مشاهده نسخه کامل
: کدام بازی یا بازی ها باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد؟
Advanced Ali-001
31-12-2010, 10:29
سلام.
آقا جسارت نشه سوءتفاهم هم نشه این بازی هایی هستن که اول مینویسن کنسول بعد ازچند ماه میگنpcهم داره دهن مارو:دئ
این نظرشخصی منه که مابرای بازی کردن اینا چه زجرها که نباید بکشیم جلوی pc نشستیم بازی ایکس باسه یاps3خب احساس اونابهمون دست میده حالمون گرفته میشه.....
واقعاًبس نیست اینقدر توسرمون زدین کشتین ماروچقدرتحمل.....
ببخشید این نظرشخصی من بود شاید جای گفتنش تو این تایپیک بود...:دئ
کدوم قسمت های حرفم اونوقت اشتباهه؟:13:
این قسمتش!
2 تا مونده بود که یکیش همین بود بالا اوردمش !!
اگر بالا نمیاوردیشون الان بسته نمیشدن : ی
تو اون تاپیک که همه یاده زن افتاده بودن !!!! اینجا هم یکی میگه انچارد اشغال بود یکی میگه هالو اشغال بود !!:13:
خب ببین اینکه بعضی دوستان میگن فلان بازی از نظرشون بد بوده فقط نظر شخصیه...اصلآ هم دلیلی نداره یکی بیاد بگه چرا شما این حرف رو زدی یا چرا خوشت نمیاد!به هر حال نظر هر کسی قابل احترامه..
Hamid Hamid
31-12-2010, 15:59
سلام دوستان.من یک گیم رو یادم رفت بگم.اومدم بگم:31: خیلی طولانی می خوام بگم راجبش.کامل بخونید و زود قضاوت نکنید دوستان.ممنون
PES 2010
بازی هست که من رو اصلا راضی نکرد و چه بسا کاملا نا امید شدم نسبت به این سری از بازی فوتبال که واقعا عاشقش بودم و از سال 2002 روی کامپیوتر و کنسول های مختلف بازی کردم.اما دلیل هام برای ضعیف بودن نسخه ی 2010.
خب دلیل اولم اینه که یک یکسری مسائل خیلی طبیعی نیست.مثل اینکه با یک بازیکن معمولی میتونی 60 متر بدویی و توپ رو بزنی تو گل مخصوصا برا من که دیگه خبره هستم تو این گیم.من یه راحتی با Obbina مهاجم پنجم تیم اینترمیلان این کار رو انجام میدادم.
مورد بعدی داوری خیلی خیلی خیلی ضعیف بازی بود به طوری که به هیچ وجه داور خطای حریف رو نمی گرفت حتی اگه 3 مرتبه تکل خشن میکردن و بازیکن شما مصدوم(به صورت قرمز) میشد.اما با کمترین برخورد شما با حریف داور خطا اعلام میکرد.
مورد دیگه دروازبانی خیلی ضعیف بود به طوری که شما اگه از بسته ترین زاویه هم شوت میزدید توپ میخورد به گلر و میرفت تو گل یا گلر توپ رو مینداخی جلو پای مهاجم شما.شاید بگید خب این مورد طبیعی هست.درسته اما 5% موارد یا 10% موقعیت ها نه اینکه از 10 تا توپ 9 موردش اینجوری گل بشه.
مورد دیگه هم باگ های بازی و گل شدن های توپ به صورت عجیب و غریب مثلا توپ از بدن بازیکن عبور میکرد و وارد دروازه میشد.یا بازیکن از داخل بازیکن دیگه رد میشد...
من به این دلایل از این گیم خوشم نیومد.
این رو هم بگم که من یکی از طرفداران پرو پاقرص سری PES بودم و هستم و فقط امسال دارم فیفا بازی میکنم بعد از 2 نسخه ی فیفا (11 سال پیش)2000 و فیفا 2005( 6 سال پیش).
ممنون
نظر دوستمون تو پست بالایی رو کاملا تایید میکنم.چون ما فقط داریم نظر شخصی رو میگیم(با دلیل) و حتما نظرات همه ی دوستان یکی نیست.اگر دوستی موافق هست تشکر میکنه و اگر هم نیست خب ایشون هم نظرش رو میگه راجب گیمی که دوست نداره.تا اینجا هم که همه ی دوستان بی دردسر نظرشون رو گفتن.از همه ممنون.
