ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : و بالاخره آموزش آپدیت i8510 . . .

sabasistem_co
05-08-2009, 21:54
روش فلش بر اساس تجربیات خودم آپدیت شد . . .

سلام خدمت تمامی دوستان
از اونجایی که خودم برای آپدیت گوشی i8510 چند روزی رو مجبور شدم تمام اینترنت رو بگردم و بعد هم با استفاده از مطالب ناقص سایت سایت های مختلف با کلی مشکلات دیگه تونستم گوشیم رو آپدیت کنم تصمیم گرفتم توی این تاپیک و به عنوان اولین سایت فارسی روش آپدیت رو به طور کامل توضیح بدم انشا ا.. که به کارتون بیاد
ابتدا نحوه کد بندی فیرم ویر های سامسونگ رو مینویسم تا به راحتی تشخیص بدین چه ورژنی جدید تر هست
i8510XXIB2
i8510--> مدل
XX--> منطقه مناسب برای فیرم ویر
I-->سال
B--> ماه
2--> سری
منطقه ها
BD = مصر، یونان
CP = فنلاند
DB = ویتنام
DC = تایلند
DD = هند
DT = استرالیا
DX = اندونزی،مالزی،فیلیپین،سنگ اپور،ویتنام
DZ = مالزی،سنگاپور
JA = آفریقای جنوبی
JP = عربی
JR = عربی
JV = ایران،مصر،کویت،قطر،عراق،م راکش،نیجریه،عمان،پاکستان، عربستان،آفریقای جنوبی،سوریه،ترکیه،تونس
MT = سوییس
XA = اتریش, فرانسه, آلمان, اتالیا, هلند, سوییس, انگیلیس
XB = دانمارک, نروژ, سوئد
XC = پرتغال, اسپانیا
XD = کروواسی, چک, مجارستان, اسلوواکی
XE = بلژیک, استونی, قزاقستان,لیتوانی, روسیه, اوکراین
XF = بلغارستان, کروواسی, رومانی
XX = اتریش, بلژیک, فرانسه, آلمان, مجارستان, ایتالیا, اسپانیا, انگیلیس
ZC = چین, هنگ کنگ
ZH = هنگ کنگ
ZT = تایوان
سال
D = 2004
E = 2005
F = 2006
G = 2007
H = 2008
I = 2009
ماه
A = ژانویه
B = فوریه
C = مارس
D = آوریل
E = می
F = ژوئن
G = جولای
H = آگوست
I = سپتامبر
J = اکتبر
L = دسامبر
و اما بریم سراغ نصب نرم افزار ها و آپدیت:
یکی از فیرم ویر های زیر رو دانلود کنید(به تازگی سایت مگا آپلود ف ی ل ت ر شده پس باید از نرو افزاری مثل فری گیت استفاده کنید)

I8510XXIB2

سرور اول :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرور دوم :

I8510DJIC1

I8510DJIC1

I8510ZXIE1

I8510DJIC2

آخرین نسخه PC studio آپلود شده در راپید شیر : ( بهتره از این نسخه استفاده کنید )

بهترین ورژن برنامه Apollo برای فلش گوشی : ( جدید ترین ورژنش هست که بهتره این ورژن رو دانلود کنید . . . )

آپدیت شد روش بر اساس تجربیات خودم :

نرم افزارهای لازم برای آپدیت رو دریافت کردین و اما نحوه فلش کردن گوشی:
( دقیقا طبق همین شماره گذاری جلو برین که مشکلی پیش نیاد )

1.گوشی رو خاموش کنید و دکمه 4 و ستاره و قرمز رو بگیرید و صبر کنید تا یه صفحه قرمز بیاد که به صورت چشمک زن نوشته All Download و بعد گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و یه تغییری باید در برنامه ایجاد بشه(1)

2.روی PDA Image کلیک کنید و فایل XML رو از فولدری که فایل آپدیت رو اونجا اکسترکت کردین انتخاب کنید(3)

3.روی Modem code کلیک کنید فایل فیرم ویر با پسوند .bin رو از فولدری که فایل آپدیت رو اونجا آپدیت کردین انتخاب کنید(2)

4.مدل گوشی رو انتخاب کنید (4)

5. بعد در قسمت PDA Status گزینه های Bootloader و NV Clear و CODE حتما تیک داشته باشند .

6. حالا روی All Download کلیک کنید . یه خورده صبر کنید تا کارش تموم بشه حدودا 4 تا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه . تا مطمئن نشدید که کار فلش تموم نشده به هیچ وجه کابل رو بیرون نیارید . . .

گوشی شما آپدیت شد

*مناسب ترین آپدیت برای گوشی های موجود در ایرن ورژن XXIB2 هست چون اس ام اس فارسی رو هم نشون میده و شارژ بیشتر نگه میداره . . .

این هم عکس از مراحل کار :

منبع : سایت موبایلستان و کمی هم خودم ( sabasistem_co ):31:

فیلم آموزش کامل فلش کردن گوشی i8510 : ( البته فیلتر هست که باید با ف ی ل ت ر ش ک ن ببینید )

اگه لینک فیلم آموزشی واستون فیلتره از این استفاده کنین :

S E V E N
05-08-2009, 22:46
سلام دستت درد نکنه ولی کاشکی حداقل لینکارو از یه جای دیگه میگرفتی آخه مگا آپلود فی ل ت ره.

sabasistem_co
05-08-2009, 23:34
سلام دستت درد نکنه ولی کاشکی حداقل لینکارو از یه جای دیگه میگرفتی آخه مگا آپلود فی ل ت ره.

لینک راپیدشیر برای فریمور xxib2 اضافه شد . . .

