ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظيم ساعت در شبکه

rezapourmanesh
05-08-2009, 19:25
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگه ممکنه يکي به من ياد بگه يا به قولي آموزش بده که چطوري توي يک شبکه کاري که از سه کيس و يک هاب تشکيل شده و همه کيس ها فقط برنامه اس کيو ال را از کيس اصلي (سرور) مي خواندد ساعت را طوري تنظيم کنم که ساعت کيس هاي ديگر با ساعت کيس اصلي(سرور) تنظيم بشه يعني اگر ساعت وينودز در کيس اصلي تغيير کرد در بقيه هم تغيير کنه. و کسي نتونه ساعت را در ديگر کيس ها تغيير بده.
با تشکر
:11::11::11:

rezapourmanesh
06-08-2009, 17:21
سلام دوستان کسي ياد نداشت که به ما هم ياد بده؟

MeHrDaD_MeNaY
07-08-2009, 10:52
خوب شما چند راه دارید
میشه یه batch file بسازید تا زمان کلاینت ها رو sync کنید با سرور و اون فایل رو در شاخه
Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup
کپی کنید .
یه فایل note باز کنید و توش بنویسید :
net time \\server /set /y

به جای server اسم شبکه سرورتون رو قرار بدید

و با این نام save کنیدش مثلا : time_sync.bat
و در اون مسیر کپی کنید

یا میتونید تمام سیستم ها رو Set کنید که مثلا با این سرور هماهنگ کنن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برید در قسمت تنظیم ساعت ، تب Internet Time و اسم سرور رو اونجا بزنید - automatic sync رو هم تیک بزنید )

راه های دیگه هم هست

rezapourmanesh
08-08-2009, 18:03
چه راه کارهاي ديگه اي؟
مي خواهم به محض تغيير ساعت ها برگردند سر جاي خودشان يعني ساعت سرور
اين ممکنه؟
در ضمن سيستم هاي من به اينترنت متصل نيستند و فقط با يه هاب به هم متصل هستند.
اگه ميشه باز هم کاملتر توضيح بده با تشکر.

MeHrDaD_MeNaY
08-08-2009, 19:44
خوب اگه شبکه شما از نوع Domain میبود می شد با استفاده از domain controller و پروتکل SNTP > Simple
Network Time Protocol می شد ساعت رو ست کرد

یا اگه active directory داشته باشین با تایپ کردن این command تایم هماهنگ میشه با سرور
w32tm /resync

اگه workgroup هست شبکتون اون روش batch file رو امتحان کنید

ys50
22-09-2009, 09:51
بسيار بسيار عالي بود
خيلي ممنون

jorj
02-08-2011, 23:17
خوب اگه شبکه شما از نوع Domain میبود می شد با استفاده از domain controller و پروتکل SNTP > Simple
Network Time Protocol می شد ساعت رو ست کرد

سلام
لطفا مراحل کامل این روش برام قرار بدهید .
ممنون

ali.m.69
04-03-2014, 11:50
سلام...شبکه من تحت active directory هستش با اون command هم درست نشدش میخوام ببینم راه کار دیگه هم هستش یا دستور دیگه ای که بتونیم منو راهنمایی کنی...چون الان همه سیستم ها ساعت هاشون بهم ریختهممنون میشم راهنمایی کنین...

smss.exe
05-03-2014, 06:19
سلام...شبکه من تحت active directory هستش با اون command هم درست نشدش میخوام ببینم راه کار دیگه هم هستش یا دستور دیگه ای که بتونیم منو راهنمایی کنی...چون الان همه سیستم ها ساعت هاشون بهم ریختهممنون میشم راهنمایی کنین...

سلام

اگر یک Domain Controller دارید، کافیه اول ساعت اون رو دقیق تنظیم کنید و بعد در کلاینت این دستور رو بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم چند Domain Controller دارید، باید ساعت رو اول در اون DC که PDC Emulator رو داره تنظیم کنید و بعد از دستور بالا استفاده کنید.

البته موارد زیادی به تغییر ساعت بستگی داره؛ مثل اینکه از VM استفاده میکنید و یا سرور فیزیکی هست و یا اینکه توی شبکه از NTP استفاده میکنید یا نه. باقی موارد رو باید شما توضیح بدید. اگر درست نشد کامل از شبکه ی خودتون توضیح بدید تا بتونم راهنماییتون کنم.