SA.JJ.AD
31-12-2010, 17:44
این قسمتش!
اگر بالا نمیاوردیشون الان بسته نمیشدن : ی
خب ببین اینکه بعضی دوستان میگن فلان بازی از نظرشون بد بوده فقط نظر شخصیه...اصلآ هم دلیلی نداره یکی بیاد بگه چرا شما این حرف رو زدی یا چرا خوشت نمیاد!به هر حال نظر هر کسی قابل احترامه..
وحید جان خودتم میدونی به بهانه ی نظر شخصی نظر متعصبانه خودشونو ارایه میدن ! و مشکل اینجاست یکی که میگه بقیه هم برا اینکه کم نیاورده باشن میان بحثو ادامه میدن تا...............:41:
مطمئن باش کسی که xbox داره نمیاد از گیرز ایراد نمیگیره و اونی هم که ps3 داره انچارد رو نمی کوبه .
این همه بازی اشغال تو دنیاست یکی بیاد به همچین بازی هایی گیر بده بوی چی میده به نظرت ؟!
حالا بیخیال - از دوستان هم عذر میخوام که پست های نامربوط به تاپیک (اما برا محافظت از تاپیک) دی: - - لااقل الان اگه خدایی نکرده در اینجارو تخته کنن ! ایندگان میان این پست ها رو ببینن و عبرت میگیرن !!!:44:
masoud93
31-12-2010, 17:57
بازی که تک تک نمیشه نام برد اما این نسل چندتا فاجعه بودن مثلا Quantom Theory , Legandary که واقعا افتضاح بودن اما در کل من با سبک JRPG به شدت مشکل دارم فوق العاده مسخرست : دی
این یکی رو خیلی خیلی خوب اومدی :31:
نوبتی میری مبارزه میکنی :27:
masoud93
31-12-2010, 18:03
اين پست بالاي مراد كاملا تاييد ميشه ...
بازي هاي مزخرف كه زياد شده .. ولي به نظرم .. نگم بهتره چون بعدش زنده موندنم معلوم نيست :دي
ولي RPGتعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
+
اين هالو هم من خودم كه odst رو بازي كردم حالم به هم خورد تا ريچ اومد و عاشق اين بازي شدم .. توپه
گيرز هم كه ديگه نگو ... :ايكس
فکر کنم من و شما مثل هم میمونیم :31:
ولی بازم میگم واقعا بسی تعجب می کنم که توی این لیستاتون نام یه بازی هایی رو میارید که جزو بهترین های تاریخن!
همون طور که قبلاً کفتم ، بازی های آشغال که آشغالن ، پس باید بازی های خوبی که ازشون بدمون اومده رو بیایم اینجا بگیم.
vahidgame
31-12-2010, 18:21
مثلآ نظر شخصی من اینه که کلآ سری بازیهای نقش آفرینی ضربه ی مهلکیست بر پیکره ی روح و وجود یک گیمر کلاسیک!: دی
دقیقا منظورت از این جمله های فلسفی چی بود؟! : دی
یعنی گیمرهای کلاسیک از این سبک کلا خوششون نمیاد؟
اگه منظورت این باشه که خیلی نا امیدم کردی! چون دقیقا برعکس اینه. می تونم اینو ثابت کنم : دی
..........
در ضمن قبول دارم که باید به نظرات بقیه احترام گذاشت
ولی یه چیزی میگم که ناراحت نشید و حقیقته. کسی که مثلا از بازی هایی مثل مس افکت خوششون نمیاد و مثلا میگه اون آشغاله( :blink: ) ، ضعف زبان انگلیسی خودش رو به حساب بازی می ندازه و همین طور شاید اون قدر به بازی های خطی عادت کرده که اینجور بازی ها رو نمی تونه بازی کنه....
SA3EDLORD
31-12-2010, 18:32
کدام بازی یا بازی ها باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد؟
لطفا با توجه به صحبتهای زیر پست بدین:
- فقط و فقط نام بازی یا بازی ها رو عنوان کنین.
- به نظرات همدیگر احترام بزارین و جواب هیچ پستی رو ندین.
vahidgame
31-12-2010, 18:48
کدام بازی یا بازی ها باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد؟
لطفا با توجه به صحبتهای زیر پست بدین:
- فقط و فقط نام بازی یا بازی ها رو عنوان کنین.