Bahador.p
05-08-2009, 23:51
دوست من شما تا حالا باهاش كار كردي كه ميزاري ملت استفاده كنن؟؟؟

TR4NC3
06-08-2009, 02:32
بها جان یعنی من فعلا آپدیت نکنم ؟

Saman-tci
06-08-2009, 07:26
منم میگم فعلاً تا کسی ریسک نکرده و از این روش و این لینکا آپدیت نکرده کسی آپدیت نکنه .....!!!!
.
چون از لحاظ نرم افزاری این گوشی خیلی حساسه اگه چیزی روش نصب بشه که ناسازگار باشه کار به جاهای باریک میکشه ..

hasanmotori
06-08-2009, 07:46
Baba natarsid man tu 1saat 6 7 bar gushimo flash kardam hichish nashod
kheyli rahate aval downloadesh mikonid baad 2min ham tul nemikeshe ke flash beshe

Bahador.p
06-08-2009, 08:26
من تا حالا 2بار با اين روش گوشي سوزوندم اولي گارانتي نداشت الان افتاده اونجا و جديدي كه گارانتي داشت امتحان كردم ببينم مشكل از من هست يا از فلش ديدم از فلش و يكي از بكس هم امتحان كرده بود سوخته بود از من گفتن خودتون صاحب اختيار شايد مال شما چيزيش نشه

sabasistem_co
06-08-2009, 12:38
دوست من شما تا حالا باهاش كار كردي كه ميزاري ملت استفاده كنن؟؟؟

من تا حالا 2بار با اين روش گوشي سوزوندم اولي گارانتي نداشت الان افتاده اونجا و جديدي كه گارانتي داشت امتحان كردم ببينم مشكل از من هست يا از فلش ديدم از فلش و يكي از بكس هم امتحان كرده بود سوخته بود از من گفتن خودتون صاحب اختيار شايد مال شما چيزيش نشه

اولا اینکه من استفاده نکردم ولی دنبال یه جام که اینترنت پر سرعت داشته باشه برم آپدیت کنم
دوما اینکه بچه ها توو سایت موبایلستان استفاده کردن و هیچ کودوم هم مشکل نداشتن ! من نمیدونم شما چطوری فلش کردین !
:13:

sabasistem_co
06-08-2009, 12:49
فیلم آموزش کامل فلش کردن گوشی i8510 به پست اول اضافه شد . . .

بهترین ورژن برنامه Apollo برای فلش گوشی : ( جدید ترین ورژنش هست که بهتره این ورژن رو دانلود کنید . . . ) اضافه شد به پست اول . . .

sabasistem_co
06-08-2009, 13:36
قابل توجه دوستی که میگن گوشیشون با این روش سوخته !!! الان من تمام 16 صفحه آپدیت 8510 توو موبایلستان رو خوندم و هیچ کسی گوشیش نسوخته بود و همه گوشیشون با موفقیت آپدیت شده بود . . . حالا دیگه تصمیم با خودتونه . . .

sabasistem_co
06-08-2009, 17:40
هر کی از همین روش آپدیت کرد , اینجا بگه . . .
خودم هم اگه یه جا اینترنت پر سرعت گیر بیارم حتما آپدیت میکنم
به نظرم اگه دقیقا طبق مراحل کار پیش برید اصلا مشکلی واستون پیش نمیاد , حسن آقا هم از این روش چندین بار گوشیو فلش کردن و تجربه دارن . . .

sabasistem_co
10-08-2009, 14:12
بهتر نیست که این تایپیک بره جزو تایپیک های مهم ؟؟

mostafa_0007
19-08-2009, 08:02
سلام
بهترين آپديت(از نظر نگهداري شارژ! چون ورژن موبايل خودم i8510XXHK1 است و از نظر نگهداري شارژ افتضاح) براي i8510 كدوم ورژنه؟

rezaei2006
19-08-2009, 15:28
با سلام .
موقعي كه روي دوربين ميرم ارور hardware failed . restart camera رو ميده چند بار هم خاموش روشن كردم ولي همين ارور رو ميده مشكل از كجاست ايا با اپديت حل ميشه چون چند سري اول كه روشنش كردم درست بود .
كد مستر گوشي رو مي خوام براي رست كردن گوشي ؟
ممنونم

sabasistem_co
19-08-2009, 15:43
سلام
بهترين آپديت(از نظر نگهداري شارژ! چون ورژن موبايل خودم i8510XXHK1 است و از نظر نگهداري شارژ افتضاح) براي i8510 كدوم ورژنه؟

به نظر من XXIB2 از همش از هر لحاظ بهتر هستش . . .:46:

:11:

sabasistem_co
19-08-2009, 15:46
با سلام .
موقعي كه روي دوربين ميرم ارور hardware failed . restart camera رو ميده چند بار هم خاموش روشن كردم ولي همين ارور رو ميده مشكل از كجاست ايا با اپديت حل ميشه چون چند سري اول كه روشنش كردم درست بود .
كد مستر گوشي رو مي خوام براي رست كردن گوشي ؟
ممنونم

اول یه ریست فکتوری بکن . یعنی برو توو ستینگ بعد جنرال بعد بزن فکتوری ستینگ . . .

اگه درست نشد . این کد رو بزن ( ستاره مربع 7370 مربع ) همه چیزا گوشیت پاک میشه ( قبلش یه بک آپ بگیر ):10:

:40:

sabasistem_co
19-08-2009, 16:04
کی بود اونی که میگفت این روش گوشی رو میسوزونه این روش ؟!:5:
من دیروز بعد از ظهر گوشیم رو برای اولین بار با همین روش فلش کردم بدون هیچ مشکل:27:
ورژن گوشیم XXHK1 بود که به XXIB2 فلش کردم بدون هیچ مشکلی . . .:21:
به نظرم دوربینش خیلی بهتر شده . . . صدا توو هدفونش یه خورده کمتر شده ولی نه زیاد . . . شارژ هم خیلی بیشتر نگه میداره نسبت به قبل . . .سرعتش هم یه خورده بیشتر شده . . . کلا خیلی توپ شده:8:

حالا اونایی که میگن گوشیشون با این روش سوخته بیان جلو . . .:27:

الان روش رو یه خورده عوض میکنم ( پست اول ) بر اساس تجربیات خودم چون اون روش کامل نیس . . .:10:

:11:

sabasistem_co
19-08-2009, 16:32
روش فلش آپدیت شد بر اساس تجربیات خودم در فلش گوشیم ( پست اول ) . . .

100% جواب میده . . .

sabasistem_co
19-08-2009, 18:41
هر مشکلی توو فلش کردن بود من و آقا حسن هستیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

hasanmotori
19-08-2009, 19:22
هر مشکلی توو فلش کردن بود من و آقا حسن هستیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

کی گفته من هستم :21: ؟

ولی نترسید من اولش که یاد گرفته بودم تو یه روز 4 5 بار فلش کردم هیچیش نشد

sabasistem_co
19-08-2009, 20:57
کی گفته من هستم :21: ؟

ولی نترسید من اولش که یاد گرفته بودم تو یه روز 4 5 بار فلش کردم هیچیش نشد

خب هستی دیگه:27:

آره بابا . منم اولش که میخواستم فلش کنم چون قبلا یکی گفته بود گوشیش سوخته با ترس و لرز این کارو کردم و وقتی تموم شد دیدم به آسونیه هر چی تموم تر فلش شد !:8:

اصلا هم ترس نداره و هیچ مشکلی پیش نمیاد با این آموزشی که من جدید گذاشتم:11:

rezaei2006
19-08-2009, 23:35
اول یه ریست فکتوری بکن . یعنی برو توو ستینگ بعد جنرال بعد بزن فکتوری ستینگ . . .

