PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دنیای سه بعدی و مشکلات

samadsam
05-08-2009, 22:27
سلام
ببخشید سولات زیادی داشتم و جای مناسبی برای رفع مشکلاتم پیدا نکردم و این تاپیک را برای رفع مشکلات سه بعدی ها زدم

1 - در حال حاظر من با Photoshop 9 کار می کنم و فیلتر های زیادی نداره مثل من از بعضی فیلتر ها برای ساخت موکت در 3ds max استفاده می کنم که ابزارش خیلی کمه

2 - من یه انیمیشن کوتاه درست کردم چجوری باید رندر کنم فقط اگه می دونید بگید از کدوم ابزار برای رندر ویدیو استفاده کنم خودم بقیه کار رو انجام میدم

3 - نرم افزار mudbox من هنگام ذخیره فایل error میده و نمیشه فایل ساخته شده رو برای استفاده در 3ds max ذخیره کرد ( اینم تصویر )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4 - آیا نرم افزار 3ds max تنظیماتی داره که بشه زمانی رو تعیین کرد و به صورت اتوماتیک برنامه فایل رو ذخیره کرد یعنی ( همانند برنامه ی word زمانی رو یزاریم مثلا 50 ثانیه که هر 50 ثانیه یک بار فایل رو ذخیره کند ) که در هنگام قطع شدن برق یا هر مشکل دیگه ای فایله در حال ساخت از بین نرود

5 - آیا میشه برای ابزار های برنامه ی 3ds max کلیدهای میانبر (Shortcut) گذاشت اگه می شه لطفا یه توضیح کوتاهی بدین ( مثلا برای zoom شدن یا برای حرکت شی)

6 - ببخشید این خیلی برام مهم : من الان یک ماشین ساختم و می خوام براش راه (جاده) درست کنم اما ماشین من بیش از چند متر نمی تونه حرکت کنه یعنی توی wievport نمی تونم یک جاده ی طولانی درست کنم

لطفا بی پاسخ نذارید

/.,mnb
05-08-2009, 22:49
1 - در حال حاظر من با Photoshop 9 کار می کنم و فیلتر های زیادی نداره مثل من از بعضی فیلتر ها برای ساخت موکت در 3ds max استفاده می کنم که ابزارش خیلی کمه

یعنی می خواهید تکسچر بسازید؟
اگه اینترنت پر سرعت دارید پیشنهاد می کنم از پک های تکسچری که توی تاپیک "درخواست تکسچر" قرار داره استفاده کنید تا بعد تکسچر های تخصصی رو با فتوشاپ بکشید. (وقتی UVW و ... کار کردید.)

2 - من یه انیمیشن کوتاه درست کردم چجوری باید رندر کنم فقط اگه می دونید بگید از کدوم ابزار برای رندر ویدیو استفاده کنم خودم بقیه کار رو انجام میدم
خب ابزار خاصی نداره، F10 رو بزنید و توی common سایز خروجی و در range فریم هایی که می خواهید رندر بشه(تعداد فریم انیمیشن) و در render output مسیر و نوع فایل خروجی مثلا avi رو مشخص کنید و اون پایین render رو بزنید.
مشکلی بود مطرح کنید.

3 - نرم افزار mudbox من هنگام ذخیره فایل error میده و نمیشه فایل ساخته شده رو برای استفاده در 3ds max ذخیره کرد ( اینم تصویر )
خب این که می نویسه nothing selected پس یه شی ای رو انتخاب کنید.
expor (نه export selected ) کار می کنه؟

4 - آیا نرم افزار 3ds max تنظیماتی داره که بشه زمانی رو تعیین کرد و به صورت اتوماتیک برنامه فایل رو ذخیره کرد یعنی ( همانند برنامه ی word زمانی رو یزاریم مثلا 50 ثانیه که هر 50 ثانیه یک بار فایل رو ذخیره کند ) که در هنگام قطع شدن برق یا هر مشکل دیگه ای فایله در حال ساخت از بین نرود
خود مکس به طور اتوماتیک ذخیره می کنه در پوشه ی autoback در 3d max در my document .

5 - آیا میشه برای ابزار های برنامه ی 3ds max کلیدهای میانبر (Shortcut) گذاشت اگه می شه لطفا یه توضیح کوتاهی بدین ( مثلا برای zoom شدن یا برای حرکت شی)
برای مکس میشه با customize ==> customize user interface ==> toolbar تعریف کرد.البته فایل pdf میانبرها توی مباحث آموزشی (برای مکس) قرار داده شده.

6 - ببخشید این خیلی برام مهم : من الان یک ماشین ساختم و می خوام براش راه (جاده) درست کنم اما ماشین من بیش از چند متر نمی تونه حرکت کنه یعنی توی wievport نمی تونم یک جاده ی طولانی درست کنم
متوجه نشدم،
مشکلتون کوچیکی ویوپورت هست؟
اگه این هست خوب با ابزارهای ویوپورت در پایین شمت راست تنظیم کنید ویوپورت رو.

مشکلی بود یا نیاز به توضیح بیشتر یا عکس داشت بگید.

samadsam
06-08-2009, 08:12
خب ابزار خاصی نداره، F10 رو بزنید و توی common سایز خروجی و در range فریم هایی که می خواهید رندر بشه(تعداد فریم انیمیشن) و در render output مسیر و نوع فایل خروجی مثلا avi رو مشخص کنید و اون پایین render رو بزنید.
مشکلی بود مطرح کنید.

من از منوی Animation<View Perview انتخاب می کنم اونم media pleyer رو باز می کنه و فایل رو نشون می ده که خیلی بی کیفیت می شه

خب این که می نویسه nothing selected پس یه شی ای رو انتخاب کنید.
expor (نه export selected ) کار می کنه؟
export نداره

متوجه نشدم،
مشکلتون کوچیکی ویوپورت هست؟
اگه این هست خوب با ابزارهای ویوپورت در پایین شمت راست تنظیم کنید ویوپورت رو.
دقت کنید من الان می خواه یک شی رو توی جنگل به حر کت در بیارم و نمی تونم
مثلا انیمیشن سازان چجور توی viewport یک فضای بلند درست می کنن یعنی چجور توی viewport به این کوچیکی یه فضای بلند در ست می کنن مثلا در بعضی فیلم ها می ببینیم که دوربین همینجور دنبال ماشین می رود و قطع وصلی هم نمی شه این فضای راه رفتن یا هر چیز دیگه ای رو چجور طولانی درست می کنن (جمله چینی ضعیف بود)
بازم ممنون

/.,mnb
06-08-2009, 08:27
من از منوی Animation<View Perview انتخاب می کنم اونم media pleyer رو باز می کنه و فایل رو نشون می ده که خیلی بی کیفیت می شه
این گزینه فقط برای پیش نمایش انیمیشن بعد از ریگ یا ... به کار می ره و در اون اصلا محاسبات نورپردازی و رفلکت و ... صورت نمی گیره برای رندر شما باید از پنجره ی رندر ( کلید میانبر F10) استفاده کنید.(البته می تونید با Make preview کیفیت و رزولیشن و ... رو بالا ببرید.)

دقت کنید من الان می خواه یک شی رو توی جنگل به حر کت در بیارم و نمی تونم
مثلا انیمیشن سازان چجور توی viewport یک فضای بلند درست می کنن یعنی چجور توی viewport به این کوچیکی یه فضای بلند در ست می کنن مثلا در بعضی فیلم ها می ببینیم که دوربین همینجور دنبال ماشین می رود و قطع وصلی هم نمی شه این فضای راه رفتن یا هر چیز دیگه ای رو چجور طولانی درست می کنن (جمله چینی ضعیف بود)

برای این کار اول محیط رو طراحی کنید و بعد با
commond panel ==> create ==> camera
یه دوربین بسازید و بعد شما دوربینتون رو به دنبال ماشین تون انیمیت کنید.
(می تونید یه خط با shapes بسازید و بعد دوربین رو انتخاب و animation menu ==> constraints ==> path constrants و بعد مسیر رو انتخاب کنید تا دوربین روی یه خط حرکت کنه.)

موفق باشید.

samadsam
06-08-2009, 08:40
دوست عزیز شما لینک Download نرم افزار V-ray رو ندارین

/.,mnb
06-08-2009, 08:54
بفرمایید:

موفق باشید.

samadsam
06-08-2009, 09:38
1 - وای ، برای رندر یک انیمیت نزدیک به 3 ثانیه 1 ، 2 دقیقه طول کشید تا رندر بشه اونم تنها یهbox بدون هیچ نور پردازی برای سرعت بخشیدن به این عمل کدوم سخت افزار رو باید افزایش داد (cpu 3.33 < 3.35) (ram 1.256)

2 - تکسچر های متریال ادیتور من به صورت اتوماتیک زیاد شده و سابقه نداشت نمی دونم اینا از کجا اومده

3 - بهترین نرم افزار برای ساخت تکسچر چیه

4 - میشه توضیح داد مکس اسکریپت واسه چه به کار میرود

5 - من اناتومی (اسکلت ) بدن انسان رو طراحی کردم حالا چجور می تونم براش پوست یا مو درست کنم

من شما رو تازه گیر اوردم و می خوام شما رو 6 ستاره کنم

samadsam
06-08-2009, 09:55
اینم Option متریال ادیتور

ببخشید ایا لینک از p30word دارید که بشه تصاویر رو باهاش upload کرد لینک تمام تصاویر من خراب شده

samadsam
06-08-2009, 10:02
می شه با استفاده از نرم افزار manga studio طراحی کرد و در مکس متحرک سازی کرد یعنی با مکس می شه کارتون ساخت نه انیمیشن من این کار رو با نرم افزار manga studio طراحی کردم
می شه از این شکل در مکس استفاده کرد

/.,mnb
06-08-2009, 11:36
1 - وای ، برای رندر یک انیمیت نزدیک به 3 ثانیه 1 ، 2 دقیقه طول کشید تا رندر بشه اونم تنها یهbox بدون هیچ نور پردازی برای سرعت بخشیدن به این عمل کدوم سخت افزار رو باید افزایش داد (cpu 3.33 < 3.35) (ram 1.256)
سیستم شما خیلی خوب هست، ول اگه باز هم خواستید توی صحنه های سنگین معمولا رم اذیت می کنه سی پی یو و رم هرچه سرعتشون بیشتر باشه رندر مسلما سریعتره. تاپیک های زیادی در این رابطه هم در انجمن سخت افزار و هم در همین انجمن هست می تونید اونها رو ببینید.

3 - بهترین نرم افزار برای ساخت تکسچر چیه
فکر می کنم فتوشاپ باشه.

4 - میشه توضیح داد مکس اسکریپت واسه چه به کار میرود

میشه گفت کاری نیست که مکس اسکریپت نتونه انجام بده، از سه تا زیبون برنامه نویسی هم پشتیبانی میکنه و حتی شما می تونید خودتون باهاش ابزار برای مکس بسازید و برای ریگ هم پرکاربرده.

5
- من اناتومی (اسکلت ) بدن انسان رو طراحی کردم حالا چجور می تونم براش پوست یا مو درست کنم
خوب تا جایی که من می دونم اول شما باید بدن رو بسازید و اسکلت فقط برای ریگ و skin و انیمیشن کار برد داره.
شما برای پوست باید مدلسازی کنید، برای مو هم می تونید از مادیفایر hair and fur یا پلاگین hairFX یا ... استفاده کنید.

