ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل هاردهاي MAXTOR

Lord_theOne
05-08-2009, 18:28
عكسهاي ضميمه را ببينيد حتما

در اين تاپيك عكس بگذاريد پستهاي غير مفيد بعد از يك هفته پاك مي شوند
من هيچ وقت به كسي پيشنهاد نمي كنم هارد مكستور خريد كند چون بعضي از مدلهاي اين هارد بعد از خريداري توسط شركت سيگيت مدلهاي خوبي نزد و داراي صداي زيادي هست
به اين تصوير نگاه كنيد
خوب اين هارد يكي از دوستان هست
بعضي هاشون دوتا ارور دارند
شما هارد نو از گارانتي اصليش بخريد همونجا باز كنيد مي بينيد كه ارور دارند
مشكلاتي كه دارند:
1-در نوسانات برق سريعا مي سوزند
2- سرعت جالبي ندارند بعضيهاشون كه اصلا 2 مگابايت بافرند خيلي صدا هم مي دهند
3- اگر پاور خوبي نداشته باشيد مي سوزند

و اصلا يك هارد خوب براي يك سيستم نيستند

اينها بر اساس تجربيات خودم هست و شخصي
لطفا در اين تاپيك فقط بحث بشود

و از دوستاني كه هارد مكستور دارند دعوت مي كنم مثله من عكس از هاردشون بگذارند با برنامه HD Tune

برنامه HD Tune

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمثله من عكس بگذاريد از هاردتون كه مكستوره
يك عكس هم از هارد Western‌ گذاشتم

S!LENCE
12-08-2009, 11:13
سلام
خسته نباشید
والا من مکستور 320 دارم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم تا حالا از نوع سوختن یا چیز دیگه. یه بار هم یه مشکلی پیش اومد فکر کردم مال هارده کامل فرمت کردم و برگشتم بازم مشکلی نبود. در مورد سرعت هاردای دیگه رو ندیدم. چجوری مقایسه کنم؟
اینم عکس

بنچمارک:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات:

سلامت:

تست ارور:

چجوریاس؟

Lord_theOne
12-08-2009, 21:51
دوست عزيز مثله من كه بالا عكس گذاشتم شما هم عكس بگذاريد

Hitman-Group
12-08-2009, 22:14
سلام
بفرما

حالا بگید هارد ما در چه حاله!

hesamkowsar
13-08-2009, 01:21
من اکسترنال 1 ترا دارم
خیلی راصی هستم.من هم جزو بحثتون میشم؟

omidbooter
13-08-2009, 01:54
سلام
من یه 200 مکستور دارم تا دلتون بخواد ازش متنفرم

صدا داره کند هم هست
از روزی که گرفتم هر چی میگزره کندتر میشه!!

دماش هم تقریبان بالاست

در ضمن هاردم ساتا هم هست

Lord_theOne
13-08-2009, 07:46
دوستان فقط عكس بگذاريد كه بازدهي بالا برود من پستها رو پاك مي كنم بعد از يك هفته
بله اكسترنال هم شركت كند فقط عكس

omidbooter يك عكس از هاردت بگذار

S!LENCE
13-08-2009, 10:59
سلام
من الآن تو پست قبلیم یه عکس می ذارم ویرایش می کنم.
خب شما یه توضیحی در مورد عکسا بده. کجاش مهمه؟ چیش نشون میده مشکل داره یا نه؟ سرعت و اینا رو کجا ببینیم؟
از هاردای دیگه اگه عکس دری بذار مقایسه کنیم
ممنون

Lord_theOne
13-08-2009, 14:48
دوستان ببينيد من دقيق نمي دونم اين چه مشكليه علمشو ندارم
فقط اين تاپيك را زدم كه همه كساني كه هارد مكستور دارند ببيند كه اين هارد مشكل دارد و اين هارد را نخرند و مكستور در ايران وارد نشود

آخه خدارو خوش مي ايد يكي با هزار بدبختي بياد پول بده يك جنس بنجل بگيره

جنس بنجل بايد ارزون باشد نه در حد هاردهاي وسترن سيگيت
فقط معني اين خطا spin retry count مي شود تعداد دفعات مشاهده چرخش سعی مجدد
البته بعضيهاشون خطاي سكتور هم دارند
اين هاردها اگر پاور مناسبي نداشته باشيد معمولا زود خراب مي شوند

hesamkowsar
13-08-2009, 17:20
دوستان این برنامه واسه اکسترنال کار نمیکنه.فقط واسه اینترنالم رو نشون میده.اون بالا اکسترنالو انتخاب میکنم اما مشخصاتشو نشون نمیده.دماشم نشون نمیده

