ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : نصب php روی iis 7 در ویندوز ویستا

m30h
05-08-2009, 17:34
من php 5.2.10 را می خوام روی iis 7 نصب کنم
یه مقاله توی یه کتاب بود با روش نصب دستی که ماله ویندوز xp بود و فرق داشت .:41:

می خواستم بدونم چطوری باید php را روی iis در ویندوز ویستا نصب کنم؟
ممنون

hamidinejad
17-09-2009, 14:08
1. قبل از همه مطمئن شويد كه CGI روي IISتون نصب هست (قبلش مطمئن بشيد كه خود IIS نصبه يا نه؟

اين رو مي‌تونيد از اينجا چك كنيد:

Control Panel -> Programs and Features -> Turn Windows features on or off

اين هم عكسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدتي بود كه هر بار مي‌خواستم روي IIS 7 از PHP استفاده كنم، در نصبش به مشكل برمي‌خوردم تا اين كه راهنماي نصب رو تو سايت خود IIS ديدم، به شرح زير:
(نكته مهم شما نياز به Vista Ultimate SP1 داريد.)
1. قبل از همه مطمئن شويد كه CGI روي IISتون نصب هست (قبلش مطمئن بشيد كه خود IIS نصبه يا نه؟).
اين رو مي‌تونيد از اينجا چك كنيد:

کد:
Control Panel -> Programs and Features -> Turn Windows features on or offاين هم عكسش:

2. نسخه غيرنصبي PHP رو دانلود كنيد و در مسير دلخواه (مثلاً C:\PHP) كپي كنيد.
3. فايل php.ini-recommended رو به php.ini تغيير نام بديد و اين تغييرات رو در اون ايجاد كنيد:
كاراكتر ; رو از كنار خط fastcgi.impersonate = 1 برداريد. (اگر مقدارش يك نيست اون رو به يك تغيير بديد).
براي خط cgi.fix_pathinfo = 1 هم همون كار رو انجام بديد.
اين بار خط cgi.force_redirect=0 (حتماً مقدارش صفر باشد).
مقدار خط open_basedir رو برابر با مسير c:\inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بديد.
حالا اين فايل رو Save كنيد و براي تست صحت نصب در اعلان داس (Command Prompt) دستور php -info رو اجرا كنيد، اگه اطلاعاتي رو در مورد php نشون داد، يعني كار تا اينجا خوب پيش رفته.
4. نوبت به تنظيمات در IIS مي‌رسه. ابتدا IIS Manager رو (با دستور inetmgr در پنجره run) اجرا كنيد. سرور اصلي رو از ليست Connections سمت چپ انتخاب كنيد و از قسمت مياني گزينه Handler Mapping رو دوبار كليك كنيد. اين هم عكس:

5. از ستون سمت راست گزينه Add Module Mapping رو انتخاب كنيد و اون رو مثل عكس زير پر كنيد و OK كه يه پنجره ديگه بعدش باز مي‌شه اون رو هم Yes كنيد:

6. كار تمومه اما براي تست تو پوشه c:\inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه فايل به نام phpinfo.php بسازيد با اين محتوا:

کد PHP:
<?php phpinfo(); ?>
و اون را با اين آدرس باز كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p1234ria
21-09-2009, 16:07
یه سوال روی windows se7en هم پاسخ می دهد

saeed_savana
02-06-2011, 13:41
سلام من می خوام php رو به صورت یکی از وب هام بیارم بالا اخه الان رو iis7 سه تا وب دارم رو سرورم اما میخوام php هم پشتیبانی بکنه ؟چه کار کنم ؟؟؟؟راستی ویندوزم 2008 هست

actioncut
05-08-2011, 05:33
یه سوال روی windows se7en هم پاسخ می دهد
بله! ما امتحان کردیم شد. شما هم امتحان کنید حتما میشود. مشروط بر اینکه همه ی این کارها را درست انجام بدهید.