1 - ببخشید تکسچر های متریال ادیتور من خود به خود زیاد تر شده (تصویر ) و قابل برگردون به قبل هم نیست
متوجه منظورتون نشدم، چی زیاد شده؟
اگه منظورتون گوی های پیش نمایش متریالها هست که تعدادشون 24 تاست و قابل افزایش نیست و اگه می خواهید بزرگتر نمایش داده بشن(کمتر در متریال ادیتور) توی همون متریال آپشن اون پایین بزاریدشون روی 3*2 .
اگه هم منظورتونه که چرا خودشون آماده هستند و پیش فرض و خالی نیستن :
Customize menu ==> customize UI and difualt swiches و سمت راست رو روی defaultUI بزارید.

می شه با استفاده از نرم افزار manga studio طراحی کرد و در مکس متحرک سازی کرد یعنی با مکس می شه کارتون ساخت نه انیمیشن من این کار رو با نرم افزار manga studio طراحی کردم
می شه از این شکل در مکس استفاده کرد
من اصلا اطلاعی در مورد این نرم افزار ندارم شاید دوستان بتونن کمک کنن.

موفق باشید.

samadsam
06-08-2009, 13:41
دوست عزیز من فکر های بزرگی داشتم و با این منوال نمی شه رندرگیری کرد یکی از دوستان یه سایت رو معرفی کرده بود برای رندر گیری می گم اونا چیکار می کنن که می تونن به سادگی رندر کنن
متاسفانه اینترنت ما هم dial uo هستش سرعتی نداره برای رندر هم نمی تونم با این سیستم استفاده کنم خیلی حال گیری
ولی بازم بابت کمکتون ممنونم باید برم دنبال ADSL
ولی من دست از 3DS Max بر نمی دارم فقط رندر زد زیر دلم

samadsam
07-08-2009, 09:02
سلام یه چندتا سوال داشتم

1 - چرا هنگامی که یک box درست می کنیم تنظیماتش سمت راست مکس در قسمت Parameters ظاهر می شه تنظیماتی مانند بزرگ و کوچک کردن شی و ... اما هنگامی که از Editabel Poly استفاده می کنم تنظیمات محو می شه چجور باید ظاهرش کنم

2 - چرا دربین های من توی متحرک سازی حرکتی نمی کنن اصلا کلا توی رندر نشونش نمی ده می شه یه خورده توضیح بدین

3 - الان من می خوام سه تا خونه کنار هم درست کنم واسه یه انیمیت باید Zoom رو به حداقل برسونم تا بشه واسه خونه ها حیاط هم گذاشت

4 - اقا این سایت هایی که فایل رو رندر می کنن قضیه شون چجوری

/.,mnb
07-08-2009, 10:34
اونا چیکار می کنن که می تونن به سادگی رندر کنن
اونها سیستم های خیلی خیلی گرون قیمت و شاید هم کامپوتر هایی که به صورت شبکه به هم متصل هستند و سخت افزار های مخصوصی مثل کارت رندر استفاده می کنن.

1 - چرا هنگامی که یک

box درست می کنیم تنظیماتش سمت راست مکس در قسمت Parameters ظاهر می شه تنظیماتی مانند بزرگ و کوچک کردن شی و ... اما هنگامی که از Editabel Poly استفاده می کنم تنظیمات محو می شه چجور باید ظاهرش کنم

به خاطر اینکه classOf شی شما از box به Editable_Poly تغییر می کنه، شما نمی تونید توی ادیت پولی اونها رو داشته باشید ولی اگه مادیفایر edit poly اضافه کرده باشید می تونید روی مادیفایر قبل کلیک کنید و اون رو ببینید که البته در این حالت اگه شکل شما ویرایش شده باشه با تغییر سگمنت ها شکل به هم میریزه.

2 - چرا دربین های من توی متحرک سازی حرکتی نمی کنن اصلا کلا توی رندر نشونش نمی ده می شه یه خورده توضیح بدین
یعنی منظور شما اینه که نمای دوربین رندر نمیشه؟
اگه منظورتون همینه شما روی اسم perspective راست کلیک کنید و views> camera رو انتخاب کید (یا کلید میانبر C رو بزنید) و اون نما رو رندر کنید.

3 - الان من می خوام سه تا خونه کنار هم درست کنم واسه یه انیمیت باید Zoom رو به حداقل برسونم تا بشه واسه خونه ها حیاط هم گذاشت
حالا مشکلتون چیه؟ خب با پارامترهای Lens و FOV و یا ابزارهای پایین شمت راست این کار رو بکنید.

4 - اقا این سایت هایی که فایل رو رندر می کنن قضیه شون چجوری
فکر می کنم فایل رو بهشون میدید و رندرش میکنن و ... .
دوستان می تونن بیشتر راهنمایی کنن و خوب اگه بخواهید این کار رو بکنید یه مبلغی که برای این کار از شما دریافت می کنن حتما کاملا شما رو راهنمایی هم خواهند کرد.

samadsam
07-08-2009, 13:15
یعنی منظور شما اینه که نمای دوربین رندر نمیشه؟
اگه منظورتون همینه شما روی اسم perspective راست کلیک کنید و views> camera رو انتخاب کید (یا کلید میانبر C رو بزنید) و اون نما رو رندر کنید.
یعنی می خوام انیمیت رو با نگاه دوربین نشون بده یعنی من توی این پورت 2 تا دوربین کار نهائم یکی بالا یکی پایین می خوام 50 فریم رو بزارم واسه دوربین اول 50 فریم برای دوربین 2 ولی نمی شه
در کل نمی تونم یه کاری کنم که هنگام متحرک سازی از دوربین استفاده کنه دوربین در هنگام متحرک سازی فقط یک شی بی خاصیت برام می مونه

/.,mnb
07-08-2009, 15:11
یعنی می خوام انیمیت رو با نگاه دوربین نشون بده یعنی من توی این پورت 2 تا دوربین کار نهائم یکی بالا یکی پایین می خوام 50 فریم رو بزارم واسه دوربین اول 50 فریم برای دوربین 2 ولی نمی شه
در کل نمی تونم یه کاری کنم که هنگام متحرک سازی از دوربین استفاده کنه دوربین در هنگام متحرک سازی فقط یک شی بی خاصیت برام می مونه

همونطور که گفتم اول به طریقی بالا باید نمایتون رو به دوربین تغییر بدید و بعد اون نما رو رندر کنید.
یه راه دیگه اش اینه که F10 رو بزنید و اون پایین viewport را به camera تغییر بدید.
50 فریم اول رو با دوربین 1 و 50 فریم بقیه رو با دوربین 2 رندر کنید و بعد با هم میکس کنید ولی اگه می خواهید مستقیما دوربین در فریم 50 دوربین 1 و بقیه دوربین 2 خودش عوض بشه باید از render presents استفاده کنید که به مباحث یشرفته ی رندر مربوط میشه.

samadsam
07-08-2009, 18:44
بازم اومدم یه سوال الان توی یکی از تاپیک ها یکی از دوستان یک نرم افزار نام برد یه نام 2020 که می گفت خوراکش طراحی کمد و اشپز خونه ست ...

سوال من : می شه با استفاده از رندر مکس خروجی طراحی رو به صورت کارتونی در بیاریم نه به صورت انیمیشن (یا با استفاده از پلاگین )

راستی اینم بپرسم هر گاه از نور استفاده می کنم شی های درون صفحه روشن می شن در صورتی که نور رو هم حذف کردم (یعنی هنگام استفاده از نور یه سوالی می شه که باید yes رو زد بعد از اون در صورت حذف نور هم شی روشن است من دو تا رندر رو با یک رنگ یکسان مقایسه کردم )

اقا خیلی با حالی این یکی دو روز شما رو خیلی تو زحمت انداختم امیدوارم جبران کنم

OM3D
07-08-2009, 21:21
جواب این سوالت رو نمیتونم بدم چون من با 3Dmax کار نمیکنم ( با مایا کار میکنم )
ولی یه سوال : چرا با mudbox کار میکنی ؟
از من میشنوی با mudbox کار کردن وقت طلف کردنه ، چون Zbrush هم ابزاراش بیشتره هم قدرت ابزارهاش ، از اینا گذشته خیلی رَون تر از mudbox هستش ، در نتیجه خروجی کار هم قشنگ تر میشه و هم زود تر به چیزی که میخوای میرسی...
( من از pixologic پول میگیرم تا براش تبلیغ کنم :دی )

samadsam
08-08-2009, 10:19
جواب این سوالت رو نمیتونم بدم چون من با 3Dmax کار نمیکنم ( با مایا کار میکنم )
ولی یه سوال : چرا با mudbox کار میکنی ؟
از من میشنوی با mudbox کار کردن وقت طلف کردنه ، چون Zbrush هم ابزاراش بیشتره هم قدرت ابزارهاش ، از اینا گذشته خیلی رَون تر از mudbox هستش ، در نتیجه خروجی کار هم قشنگ تر میشه و هم زود تر به چیزی که میخوای میرسی...
( من از pixologic پول میگیرم تا براش تبلیغ کنم )

دوست عزیز ممنونم ولی فکر کنم mudbox بهتر از Z-Brush باشه من که هنوز شکل Z-brush هم ندیدم
ببخشید می شه یه کم از توانایی های mudbox یا zbrush بگید که در کل کار این برنامه ها چیه

samadsam
08-08-2009, 10:28
دوست عزیز چجوری می تونم همانند تصویر زیر پوسته بدن درست کنم ممنون می شم ابزارش رو نشون بدید
کار برنامه ی Autodesk FBX Plug -ins (برای ساخت پلاگین نیست )

ببخشید نمی دونید این چه برنامه ای (می گم شاید در خصوص رندر یا چیزی از این قبیل باشه )

/.,mnb
08-08-2009, 11:04
می شه با استفاده از رندر مکس خروجی طراحی رو به صورت کارتونی در بیاریم نه به صورت انیمیشن (یا با استفاده از پلاگین )
بله میشه به صورت کارتونی (دوبعدی به نظر برسه ) رندر گرفت. توی مباحث اموزشی یه آموزش در مود این رندرها هست.

راستی اینم بپرسم هر گاه از نور استفاده می کنم شی های درون صفحه روشن می شن در صورتی که نور رو هم حذف کردم (یعنی هنگام استفاده از نور یه سوالی می شه که باید

yes رو زد بعد از اون در صورت حذف نور هم شی روشن است من دو تا رندر رو با یک رنگ یکسان مقایسه کردم )

خب شما وقتی اصلاا نور در صحنه نگذارید باز هم رندرتون روشنه این به این دلیل هست که در صورتی که اصلا نور نداشته باشید خود مکس 2 تا نور پیش فرض مخفی در صحنه قرار میده و در صورتی که شما یه نور خودتون اضافه کنید اون دوتا نور حذف میشن.