Lord_theOne
13-08-2009, 17:45
كدام نسخه را نصب كردي؟

S!LENCE
14-08-2009, 12:28
دوستان ببينيد من دقيق نمي دونم اين چه مشكليه علمشو ندارم
فقط اين تاپيك را زدم كه همه كساني كه هارد مكستور دارند ببيند كه اين هارد مشكل دارد و اين هارد را نخرند و مكستور در ايران وارد نشود

آخه خدارو خوش مي ايد يكي با هزار بدبختي بياد پول بده يك جنس بنجل بگيره

جنس بنجل بايد ارزون باشد نه در حد هاردهاي وسترن سيگيت
فقط معني اين خطا spin retry count مي شود تعداد دفعات مشاهده چرخش سعی مجدد
البته بعضيهاشون خطاي سكتور هم دارند
اين هاردها اگر پاور مناسبي نداشته باشيد معمولا زود خراب مي شوند

دوست عزیز ما که هنوز نفهمیدیم منظور شما از اشکال این هارد ها چیه! لا اقل هارد های دیگه رو هم تستاشونو نشون بده و مقایسه کن. تا ما هم ببینیم واقعن اگه فرقی داره اگه بشه بریم عوض کنیم یا بگیم لا اقل دیگه نخره کسی. آخه شما فقط میگی اینا بنجله همین.
ممنون و موفق باشید

vahid_41852
15-08-2009, 11:24
واقا كه مكستو اصلا ديگه بدرد نمي خوره
سازگار هم بلده بازار رو پر از مكستور كرده حالا ديگه نميتونه وسترن بياره چون ميدونه اگه وسترن باشه ديگه كسي مكستور نميگيره.
من خودم يه بار زنگ زدم سازگار (1 سال پيش) گفتم چرا وسترن وارد نمي كنيد گفت ما بُردر گذاشتيم.

Ali_vdo
15-08-2009, 11:43
من یه مکستور 160 دارم . دو سال پیش خریدم به قیمت یه هارد 500 الان !
چند بار فرمت و پارتیشن بندی کردمش
صداش خیلی کم در میاد
من خیلی ازش راضیم
من هاردم خیلی شلوغه و دو ماهی هست که دفرگ نکردم
واسه همین نمی تونم تست بذارم

Lord_theOne
15-08-2009, 18:13
يعني مي خواهيد مكستور را با وسترن مقايسه كنيد؟ تستهاشونو مي خواهيد؟

توي همين انجمن هست بريد نگاه كنيد سايتهاي خارجي هست

هارد يك دسگاهي است كه واقعا حسش مي كنيد روي سيستم از لحاط عملكرد و هركس كه مكستور داشته بعد وسترن خريده ازش يك سوال بكنيد

مكستورها خيلي سوخته مي دهند حتما از هاردتون بك آپ بگيريد
من ديگه بيش از اين نمي تونم راهنماييتون كنم

S!LENCE
15-08-2009, 19:02
يعني مي خواهيد مكستور را با وسترن مقايسه كنيد؟ تستهاشونو مي خواهيد؟

توي همين انجمن هست بريد نگاه كنيد سايتهاي خارجي هست

هارد يك دسگاهي است كه واقعا حسش مي كنيد روي سيستم از لحاط عملكرد و هركس كه مكستور داشته بعد وسترن خريده ازش يك سوال بكنيد

مكستورها خيلي سوخته مي دهند حتما از هاردتون بك آپ بگيريد
من ديگه بيش از اين نمي تونم راهنماييتون كنم

سلام
آقا واقعن به ما حق بدید. ما که دور و برمون فقط مکستور دیدیم و سرعت بقیه رو ندیدیم که نمی فهمیم شما چی میگی.
حالا تست بقیه رو از یه جا پیدا می کنم می بینم. در ضمن هارد بهتر معرفی نکردی که بریم اینو باهاش عوض کنیم. اینم که میگی حس می کنی مال وقتیه که دو تا رو امتحان کرده باشی بعد ببینی کدوم سریع تره. اتفاقن هارد دیسک فقط با مقایسه میشه فهمید کنده یا نه البته نظر منه. چون مثل رم یا گرافیک یا سی پی یو نیست که تو یه کار کم بیاره بگی کنده. بازم نظر من آماتوره. دوستان بهتر می دونن
موفق باشید

Hsnti
15-08-2009, 19:35
سلام
اینم از هارد من

Lord_theOne
15-08-2009, 22:30
ILP هارد الان سي گيت خوبه و WESTERN اين دو عالي هستند من خودم با Western مدل Black خيلي حال مي كنم
اتفاقا هارد تابلو هست توي كپي كردن توي چندتا برنامه باز كردن اينها همش فشار روي هارده استارتش وقتي اين چراغ قرمز روي كيس داره جون مي ده بدونيد كه هارد داره بشدت كار مي كند
Hsnti دوست عزيز شما از قسمت healt اين برنامه عكس بگيريد و عكس را با برنامه Paint ويندوز كوچك كنيد

