ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سوال راجع به متريال

neo_345
05-08-2009, 22:00
سلام خدمت اساتيد عزيز من يه سوال داشتم من مبتديم
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه به چند جسم كه تقريبا پيچيده هستند مثل چند قوري يا همچين چيزي كه uv هم شده يه متريال مشترك داد به اين صورت كه فرض كنين ما يه عكس از يه درخت داريم مي خوام اين قوري ها رو بچينم كنار هميديگه و عكس درخت روي تك تك قوري ها بيفته به طوريكه وقتي قوري ها كنار هم هستند تشكيل اون عكس درخت رو بدن
چهطور بگم
چه جوري مي شه يه عكس رو انداخت رو تعداد زيادي جسم uv شده كه هر كدوم يه قسمت از عكس رو شامل بشن ؟
لطفا كمك :11:

neo_345
05-08-2009, 22:54
آقا خدا خيرتون بده به منم كمك كنين
اگه منظورمو نفهميدين

مثلا منظورم اينه كه يه عالمه بشكه چيديم رو يه صفحه بعد مثلا يه عكس عكس آقاي رييس جمهور رو مي ندازيم رو همه بشكه ها
يعني اگه بشكه ها زياد باشه هر بشكه قسمتي از عكس رو مي پوشونه مثلا تعدادي از بشكه ها تكسچر مو رو دارن
تعدادي صورت و غيره
كسي راهي براي اينكار جز تكسچر كردن تك تك آبجكت ها بلد نيست
خيلي خيلي خيلي ممنون مي شم كمك كنين

SSS_HHH_OOO
06-08-2009, 00:04
راهش راحته
ببین بشکه ها رو انتخاب کن
کلشون رو اتچ کن به هم
تکسچر رو بنداز روی بشکه ها و برو با یو وی تنظیم کن
درست میشه

HOMAYOON.F
06-08-2009, 00:17
با سلام...
ساده ترین و راحت ترین راه اینه که همه ی آبجکتهای مورد نظرت رو انتخاب و یه uvw map به همشون بدی. بعد تو متریال ادیتور خیلی راحت تایلینگ و آفست تکسچرت رو تنظیم کن.

neo_345
06-08-2009, 08:41
آقا با تشكرات زياد
مشكل اينه كه اين بشكه ها همشون برا خودشون uv دارن نمي شه يه uv گنده بندازم روش چون متريال خودشون مي پره (البته بشكه نيستن پيچيده ترن ) براي اينكه بعد از يه مدت مي خواستم اون تكسچر عكس كه رو همشون انداختم رو كم كنم تكسچر خود جسما رو زياد كنم و يه مشكل ديگه هم هست كه اين جسم ها انيميت هم دارن و نميشه به هم اتچشون كنم :( حالا چه كنم
فكر كنين به جاي بشكه تعداد زيادي موش رو مي خوام اين كارشون كنم يعني موشا كه كيپ به كيپ وايسادن مثلا تصوير يه منظره رو نشون مي دن بعد يهو راه مي يفتن و تصوير قروقاتي مي شه بعد از چند ثانيه تكسچري كه از عكس منظره دارن مي ره و تكسچر خود موش مي شن
كمك كنين ممنونم شديد

neo_345
06-08-2009, 18:10
آقا خودم فهميدم شما هم ياد بگيرين راه حلش البته نه راه حل قطعي اينه كه با نور رو بشكه ها عكس منظره رو بندازي بعدم نور رو خاموش كني ها ها ها كلك رشتي

SSS_HHH_OOO
06-08-2009, 18:34
خوب ببین شما سطوحی که قراره بهشون یه عکس خاص بدی رو تو ادیت پلی انتخاب کن و در حالی که انتخاب شدن بهش یو وی بده
اونا که دیگه تکسچرشون قراره عکس باشه و به هم نمیریزه
و یه متریال جدا هم بهشون بده