ببخشید می شه یه کم از توانایی های mudbox یا zbrush بگید که در کل کار این برنامه ها چیه
برای مدلسازی خیلی پیشرفته و راحتتر.(مثلا در فیلم دزدان دریایی کاراییپ مدلها با این برنامه هست(؟))

دوست عزیز چجوری می تونم همانند تصویر زیر پوسته بدن درست کنم ممنون می شم ابزارش رو نشون بدید
کار برنامه ی Autodesk FBX Plug -ins (برای ساخت پلاگین نیست )
دوست عزیز تا جایی که من می دونم مدلسازی کارکتر از مباحث پیشرفته هست و اینجوری نیست که شما یه ریگ رو بیارید و خودش مدلسازی کنه. شما باید برای مدلسازی کارکتر به خیلی از ابزارهای مکس مسلط باشید و چند ساعت بیاید و مدلسازی کنید. (البته فکر کنم که پلاگن هایی باشن که این کار رو با چندتا کلیک میکنن که دیگه اون کار پلاگن میشه و دیگه اصلا مثل کارهای مدلسازها بی محدودیت نیست و شما محدودیت های خیلی زیادی دارید.)

ببخشید نمی دونید این چه برنامه ای (می گم شاید در خصوص رندر یا چیزی از این قبیل باشه )
این عکستون برای من لود نمیشه.

موفق باشید.

samadsam
09-08-2009, 08:58
اینا پلاگین نیستند ؟ اگه نیستند می تونی بگید که ایا مکس از خودش هم پلاگینی داره
ادرس باز کردن این ابزار را روی تصویر گذاشتم

/.,mnb
09-08-2009, 09:29
بله، اینها پلاگن های پیش فرض مکس هستند که در شاخه ی مکس شما وجود دارند که اگه مکس شما جدیدتره تعدادشون بیشتره.
شما می تونید اطلاعات دیگه ای از این ابزار های مکس (که لود شدن یا نه/ ورژنشون و ...) رو از
File menu > summary info > plug-in info به دست بیارید.

samadsam
09-08-2009, 12:58
بله، اینها پلاگن های پیش فرض مکس هستند که در شاخه ی مکس شما وجود دارند که اگه مکس شما جدیدتره تعدادشون بیشتره.
شما می تونید اطلاعات دیگه ای از این ابزار های مکس (که لود شدن یا نه/ ورژنشون و ...) رو از
File menu > summary info > plug-in info به دست بیارید.
چجوری می تونم ازشون استفاده کنم

/.,mnb
09-08-2009, 13:38
چجوری می تونم ازشون استفاده کنم
بعضی ابزار ها و گزینه های مکس همینها هست و اینها مثل پلاگن ها مثلا یه پنجره ی خاص یه رولاوت خاص و ... ندارن.

samadsam
09-08-2009, 13:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا نزدیک به 200 الی 300 تا هستن اگه اشتباه هم نکنم شما گفتید اینا پلاگین های مکس هستن می خواستم بدونم چجور می تونم از این پلاگین ها استفاده کنم
3ds max من یک DVD بود و یاید پلاگین و چیزای از این قبیل داشته باشه
ممنونم :11:

/.,mnb
09-08-2009, 15:00
وقتی شما مکس کار کنید به مرور زمان خودتون با اونها آشنایی پیدا می کنید، همونطور که گفتم اینها مثل پلاگن هایی که مخصوص کار خاصی هستند مثلا Vray , afterburn , fumFX , hairFX و ... پنجره ی خاصی ندارند اینها از شاخه ی مکس و پوشه ی stdplugs بارگذاری شدن مثلا من حالا چندتا از معرف ها ش که من می شناسم رو می گم:
Blobmesh (autodesk) -----------> command panel> creat> commpound objects > blobmesh
photometric light (autodesk) ------------------------> Lights > photometric lights
environmnt exposure controller ---------------> Rendering menu > ENVIRONMENT > exposure controller
Door objects (autodesk) -----------------> command panel> creat>doors
edit poly/patch modifier , ffd modifiers ----------------> modifiers panel
و ...
هونطور که می بینید اینها رو نمیشه یه جا معرفی کرد و شما باید طی مرور زمان باهاشون کار کنید.

samadsam
09-08-2009, 19:12
/.,mnb بابت اموزش ها ممنونم دیگه الان مشکل هام برطرف شده اکثریت

حالا هم می خوام برم سراغ مدلسازی و مدیفایر حالا اگه مشکلی داشتم توی اینده ازتون می پرسم من سوالاتم رو جمع کرده بودم که توی یه تاپیک مخصوص بپرسم که موفق شدم توی کمترین زمان به پاسخ ها برسم

متاسفنانه یه اموزش هم سفارش دادم 17 DVD الان بعد از یه هفته که گیرم اومد تا همش DVD خام هستش
ZARCD.COM
Good luck

samadsam
12-08-2009, 02:53
سلام
دوست عزیز یه سوال انیماتورها فریم تایم رو می برن بالا یا اینکه از همون 100 تا استفاده می کنند و بعد انیم ها رو به هم وصل می کنن
به نظر شما من برای ساخت یک انیم 3 دقیقه ای فریم تایم رو روی 100 نگه دارم یا اینکه ببرمش بالا
ممنون

/.,mnb
12-08-2009, 10:11
دوست عزیز یه سوال انیماتورها فریم تایم رو می برن بالا یا اینکه از همون 100 تا استفاده می کنند و بعد انیم ها رو به هم وصل می کنن
به نظر شما من برای ساخت یک انیم 3 دقیقه ای فریم تایم رو روی 100 نگه دارم یا اینکه ببرمش بالا
خب می برنش بالا، مثلا اگه بخوایم یه ریگ یا سیستم ذره ای رو اینجوری به هم بچسبونیم که نمیشه و خروجی مون تیکه تیکه میشه.

موفق باشید.

samadsam
13-08-2009, 14:22
سلام
داشتم یک شی درست می کردم که یک باره برنامه پرید و این مشکل دو سه بار برام پیش اومده
به پوشه ی 3ds max\autoback هم مراجعه کردم اما فایل ها باز نشدن یعنی دوتا ok داد
ممنون

/.,mnb
13-08-2009, 14:25
سلام
داشتم یک شی درست می کردم که یک باره برنامه پرید و این مشکل دو سه بار برام پیش اومده
به پوشه ی 3ds max\autoback هم مراجعه کردم اما فایل ها باز نشدن یعنی دوتا ok داد
ممنون
شما اگه کارتون رو ذخیره نکردید (جدا به غیر از autoback ) باید دوباره از نو بسازیدش.

samadsam
14-08-2009, 01:47
شما اگه کارتون رو ذخیره نکردید (جدا به غیر از autoback ) باید دوباره از نو بسازیدش.
اگه فایل رو ذخیره کنم و برنامه هم بپره از همونجایی که برنامه قطع شده ذخیره می شه یا از روی اخرین باری که ذخیره کردم

:11:

/.,mnb
14-08-2009, 10:13
اگه فایل رو ذخیره کنم و برنامه هم بپره از همونجایی که برنامه قطع شده ذخیره می شه یا از روی اخرین باری که ذخیره کردم

بعضی مواقع که مکس بتونه یه پیام میده و توی autoback ذخیرش می کنه و بعضی مواقع که نمی تونه ذخیره نمی کنه(توی autoback) و یا درست ذخیره نمی کنه و دوباره باز نمیشه فایل ذخیره شده.

samadsam
15-08-2009, 18:37
دوستان عزيز اين تصويري كه در زير گذاشتم گرفته اي از فيلم Xman ساخته شده با نرم افزار مكس هستش لطفا كسي مي تونه كمكم كنه چجوري رندر رو تنظيم كنم كه به اين صورت تقريبا كارتوني در بياد ممنون

/.,mnb
16-08-2009, 10:56
دوستان عزيز اين تصويري كه در زير گذاشتم گرفته اي از فيلم Xman ساخته شده با نرم افزار مكس هستش لطفا كسي مي تونه كمكم كنه چجوري رندر رو تنظيم كنم كه به اين صورت تقريبا كارتوني در بياد ممنون

شما می تونید یه سری به این تاپیک بزنید:

samadsam
17-08-2009, 08:46
ببخشید چجور از این تصاویر استفاده می کنن و برای کجا های شخصیت هستش
ممنون

/.,mnb
17-08-2009, 09:50
این تصاویر بعد از unwrap uvw و تنظیم uv ها با مکس و بعد خروجی گرفتن از عکس اون و بعد با فتوشاپ به صورت میکس تصاویر واقعی با هم ساخته شدند و بعد به ابجکت داده میشن.
شما نمی تونید از این استفاده کنید بلکه باید بعد از unwrap کردن خودتون بسازیدش.

موفق باشید.

samadsam
17-08-2009, 14:44
از کجا می تونم uv رو پیدا کنم خیلی تعریفش رو شنیدم

/.,mnb
17-08-2009, 18:14
با مادیفایر های مرتبط با uv مثل UVW mapping و unwrap UVW می تونید به تنظیم uv ها بپردازید.

samadsam
19-08-2009, 08:27
با مادیفایر های مرتبط با uv مثل UVW mapping و unwrap UVW می تونید به تنظیم uv ها بپردازید.

ممنونم از جواب کاملتون

samadsam
23-08-2009, 11:18
دوست عزیز سلام (فرا رسیدن ماه مهمانی خدا را به شما تبریک می گم )

یه سوال من توی تصویر زیر یه مشکل دارم با استفاده از ابزار Line در پورت left نیمرخ رو طراحی کردم الان چجور می تونم در نمای front رخ کامل رو هم طراحی کنم

الان من شکل رو فقط می تونم نیمرخ طراحی کنم یعنی نمی تونم و نمی دونم چجوری از front استفاده کنم

راستی این نوع طراحی بهتر(line) یا استفاده از ادیتیبل پولی (Edit Poly)

/.,mnb
23-08-2009, 11:46
روش مدلینگ شما چیه؟
اگه می خواهید با surface modeling این کار رو انجام بدید باید لاین هایی متناسب با توپولوژی صورت رسم بشن و به صورت سه بعدی در تمام نماها و به صورت کاملا دقیق به کنار هم قرار بگیرند و بعد با surface modifier بهش حجم بدید.
هلپ مکس یه آموزش ساخت مهره ی شطرنج با این روش داره.

b3dnet
23-08-2009, 12:24
سلام
دوست عزیز این روش کمی پیچیده هستش و زیاد برای ساخت صورت کار برد نداره...
بهترین روش برای ساخت صورت Box modeling هستش...
من به شما پیشنهاد میکنم که به سایت های خارجی برید و making of ها و مراحل کارهای اونا رو ببینید اونوقت روش کار دستتون میاد...

samadsam
23-08-2009, 14:37
اگه امکانش هست به این سوال هم جواب بدید
الان من می خوام متحرک سازی یه انیمیشن 3 الی 4 دقیقه ای رو بکنم
حالا فرایم تایم را روی چند تنظیم کنم که بتونم راحت تر کار کنم ممنون می شم

/.,mnb
23-08-2009, 15:30
اگه به صورت NTSC می خواهید:
4min*60S*30FPS=72frame

samadsam
03-09-2009, 16:39
سلام
ببخشید می خواستم با استفاده از Help مکس طراحی کنم که به چند تا مشکل بر خوردم لطفا راهنماییم کنید
اموزش ها در این قسمت مکس هستش منوی Help==>Tutorials

این تصویر تقریبا ابتدای آموزش گذاشته شده و باید با Poligon ابزار Edit Poly قسمتی از شی رو انتخاب کنم بعد حذف کنم که من از این قسمت سر در نمیارم