- به نظرات همدیگر احترام بزارین و جواب هیچ پستی رو ندین.
عزیز من منم اومدم واقعیت رو گفتم و به نظرات بقیه هم احترام گذاشتم...
قرار نیست که هر چی قانون توی هر تاپیکی گذاشته میشه بهش عمل بشه :31:
قانون دومی رو تا حدودی قبول دارم ولی اولی رو نه!
مثلا من بیام بگم مس افکت ، گیرز ، هیلو ، آنچارتد و .... خیلی بد بودن و منو راضی نکردن و هر کسی هم بیاد همینارو بگه و بره آخرش که چی؟
تاپیک که نباید خیلی خشک باشه. این بحث ها هم باید توش بشه. هر کی بیاد یه سری لیست بده هیچ فایده ای برای هیچ کی نداره
SA3EDLORD
31-12-2010, 18:58
این قوانین رو هوس 1980:دی
هومان گذاشته:5:
وحید باز بیا زر زر کن تا برم لوت بدم:31:
halflife g
31-12-2010, 19:27
کدوم قسمت های حرفم اونوقت اشتباهه؟:13:
تو اون تاپیک که همه یاده زن افتاده بودن !!!! اینجا هم یکی میگه انچارد اشغال بود یکی میگه هالو اشغال بود !!:13:
اول من یه چیزی در مورد اون تاپیک "چند سالگی بازی" و این حرفا بگم بعد برم سر وقت خود مطلب:
این که اون تاپیک اونجوری شد علتش حداقل برای من نامشخص بود بحث ما اتفاقا خیلی هم مربوط به بحث اصلی تاپیک بود ......اونی که شما میگی همه یادش افتاده بودن تو تاپیکش یکی از عوامل ترک گیم برای خیلی هاس (علی saladi کجایی بیا بگو من راست میگم یا نه:31:؟؟) چون واسه آدم وقت نمیذاره...... .
ما هم داشتیم در مورد مسیله بیخود و نامربوط به تاپیک بحث نمی کردیم ......ولی نمیدونم چرا کلا برخورد عجیبی شد با اون تاپیک شد........... .
تازه یکی دو تا پست نامربوط رو هم میشه پاک کرد یا خود مسیول بیاد تذکر بده..........که اینطوری نشد و اتفاقای بعدیش:31:
اینجا هم اینطوریه........تاپیک تستی نیس که هر کسی یه اسم بازی بگه بعد بره پست بعدی بیاد.........:31:همه باید با هم حرف بزنن و نظراتشونو بگن(البته با رعایت قوانین فروم) (نظر دادن یا گفتن چند تا جمله این ور اونور مغایر با قوانین نیس)
+
یه نکته هم بگم مسولای انجمن هم باید رو اینجور تاپیکا نظارت دایم داشته باشن تا اگه احیانا لازم شد تذکری داده بشه نه اینکه اینجا 24 ساعت کلا بدون مسول بمونه بعد یهو مسول بیاد تاپیکو صاف کنه:31:....اگه نمیشه نظارت دایمی داشت بهتره کلا اینجور تاپیکای فرعی زده نشه...........
+
این جریان هیلو و گیرز و انچارتد هم بی معنیه به نظر من......خیلی از ماها هر دو کنسولو تجربه کردیم و بالطبع نظرات مختلفه....... .
.
.
اینها نظرات شخصی بنده بود....... .:31:
لطفا دیگه کسی پست منو تشریح:31: یا نقل قول نکنه تا بحث ادامه پیدا نکنه
.
.
Advanced Ali-001
31-12-2010, 20:18
یکی میگه هالو اشغال بود !!
هالو آشغال نبود مشکل هالو فقط پلتفرومش بود من که بازی نکردم نمیتونم دربارش نظربدم ولی شنیدم خیلی خیلی بازی خوبی بوده حالا بحث پلتفروم به ناکجاآباد ختم میشه ولی ماکهpcداریم محرومیم....
این که اون تاپیک اونجوری شد علتش حداقل برای من نامشخص بود
دقیقا!