اگه درست نشد . این کد رو بزن ( ستاره مربع 7370 مربع ) همه چیزا گوشیت پاک میشه ( قبلش یه بک آپ بگیر ):10:

ممنون از پاسختون ولي جواب نداد و من گوشي رو هم اپديت كردم بازهم كار نكرد . فقط مونده فلش به نظر شما جواب ميده .

hasanmotori
19-08-2009, 23:54
ممنون از پاسختون ولي جواب نداد و من گوشي رو هم اپديت كردم بازهم كار نكرد . فقط مونده فلش به نظر شما جواب ميده .

چجوری آپدیت کردی ؟

اگه گارارنتی داره بده راحت درستش میکنن

اول این کدو بزن بعد بده گارانتی :

ستاره مربع 0 ستاره مربع بعد عدد 8 رو بزن ببین دوربینش باز میشه یا نه

dadafarid
23-08-2009, 01:53
سلام
آپدیت با این روش اصلا مشکلی نداره و فکر نکنم گوشی بسوزه ...
خودم شخصا روزی شده 3 بار گوشی رو فلش کردم ... تا حالا که چیزی نشده ...
------------
یه سوالم دارم :
الانم ورژنی که هست zxie1 هستش که ماله تایوانه ... واقعا سرعت بالایی داره و از همه مهمتر شارژ خوب نگه میداره.
ولی تنها ایرادی که این ورژن داره ، فارسی ساپورت نمی کنه ، اس ام اس های فارسی رو نشون نمیده (فقط میخوام فارسی رو نشون بده نه اینکه کلا منو هم فارسی بشه)
راه حلی دارین تو این ورژن کاری کنم فارسی رو هم نشون بده ؟! چون تا حالا خیلی از ورژن ها رو امتحان کردم به نظر خودم این یکی بهترینه !

sabasistem_co
23-08-2009, 12:52
سلام
------------
یه سوالم دارم :
الانم ورژنی که هست zxie1 هستش که ماله تایوانه ... واقعا سرعت بالایی داره و از همه مهمتر شارژ خوب نگه میداره.
ولی تنها ایرادی که این ورژن داره ، فارسی ساپورت نمی کنه ، اس ام اس های فارسی رو نشون نمیده (فقط میخوام فارسی رو نشون بده نه اینکه کلا منو هم فارسی بشه)
راه حلی دارین تو این ورژن کاری کنم فارسی رو هم نشون بده ؟! چون تا حالا خیلی از ورژن ها رو امتحان کردم به نظر خودم این یکی بهترینه !

ببین با این برنامه درست میشه و میتونی فارسی بنویسی و اس ام اس فارسی هم نشون بده :
( البته برای استفاده از این برنامه باید گوشیت هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنی )
حتما هم نتیجشو بگو همین جا : مر30:46:

sabasistem_co
24-08-2009, 18:31
سلام
------------
یه سوالم دارم :

ببین با این برنامه درست میشه و میتونی فارسی بنویسی و اس ام اس فارسی هم نشون بده :
( البته برای استفاده از این برنامه باید گوشیت هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنی )
حتما هم نتیجشو بگو همین جا : مر30:46:

نتیجش چی شد ؟؟؟ فارسی نشون داد ؟؟؟ میتونی فارسی بنویسی ؟؟؟

:10:

dadafarid
24-08-2009, 22:12
نتیجش چی شد ؟؟؟ فارسی نشون داد ؟؟؟ میتونی فارسی بنویسی ؟؟؟

شرمنده دیر جواب دادم ....
بله حل شد ... هم اس ام اس های فارسی رو نشونمیده و هم اینکه میتونم فارسی بنویسم .

ممنون .:10:

sabasistem_co
26-08-2009, 22:11
شرمنده دیر جواب دادم ....
بله حل شد ... هم اس ام اس های فارسی رو نشونمیده و هم اینکه میتونم فارسی بنویسم .

ممنون .:10:

چه خوب . . .اگه این روش جواب داده باشه که دیگه خیلی خوبه . . .
خب دیگه همه میتونن هر فریموری که دوس دارن نصب کنن و دیگه نگران این نباشن که فارسی داره یا نه و با نصب این برنامه میتونن هم فارسی بخونن و هم فارسی بنویسن . . .:5:

rezaei2006
28-08-2009, 22:53
با سلام مي خواستم بدونم كه 8510 سي پي يو و رم داره اگه داره چنده ؟ ممنونم

hasanmotori
28-08-2009, 23:01
با سلام مي خواستم بدونم كه 8510 سي پي يو و رم داره اگه داره چنده ؟ ممنونم

معلومه که داره تازه کارت گرافیکم داره

سی پی یوش 330 هست که تا 450 میتونی اورکلاکش کنی رمشم 128 مگابایته

rezaei2006
29-08-2009, 15:06
معلومه که داره تازه کارت گرافیکم داره

سی پی یوش 330 هست که تا 450 میتونی اورکلاکش کنی رمشم 128 مگابایته

ممنونم از جواب سريعتون .
چه جوري ميتونم اوركلاكش كنم .

hasanmotori
29-08-2009, 15:12
ممنونم از جواب سريعتون .
چه جوري ميتونم اوركلاكش كنم .

منم بلد نیسم:20:

روش ان82 رو انجام دادم نشد

rezaei2006
03-09-2009, 08:40
با سلام من گوشيم ارور hardware failed . restart camera مي داد موقعي كه دوربينش رو باز مي كنم . بعد من گوشي رو فلش كردم نمايندگي دبي . كه منوي كامل فارسي هم داشت تا يك روز درست بود ولي موقعي كه داشت گوشي رو شارژ مي كردم زدم دوربين رو روشن كردم و باز همون ارور قبلي رو داد .
موقعي هم كه كد *#0*#رو مي زنم براي تست قطعات بعد از ردن دكمه 8 ارور hw failure error رو مي ده ديگه ميدونم چيكارش كنم ايا شما راهي در نظر داريد ممنونم .
انواع كدهاي 7370 , 7780 رو هم امتحان كردم جواب نداد . سري قبل هم كه مشكل داشت آپديت هم كردم ولي جواب نداد .

rezaei2006
03-09-2009, 21:33
اگه ممكنه كسي جواب بده خيلي اضطراريه

sabasistem_co
03-09-2009, 23:38
با سلام من گوشيم ارور hardware failed . restart camera مي داد موقعي كه دوربينش رو باز مي كنم . بعد من گوشي رو فلش كردم نمايندگي دبي . كه منوي كامل فارسي هم داشت تا يك روز درست بود ولي موقعي كه داشت گوشي رو شارژ مي كردم زدم دوربين رو روشن كردم و باز همون ارور قبلي رو داد .
موقعي هم كه كد *#0*#رو مي زنم براي تست قطعات بعد از ردن دكمه 8 ارور hw failure error رو مي ده ديگه ميدونم چيكارش كنم ايا شما راهي در نظر داريد ممنونم .
انواع كدهاي 7370 , 7780 رو هم امتحان كردم جواب نداد . سري قبل هم كه مشكل داشت آپديت هم كردم ولي جواب نداد .