در کل من هر جور حساب می کنم نما ی Left م با نما ی Left آموزش فرق می کنه که تمام تنظیمات پارامتر رو هم دقیق تنظیم کردم یعنی خطهای من زیادتره توی آموزش گفته با استفاده از کلید Delete و Backspace می تونید خطها رو حذف کنید ولی با حذف کردن این خط ها در نما های دیگه به مشکل بر می خورم
تصویر مشکل
تصویر آموزش :

تصویر کار من :

ممنونم می شم هر چه زودتر پاسخ بدید :11:

samadsam
03-09-2009, 16:47
ببخشید اینم مشکل دومم این اموزش هم از خود مکس هستش تصویر ادرس اموزش رو گذاشتم
تصویر آموزش :

این اموزش تمام مباحث طراحی رو توضیح داده اما نگفته (شایدم من اشتباه می کنم ) باید از چه ابزاری شی رو تغیر داد

این شی ساخته شده ی خود مکس هستش :

اینم شی ساخته شده ی من هستش رندر شده :

نمی دونم واسه چی طراحی من با اموزش مکس فرق می کنه فکر کنم از ابزار گسترش (کم و زیاد ) اشتباهی استفاده کردم

من از این قسمت شی رو زیاد می کردم ابزار Edit Poly و مقدار دادن به Extrude

/.,mnb
03-09-2009, 16:52
خب کار من توی کار شما که مشکلی نمی بینم، فقط باید ورتکس ها رو تنظیم کنید.
توی عکس هلپ که گذاشته شده بعضی از ورتکس ها در نمای جلوی صورت روی هم افتادند و شما فکر می کنید که مال شما ورتکس زیاد داره در صورتی که اینطور نیست.
فقط باید جای ورتکس ها رو تنظیم کنید.

ویرای شد: سوال بعدی رو حالا دیدم.
خب ابزار خاصی نداره فقط باید با move rotate scale در polygon ها و جابجایی ورتکس ها تنظیمشون کنید.

samadsam
03-09-2009, 17:13
خب کار من توی کار شما که مشکلی نمی بینم، فقط باید ورتکس ها رو تنظیم کنید.
توی عکس هلپ که گذاشته شده بعضی از ورتکس ها در نمای جلوی صورت روی هم افتادند و شما فکر می کنید که مال شما ورتکس زیاد داره در صورتی که اینطور نیست.
فقط باید جای ورتکس ها رو تنظیم کنید.

اگه در نمای front من با آموزش نگاه کنید متوجه می شید که خط های من نسبت به آموزش بیشترند
توی اموزش گفته با ید از delete استفاده کنید من نمی تونم و مشکل من همینجاست(در کل گفته باید از delete )

[/quote]
ویرای شد: سوال بعدی رو حالا دیدم.
خب ابزار خاصی نداره فقط باید با move rotate scale در polygon ها و جابجایی ورتکس ها تنظیمشون کنید.[/quote]
من از move rotate scale استفاده می کنم ولی شکل من توی یک ورتکس بالا می یاد الان به نمای اموزش دقت کنید خونه به خونه بالا اومده حالا من چجور می تونم با ابزار move rotate scale شکل رابخش به بخش بالا بیارم
بازم ممنونم :11:

/.,mnb
03-09-2009, 17:33
توی اموزش گفته با ید از delete استفاده کنید من نمی تونم و مشکل من همینجاست(در کل گفته باید از delete )

دوست عزیز شما توی پلی مدلینگ نباید ادجی رو دیلیت کنید، من حالا هلپ رو ندارم و حالا چیزی از این قسمت یادم نیست ولی اگه نیازی به حذف ادج باشه با remove یا backspace هست.
شما اگه چیزی رو حالا حذف کنید فیس غیر از چهار ظلعی به وجود می آد و در اسموس کردن کارتون مچاله میشه.

من از move rotate scale استفاده می کنم ولی شکل من توی یک ورتکس بالا می یاد الان به نمای اموزش دقت کنید خونه به خونه بالا اومده حالا من چجور می تونم با ابزار move rotate scale شکل رابخش به بخش بالا بیارم
باید مرحاه به مرحله یعنی بعد از هر extrude ورتکس های جدید رو توی تمام نماها با بلوپرینت تنظیم کنید.

samadsam
03-09-2009, 17:48
ممنونم یکی از مشکلاتم حل شد

یه سوال دیگه من VRAY نصب کردم توی START ==>ALL Program هم اومده Icon هاش هم هست ولی نمی تونم اجراش کنم

/.,mnb
03-09-2009, 18:37
F10>command>assign renderer و اولی رو به مربع کنارش به وی ری تغییر بدید.

samadsam
05-09-2009, 22:34
دوست عزیز در کل برای طراحی صورت باید در مرحله ی اول از کدوم ویوپورت(نما) شروع کرد

/.,mnb
06-09-2009, 10:12
اگه از روش گسترش دادن ادج ها استفاده می کنید خب تماما از چهارتا ورتکس کار شروع میشه که فکر نمی کنم زیاد مهم باشه در کجا قرار داشته باشه.

max_3d
06-09-2009, 12:12
1_مفهوم کلید insetدر تابع :17:edit poly
2_ وقتی یه Rectangle میسازیم وروی vertex های این Rectangle کلیک راست میکنیم گزینه corner چه کاری انجام میده؟

samadsam
06-09-2009, 14:01
بازم سلام
من V-ray رو نصب کردم ولی پیداش نمی کنم (یا نمی دونم چجور باید ازش استفاده کنم)

اینم عکسش

A.Fire
06-09-2009, 14:38
با سلام.
امروز من یه 3Ds Max 2009 ریختم و Active هم کردمش و نصب و اجراش هیچ مشکلی نداشت به جز اینکه فکر کنم NET Framework رو نریخت. الان مشکلم اینه که برنامه شکل هارو (کره، مکعب و ...) کند میکشه یعنی وقتی روی صفحه drag میکنم که رسمشون کنم، شکل کند تغییر اندازه میده و حرکت میکنه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.

samadsam
07-09-2009, 08:28
سلام لطفا کمکم کنید یه مشکل ناجور توی ورتکس دارم (روی عکس توضیح دادم)

/.,mnb
07-09-2009, 10:42
بازم سلام
من V-ray رو نصب کردم ولی پیداش نمی کنم (یا نمی دونم چجور باید ازش استفاده کنم)
یا وی ری شما متناسب با ورژن مکس شما نیست و یا درست نصب نشده.

سلام لطفا کمکم کنید یه مشکل ناجور توی ورتکس دارم (روی عکس توضیح دادم)
شما باید edge ها رو با shift+drag کپی کنید نه ورتکس ها رو.

_مفهوم کلید insetدر تابع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] poly
2_ وقتی یه Rectangle میسازیم وروی vertex های این Rectangle کلیک راست میکنیم گزینه corner چه کاری انجام میده؟
1- ایجاد یه فیس در داخل فیس انتخابی شما. (با polygon یه فیس رو inset کنید، توضیح دادنش سخته.)
2- باعث تغییر در نوع ورتکس میشه و از حالت smooth یا bexierخارج میشه و به صورت یه خط شکسته عمل میکنه.

با سلام.
امروز من یه 3Ds Max 2009 ریختم و Active هم کردمش و نصب و اجراش هیچ مشکلی نداشت به جز اینکه فکر کنم NET Framework رو نریخت. الان مشکلم اینه که برنامه شکل هارو (کره، مکعب و ...) کند میکشه یعنی وقتی روی صفحه drag میکنم که رسمشون کنم، شکل کند تغییر اندازه میده و حرکت میکنه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
با پنجره ی task manager و تب prossec ببینید که کدوم برنامه کار بیشتری از cpu شما می کشه اگه مکسه پس مشکل از مکس شماست ولی ممکنه برنامه های دیگه ای یا ویروسی کار شما رو مختل میکنه.

samadsam
07-09-2009, 13:02
ببخشید
واسه چی شکل طراحی شده به این صورت در می یاد می خواستم بدونم اگه با ورتکس لایه رو بگیرم بکشم روی لبه ی بغلی در پایان خراب نمی شه
من لبه های اول رو راحت کشیدم اما نتونستم لبه های بالا رو به درستی طراحی کنم

من این برنامه رو از کافی نت دانلود کردم می خواستم بدونم V-ray هست یا اینکه اشتباست حجم فایل 16MB هست

N O V A L I S
07-09-2009, 14:17
دوست عزیز شما یه آموزش مدلینگ تصویری یا کتاب یا توتوریال گیر بیار یه بار مدلینگ رو از روش پیش برو.. این رو چه جور در آوردی؟! ورتکس ها رو 2 تا 2 تا بگیر بعد weld کن..

این وی ری هست.. نسخه ی 1.5 RC3 برای مکس 9 و 32 بیت.. تو فایل نوت پد همراه فایلی که دانلود کردید معمولا توضیح نصب رو می نویسه.. طبق اون پیش برید و اگر سوالی بود مطرح کن!

samadsam
07-09-2009, 15:29
دوست عزیز شما یه آموزش مدلینگ تصویری یا کتاب یا توتوریال گیر بیار یه بار مدلینگ رو از روش پیش برو.. این رو چه جور در آوردی؟! ورتکس ها رو 2 تا 2 تا بگیر بعد weld کن..

این وی ری هست.. نسخه ی 1.5 RC3 برای مکس 9 و 32 بیت.. تو فایل نوت پد همراه فایلی که دانلود کردید معمولا توضیح نصب رو می نویسه.. طبق اون پیش برید و اگر سوالی بود مطرح کن!
دوست عزیز من این سوالات رو بر اساس آموزش تاپیک ساخت ماشین که یکی از دوستان گذاشته بود پرسیدم
خودتون هم اگه دقت کنید می بینید که آموزش خیلی بسته هست
خوشبختانه منم به صورت اتفاقی به یکی از بچه های گل تاپیک رسیدم mnb
بازم ممنونم

N O V A L I S
07-09-2009, 15:50
اگه ایشون گل نبود که اصلا اون پست رو نمی دادم! ولی ملاحظه ی گلیشون رو کنید..
شاید براشون سخت باشه جواب همه ی سوالات شما رو که با کمی مطالعه و تلاش می تونید بهش برسید رو بده..
این آموزش مدلینگ رو نگاه کنید خیلی بهتون کمک می کنه:

کلا آموزش ها زیاد هستن اگر کمی جستجو کنید..

موفق باشی...

samadsam
07-09-2009, 16:08
ما نوکرش هم هستیم از شما هم ممنونم
ولی من از تمام HELP ها استفاده کردم با زبان انگلیسی هم مشکل ندارم اما توی توضیح هاتشون ابهام هستش و منم که مبتدی مجبورم که دوست گلمون رو بندازم توی زحمت من بیشتر وقتمو صرف Visbal basic می کردم خیلی هم علاقه داشتم ولی نه مثل مکس من تنظیمات کاربری رو کرده بودم روی 40 و تمام صفحات آموزشی رو هم گشتم اگه دقت کنید من توی بیشتر پست های آموزشی از دوستان تشکر کردم
A.Fire
07-09-2009, 20:58
با پنجره ی task manager و تب prossec ببینید که کدوم برنامه کار بیشتری از cpu شما می کشه اگه مکسه پس مشکل از مکس شماست ولی ممکنه برنامه های دیگه ای یا ویروسی کار شما رو مختل میکنه.