100%
یه نکته هم بگم مسولای انجمن هم باید رو اینجور تاپیکا نظارت دایم داشته باشن تا اگه احیانا لازم شد تذکری داده بشه نه اینکه اینجا 24 ساعت کلا بدون مسول بمونه بعد یهو مسول بیاد تاپیکو صاف کنه
منم نظرم همینه ببخشیداولی یه دفعه میبینی بعد ازاینکه یه پست رو1هفته پیش گزاشتی جریان تموم شده بعد یه دفعه اخطار میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!
بخشید که نقل کردم.:10:
Call of duty Black ops ...
دقیقا منظورت از این جمله های فلسفی چی بود؟! : دی
وحید جان البته من اول بگم که می خواستم بگم گیمرهای آماتور اشتباه شدی است اون کلمه! : دی
ولی یک سوال:فکر می کنی چند درصد گیمرها زبان شنیداری و درک مطلب یا همون ترجمه جملات انگلیسیشون 50درصد به بالا هست؟!باور کن خیلی ها بازی رو فقط به چشم سر گرمی و تفریحی دنبال می کنن نه اینکه برن تو داستان و موضوع بازی...
اینو اگر خواستی ثابت می کنم..راهشم فقط یک نظرسنجیه!
عزیز من منم اومدم واقعیت رو گفتم و به نظرات بقیه هم احترام گذاشتم...
قرار نیست که هر چی قانون توی هر تاپیکی گذاشته میشه بهش عمل بشه :31:
قانون دومی رو تا حدودی قبول دارم ولی اولی رو نه!
مثلا من بیام بگم مس افکت ، گیرز ، هیلو ، آنچارتد و .... خیلی بد بودن و منو راضی نکردن و هر کسی هم بیاد همینارو بگه و بره آخرش که چی؟
تاپیک که نباید خیلی خشک باشه. این بحث ها هم باید توش بشه. هر کی بیاد یه سری لیست بده هیچ فایده ای برای هیچ کی نداره
اینا هم همه تایید میشه...قرار نیست مثل روبات بیایم یک اسم بگیم و بریم.تا بحث و گفتگو نباشه تاپیک انصافآ ارزش و بار علمی نداره..
Alireza.M67
31-12-2010, 21:41
خب حالا که اینطور شد یه لیست از همه بازیهایی که حالم ازشون بهم می خوره ولی بقیه عاشقشون هستن رو می گم :
(طرفدارای این بازیها رو به مبارزه و بحثهای چلشی دعوت می کنم) :31:
Oblivion
Dead Space
Assassin's Creed 1
Uncharted 2
Metal Gear Solid 4 & Peace Walker
Darksiders
اینم یه لیست از بازیهایی که خیلی باهاشون حال کردم ولی بقیه خوششون نمیاد :
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
The Rover
31-12-2010, 21:55
خب حالا که اینطور شد یه لیست از همه بازیهایی که حالم ازشون بهم می خوره ولی بقیه عاشقشون هستن رو می گم :
(طرفدارای این بازیها رو به مبارزه و بحثهای چلشی دعوت می کنم) :31:
با تموم اونایی که حال کردی حال کردم حتی بیشتر :31:
ولی لیست اولت عجیبه! اصلا توجیه نمیشه : دی
در کل هر2 لیست جز بازیای محبوب منن!
(اینا اسپم نیست به تاپیک مربوطه!)
hosseincode2008
31-12-2010, 22:10
منم از هر چي Mass Effect ـه حالم به هم ميخوره، اينم دلايلش :
1. بازي اينقدر خود بود كه منو از كار و زندگي انداخته بود .
2. باعث شد 6 هزار تومن پول از جيبم بره . خيليه
3. وقتي اين بازي رو سيستمم نصب بود هاردم سوخت و سيوم از بين رفت و نتونستم وارد 2ش كنم .
4. نميذاشت من راحت بازي رو دزدكي بازي كنم و به خاطر كرك سيو نميشد نسخه 1 .
5. وقتي داشتم اين بازي رو ميكردم آرسنال بازي داشت و نتونستم بازي رو ببينم و تيمم باخت .
6. نسخه 2 بلافاصله بعد از اينكه 1 رو تموم كنم نيومد و تو كف موندم .
7. و ...
غير از حال به هم زدن به سبك بالايي، بازيهاي پايين نتونستن منو ارضا كنن و پايين ترين امتيازها رو تو جدولم دارن:
Devil May Cry 4 كه كاملا مشكل از خودم بود !