خب ببر همون نمایندگی که دادی فلش کنن و مشکلشو بگو . حتما واست حل میکنن . چون احتمالا مشکل گوشیت سخت افزاریه که کاری از دست ما بر نمیاد:41:

aallii2
05-09-2009, 10:02
سلام من تازه كارم و جديدا i8510 رو خريدم.وقتي تازه گرفتمش فارسي نداشت ولي صاحب مغازه همونجا برام فارسيش كرد .الان فريمورش 1I8510DJHI و1‍Custom version : I8510L01XSGHI هست ولي سرعت بازكردن گالريش خيلي كمه و باتريش هم يك روزه تمام ميشه ميخاستم ببينم به نظر شما چه فريموري رو بايد بريزم كه هم فارسي داشته باشه هم اين مشكلها رو از بين ببره. ممنون

rezaei2006
05-09-2009, 13:27
با سلام من با فريمور كه در پست اول گذاشته بودين گوشي رو اپديت كردم دستتون درد نكنه سرعتش خيلي خوب شده ولي هيچ برنامه اي روش نصب نميشه ارور file is corruptedرو ميده در صورتي كه همون برنامه ها رو روزي كه تازه گرفته بودم روش نصب ميشد .؟

aallii2
05-09-2009, 20:50
اقا يكي لطفا جواب منو بده

aallii2
08-09-2009, 12:38
سلام من تازه كارم و جديدا i8510 رو خريدم.وقتي تازه گرفتمش فارسي نداشت ولي صاحب مغازه همونجا برام فارسيش كرد .الان فريمورش 1I8510DJHI و1‍Custom version : I8510L01XSGHI هست ولي سرعت بازكردن گالريش خيلي كمه و باتريش هم يك روزه تمام ميشه ميخاستم ببينم به نظر شما چه فريموري رو بايد بريزم كه هم فارسي داشته باشه هم اين مشكلها رو از بين ببره. ممنون

hasanmotori
08-09-2009, 12:56

میتونی xxib2 بریزی ... فارسی میخونه واسه تایپم میتونی از برنامه استفاده کنی

aallii2
08-09-2009, 14:03
از شما ممنونم

dooste.man83
09-09-2009, 18:51
سلام به همه دوستان عزیز
من ورژن گوشیم اینه BP=DJHI2
BP compile data=SEP 18 2008
AP code=DJHJ4
AP CSC=THRHJ1
رفتم مایکروتل گفتن آپدیت جدید تر از این ندارن و میگفت آپدیتهای جدید تر از ایینم تاثیری رو باتری نگه داشتن نداره...میخواستم نظرتون رو بدونم و اینکه ارزش داره آپدیت کنم؟ SMS فارسی نمیدم اما میخوام فارسی رو بخونه...از نظر نگه داشتن شارژ این ورژنی که دارم بهتره یا XXIB2 ؟
ممنون از کمکتون و منتظر جوابتونم

rezaei2006
13-09-2009, 00:06
با سلام مي خواستم بدونم كه ايا برنامه اي براي هك 8510 اومده يا نه من كه هرچي دستم اومد زدم ولي فايده نداشت .ممنونم

o_omid
25-09-2009, 14:55
سلام
من میزنم که برای آپدیت بره ارور میده و میگه که مدل گوشی شما رو شناسایی نمی کند در ضمن چه جوری میشه از فالهای اپدیت که دانلود کردم استفاده کنم.

S E V E N
26-09-2009, 11:52
با سلام مي خواستم بدونم كه ايا برنامه اي براي هك 8510 اومده يا نه من كه هرچي دستم اومد زدم ولي فايده نداشت .ممنونم

بله به روش hellox2 هک کنید. آموزش مربوط در انجمن هک گوشی های موبایل هستش.

سلام
من میزنم که برای آپدیت بره ارور میده و میگه که مدل گوشی شما رو شناسایی نمی کند در ضمن چه جوری میشه از فالهای اپدیت که دانلود کردم استفاده کنم.

اگه با سامسونگ پی سی استودیو میخواهید آپدیت کنید که احتمال جواب گرفتن خیلی کمه چون هر روز

فایل های آپدیت تعداد کمی از گوشی های سامسونگ در سرورش قرار میگیره. شما به چه فریموری

میخوای آپدیت کنی ؟

o_omid
29-09-2009, 12:17
بله به روش hellox2 هک کنید. آموزش مربوط در انجمن هک گوشی های موبایل هستش.

اگه با سامسونگ پی سی استودیو میخواهید آپدیت کنید که احتمال جواب گرفتن خیلی کمه چون هر روز

فایل های آپدیت تعداد کمی از گوشی های سامسونگ در سرورش قرار میگیره. شما به چه فریموری

میخوای آپدیت کنی ؟
دوست عزیز می خوام از این وژن I850XXIB2 استفاده کنم.