فکر کنم مشکل از Max باشه چون هیچ برنامه ای به جز اون باز نیست.

اگه اینجا یکی لطف کنه برام لینکی چیزی بذاره که طراحی یه کاراکتر از اول تا استخوان بندی و انیمیشن به صورت تصویری و کامل توضیح بده خیلی خیلی ممنون میشم.:11:

در ضمن من توی فلدر 3ds max قبیلیم یه Material library داشتم و کلی متریال داشت توش ولی تو این جدیده همش 3 تا بخش داره که یکیش مال در و پنجرست یکیشم خالیه اون یکی هم Nature.
حالا من اون متریال قبلیارو از کجا گیر بیارم؟

samadsam
08-09-2009, 08:42
فکر کنم مشکل از Max باشه چون هیچ برنامه ای به جز اون باز نیست.

اگه اینجا یکی لطف کنه برام لینکی چیزی بذاره که طراحی یه کاراکتر از اول تا استخوان بندی و انیمیشن به صورت تصویری و کامل توضیح بده خیلی خیلی ممنون میشم.:11:

در ضمن من توی فلدر 3ds max قبیلیم یه Material library داشتم و کلی متریال داشت توش ولی تو این جدیده همش 3 تا بخش داره که یکیش مال در و پنجرست یکیشم خالیه اون یکی هم Nature.

این آموزش ها خارجی هستش
اگه هم فارسی می خوای توی تاپیک آموزش ها

شاید هنگام نصب برنامه واسش محدودیت گذاشتید و نصب نشده چون منم قبلا همین کارو کرده بودم

samadsam
08-09-2009, 08:48
سلام من دیشب نشستم پای ساخت ماشین و نمای left رو هم کامل طراحی کردم ولی توی دیگه نما ها به یه چند تا مشکل جزئی برخورد کردم که کارو بی کیفیت می کنه

این بلو پرینت تنظیم هست

چجور می تونم این لبه ی پایانی رو به لبه ی نزدیکش بچسپونم

اینم بلوپرینت کار بالایی هستش که به خاطر عدم تنظیم بودن در نماهای Front و Top به مشکل برخوردم

A.Fire
08-09-2009, 09:47
این آموزش ها خارجی هستش
اگه هم فارسی می خوای توی تاپیک آموزش ها

این سایته که صفحه رو پیدا نمیکنه.
آموزش های تاپیکو که بزنم به تخته واقعا کامله. اول کار و تموم شدش گذاشته شده. هیچ جا هم ندیدم در مورد انیمیشن توضیح بدن.

شاید هنگام نصب برنامه واسش محدودیت گذاشتید و نصب نشده چون منم قبلا همین کارو کرده بودم

نه، کلشو نصب کرد. فکر کنم خود این جدیده نداره چون مال شرکت دریا سافته احتمالا ناقصه.

باید بری به حالت ورتکس بعد ورتکس های رو به رو به هم رو انتخاب کنی، بعد تو قسمت Weld رو به روی Selected عدد 200 رو وارد کن بعد Selected رو بزن. اگه نفهمیدی بگو تصویریشو بذارم.

/.,mnb
08-09-2009, 09:59
میکنه. فکر کنم مشکل از Max باشه چون هیچ برنامه ای به جز اون باز نیست.

خب خیلی از برنامه ها حتی توی task manager هم مخفی هستند و با برنامه هایی مثل process master دیده میشن مثلا حالا که فقط مرورگر من باز هست حدود 32 تا فایل exe در سیستم من در حال اجرا هستند.

اگه متریالهاتون کامل نیست cd/dvd شما کامل نبوده و یا در هنگام نصب، نصبشدنشون رو تیک نزدید. (البته اگه کامل باشه)
برای مشکلتون یه تاپیک دیگه در "گرافیک سه بعدی و انیمیشن" ایجاد بفرمایید تا بهتر رسیدگی بشه.
تشــکر.

با کمک target weld ورتکس ها.

البته شما برای این روش مدلینگ بهتر هربار با shift+drag یه ادج رو کپی می کنید در تمام نماها تنظیمشون کنید تا دقیق تر باشه.
و در ضمن تنظیم بلوپرینت و مدلینگ و ... بیش از هر چیزی به تمرین نیاز داره.

موفق باشید.

A.Fire
08-09-2009, 11:39
خب خیلی از برنامه ها حتی توی task manager هم مخفی هستند و با برنامه هایی مثل process master دیده میشن مثلا حالا که فقط مرورگر من باز هست حدود 32 تا فایل exe در سیستم من در حال اجرا هستند.

منم فقط FireFoxم بازه ولی کلی برنامه تو Task manager هست. مشکل اینه که نمیدونم کدومو باید حذف کنم. ولی در هر صورت فکر کنم مشکل از 3dیم باشه.

اگه متریالهاتون کامل نیست cd/dvd شما کامل نبوده و یا در هنگام نصب، نصبشدنشون رو تیک نزدید. (البته اگه کامل باشه)
برای مشکلتون یه تاپیک دیگه در "گرافیک سه بعدی و انیمیشن" ایجاد بفرمایید تا بهتر رسیدگی بشه.
تشــکر.

همین کارو میکنم.
ممنون.

azizian.qaravi
09-09-2009, 19:57
سلام به همه
كي ميدونه براي ساخت محيط هاي بسته مثل يه اتاق راحت ترين راه چيه؟
البته نميخوام از باكس استفاده كنم ها.

samadsam
12-09-2009, 09:44
سلام دوست عزیز آخر یه ماشین درست کردم حالا یه چند تا سوال برام پیش آومده

1 - چجور می تونم metal ray خود مکس شیشه درست کنم و چراغ ماشین

2 - من برای پیوند plan هایی که با ادیت پولی ویرایش شده (یعنی جدا از هم) چجوری می تونم به هم پیوندشون بدم

3 - من الان دارم سر انسان درست می کنم از ابزار simitry استفاده کردم و درست کار کرد اما واسه ماشین نمی تونم ازش استفاده کنم از تمام کلید های این ابزار استفاده کردم اما جواب نداد منم اومد از mirray استفاده کردم که درست هم کار کرد

ممنونم ازت بابت کمکات

/.,mnb
12-09-2009, 10:50
1 - چجور می تونم metal ray خود مکس شیشه درست کنم و چراغ ماشین
می تونید برای شروع از arch & design استفاده و سمت راست glass رو انتخاب کنید.

2 - من برای پیوند plan هایی که با ادیت پولی ویرایش شده (یعنی جدا از هم) چجوری می تونم به هم پیوندشون بدم
اول اونها رو با هم attach کنید و بعد با weld ورتکس ها رو بهم بچسبونید.

3 - من الان دارم سر انسان درست می کنم از ابزار simitry استفاده کردم و درست کار کرد اما واسه ماشین نمی تونم ازش استفاده کنم از تمام کلید های این ابزار استفاده کردم اما جواب نداد منم اومد از mirray استفاده کردم که درست هم کار کرد
این یه سواله؟ حالا مشکلتون چیه؟

samadsam
12-09-2009, 12:08
این یه سواله؟ حالا مشکلتون چیه؟

برای درست کردن نیمی از شی باید از simitry استفاده کرد که این کارو من برای سر انسان گذاشتم و درست کار کرد
اما واسه ماشین می زارم به مشکل بر می خوره
الان نیمی از ماشین رو ساختم نیم دیگه رو با ید با simitry درست کنم که واسه این جواب نمی ده

راستی برای ساخت متریال شیشه یا چراغ نیاز به نور هم دارم :11:

/.,mnb
12-09-2009, 12:51
برای درست کردن نیمی از شی باید از simitry استفاده کرد که این کارو من برای سر انسان گذاشتم و درست کار کرد
اما واسه ماشین می زارم به مشکل بر می خوره
الان نیمی از ماشین رو ساختم نیم دیگه رو با ید با simitry درست کنم که واسه این جواب نمی ده
خب مشکل خاصی نباید باشه باید فقط محورش رو تنظیم کنید و اگه نتونستید با mirror در زیر مجموعه اش اون رو تنظیم کنید و اگه کاما غیب شد flip رو بزنید.

اگه حل نشد عکس بزارید.

راستی برای ساخت متریال شیشه یا چراغ نیاز به نور هم دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه سوالتون نشدم.

samadsam
12-09-2009, 13:06
من اگه بخوام شیشه و چراغ(خاموش) ماشین درست کنم نیاز به گذاشتن نور توی کارم دارم
ببخشید شما لینک آموزش V-RAY رو ندارین با مکس 2010 سازگار باشه
اینو دانلود کردم جواب نداد چند گزینه هم به کلیک راستم اضاف کرد اما داخل RENDER SETUP م نبود

جواب نداد حجمش 14.7mb

vray_adv_150R3_max90_x86-size16475.7z.7z

/.,mnb
12-09-2009, 13:23
من اگه بخوام شیشه و چراغ(خاموش) ماشین درست کنم نیاز به گذاشتن نور توی کارم دارم
توی چراغ نیازی نیست ولی هر صحنه ای متناسب با نوعش و تاثیر نورهای primery یا secondly باید نور پردازی بشه. (داخلی/استودیو/خارجی(نورپردازی))

ببخشید شما لینک آموزش V-RAY رو ندارین با مکس 2010 سازگار باشه
اینو دانلود کردم جواب نداد چند گزینه هم به کلیک راستم اضاف کرد اما داخل RENDER SETUP م نبود
Vray for max 2010 Cracked نسخه کرک شده>>

samadsam
12-09-2009, 16:49
دوست عزیز من نتونستم شیشه درست کنم من هیچ اطلاعاتی در مورد متریال ادیتور ندارم لطفا یه خورده مقدماتی تر توضیح بدین

/.,mnb
12-09-2009, 20:12
دوست عزیز من نتونستم شیشه درست کنم من هیچ اطلاعاتی در مورد متریال ادیتور ندارم لطفا یه خورده مقدماتی تر توضیح بدین

من پیشنهاد می کنم که به هلپ مکس + توتریال ها سری بزنید تا راحتتر باشید.
اگه به این زودی به دنبال یه رندر طبیعی که زمان رندر طولانی + تنظیمات پیچیده ی نور و متریال رندر و ... نیاز داره نرید چون خودتون یه کمی شاید از سه بعدی زده بشید.

به هر حال چیزهایی که گفتم رو روی عکس مشخص کردم:

samadsam
14-09-2009, 00:43
سلام
یه مشکل با نصب وی ری دارم اینو دانلود کردم نمی دونم بد نصبش می کنم یا اینکه با مکس من ناسازه گاره
من اینو از یه سایت خارجی دانلود کردم فقط هم یک فایل اجرایی تنها بود (کرک نداشت)

این تصویر کلیک راستم داخل مکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D9%85.png

اینا هم تصویر برنامه در هنگام نصب

این در پایان نصب می یاد

با تشکر.

/.,mnb
14-09-2009, 09:46
معمولا در نصب وی ری مسیرها خود بخود تشخیص داده میشه، پس اگه مسیر درست تشخیص داده نشده وی ری شما برای ورژن مکس شما نیست. (البته در اکثر موارد و در بقیه ی موارد شاید این حرف من اشتباه باشه.)
این پنجره ی آخری برای رجیستر وی ری هست شما حتما باید کرکش رو داشته باشید تا بتونید راحت از برنامه استفاده کنید.