و شما نگاه كنيد به هاردتون Access Time چقدر زياده هارده من 13.5 هست ماله 3 ساله پيشه Western دسترسي با اطلاعات شما زياده هاردها بايد حداكثر 14 به پايين باشند كه الان وسترن زير 12 هست همين Blue كه فكر كنم ديگه نيست black هنوز بهتره

Hsnti
15-08-2009, 23:14
سلام
من که از هاردم راضی هستم با اینکه 16 مگ بافر هستش به نظرم اکسس تایمش خوبه!

bobnaze
20-08-2009, 23:24
وحید کاملا درست میگه، علی مشکلی نداری خیالت راحت باشه چون مکستورهای ۵٠٠ و بالای ۵٠٠ واقعا مسئله دارن و هیچ تضمینی نیست که یه روز صبح بری سیستم رو روشن کنی و اون مشکل نداشته باشه
من آبان ۸۷ اولین سری ۵٠٠ رو روی سیستم نو گذاشتم ،که ۱ ماه بعد مشکل دیتکت پیدا کرد و همه چیز باهاش از بین رفت
""ویستا پخش رایانه" هم ۳ ماه بعد که رفتم لطف کرد و jHj ´¿M »n ·A p»oM n» ´ÄoÎ IM Ïk¶ ·¼µÀ pH
:18:
امروز صبح ۲۹ مرداد این یکی هم خطای اسمارت مانیتور داد و بعد یک چک دیسک ساده به راحتی نابود شد
البته مشکلاتی که تو این ۵ ماه داشت: ۱- کندی بی دلیل در برخی مواقع ۲- بوت نشدن ویستا ۲ -۳ بار در ماه ۳- سرو صدای دل انگیز هاردهای سیگیت سالهای ۱۹۹۷
و البته حدود ۸٠ گیگ اطلاعاتم فعلا رفتن مرخصی و شرکت ویستا پخش رایانه هم مثل بار قبل حاضر نیست به َّای تعویض با مدل مشابه هاردی با برند دیگه یا مبلغ اون رو بده
پس اشتباه نکنید اگه هارد باظرفیت بالا می خواهد فقط وسترن یا سامسونگ ، سیگیت و مکستور پشیمونی ببار میاره:13:
در ضمن از دوستان حرفه‌ای کسی میدونه با این شرایط هارد چه میشه کرد و قابل احیا هست؟
با اولین بوت امروز این پیام در مرحله بوت ظاهر شد
pri master hard disk:S.M.A.R.T. Status Bad, backup and replace
و بعد در مرحله بازیابی بوت ویندوز ویستا و طی شدن چک دیسک پارتیشن سیستمی هارد کاملا غیر فعال شد
مشخصات کامل و ظرفیت در بایوس کاملا درست اعلام میشه ولی با هارد دیگه که سیستم رو بوت کردم فقط پارتیشن های این هارد دیده میشه ولی اطلاعاتشون در دسترس نیست. این هم مشخصات کامل هارد:
Diamond Max 22
Model No.: 5QM41MXH
Frimware: MX1A

System:
Intel E8400
Power: CoolerMaster 500Watt
MB: Asus P5Q-L Pro

heya
11-09-2009, 15:01
سلام دوستان طی یک مشکل که نمی دونم چیه وجستجو این قسمت و پیدا کردم
مشکلم اروره boot failure که زمانی که سیستم و روشن میکنم پیش میاد بد با عوض کردن پورت کابل data مشکل حل میشه.
منم از maxtor دله خوشی ندارم اینم با مقایسه با سیستمهای دوستام نتیجه گیری کردم .مشکلاتی هم در گذشته پیش اومده که حوصله ندارم تایپ کنم فقط این و بگم که با فورمت کردن کل هارد مشکل رفع شد.از نرم افزار hd tune استفاده کردم و چند تا عکس هم میزارم که امیدوارم دوستان لطف کنن آنالیز کنن هارده منو و نتیجه رو اعلام کنم حدس میزنم حال هاردم خرابه..و اینا تجربه ای شد که دیگه هیچ وقت سراغ maxtor نرم.