Doctor.Freeman
27-12-2009, 04:45
واسه من دكمه All Download خاموشه . چيكار كنم . تمام مراحلو مو به مو رفتم . :41:

ali_men2004
07-01-2010, 16:26
آقا سوال من شاید عجیب باشه اینترنت من ذغالیه دور ور ما هم کسی i8510 رو آپدیت نمیکنه نمایندگی هم میگه آپدیت جدیدی نداره راهی هست که بدون اینترنت یا فایلی کم حجم باشه که گوشیرو آپ کنم یا نه مرسی:41:

ali_men2004
09-01-2010, 14:49
کسی جواب ما رو نمی ده؟

FreeMagic
11-01-2010, 08:46
اینترنت من دیال اپه
خواستم بدونم برای آپدیت گوشی اول باید فایل ها رو دانلود کنم و بعدش توی چند دقیقه اپدیت میشه یا اینکه باید در تمام مدت اپدیت باید به اینترنت وصل باشه؟
اگه همزمان با اپدیت نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست من میتونم حتی تا 100 یا 200 مگ هم دانلود کنم در صورتی که زمان اپدیت نیازی به وصل شدن نباشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید

hasanmotori
11-01-2010, 10:37
شما ميتوني فايل فلشو دانلود كني بعدش بريزي رو گوشي يني احتياجي نيست گوشي وصل باشه
الان با گوشي هستم وقتي اومدم پاي كامپيوتر لينك آخرين فريمور و آموزش صحيحشو ميگم

FreeMagic
11-01-2010, 23:29
یه چیز دیگه
نمیشه برنامه ها رو روی سرور دیگه آپلود کنید. از رپیدشر رسما دیگه نمیشه رایگان دانلود کرد. لطفا یه جوری این مشکل رو حل کنید.

FreeMagic
13-01-2010, 11:42
شما ميتوني فايل فلشو دانلود كني بعدش بريزي رو گوشي يني احتياجي نيست گوشي وصل باشه
الان با گوشي هستم وقتي اومدم پاي كامپيوتر لينك آخرين فريمور و آموزش صحيحشو ميگم

با عرض معذرت هنوز نرفتید پای کامپوتر:19:

hasanmotori
13-01-2010, 12:46
من پست اولو خوندم درسته ... آخه قبلا تو موبايلستان اشتباه گفته بودن بعد درستش كردن
حالا شما با همين روش فلش كن

FreeMagic
14-01-2010, 11:43
توی قسمت device mgr از طریق گزینه check for update میشه مثل 5800 با خود گوشی خودشو اپدیت کرد؟ (اگه به اینترنت وصل باشه)

FreeMagic
14-01-2010, 11:50
راستی مشکل اصلی رو یادم رفت بگم. یعنی گفتم ولی کسی متوجه نشد.
من نمیتونم از راپیدشر .... دانلود کنم. یکی نیست یه فکری به حال ما بکنه. تنها مشکل من همینه.
بعد حتما از این نسخه pc studio باید استفاده کنیم یا همونی که توی سی دی خودش بود کارمون رو راه میندازه؟
دوباره بگم بازم یادتون نره. این لینکای راپیدشر رو لطفا یکی درست کنه. دو هفتس نمیتونم این دو فایل رو دانلود کنم

hasanmotori
14-01-2010, 12:12
با وایرلس یا gprs نمیشه اپدیتش کرد متاسفانه
اون pc studio خودش هم میشه ولی اگه جدیدترین ورژنشو از سایت سامسونگ بگیری بهتره
آخرین ورژن همون ZXIE1 هست که من قبلاً دانلودش کردم :دی
شب که ترافیکم نامحدوده تو یه سرور دیگه آپش میکنم
4shared خوبه ؟

FreeMagic
14-01-2010, 21:10
با وایرلس یا gprs نمیشه اپدیتش کرد متاسفانه
اون pc studio خودش هم میشه ولی اگه جدیدترین ورژنشو از سایت سامسونگ بگیری بهتره
آخرین ورژن همون ZXIE1 هست که من قبلاً دانلودش کردم :دی
شب که ترافیکم نامحدوده تو یه سرور دیگه آپش میکنم
4shared خوبه ؟

ناز نفست:31: هرچی باشه جز راپیدشر خوبه:46:

hasanmotori
15-01-2010, 10:04
تقدیم به شما :

ali_men2004
15-01-2010, 10:39
من گوشیمو آپدیت کردم ZXIE1 همه چیش خوب بود عالیترم شده تازه google maps هم بهش اضافه شده ولی تنها مشکلش فونتشه کریستال فارسی رو ریختم درست شد ولی جاهای که حروف کوچیکیند شده مثل گوشیهای چینی اگه اینم درست بشه میشه نورعلانور مرسی.

FreeMagic
15-01-2010, 11:37
تقدیم به شما :

من این دوتا رو می خواستم. اینی که شما معرفی کردین توی مگااپلود بود. مشکلی نداشتم و دانلود کردم. اینا رو می خوام
آخرین نسخه PC studio آپلود شده در راپید شیر : ( بهتره از این نسخه استفاده کنید )

کد:

بهترین ورژن برنامه Apollo برای فلش گوشی : ( جدید ترین ورژنش هست که بهتره این ورژن رو دانلود کنید . . . )

کد:

hasanmotori
15-01-2010, 12:45
حواسم نبود :دی

باشه امشب apolo رو آپ میکنم

pc studio میتونی از سایت samsungmobile بگیری

FreeMagic
15-01-2010, 21:10
من گوشیمو آپدیت کردم ZXIE1 همه چیش خوب بود عالیترم شده تازه google maps هم بهش اضافه شده ولی تنها مشکلش فونتشه کریستال فارسی رو ریختم درست شد ولی جاهای که حروف کوچیکیند شده مثل گوشیهای چینی اگه اینم درست بشه میشه نورعلانور مرسی.

منظورتون از اینکه شده مثل گوشی های چینی چیه؟ یعنی قبلا اینطوری نبوده؟ من تا حالا گوشی های چینی رو ندیدم (باهاشون کار نکردم)

hasanmotori
15-01-2010, 22:40
آقا شرمنده من فردا امتحان دارم :دی
فردا شب آپ میکنم

FreeMagic
16-01-2010, 06:28
آقا شرمنده من فردا امتحان دارم :دی
فردا شب آپ میکنم

نه بابا خواهش می کنم
رپیدشر شرمنده:31:
ایشالا امتحانتم خوب بدی:33:

ali_men2004
16-01-2010, 15:04
سلام من آپدیت فارسی i8510djhi3 گیر آوردم میشه با آپدیت i8510zxie1 مخلوتش کرد یا زبانشو باهاش فارسی کرد.

FreeMagic
16-01-2010, 21:35
سلام من آپدیت فارسی i8510djhi3 گیر آوردم میشه با آپدیت i8510zxie1 مخلوتش کرد یا زبانشو باهاش فارسی کرد.