New Ray
14-09-2009, 20:10
azizian.qaravi براي ساخت اتاق يا خانه ميتوانيد با Line نقشه رو از بالا (Top view) بكشي بعد توي سمت راست (modifire) بهش حجم بدي

samadsam
15-09-2009, 01:59
azizian.qaravi براي ساخت اتاق يا خانه ميتوانيد با Line نقشه رو از بالا (Top view) بكشي بعد توي سمت راست (modifire) بهش حجم بدي
اره دوست عزیز دقیقا من نیم ساعت پیش توی یه سایت خارجی آموزش ساخت خونه رو می گرفتم که از نمای بالا یک مربع درست می کرد بعد ادیت پلی رو بهش اعمال می کرد و به شکل حجم می داد

samadsam
16-09-2009, 11:31
دوست عزیز سلام یه سوال تکراری
من هرچی سعی کردم نتونستم پلانهای جدا رو به هم وصل کنم
پلان ها رو اتچ کردم به همدیگه هم وصلشون کردم به هم وصل شدن ولی وقتی می خواستم با ادیت پولی و ابزار Weld ورتکس ها رو به هم وصل کنم هیچ عملی انجام نمی شد
ممنون .

/.,mnb
16-09-2009, 12:33
ممکنه مشکل از normal در surface هاتون باشه که مخالف هم هستند و یا خواستید سه تا فیس رو به یه ادج وصل کنید که نمیشه.

بهتره عکس بزارید.

samadsam
16-09-2009, 20:41
بفرما اینم تصویر مشکل

HOMAYOON.F
16-09-2009, 23:04
ببین صمد جان شما واسه اینکار اون ورتکسهایی رو که میخوای به هم جوش بزنی رو انتخاب کن، بعد تو مودیفای پنل مربع کنار دکمه ی Weld رو بزن، و مقدار Weld Threshold رو کم کم ببر بالا تا همه ی اون ورتکسها به هم جوش بخورن، همین.
تازه میتونی از Target Weld که یه دکمه زیر Weld هست استفاده کنی، به طریقی که روی یه ورتکس کلیک کنی بعد بری رو یه ورتکس دیگه کلیک کنی تا ورتکس اولی رو به دومی جوش بدی.
اگه هیچ کدوم از این دو راه جواب نداد بدون که اون ورتکسها به هم ربطی ندارن و هر کدوم مال یه جسم جداست یا اینکه یه ایج یا ورتکس دیگه ای بینشون هست که باید پیداش کنی و یا حذفش کنی یا به طریقی ترتیبشو بدی.

samadsam
16-09-2009, 23:57
ببین صمد جان شما واسه اینکار اون ورتکسهایی رو که میخوای به هم جوش بزنی رو انتخاب کن، بعد تو مودیفای پنل مربع کنار دکمه ی Weld رو بزن، و مقدار Weld Threshold رو کم کم ببر بالا تا همه ی اون ورتکسها به هم جوش بخورن، همین.
تازه میتونی از Target Weld که یه دکمه زیر Weld هست استفاده کنی، به طریقی که روی یه ورتکس کلیک کنی بعد بری رو یه ورتکس دیگه کلیک کنی تا ورتکس اولی رو به دومی جوش بدی.
اگه هیچ کدوم از این دو راه جواب نداد بدون که اون ورتکسها به هم ربطی ندارن و هر کدوم مال یه جسم جداست یا اینکه یه ایج یا ورتکس دیگه ای بینشون هست که باید پیداش کنی و یا حذفش کنی یا به طریقی ترتیبشو بدی.
همایون جان ممنونم از جوابتون
کار Weld و Weld Threhold رو می دونم ولی من می خوام دو جسم جدا رو به هم پیوند بدم یعنی دو تا پلان.
و در کار هم برای جوش دادن 2 تا Vertex رو انتخاب کردم (Alt+X)
HOMAYOON.F
17-09-2009, 11:11
خب چیزی که من فکر میکنم اینه که شما اومدی و دو تا آبجکتت رو با هم انتخاب کردی و یه دونه مودیفایر Edit Poly به هر دو دادی و حالا تو همین مودیفایر میخوای ورتکسهای دو جسم رو به هم جوش بزنی!!
چیزی که مسلمه اینه که جواب نمیگیری . واسه اینکار باید هر دوی آبجکتها رو با فرمان Attach (تو مودیفای پنل) یکی کنی بعد عمل Weld رو انجام بدی.
تست کن و نتیجه رو بگو...

samadsam
17-09-2009, 11:47
تشکر ولی من با استفاده از منوی Grop و اتچ کردن دو پلان رو به هم پیوند دادم و Edit Poly رو برای هر دو انتخاب کردم و ورتکس های پلان رو نتونستم به هم پیوند بدم
دقیقا همین کاری و که شما توضیح دادین انجام دادم

HOMAYOON.F
17-09-2009, 12:05
نه ببین شما باید حداقل یکی از آبجکتهاتون رو به Editable Poly تبدیل کنید. واسه اینکار میتونید روی آبجکت مورد نظر کلیک راست کنید به گزینه ی ConvertTo و Editable Poly برید و روی اون گزینه کلیک کند. حالا جسم تبدیل شده، و واسه اینکه اون یکی جسم رو بهش Attach کنیم به Modify panel (اون ستون سمت راست برنامه) میریم و در رول آوت Edit Geometry روی دکمه ی Attach کلیک میکنیم تا فعال بشه . بعد تو یکی از نماها روی آبجکت دوم کلیک میکنیم تا هر دوتا یکی بشن.
این روش Attach کردن بود.
وقتی دو جسم یکی شدن واسه جوش دادن ورتکسها به هم از همون روشی که تو پست 87 همین تاپیک گفتم پیش برو.
امیدوارم موفق بشی.

samadsam
17-09-2009, 15:01
ممنونم بابت توضیح کاملت متاسفانه من اشتباه اتچ می کردم حالا این کاری رو که گفتید انجام میدم ببینم درست می شه

تشکر درست شد .
از همتون ممنونم
:11::11::11:

HOMAYOON.F
17-09-2009, 15:41
خب صمد جان قبل از هر چیز بگم که مکس من 2009 هستش و مال شما 2010!!
بعد اینکاری که شما میکنید واسه گروه بندی آبجکتهاست و اون اتچ (تو منوی گروپ) واسه اضافه کردن یه آبجکت دیگه به گروه مورد نظره و با اتچ تو ادیتیبل پولی فرق داره.
..........................
اگه اجازه بدی در مورد این مدلی که داری میسازی هم یه چیزی بگم:
ظاهرا که داری یه ماشین میسازی، فقط در نظر داشته باش که اون قسمت گلگیرش که تو عکس معلومه خیلی ایج بکار بردی بطوری که همین لوپولیش به اندازه ی اسمود شده ایج داره! اینطوری کنترل ایجها و ورتکسها مشکل میشه و احتمال موج دار شدن مدل خیلی زیاده.

New Ray
18-09-2009, 21:48
سلام
توي Edit Poly يا Edit mesh راهي هست كه بشه هر كدام از مربع ها (Polygon) را به مربع هاي كوچكتر تقسيم كرد؟(مربع ، نه مثلث)

HOMAYOON.F
19-09-2009, 01:15
سلام
توي Edit Poly يا Edit mesh راهي هست كه بشه هر كدام از مربع ها (Polygon) را به مربع هاي كوچكتر تقسيم كرد؟(مربع ، نه مثلث)

به طور معمول از ابزارهای Cut و Connect استفاده میشه. ابزارهای دیگه ای هم هستن اما بستگی به کارت داره. مثلا بعضی مواقع ممکنه بخوای یه پولیگان وسط پولیگان دیگه ای درست کنی، میتونی از ابزارهای Inset و Bevel و Extrude و ... استفاده کنی.
به هر حال باید همه ی ابزارها رو بشناسی تا بتونی با توجه به نیازت اونی که راحتتره و مناسب کارت هست رو انتخاب کنی.

New Ray
19-09-2009, 17:01
:20:
با عرض سلام وادب بسيار بسيار فراون ،
اين جانب همانطور كه ملاحظه مي فرماييد با مشكل شكست بازتاب در جسم فلزي (Mental Ray) دو Polygon همجوار مواجهه نموده وچاره كار از خويشتن نيافتم. بدين روي از عزيزان مسئلت دارم تا بفرمايند اگر درماني هست و يا از نو بايد جسم را ويرايش بنمايم ؟
با نهايت تشكر وتخلص ، خواهشا اشك اين جانب را در نياوريد. در ضمن به دليل پاسخ پست ديرين ، لينك زيبا ترين خودروي جهان به ديد مباركتان در خواهد شتافت !
پوليگان ها Mesh شده اند و ميخواهيم Reflect شان يكنواخت باشد.
به قول اينجانب :
در زماني كه در آن نيست كسي بهر حساب --------------- بهتر آنست كه ما لينك بديم بهر جواب:20:
مشكل در بازتاب شمشير فولادي رئيس مو پالمو

با تشكر از HOMAYOON.F

دانلود ( آستون مارتين DB9 ) بالا:

به قول احمد پور مقبل بازيگر دوست داشتني كشورمان : برو حالشو ببر

samadsam
21-09-2009, 11:56
سلام
ببخشید یه box رو ویرایش کردم الان که می خوام رندر کنم به این خطا بر می خورم (می خواستم بدونم ممکن از مموری باشه یا چیزه دیگه ای)

تشکر.:11:

New Ray
21-09-2009, 12:26
من فكر ميكنم يا زيادي بهش Mesh دادي و يا Plane هاي زيادي دادي و بايد كمش كني.
حالا دو تا سوال ضايع:
1-چطور يك جسم مانند پارچه يا برگ را دو طرفه كنيم ؟ ( هر دو طرف رندر شوند ، نوع : Editable Poly )
2-چگونه يك Map ( يا متريال) را از جسمي برداريم ؟ (در Material Editor چيزي نيست)

راستي هيچ دقت كردين تو اين تاپيك فقط چهار نفر هستن؟:3:

hrgh2
21-09-2009, 12:51
جواب بالایی
سوال اولیت
متریالی رو که به جسمت نسبت میدی رو تنظیماتش میری ( press M ) حالاکافیهتیک 2Sided رو بزاری توی رندر دو طرفش رندر میشه
راه حل دیگه هم استفاده از مادیفیر Shell هست .
در مورد سوال دوم هم بایدمتریالت روریست کنی کافیهاون دکمهای رو که دورش خط کشیدم بزنی :

hrgh2
21-09-2009, 12:52
سلام
ببخشید یه box رو ویرایش کردم الان که می خوام رندر کنم به این خطا بر می خورم (می خواستم بدونم ممکن از مموری باشه یا چیزه دیگه ای)

تشکر.:11:

خوب مشکل از مموری هست کم آورده
بایدتعداد Face هارو کاهش بدی
یا باید دستی این کار رو کنی یا ازمادیفیر Optimize استفاده کنی ...

