنا ديگه چيزى پيدا نمى كرد كه حذفش كردم و يه برنامه ديگه (آخرين نسخه) به اسم malwarebytes' anti-malware که اونم یه چیزايى پيدا كرد و حذف كرد. خود كاسپر هم قبلا يه چند تا تروجان و ويروس شناسايى و حذف كرد.
وقتى كه ويندوز نصب كردم همون اولش براى اينكه ويندوز سريعتر شده، چند تا از سرويس هاشو غير فعال كردم، مثل: سرويس آپديت اتوماتيك، اتصال به اينترنت و... . به نظرتون مى تونه مشكل از اين باشه؟
من تو اين سيستم فقط بازيهاى مينى ميريزم، براى همين به كارت گرافيك قورى نياز ندارم، بيشتر نرم افزارهاى مختلف رو سيستم مى ريزم و باهاشون كار مى كنم.
خلاصه هر چقدر مى تونيد راهنمايى كنيد چون مشكلم فورى و ضروريه. با تشكر.
saeed.izadi1989
26-08-2009, 18:28
سلام
من يه مشكل ضرورى و فورى و خيلى مهم دارم، ببينيد كسى مى تونه كمك كنه:
مشخصات سيستمم:
Minboard: DFI 570 Lan Party
CPU: Athlon 64X Dual 4400 2.30MHz
VGA: Nvidia Geforce 6200 GT
Ram: 4 GB Dual Channel DDR 2
Windows: Vista SP2 Ultimate
بعضى وقتا كه دارم با سيستم كار مى كنم، ويندوز يدفعه و به طور ناگهانى ريستارت مى كنه و بعدش صفحه سياه داس ظاهر مى شه كه چند تا گزينه داره: Start Normaly Windows و Safe Mode و... . بعضى وقتا هم در هنگام كار كردن با ويندوز، يدفعه يه صفحه آبى رنگ ظاهر ميشه كه توش كلى چيز نوشته و يه درصدى مياد كه وقتى كامل ميشه ويندوز ريست مى كنه، امروز هم اين اتفاق برام افتاد كه ديگه صبرم لبريز شد و اومدم از شما كمك بطلبم، لطفا اگه كسى مى دونه مشكل كجاست راهنماييم كنه.
من اولش فكر كردم شايد بخاطر كارت گرافيكه كه ضعيفه و حالت Areo ويندوز رو تحمل نميكنه و براى همين داغ مى كنه و مشكل پيش مياد، ولى بعد با اينكه الان تم رو كلاسيك كردم ولى باز همون مشكل رو دارم.
قبلانا وقتى ويندوز 7 داشتم سيستم ريست نميشد ولى يدفعه خاموش مى شد، با تعويض ويندوز به ويستا مشكلم حل شد ولى بعد از يه مدت اين مشكل پيش اومد. امروز پس از ريستارت ناگهانى (در هنگام كار كردن با برنامه ورد 2003 ) و بالا اومدن ويندوز اين پنجره برام ظاهر شد:
اين هم متن كامل داخل پنجره:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 00000000
BCP3: A4A07AF8
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini082609-01.dmp
C:\Users\hosein\AppData\Local\Temp\WER-36234-0.sysdata.xml
C:\Users\hosein\AppData\Local\Temp\WERA901.tmp.ver sion.txt
Read our privacy statement:
قبلا هم وقتى داشتم برنامه Nokia Suite رو نصب مى كردم بعد از ريستارت ناگهانى، همين پيغام ظاهر شد، وقتى روى گزينه Check for solution كليك مى كنم، يه بررسى كوتاه مى كنه و بعدش هيچ به هيچ:
اين سيستمى كه دارم مى گم به اينترنت دسترسى نداره، ولى من از يه سيستم ديگه فايل دانلود مى كنم و تو فلش ممورى مى ريزم و به اين سيستم وصل مى كنم و انتقالشون مى دم.
از نظر امنيت سيستم هم بايد بگم كه از آنتى ويروس Kaspersky 2010 استفاده مى كنم كه هر چند روز يكبار آپديتاشو از يه سيستم ديگه كه آنتى ويروسش آپديت مى شه بر مى دارم و به صورت آفلاين اونو آپديت مى كنم. قبلا در كنار اين آنتى ويروس، آنتى اسپايور Doctor Spyware Remover (جديدترين نسخه) رو نصب كردم و بعد از اسكن سيستم يه چيزايى پيدا كرد و حذف كرد، بعدنا ديگه چيزى پيدا نمى كرد كه حذفش كردم و يه برنامه ديگه (آخرين نسخه) به اسم malwarebytes' anti-malware که اونم یه چیزايى پيدا كرد و حذف كرد. خود كاسپر هم قبلا يه چند تا تروجان و ويروس شناسايى و حذف كرد.
