ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درمورد کارتهای ---

worldm
05-08-2009, 22:08
چند سوال درمورد کارتهای ---
ایا کارتهای sky start 2با ویندوز ویستا و سون سازگاری دارند؟
من میخوام برای دانلود افلاین استفاده کنم ایا در ویستا یا سون راحت میشه این کار و کرد؟
من میخوام فیلمهای hdرو در هاردم ذخیره کنم ایا میشه این کارو کرد واین کارت این کارو میکنه؟
لطفا یک نوع دیش برای دانلود افلاین معرفی کنید که زیاد جاگیر نباشه نوع پرده ای چطورن؟
مشخصات سیستم من
رم 2 گیگ-مادربرد gigabyte 945gcm s2-سی پی یو 3 گیگاهرتز -گرفیک انبرد

D o l f i n
05-08-2009, 23:11
من با ویستا کار میکنم مشکلی نداره
یک نوع دیش هست کوچیک و تخت بدون ال ان بی(احتیاجی به ال ان بی ندارن)و میتونن چند جهت رو همزمان بگیرن(این مورد رو دقیق مطمئن نیستم) نوع های مختلفی داره واسه استتار یعنی اگه شما خواسته باشی رو دیوار خونه نصب کنی میتونی همرنگ آجر نماهای خونه بگیری که دیده نشه تا جایی هم که میدونم قیمتش 300 الی 400 تومنه
سیستمت واسه کانالهای hd پایینه خصوصا گرافیک

Hossein Adeli
05-08-2009, 23:51
من با ویستا کار میکنم مشکلی نداره
یک نوع دیش هست کوچیک و تخت بدون ال ان بی(احتیاجی به ال ان بی ندارن)و میتونن چند جهت رو همزمان بگیرن(این مورد رو دقیق مطمئن نیستم) نوع های مختلفی داره واسه استتار یعنی اگه شما خواسته باشی رو دیوار خونه نصب کنی میتونی همرنگ آجر نماهای خونه بگیری که دیده نشه تا جایی هم که میدونم قیمتش 300 الی 400 تومنه
سیستمت واسه کانالهای hd پایینه خصوصا گرافیک

اسم این دیشها SELF-SAT است و تقریبا کار دیش 70cm رو انجام میدن و زیاد نمیشه روش حساب کرد قیمتش هم شنیده بودم 130 الی 150 است برای مدل h10d . البته دو سه مدل و اندازه داره.

worldm
08-08-2009, 16:13
پس اید سیستمو ارتقا بدم کدومهاشو؟