HOMAYOON.F
21-09-2009, 15:34
2-چگونه يك Map ( يا متريال) را از جسمي برداريم ؟ (در Material Editor چيزي نيست)

در مورد سوال دوم هم بایدمتریالت روریست کنی کافیهاون دکمهای رو که دورش خط کشیدم بزنی :

با تشکر از حمیدرضا جان، من فکر میکنم دوستمون میخوان متریال یکی از آبجکتهایی که تو صحنه داره رو تو متریال ادیتور لود کنه. اگه منظورشون اینه که باید اول یکی از اسلاتهای متریال ادیتور(کره های داخل متریال ادیتور) رو انتخاب کنن، بعد با استفاده از ابزار قطره چکان که زیر ابزار رست متریال (همون علامت ضربدر) هستش بر روی آبجکت مورد نظر در صحنه کلیک کنن تا متریال اون آبجکت در اون اسلات لود بشه و ویرایش متریال رو انجام بدن.

اگرم اشتباه متوجه شدم جواب همونیه که حمیدرضای عزیز گفت... :11:

/.,mnb
21-09-2009, 17:53
2-چگونه يك Map ( يا متريال) را از جسمي برداريم ؟ (در Material Editor چيزي نيست)من هم از حمیدرضا جان و همایون جان تشکر می کنم ولی من فکر می کنم منظور دوستمون این بود که آبجکت ما دیگه اصلا متریالی نداشته باشه و یعنی اصلا برای آبجکت ما خصوصیتی با عنوان متریال تعریف نشده باشه و در واقع به رنگی وایر فریم رندر بشه و به همون رنگ نمایش داده بشه، برای این کار من از مکس اسکریپت کمک می گیرم.
اگه برای یک آبجکت که متریال نداره رو انتخاب کنیم و در مکس اسکریپت بنویسم:

جواب می گیریم:

و اگه برای یه آبجکتی متریال تعیرف شده باشه جواب مشابه زیر می گیریم:

پس ما برای برداشتن متریال از آبجکتی اول شی رو انتخاب می کنیم و بعد در مکس اسکریپت می نویسیم:

پیـروز باشید.

N O V A L I S
21-09-2009, 18:03
یه راه دیگه اینه که موضوع یا موضوعات رو انتخاب کنید بعد تو متریال ادیتور روی دکمه ی Get material کلیک کنید و بعد تو Material/Map Browser شیدر None (اولین که به رنگ آبیه) رو بگیرید و توی ویوپورت بکشید و از پنجره ی که ظاهر میشه گزینه ای که میگه "به موضوع انتخاب شده اعمال کنم؟" رو انتخاب کنید و ok کنید...

New Ray
21-09-2009, 20:56
از همه دوستان ممنون :46: دستتون درد نكنه ، نه به سوال قبلي كه هيچكس جواب نداد ، نه به اين كه همه جواب دادين. يك كهكشان ممنون :39: :43::thumbsup:
اينم جايزه :11: شماره اش رو انتخاب كنين كدوما رو بذارم واسه دانلود : (چون بايد آپلود كنم)

من معمولا بعد از هر جواب خوب هديه ميدم :31:

samadsam
21-09-2009, 22:10
دوست عزیز منو دوستان دستمون توی یه کاسه ست و فرقی هم نمی کنه کی جواب داده :31:
حالا اگه ممکن هست یکی از شماره های زیر رو بزار

2 or 3 or 7 and or 11

ببخشید یه سوال هم دارم یه خونه ساختم می خوام از طریق multi/sub object بهش textur بدم این کار هم می کنم اما قسمتی از تکسچر به سورت خراب در می یاد (تکسچر اجر نما : بعضی از قسمت طبیعی و بعضی دیگه به صورت ناپیوسته( یعنی یه تیکه اجر دراز می شه))
ممنونم .

New Ray
22-09-2009, 00:00
باز هم سلام و باز هم دو سوال ديگر :
1- در مورد رندر دو طرفه : من از Arch & Design روي يك آبجكت ساده استفاده كردم شد ، ولي برگ زير كه Map هم دارد نشد.( ضمن اينكه Arch & Design گزينه 2-Sided را ندارد )
2- دليل سفيدي دور اشياء در رندر MR چيست ؟

راستي پست 96 رو حتما يه نگاه بكنين

اينو خودم كشيدم و طرحشم از خودمه . سوژه اي براي دوستاني كه مي خواهند كشتي بسازند ( خودم فعلا وقت ندارم )

Samadsam ديگه خسته شدم ، اين عكس خودت رو عوض كن ، آدم فكر مي كنه ...
اگه نداري بيا :
بني خرگوشه :
با ب اسفنجي رو كه مي شنا سي :

اينم لينك دانلود چهار تا از كاراكتر هاي پست قبلي : (3ds فرمت ، حجم كل : MB 1.5 )

چرا امضاي من رو نشون نميدن ؟

hrgh2
22-09-2009, 08:41
حالا دوراه داری یا ازمادیفیر Shell واسه برگت استفاده کنی یا
تنظیمات رندرت رو باز کنی و گزینه Force 2-Sided رو بزنی تا همه اجسام 2sided شن.

samadsam
22-09-2009, 14:32
ببخشید دوستان من یه خونه درست کردم و می خوام بهش تکسچر بدم بهترین راه کدومه
sub object
UVW MAP

/.,mnb
22-09-2009, 18:19
ببخشید دوستان من یه خونه درست کردم و می خوام بهش تکسچر بدم بهترین راه کدومه
sub object
UVW MAP
منظورتون از Sub object چیه؟
منظورتون متریال multi sub-object material هست؟ یا چیز دیگه ای؟
برای تکسچر حتما باید UV آبجکت های تنظیم شده باشه حالا چه با UVW Map modifier یا unwrap uvw modifier یا ... .

samadsam
22-09-2009, 18:20
ببخشید دوباره پست نزدم می خواستم اپ بشه هر چه زودتر جواب بگیرم
لطفا یکی توضیح بده من مدل پایین رو تقریبا درست کردم الان نمی دونم چجوری بهش تکسچر بدم نکه نمی دونم فقط می خواستم فقط از راه sub object می شه

SSS_HHH_OOO
22-09-2009, 20:13
بچه ها این تاپیک یه جورایی خلاف قوانین شده ها

10- نمونه کارها ، سوالات و درخواست های خودتون رو در تاپیک دیگران قرار ندهید ، برای نمونه کارها ، سوالات و درخواست های خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید ...

دوستان لطفا اگه سوالی دارن تاپیک برای خودشون ایجاد کنن

samadsam
22-09-2009, 21:52
بچه ها این تاپیک یه جورایی خلاف قوانین شده ها

دوستان لطفا اگه سوالی دارن تاپیک برای خودشون ایجاد کنن
تشکر دوست عزیز که به فکر ما هستید ولی نمی شه که واسه هر مشکلی یه تاپیک جدا زد
الان توی همین تاپیک نزدیک به 100 تا پست زده شده که اگه بخواستیم واسه هر پستی یه تاپیک بزدیم حولو هوش 50 تا تاپیک می شد که ممکن بود واسه کانکت شدن به سایت هنگ کنیم :31:

New Ray
22-09-2009, 22:33
حرف شما درسته ( هر دو طرف ) . ولي واقعا نميشه براي هر سوال يه تاپيك . كلا هر چقدر از عمر هر سايتي كه ميگذره اطلاعات شلوغ و به هم ريخته ميشن . اين سايتم كه به هر موضوعي هزار تا راه داره . بهتره چند تا از پيشكسوت ها مثل آقا شهاب و جناب mnb و بقيه بزرگان از مديران تقاضاي دسته بندي سرفصل هاي كلي كنند تا تاپيكهاي مربوط به هر بخش همو نجا نوشته بشه . با تشكر :20:

samadsam اينا غلط املايي هستن كه مي نو يسي يا لهجه كازرو نيه ؟ :21:
امضا رو كف كردين؟

tatuy
23-09-2009, 02:56
منم با هرسه تون موافقم غیر ممکن واسه هر مشکلی یه تاپیک زد
دست صمد جون واسه ساخت یه همچین تایپیکی درد نکنه

samadsam
24-09-2009, 09:00
سلام ببخشید چجور می تونم شی رو تنظیم کنم که با اجسام دیگه تداخل ایجاد نکنه (یعنی یک شی از شی دیگه عبور نکنه)

ببخشید یه سوال ؟ رندر من قبلا ساده و خیلی هم با سرعت بود اما الان به صورت برفکی رندر می گیره ه و بیشتر طول می کشه

samadsam
30-09-2009, 23:02
ببخشید در هنگام مدلینک خطها رو نمی تونم پیدا کنم محو می شن می خواستم بدونم راهی برای این مشکل وجود داره

HOMAYOON.F
01-10-2009, 01:06
خب نما رو بچرخون. :دی
از کلید F3 هم میتونی استفاده کنی. همینطور Alt+X .

samadsam
02-10-2009, 11:21
سلام ببخشید تمام سعیمو می کنم با مشکلات راه بیام اما نمی شه از تمام ابزار مدیفایر استفاده کردم اما به جواب قانع کننده ای نرسیدم
می خوام با توجه به تصویر زیر یه خط کج بکشم اما نمی شه (روی تصویر با فلش توضیح دادم)
ممنون می شم

HOMAYOON.F
02-10-2009, 12:00
اگه منظورت اون خطهای آبیه، که با Cut و QuickSlice میتونی اینکارو کنی.
اما اگه بگی میخوای چیکار کنی اینا کجای مدلت هستن، شاید بشه کمک بیشتر و بهتری کرد و راههای مناسبتری پیشنهاد داد. :دی

New Ray
02-10-2009, 13:33
ميخواد اون خطهاي آبي رو بكشه بيرون مثل برجستگيهاي پايين تصوير ، لطفا كمكش كنين :46:

samadsam
02-10-2009, 18:27
اگه منظورت اون خطهای آبیه، که با Cut و QuickSlice میتونی اینکارو کنی.
اما اگه بگی میخوای چیکار کنی اینا کجای مدلت هستن، شاید بشه کمک بیشتر و بهتری کرد و راههای مناسبتری پیشنهاد داد. :دی
تشکر همایون جان می خوام دو تا خط حلالی بگشم هم سطح با خطهای افقی که رسم کردم ایا می شه با استفاده از ابزار دیگه ای جز CUT این کارو کرد چون کار من خیلی Face داره و رسم خط با cut کج و کوله می شه
اگه متوجه منظورم نمی شه تا تصویر کامل برات بزارم

SSS_HHH_OOO
02-10-2009, 19:07
تشکر دوست عزیز که به فکر ما هستید ولی نمی شه که واسه هر مشکلی یه تاپیک جدا زد
الان توی همین تاپیک نزدیک به 100 تا پست زده شده که اگه بخواستیم واسه هر پستی یه تاپیک بزدیم حولو هوش 50 تا تاپیک می شد که ممکن بود واسه کانکت شدن به سایت هنگ کنیم :31:

حرف شما درسته ( هر دو طرف ) . ولي واقعا نميشه براي هر سوال يه تاپيك . كلا هر چقدر از عمر هر سايتي كه ميگذره اطلاعات شلوغ و به هم ريخته ميشن . اين سايتم كه به هر موضوعي هزار تا راه داره . بهتره چند تا از پيشكسوت ها مثل آقا شهاب و جناب mnb و بقيه بزرگان از مديران تقاضاي دسته بندي سرفصل هاي كلي كنند تا تاپيكهاي مربوط به هر بخش همو نجا نوشته بشه . با تشكر :20:

samadsam اينا غلط املايي هستن كه مي نو يسي يا لهجه كازرو نيه ؟ :21:
امضا رو كف كردين؟