وقتى كه ويندوز نصب كردم همون اولش براى اينكه ويندوز سريعتر شده، چند تا از سرويس هاشو غير فعال كردم، مثل: سرويس آپديت اتوماتيك، اتصال به اينترنت و... . به نظرتون مى تونه مشكل از اين باشه؟
من تو اين سيستم فقط بازيهاى مينى ميريزم، براى همين به كارت گرافيك قورى نياز ندارم، بيشتر نرم افزارهاى مختلف رو سيستم مى ريزم و باهاشون كار مى كنم.
خلاصه هر چقدر مى تونيد راهنمايى كنيد چون مشكلم فورى و ضروريه. با تشكر.
سلام دوست عزیز
معمولا چنین اتفاقاتی به خاطر جلوگیری از آسیب دیدن به سیستم به طور اتوماتیک توسط رایانه اتفاق می افته
که لبته در اکثر موارد به خاطر دمای بالای CPU هست
آیا رمانی که شما با سیستم کارمی کنید فن سیستمکار می کنه؟
بله كار ميكنه، ولى وقتى Sleep مى كنم، بعدش كه ميام روشنش كنم روشن نميشه، اونوقت مجبور ميشم كليد خاموش(در كيس) رو چند ثانيه نگه دارم تا سيستم خاموش شه، بعد كه دوباره سيستم رو روشن مى كنم فن سى پى يو راه نميوفته، روى مادربوردم يه نمايشگر هست كه وضعيت مادربورد رو نشون ميده، بايد نوشته باشه FF مينويسه CF يا يه چيز ديگه كه يادم نيست، بعد كليد ريستارت (در كيس) رو ميزنم تا اونوقت سيستم بالا مياد كه ويندوز صدمه ديده و چند تا گزينه به نام هاى Start Normaly Windows و Safe Mode و... ظاهر ميشه كه با زدن Start Normaly Windows ويندوز بالا مياد.
يعنى بنظرتون مى تونه از فن باشه؟ يه برنامه ميشناسم كه دماى سى پى يو رو نشون ميده، اونو نصب ميكنم و دماشو ميبينم و ميام بهتون ميگم.
بالاخره متوجه شدم مشكل از كجاست و حلش كردم، سيستم من از نظر سخت افزارى مشكلى نداره، دماش هم در حد معموله، از نظر آلوده شدن سيستم هم به ويروسها و برنامه هاى مخرب مشكلى ندارم چون آنتى ويروسم رو زود به زود آپديت ميكنم، ويندوزم هم سريع و بدون مشكله. من رفتم ويندوز عوض كردم و يه ويستاى سرويس پك 2 جديد گذاشتم، متوجه شدم هيچ مشكلى نداره، بعد از گذشت چند دقيقه از نصب آنتى ويروس كاسپر متوجه شدم كه همون مشكل عينا با همون مشخصات برام ظاهر شد، اينجا متوجه شدم كه مشكل از كاسپر هست، يعنى اين آنتى ويروس برام اين مشكلو درست كرده و سيستم و ويندوزم هيچ مشكلى نداشتند و از اونجا كه من قبلا با داشتن آنتى ويروس هاى ديگر مانند ناد32 هيچ موقع براى من اين مشكل به وجود نيومده بود، همچنين بعد از حذف دوباره كاسپر ديگه اين مشكل پيش نيومد و بلكه سيستمم سريعتر كار مى كنه، فكر كنم اين كاسپر با هر سيستمى سازگارى نداشته باشه!
بالاخره از اونايى كه منو در راه حل مشكلم يارى نمودند و سعى كردند مشكلمو حل كنند بسيار متشكرم.
shahabprince
04-10-2009, 11:48
دست همتون درد نکنه مشکل من حل شد مادربوردم ایراد داشت تعویضش کردم
AliYeh20
04-10-2009, 16:59
سلام دوستان
ميشه فرق ويندوز XP و VISTA رو به من بگيد.
ممنون ميشم
AliYeh20
04-10-2009, 17:00
فقط اين رو ميدونم كه خيلي ها از VISTA راضي نيستند.
koorosh.magical
22-12-2009, 13:30
man ham vista daram ba halam azash be ham mikhoram faghat chon majboooram negah dashtamaesh ,
rasti kasi midoone chejoori mishe in payam lanaye check for Soloution Ro Gheire Faal Kard
koorosh.magical
22-12-2009, 13:31
کسی میدونه چه جوری مشیه پیغام check For Soloution رو در Vista غیر فعال کرد
arashaga
05-03-2010, 11:32
فقط اين رو ميدونم كه خيلي ها از VISTA راضي نيستند.
من با اين حرف مواق نيستم! اگرچه ممكنه عجيب باشه! ولي اين بستگي به شما و استفادتون از ويستا
داره، من تو يكسالي كه دارمش هيچ مشكلي باهاش نداشتم.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.