دوست عزیز لطفا لینک دانلود رو اینجا هم بزارید ما هم یه حالی بکنیم:33: اگه هم بشه به پست اول اضافه کردش که دیگران هم استفاده کنن که خیلی عالی میشه :10:

راستی من pc studio رو از سایت سامسونگ دانلود کردم و کلی فرق داشت با اینی که توی سی دی بود.
یه گزینه phone software update هم بهش اضافه شد. اگه بخوایم از این طریق اپدیت کنیم دیگه نیازی به فایل یا برنامه دیگه ای هم هست یا نه؟ در ضمن باید در تمام مدت اپدیت هم به اینترنت وصل باشه؟ اگه اره تقریبا چه قدر طول میکشه با چه قدر دانلود میکنه؟

FreeMagic
16-01-2010, 21:47
ببخشید حواسم نبود. همین ورژن djhi3 که فارسی هستش توی پست اول با عنوان I8510DJIC1 دویار و با عنوان I8510DJIC2 یک بار اومده. اون اولی که دوبار تکرار شده و هر دو هم از یک سرور هستن یعنی چی؟
بعد از این سه کدوم یکی بهتره؟
برای سرعت و دوام شارژ بیشتر این بهتره یا zxie1 یا xxib2 ؟

hasanmotori
17-01-2010, 14:45
بچه یه چیزی میگم کفتون ببره :دی
دوتا فریمور جدید برای گوشی عزیزمون اومده :دی

جدیدترینش اینه که من دارم میگیرمش ببینم چجوریه ... حجمشم فقط 61 مگ هست :

i8510XEIK1 :

یکی دیگه هم هست I8510XXIJ1

فعلاً اولیو بریزید

FreeMagic
18-01-2010, 00:47

i8510XEIK1 :

فعلاً اولیو بریزید

فعلا این اولی رو دانلود کنیم تا ببینیم چی میشه:20:
ولی بدون apolo من چه جوری گوشیم رو فلش کنم؟:41:
یه روز اقا حسن به جای یه فایل 6 مگی یه فایل 100 و خورده ای مگ رو اپلود میکنن:31: یه روز پی سی ورلد رو هک می کنن:41: یه روز اقا حسن امتحان دارن:10: یه روز هم که به سلامتی برای بهبود و ارتقا اینجا رو تعطیل میکنن:41:
حالا کی باید ما به کارمون برسیم نمیدونم:19:
هرچی هم توی اینترنت گشتم دنبال apolo همشون توی راپیدشر بودن
ممنون میشم یه خیری یه فکری به حالمون کنن تا ما هم به یه نون و نوایی برسیم:8:
من apolooooooooooooooo رو میخوام
در ضمن این اولی که حجمش کمه یه ریگی تو کفشش نیست؟:21:

FreeMagic
18-01-2010, 01:47

i8510XEIK1 :

فعلاً اولیو بریزید

اومدیم این اولی رو دانلود کنیم تا دو مگابایت رفت و پنچره دانلود بسته شد. به عبارتی هیچی به هیچی:41:
ما موندیم و یه فایل زیپ خراب
(البته بدون دانلود منیجر) از دانلود منیجر خوشم نمیاد:13:

hasanmotori
18-01-2010, 12:44
من فک کردم حجم آپولو زیاده حالا نگا کردم دیدم 500 کیلوبایت بیشتر نیست :27:

اینم apolo :

واسه دانلود فایلهای بزرگ از IDM استفاده کن

FreeMagic
18-01-2010, 14:08
من apolo رو دانلود کردم.
حالا وقتی گوشی رو خاموش می کنم و اون صفحه قرمز رو میارم ولی وقتی کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
توی اموزش گفته که یه تغییری پیدا میشه. حتی یه عکس هم برای اموزش گذاشته شده که قسمت یک علامت زده شده برای من اتفاق نیقتاد. بقیه قسمت ها رو رفتم ولی ظاهرا برای همین یه قسمت گزینه All Download فعال نشد.
2 موضوع دیگه
1- از ویندوز ویستا استفاده می کنم. apolo با این مشکل نداره؟
2 وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر ویندوز یه پیغام میده که درایور samsung CDMA tecknoloji رو نمی شناسه
چه کار کنم؟

FreeMagic
18-01-2010, 15:14
میگم یه چیز جدیدی از سایت موبایلستان کشفیدم برای فلش i8510
توی اموزش گفته بود باید دکمه های * و 7 و اون قرمزه رو نگه داریم ولی اینجا گفته بودید دکمه 4 و...
کلا یه صفحه جدید باز شده. کسی هست در این مورد توضیح بده؟
اصلا نیازی به گرفتن دکمه 4 نیست برای اون صفحه all download همون * و اون دکمه قرمز کافیه. ولی * و 7 و اون قرزمه یه صفحه دیگه میاره

hasanmotori
18-01-2010, 15:32
من apolo رو دانلود کردم.
حالا وقتی گوشی رو خاموش می کنم و اون صفحه قرمز رو میارم ولی وقتی کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
توی اموزش گفته که یه تغییری پیدا میشه. حتی یه عکس هم برای اموزش گذاشته شده که قسمت یک علامت زده شده برای من اتفاق نیقتاد. بقیه قسمت ها رو رفتم ولی ظاهرا برای همین یه قسمت گزینه All Download فعال نشد.
2 موضوع دیگه
1- از ویندوز ویستا استفاده می کنم. apolo با این مشکل نداره؟
2 وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر ویندوز یه پیغام میده که درایور samsung CDMA tecknoloji رو نمی شناسه
چه کار کنم؟

اتفاقاً منم همین مشکلو دارم
فک کنم مشکل از ورژن pc studio هست
من رو کامپیوتر خودم با ویندوز 7 و رو لپتاپ با ویندوز ویستا و xp امتحان کردم نشد
pc studio که روی cd گوشی بودم نصب کردم بازم نشد
اون pc download ی که گزاشته بودنو ندارم متاسفانه

با 1و 4 و قرمز یه صفحه ابی میاد که فریمور رو عوض نمیکنه فقط زبونش عوض میشه ... اگه ستاره مربع 1234 مربعو بزنید بازم sw version رو زده xxib
باید با همون all download فلش بشه

FreeMagic
18-01-2010, 19:57
اولا اون pc download دیگه چیه؟
دوما حالا می گید چی کار کنم؟
بعد از وصل کردن کابل به گوشی چه قدر طول میکشه تا شناسایی بشه؟ من 1 دقیقه صبر کردم

hasanmotori
18-01-2010, 20:07
اصلاً زمانی برای شناسایی لازم نیست ... تا بزنیش میشناسه
نمیدونم مشکل از کجاست !