منم با هرسه تون موافقم غیر ممکن واسه هر مشکلی یه تاپیک زد
دست صمد جون واسه ساخت یه همچین تایپیکی درد نکنه

دوستان حد اقل هر کسی برای مشکلات خودش که میتونه تاپیک بزنه
الان هر کسی بیاد تو تاپیک شما پست بده سوال کنه شلوغ میشه و حواب خیلیا داده نمیشه
اونطوری منظم تره
بعد این سیستم انجمنا طوریه که با تعداد تاپیکا مشکلی براش پیش نمیاد
اکثرشون میرن تو آرشیو یا پاک میشن

SSS_HHH_OOO
02-10-2009, 19:16
تشکر همایون جان می خوام دو تا خط حلالی بگشم هم سطح با خطهای افقی که رسم کردم ایا می شه با استفاده از ابزار دیگه ای جز CUT این کارو کرد چون کار من خیلی Face داره و رسم خط با cut کج و کوله می شه

اینو ببین
اول خطوط موازی که قراره خطت از وسطش رد بشه انتخاب میکنی بعد دکمه کانکت رو میزنی
تنظیماتش بری میتونی چندتا خط بیاری یا مثلا جابجا کنی خطا رو

HOMAYOON.F
02-10-2009, 19:28

:31::31: متاسفانه نگرفتم چی گفتی!:41::20:
اول بگو اینی که داری میسازی چی هست! بعد اینجایی رو که میخوای انحنا بدی کجای مدلت هست. عکس از مدل هم از نزدیک و هم از دور بذار. ( خوب توضیح بده، کاری نکنی به گیراییم شک کنم ها!!! :31::31::27::27:)

خب من جواب شهاب جان رو ندیدم که اونم یکی از روشهاست. مرسی شهاب جان...

New Ray
02-10-2009, 23:07
دوستان حد اقل هر کسی برای مشکلات خودش که میتونه تاپیک بزنه
الان هر کسی بیاد تو تاپیک شما پست بده سوال کنه شلوغ میشه و حواب خیلیا داده نمیشه
اونطوری منظم تره
بعد این سیستم انجمنا طوریه که با تعداد تاپیکا مشکلی براش پیش نمیاد
اکثرشون میرن تو آرشیو یا پاک میشن

ما بچه بوديم اينو نوشتيم شما به بزرگي خودتون ببخشيد :20:

samadsam
03-10-2009, 14:06
خوب دوست عزیز شهاب جون من خیلی سوال دارم و اگه بخوام واسه هر کدوم از سوالام یه تاپیک بزنم :31:... چی می شه

ولی اگه شما اینجور می خواید چشم :11: (فقط این یکی دوتا سوال رو تو همین تاپیک می پرسم تا شلوغ نشه)

samadsam
03-10-2009, 14:18
همایون جان بفرما اینم شکل کامل می خوام جزئیات این مدل رو طراحی کنم
راستی برای ساخت دایره باید با دادن خط های زیاد و مدل استفاده از cut دایره تو مدل طراحی کرد

SSS_HHH_OOO
03-10-2009, 14:52
خوب دوست عزیز شهاب جون من خیلی سوال دارم و اگه بخوام واسه هر کدوم از سوالام یه تاپیک بزنم :31:... چی می شه

ولی اگه شما اینجور می خواید چشم :11: (فقط این یکی دوتا سوال رو تو همین تاپیک می پرسم تا شلوغ نشه)

نه شما سوالای خودتو همینجا بپرس میگم بقیه تو این تاپیک سوال نپرسن برای خودشون تاپیک جدا بزنن

سوالتم نفهمیدم
این جوابی که دادم به کارت نیومد؟؟؟ با ابزار کانکت

HOMAYOON.F
03-10-2009, 15:18
خب صمد جان اگه اون قسمت به شکل نیم دایرس چرا به صورت جدا نمیزنی؟! میتونی یه Tube رو با استفاده از گزینه ی Slice On نصف کنی و خیلی راحت اون قوس رو بسازی.
معمولا سعی کن واسه ساختمون از اسمود استفاده نکنی! اما اگه بخوای اون قوس رو یه تیکه بزنی میتونی همون Tube نصف شده رو بوسیله ی بولین با مدل اصلی یکی کنی بعد در صورت نیاز ایجها رو مرتب کنی. یا با ابزار cut اون ایجها رو اضافه کنی و مدل رو مرتب کنی و بعد اسمود کنی.

راستی فلسفه ی اون همه ایجی که به کار بردی چیه؟! اگه چیز خاصی نمیخوای اضافه کنی نیازی بهشون نیست!

امیدوارم ایندفعه درست متوجه شده باشم!! :دی

samadsam
03-10-2009, 16:33
اینو ببین
اول خطوط موازی که قراره خطت از وسطش رد بشه انتخاب میکنی بعد دکمه کانکت رو میزنی
تنظیماتش بری میتونی چندتا خط بیاری یا مثلا جابجا کنی خطا رو
همایون جان تشکر من اصلا این پست رو ندیده بودم تا الان
تشکر عالی بود

خب صمد جان اگه اون قسمت به شکل نیم دایرس چرا به صورت جدا نمیزنی؟! میتونی یه Tube رو با استفاده از گزینه ی Slice On نصف کنی و خیلی راحت اون قوس رو بسازی.
معمولا سعی کن واسه ساختمون از اسمود استفاده نکنی! اما اگه بخوای اون قوس رو یه تیکه بزنی میتونی همون Tube نصف شده رو بوسیله ی بولین با مدل اصلی یکی کنی بعد در صورت نیاز ایجها رو مرتب کنی. یا با ابزار cut اون ایجها رو اضافه کنی و مدل رو مرتب کنی و بعد اسمود کنی.

راستی فلسفه ی اون همه ایجی که به کار بردی چیه؟! اگه چیز خاصی نمیخوای اضافه کنی نیازی بهشون نیست!
من می خوام دایره رو رو شکل بزنم استفاده از Tube فقط یک نیم دایرست ولی شکل همون شکل من می خوام با اعمال خط های زیاد و با استفاده از move ورتکس ها رو جابجا کنم تا یه دایره در بیاد
من می خوام یه بنای تاریخی رو مدل سازی می کنم و کارم هم نیاز به برجستگی های زیادی داره که اینجا عقل و منطق می گه باید از خط های زیاد استفاده کنم در ضما من از خطها در یک لایه ی موازی بکار بردم یعنی مثل صورت یا چیزی شبیه این نیست که بخواد خط ها رو خوابوند یا...
فقط نمی دونم واسه چی وقتی به کار رو برجسته می کنم از نمای جلو که نگاه می کنم چیزی دیده نمی شه توی تصویر پست های قبلی هم مشخصه

بازم تشکر خداییش سنگ تموم گذاشتین خودم خجالت می کشم

HOMAYOON.F
03-10-2009, 19:07
ببین اولا که خجالت یعنی چی!
دوما Tube که حالت عادی یه دایره ی کامله که ضخامت داره. من چون فکر میکردم میخوای نیم دایره بسازی گفتم Tube رو نصف کن.
بازم نمیدونم چرا میخوای این دایره با دیوار اصلی یه تیکه باشه!
اونجایی هم که میگی چرا تو نمای front چیزی از برجستگیها معلوم نیست که کاملا طبیعی و منطقیه! چون همه ی نماها جز نمای پرسپکتیو و نمای دوربین دو بعدی هستن و تمامی خطوطی که در یک راستا باشن کاملا روی هم میفتن و جوری نشون میدن که انگار هیچ برجستگی یا فرو رفتگی وجود نداره.

یه موضوع که دونستنش بهتر از ندونستنشه:
میدونی چرا انسانها دوتا چشم دارن؟ یا اصلا مزیت داشتن دو چشم نسبت به یه دونه چیه؟!
آدم اگه یه چشم داشته باشه همه چی رو دو بعدی میبینه! یعنی هیچ عمقی رو نمیتونه درک کنه! واسه همین چشمها دو تا هستن و با یه فاصله ی منطقی از همدیگه تو صورت جا گرفتن! دقیقا از همین موضوع اومدن و سینمای سه بعدی که با دوربینهای مخصوص باید تماشا کرد رو ساختن! (نمیدونم اختراع شده یا کشف!! :دی)
همین الان عکسهایی وجود دارن که به تصاویر سه بعدی معروفن. با نگاه کردن به یه روش خاص به این تصاویر میتونیم عمق تصویر رو هم ببینیم! (روشش اینجوره که ما با دید دور به تصویری که نزدیکمون هست نگاه کنیم. این باعث میشه یکی رو دوتا ببینیم و تصویر رو عمیق!)
خلاصه توضیح زیاد داره و نمیخوام کشش بدم. فقط اگه میخوای بدونی دنیای دو بعدی چه جوریه یکی از چشاتو ببند و با یکیشون به اطرافت نگاه کن! خوب که دقت کنی میبینی که نمیتونی فواصل رو تشخیص بدی، که این باعث کلی دردسر واسه آدم میشه!

خب دیگه خیلی حرف زدم، شرمنده اگه این اطلاعات رو قبلا شنیدید!! :دی

max_3d
16-12-2009, 11:23
درود
من يه مكعب دارم خب وقتي يكي از edge هاي اين مكعب رو remove ميكنم vertexهاي اين edge پاك شده ميمونه چطوري ميتونم همزمان با remove كردن اين edge .vertex ها هم پاك بشه ؟

G LADIATOR
16-12-2009, 11:41
از توي اديت پالي...
اول ادج ها رو انتخواب كن....بعدش...قبل از اينكه دليتشون كني...دكمه كنترل كيبورد رو بگير و روي آيكون ورتكس كليك كن..اينجوري همون ورتكس ها به حالت انتخواب در ميان...

حالا دوباره برو به حالت ادج و ادج ها رو دليت كن..
بعدش دوباره برو به حالت ورتكس و ورتكس ها رو(كه از قبل انتخواب شده بودن) رو دليت كن...

توضيحش كه يه كم طولاني به نظر ميرسه ولي توي يه ثانيه انجام ميشه :31:

hrgh2
16-12-2009, 11:44
درود
من يه مكعب دارم خب وقتي يكي از edge هاي اين مكعب رو remove ميكنم vertexهاي اين edge پاك شده ميمونه چطوري ميتونم همزمان با remove كردن اين edge .vertex ها هم پاك بشه ؟

Edge ها رو انتخاب که Ctrl رو نگه دار و Back Space رو بزن
Ctrl + Back Space

graphic86
15-07-2013, 05:24
سلام
مشکلمم اینکه فایلای مکسمو که دابل کلیک میکنم باتری دی مکس باز نمبشه
open wite هم فایل مکسو اضافه نمیکنه که با اون باز بشه

Guidance
15-07-2013, 09:59
فرمت فایلتون رو چک کنید ببینید چی هستش؟
روی فایل کلیک راست کنید open with گزینه ی choose defalt program...رو انتخاب کنید حالا با برنامه 3dmax بازش کنید ببینید نشون میده؟