و
ممنون

Lord_theOne
11-09-2009, 19:14
اين هارد دسترسي به اطلاعات افتضاحي دارد 18.8
هارد حداقل بايد 15.5 باشد
شما با اين پول مي توانيد هاردهاي وسترن يا سيگيت بگيريد كه وسترن Access Timesh زير 13 هست

heya
13-09-2009, 01:10
اين هارد دسترسي به اطلاعات افتضاحي دارد 18.8
هارد حداقل بايد 15.5 باشد
شما با اين پول مي توانيد هاردهاي وسترن يا سيگيت بگيريد كه وسترن Access Timesh زير 13 هست
سلام
فکر میکنی مشکل قابل حلی باشه .یعنی هارد از روز اول همچین مشکلی رو داشته؟

Lord_theOne
13-09-2009, 01:21
اين مكستورها سوختگي بالايي دارند از زمان تولدشون
و عواملي مانند بد بودن پاور و نوسانات بهش كمك زيادي مي كند و سريع مي سوزند
از اطلاعاتت بك آپ بگير شايد همين روزها ...
دركل كارايي پاييني دارند نسبت به هاردهاي ديگر

amirspl
24-09-2009, 19:46
وحید کاملا درست میگه، علی مشکلی نداری خیالت راحت باشه چون مکستورهای ۵٠٠ و بالای ۵٠٠ واقعا مسئله دارن و هیچ تضمینی نیست که یه روز صبح بری سیستم رو روشن کنی و اون مشکل نداشته باشه
من آبان ۸۷ اولین سری ۵٠٠ رو روی سیستم نو گذاشتم ،که ۱ ماه بعد مشکل دیتکت پیدا کرد و همه چیز باهاش از بین رفت
""ویستا پخش رایانه" هم ۳ ماه بعد که رفتم لطف کرد و jHj ´¿M »n ·A p»oM n» ´ÄoÎ IM Ïk¶ ·¼µÀ pH
:18:
امروز صبح ۲۹ مرداد این یکی هم خطای اسمارت مانیتور داد و بعد یک چک دیسک ساده به راحتی نابود شد
البته مشکلاتی که تو این ۵ ماه داشت: ۱- کندی بی دلیل در برخی مواقع ۲- بوت نشدن ویستا ۲ -۳ بار در ماه ۳- سرو صدای دل انگیز هاردهای سیگیت سالهای ۱۹۹۷
و البته حدود ۸٠ گیگ اطلاعاتم فعلا رفتن مرخصی و شرکت ویستا پخش رایانه هم مثل بار قبل حاضر نیست به َّای تعویض با مدل مشابه هاردی با برند دیگه یا مبلغ اون رو بده
پس اشتباه نکنید اگه هارد باظرفیت بالا می خواهد فقط وسترن یا سامسونگ ، سیگیت و مکستور پشیمونی ببار میاره:13:
در ضمن از دوستان حرفه‌ای کسی میدونه با این شرایط هارد چه میشه کرد و قابل احیا هست؟
با اولین بوت امروز این پیام در مرحله بوت ظاهر شد
pri master hard disk:S.M.A.R.T. Status Bad, backup and replace
و بعد در مرحله بازیابی بوت ویندوز ویستا و طی شدن چک دیسک پارتیشن سیستمی هارد کاملا غیر فعال شد
مشخصات کامل و ظرفیت در بایوس کاملا درست اعلام میشه ولی با هارد دیگه که سیستم رو بوت کردم فقط پارتیشن های این هارد دیده میشه ولی اطلاعاتشون در دسترس نیست. این هم مشخصات کامل هارد:
Diamond Max 22
Model No.: 5QM41MXH
Frimware: MX1A

System:
Intel E8400
Power: CoolerMaster 500Watt
MB: Asus P5Q-L Pro
با این خط قرمزی که شما نوشتی الان بخوام یه هارده 500 بگیرم چه مارکی بگیرم
من خودم از مکستور تا دلتون بخواد بدی دیدم یه هارد 500 گرفتم گزاشتم تو کیس یه هفته کار کرد 200گیگ اطلاعاتمو ریختم روش بعد یه هفته دیگه کامپیوتر نشناختش با 3 تا کامپیتره دیگه تست کرم با یه کامپوتر که ویستا داشت شروع به کار کرد بعد اوردم خونه دوباره از کار افتاد فکر میکنید مشکل از کجاست و چجوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم
ممنون

MasihII
26-09-2009, 18:34
سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان زحمت کش این سایت
من یه هارد Maxtor دارم وقتی میخوام برم برای پارتیشن بندی همه مراحل رد میشه ولی موقع پارتیشن بندی یه نوشته هست (setup cannot accsess this disck)
باید چیکار کنم؟
یعنی هاردم کلا مرخص شده یا راه حلی برای درست کردنش هست؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی عجله ایه کل اطلاعات کاریم توشه مرسی

یه چیز دیگه تو قسمت setup مادر،هارد و میشناسه کاملا

نمیدونم اگه سوالمو اشتباه تو این تاپیک مطرح کردم پوزش میطلبم

Lord_theOne
27-09-2009, 11:20
با برنامه Acronis پارتیشن بندی کن روی یک سیستمه دیگه هاردتو به هارد اون وصل کن
اطلاعاتت رو خالی کن روی هارد سیستمه دیگه و رایتشون کن

hamidreza2010
04-09-2012, 12:37
خدا به خیر بگذرونه