FreeMagic
18-01-2010, 22:02
من چند وقت پیش این رو از سایت سامسونگ دانلود کردم
Samsung_PC_Studio_7.2.24.9
اگه مشکل از pc studio باشه با این که جواب نداد:41:
با اونی هم که توی سی دی بود جواب نداد
دیگه چه نسخه ای دانلود کنم؟

FreeMagic
19-01-2010, 13:02
بدبخت شدیم
این حسن موتوری رو از فروم اخراج کردن:37:
رسما 365 روز رو برای p30world عزای عمومی اعلام می کنم:41:
بابا بدبخت میشیم بدون اقا حسن. یه p30world بود و یه آقا حسن اونم حالا که دیگه گوشیم مرده.
اومدم انگیج بزنم روی گوشیم به سلامتی رفت تو کاما:31:
حالا گوشیم داره رو به موت میشه هنوز مشکل من حل نشده. یه پیغام میده واسه درایور اون هنوز حل نشده. فکر نکنم از pc studio باشه. دوستانی که تونستن فلش کنن بیان بگن تا حالا به همچین مشکلی برخورد کردن یا نه؟ بدجوری گیر اوفتادم:19:

زلف علی
19-01-2010, 17:16
ببخشید مو لهجه دارم

مو فهمیدم مشکل از کجا هسه

اینو که برتون هوا ( همون آپ ) کردم را دانلود و سپس نصب بکنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/FONT][/COLOR]

این همون درایور مدم هسته که باهاش قادر خواهید بود all download کنید

FreeMagic
19-01-2010, 22:12
ببخشید مو لهجه دارم

مو فهمیدم مشکل از کجا هسه

اینو که برتون هوا ( همون آپ ) کردم را دانلود و سپس نصب بکنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/FONT][/COLOR]

این همون درایور مدم هسته که باهاش قادر خواهید بود all download کنید

دستت بی بلا. مشکلم حل شد و تونستم گوشیم رو فلش کنم.:10:
ولی خیلی عجیبه تا حالا کسی رو ندیدم تو پست اولش این جوری مشکل گشایی کنی. خیلی هم لهجه داری. بعید می دونم حسن موتوری بوده باشی که با اسم مستعار اومده باشه:21:

زلف علی
19-01-2010, 22:29
تعریف از خود نباشه من خیلی آدم خوبیم :40:

میگم قربان شما کدوم فریمور رو روی دستگاه مبارک ریختی ؟

آخه اونی که hasanmotori گذاشته بود صفحه قبل خرابه
ینی اولش یه بار تا 100% رفت بعدش صفحه آبی امد روی گوشی دیگه ارور داد
بنده هم zxie1 ریختم که بدرد بخور نیست /// فونت فارسی روش درست نمایش داده نمیشود
زیپ منجر ندارد /// صدای شاترش خفه نمیشود و موارد منفی دیگر

ali_men2004
20-01-2010, 00:29
هر دو آپدیت خرابه xxij1وxeik1من هر دو رو تستش کردم اونم با دیال آپ فعلا همون تو گوشیتون جدیدترینه.ولی همین آپدیت تو گوشی من فقط همین فونتش زد حاله زیپ هم نداره ولی جاش google map داره.

FreeMagic
20-01-2010, 07:15
تعریف از خود نباشه من خیلی آدم خوبیم :40:

میگم قربان شما کدوم فریمور رو روی دستگاه مبارک ریختی ؟

آخه اونی که hasanmotori گذاشته بود صفحه قبل خرابه
ینی اولش یه بار تا 100% رفت بعدش صفحه آبی امد روی گوشی دیگه ارور داد
بنده هم zxie1 ریختم که بدرد بخور نیست /// فونت فارسی روش درست نمایش داده نمیشود
زیپ منجر ندارد /// صدای شاترش خفه نمیشود و موارد منفی دیگر

:31:
من فریمور xxib2 رو ریختم. واقعا عالیه. هم سرعت خیلی بهتری داشته (هرچند هنوز زوده برای قضاوت در این مورد باید یکم بگذره) و هم شارژ بهتری نسبت به قبلی که داشتم نگه میداره
به نظر من همین هم بهتره
قبلش هم اون zxie1 رو ریخته بودم که خیلی بدتر از اون چیزیه که شما گفتید.
توی پست اول چند فریمور دیگه معرفی شده (3 تا) که فارسی رو ساپورت می کنه. اگه بدونم سرعت و دوام شارژشون مثل xxib2 هستش اونا رو میزنم ولی دیگه حوصله ندارم بشینم از اول گوشی رو هک کنم و کلی برنامه نصب کنم:13:

FreeMagic
20-01-2010, 07:24
هر دو آپدیت خرابه xxij1وxeik1من هر دو رو تستش کردم اونم با دیال آپ فعلا همون تو گوشیتون جدیدترینه.ولی همین آپدیت تو گوشی من فقط همین فونتش زد حاله زیپ هم نداره ولی جاش google map داره.

مگه از کدوم فریمور استفاده کردی؟
اولا زیپ که تا حالا به کار من نیومده. در ضمن با یه x-plore ساده حل میشه
دوما google map رو که همه فریمور ها بدون استثنا دارن:31:
شما ببین امکانات GPS خوبه؟ زود کانکت میشه و .... (هرچند نمی دونم از چه فریموری استفاده کردی)

زلف علی
20-01-2010, 10:42
حالا اگه میشه xeik1 را هم تست بفرمایید ببینید مشکل از کجاست
اگه سالم باشد به احتمال قوی فریمور بسیار مناسبی خواهد بود

FreeMagic
20-01-2010, 12:45
لطفا لینک این djhi3 رو بزارید ما هم دانلود کنیم:11:

حالا اگه میشه xeik1 را هم تست بفرمایید ببینید مشکل از کجاست
اگه سالم باشد به احتمال قوی فریمور بسیار مناسبی خواهد بود
ظاهرا این آخرین فریموری هست که ارائه شده
ولی دیگه جون ندارم هرباری که گوشی فلش می کنم دوباره یه خربار برنامه بریزم. اونم انگیج
راهی نیست خیلی راحت بک آپ بگیریم بینیم راحت بشیم؟ (هرچند اینجا جاش نیست)
اگه میشه لینک این djhi3 رو هم بدید که اگه از xeik1 خوشم نیومد با اون فلشش کنم.

زلف علی
20-01-2010, 13:31
djhi3 تو اینترنت گیر نمیاد
فقط نمایندگی دارتش
اگه zeik1 خوب نبود همون xxib رو بریز خب

ali_men2004
20-01-2010, 13:57
بفرمایین اینم آپدیت فارسی

ali_men2004
20-01-2010, 13:58
فقط نمایندگی دارتش
چرا هست همون پست قبلی

FreeMagic
20-01-2010, 14:52
فقط نمایندگی دارتش
دهنم سرویس شد هنوز نتونستم دان کنم. این دفه سومه. هر بار تا 50 یا 60 درصد میره بعد ییهو قطع میشه.
اگه روی سرور دیگه ای پیدا کردید حتما خبرم کنید. من پایه هستم واسه دان

بفرمایین اینم آپدیت فارسی

علی جام مطمئنی این خودشه؟
چیزی از اسم یا شماره فریمور ننوشته. همون djhi3 هستش دیگه؟

زلف علی
20-01-2010, 15:04
دهنم سرویس شد هنوز نتونستم دان کنم. این دفه سومه. هر بار تا 50 یا 60 درصد میره بعد ییهو قطع میشه.
اگه روی سرور دیگه ای پیدا کردید حتما خبرم کنید. من پایه هستم واسه دان

خب از IDM استفاده کن !

ali_men2004
20-01-2010, 15:34
چیزی از اسم یا شماره فریمور ننوشته. همون djhi3 هستش دیگه؟[/QUOTE]
آره اگه بتونی دانلودش کنی همونه منم الان تو گوشیم همینه راستی باید باید باید با winzip 12 انزیپش کنی هجمش 91مگ وقتی انزیپش کنی میشه 142مگ بازم میگم با winzip 12 با نرم افزلر دیگه ای باز نمیشه.

FreeMagic
20-01-2010, 22:35
خب از IDM استفاده کن !
منم با IDM استفاده کردم ولی اون سرور قابلیت رسیوم نداره:31:

چیزی از اسم یا شماره فریمور ننوشته. همون djhi3 هستش دیگه؟
آره اگه بتونی دانلودش کنی همونه منم الان تو گوشیم همینه راستی باید باید باید با winzip 12 انزیپش کنی هجمش 91مگ وقتی انزیپش کنی میشه 142مگ بازم میگم با winzip 12 با نرم افزلر دیگه ای باز نمیشه.[/QUOTE]

یعنی با winzip دیگه باز نمیشه یا خراب باز میشه؟
حالا اینو از کجا گیر بیارم؟ (بی خیال میگردم تو اینترنت اگه حجمش کم بوم میدانلودیم) اگه با ورژن دیگه باز نشد!!!

ali_men2004
21-01-2010, 01:24
با با یه سرچی بکن راحت پیدا میشه نمی تونم وگرنه برات فایلشو پیوست می کردم آره یا باز نمی شه یا خراب باز میشه

FreeMagic
21-01-2010, 07:03
این که DJIA2 بود نه DJHI3 ؟
حالا بریم تو کار winzip

ali_men2004
21-01-2010, 15:14
سلام آپدیت جدید
آپدیت شده xxib2 هستش با همون امکانات ولی سفارشی :18:unitedkingdom
حاوی بسته نرم افزاری کامل چت ,تلفن اینترنتی,ایمیل و 8 تا بازی آنلاین که بعد از آپدیت بطور اتومات حدود 4 دقیقه خودشون نصب میشند :21:
اینم از آپدیت

#00000#*
software version
i8510xxic1
software version dat
16.03.2009
custom version
i8510h3gid1
custom version dat
02.04.2009

FreeMagic
21-01-2010, 15:27
سلام آپدیت جدید
آپدیت شده xxib2 هستش با همون امکانات ولی سفارشی :18:unitedkingdom
حاوی بسته نرم افزاری کامل چت ,تلفن اینترنتی,ایمیل و 8 تا بازی آنلاین که بعد از آپدیت بطور اتومات حدود 4 دقیقه خودشون نصب میشند :21:
اینم از آپدیت

#00000#*
software version
i8510xxic1
software version dat
16.03.2009
custom version
i8510h3gid1
custom version dat
02.04.2009

ایول ترکوندی
این گوشیم مرد از بس تو این چند روز فلش بشه:27:
حالا اینو از کجا گیر اوردی؟:27: هرچی باشه خودت که نساختیش:31:

FreeMagic
21-01-2010, 19:29
من DJIC2 رو دانلود کردم. توی گزینه هاش اصلا فارسی که نداره هیچ. حتی اس ام اس های فارسی رو هم مربع نشون میده
به این میگن ضد حال که با دیال آپ دانلود کنید و نتیجش این بشه:31:

ali_men2004
21-01-2010, 23:51
شما باید کشور رو امارات و اپراتور را xsg انتخاب بکنی امتحان کن اگه نشد یا بالای رو دانلود کن یا این پاینی رو که هتمن فارسی داره وفارسی تایپ می کنه بالای فقط فارسی می خونه

barslona2006
22-01-2010, 00:32
دوستان اپ جدید اومده؟؟
حالا کدوم خوبه ما اپ کنیم ممنون با مزایا ذکر کنید ممنون

FreeMagic
22-01-2010, 15:35
اینا رو توی یه فروم خارجی پیدا کردم گفتم یه کپی پیست کرده باشم و شایدم به درد بخوره:27:

i8510XEHI2 (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
i8510XEHI5 (
i8510XEHJ4 (
i8510XEHJ4-HK1 PDA_Code (
i8510XEHL1 PDA Code (
i8510XXHJ3 (
i8510XXHJ3 (
i8510DJHI3 (
i8510CBHK1_PDA (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) Code (

در ضمن اینی که معرفی کردید توی 4shared بوده و نتونستم دان کنم. از سرور دیگه ای سراغ ندارید؟

FreeMagic
22-01-2010, 15:42
ببخشید گفتم که فقط کپی پیست کرده بودم و کامل نخوندم. حالا که خوندم می بینم DJHI3 رو از سروری داره که قابلیت ریسیوم هم داره.:31:
واقعا که دست خودم درد نکنه:21:

شاد باشم:27:
شما هم شاد باشید:11:

FreeMagic
22-01-2010, 15:46
بدبخت شدیم. اومدیم DJHI3 رو دانلود کنیم دیدم حجمش خیلی بالاست. 275 مگابایت:22: تازه زیپ شده هم هست:45:
بازم خوبه قابلیت ریسیوم داره
بشینیم با دیال آپ یواش یواش دانلود کنیم:34:

ali_men2004
22-01-2010, 23:07
عزیزم اونهای که گذاشتی همش مال سال 2008 هستند

FreeMagic
23-01-2010, 12:03
عزیزم اونهای که گذاشتی همش مال سال 2008 هستند

اولا اون آخری هم که شما معرفی کردین هم مال 2008 بوده:21:
دوما شاید یه روزی به درد بخوره:8:
سوما 2009 پیدا نکردم:41:

FreeMagic