Farcry 2
Fuel
Prison Break
havas_1980
31-12-2010, 23:23
درسته . واقعا اون دفعه لیست نظر سنجی های قسمت گیم رو که دیدم . همشون تاپیک های با حال و خوبی بودن و دوست داشتم توشون شرکت کنم باور کنید همه بسته شده بودن 2 تا مونده بود که یکیش همین بود بالا اوردمش !! حالا هم با این رویه بسته میشه !! اون یکی هم فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟ بود که بعد از بالا اوردنش به لطف پست های نا مربوط ! دوستان دو روزه بسته شد
اینجارو ببینید چقدر تاپیک با ارزش بسته شده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه موقعی بود که مدیریت اون موقع (حسین جان) مجبور شد تمامی تایپک های نظر سنجی رو ببنده چون صفحه اول پر این تاپیکا شده بود. بعد از مدتی هم حدودا نصف اون تاپیک ها باز شد. تازه یک تاپیک هم داریم که توش 20 سوال پرسیده میشه پس خودش جای 20 تا تاپیکه یه جورایی که یه چند تا از اون تاپیک بسته شده رو هم پوشش میده!... پس نگین هر چی تاپیک این مدلی رو بستین. یه نگاه دقیق بندازین.
مدیریت به جای اینکه با پست های نامربوط برخورد کنه کلا با تاپیک برخورد میکنه
بسته بودن اون تایپک هایی که در حال حاضر در این زیر انجمن هستن (به غیر از اینمورد آخری که چند روز پیش بسته شد) به خاطر روی کار اومدن پست های نامربوط و برخورد با تاپیک نبوده. فقط پر شدن صفحه اصلی و کمرنگ کردن این مباحث برای یه مقطع خاص بوده.
این قوانین رو هوس 1980[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هومان گذاشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید باز بیا زر زر کن تا برم لوت بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درسته! این دو تا قانون سخت گیرانه بود اما به خاطر این بود که قبلش عنوان تاپیک هر کسی رو عصبی میکرد و خیلی پست جریان ساز هم اومده بود رو کار که روابط یه عده رو ریخت به هم...
همین الانه حذفش کردم.
(طرفدارای این بازیها رو به مبارزه و بحثهای چلشی دعوت می کنم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا علیرضا جان با جملات نمیشه مبارزه کنیم...
خیلی طالب مبارزه بیدی حضورا در هر کجای ایران زمین بگی هستم.:31:
چاکریم هر کی نظری داره و احترام واجب.
resident_evil
01-01-2011, 01:26
در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی
اما
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
vahidgame
01-01-2011, 17:54
وحید جان البته من اول بگم که می خواستم بگم گیمرهای آماتور اشتباه شدی است اون کلمه! : دی
ولی یک سوال:فکر می کنی چند درصد گیمرها زبان شنیداری و درک مطلب یا همون ترجمه جملات انگلیسیشون 50درصد به بالا هست؟!باور کن خیلی ها بازی رو فقط به چشم سر گرمی و تفریحی دنبال می کنن نه اینکه برن تو داستان و موضوع بازی...
اینو اگر خواستی ثابت می کنم..راهشم فقط یک نظرسنجیه!
خیلی باحالی جدا :31: کلاسیک با آماتور خیلی فرق داره! :31:
مسئله پستت همین بود. اگه منظورت آماتور بود که هیچی درسته
چون گیمر های کلاسیک معمولا این سبکو خیلی دوس دارن و خود این سبک توی پی سی مخصوصا یه سبک خیلی کلاسیک محسوب میشه
در مورد سوالت درسته درصد کمی به این صورت هستن
ولی خیلی ها اصلا نمی دونن rpg چی هست. خیلی از بازی های که فکرشو نمی کنید یکمی از مولفه های rpg رو دارن حتی بازی هایی شوتر!
قبول دارم crpg رو هر کسی دوس نداره چون سبک خاصیه و باید باهاش زندگی کرد ولی گیمرهای حرفه ای معمولا اکشن rpg رو دوس دارن
نمونه اش همین نوید که از مس افکت 2 و فیبل 3 رو بازی کرده و خیلی هم از اونا لذت برده : دی
این دو تا و بازی های شبیه اونا اکشن rpg حساب میشن و crpg نیستن و معمولا هم حتما به زبان خیلی قوی نیاز ندارن....
ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
بازی خیلی فراتر از این حرفا می تونه باشه. این بستگی به سطح گیمر هم داره...
در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی
اما
Resident Evil 5
Dante's Inferno
Devil may cry 4
Prototype
Saint's Row 2
با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
اتفاقا منم در مورد اون پست یه سوال برام پیش میاد :31:
علیرضا جان از تو که از طرفداران RE هستی این بعیده
RE5 درسته از نظر گرافیک و جلوه های ویژه و این جور چیزا خیلی عالی بود ولی به نظر خودت برای طرفداران RE این راضی کننده بود؟!
خیلی از مولفه های RE کلاسیک رو این بازی نداشت و برای طرفداران اون کمی نا امید کننده بود
RE4 در حد 9.5 بود ولی RE5 در حد 8.5. خود این یعنی شکست...
فرض بگیرید بازی های بزرگ سال دیگه مثل گیرز 3 یا آنچارتد 3 مثلا میانگین امتیازشون در حد 8.5 بشه اونم یعنی شکست چون از این بازی ها انتظارات خیلی زیاده
CATALONIA
01-01-2011, 18:13
خیلی باحالی جدا :31: کلاسیک با آماتور خیلی فرق داره! :31:
مسئله پستت همین بود. اگه منظورت آماتور بود که هیچی درسته
چون گیمر های کلاسیک معمولا این سبکو خیلی دوس دارن و خود این سبک توی پی سی مخصوصا یه سبک خیلی کلاسیک محسوب میشه
در مورد سوالت درسته درصد کمی به این صورت هستن
ولی خیلی ها اصلا نمی دونن rpg چی هست. خیلی از بازی های که فکرشو نمی کنید یکمی از مولفه های rpg رو دارن حتی بازی هایی شوتر!
قبول دارم crpg رو هر کسی دوس نداره چون سبک خاصیه و باید باهاش زندگی کرد ولی گیمرهای حرفه ای معمولا اکشن rpg رو دوس دارن
نمونه اش همین نوید که از مس افکت 2 و فیبل 3 رو بازی کرده و خیلی هم از اونا لذت برده : دی
این دو تا و بازی های شبیه اونا اکشن rpg حساب میشن و crpg نیستن و معمولا هم حتما به زبان خیلی قوی نیاز ندارن....
ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
بازی خیلی فراتر از این حرفا می تونه باشه. این بستگی به سطح گیمر هم داره...
RE5 درسته از نظر گرافیک و جلوه های ویژه و این جور چیزا خیلی عالی بود ولی به نظر خودت برای طرفداران RE این راضی کننده بود؟!
خیلی از مولفه های RE کلاسیک رو این بازی نداشت و برای طرفداران اون کمی نا امید کننده بود
فرض بگیرید بازی های بزرگ سال دیگه مثل گیرز 3 یا آنچارتد 3 مثلا میانگین امتیازشون در حد 8.5 بشه اونم یعنی شکست چون از این بازی ها انتظارات خیلی زیاده
وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!
هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
قسمت دوم حرف هات : :دي
اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
بعدم وحيد خيلي نرو تو گيم .. چون ممكنه بين واقعيت و گيم ديگه نتوني فرق بزاري ها :دي بعد مجبور ميشي بري دارو بزني كه بتوني گيم بازي كني تا برگردي به واقعيت : )) ( اين قسمتش كپي رايت بود :دي )
نميخواستم پست بدم ولي پيامت تو ياهو تحريكم كرد :دي
موفق باشي ..
Alireza.M67
01-01-2011, 18:28
اما
[/COLOR][/B]
والا علیرضا جان با جملات نمیشه مبارزه کنیم...
خیلی طالب مبارزه بیدی حضورا در هر کجای ایران زمین بگی هستم.:31:
چاکریم هر کی نظری داره و احترام واجب.
الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ...:10:
اما در مورد مبارزه :
من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم .:20:
البته طبعا در اون بازیهایی که بدم میاد هیچ استعدادی ندارم .:31:
اما واسه هر کدوم یه دلیل دارم .
Oblivion
علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
Dead Space
ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
Assassin's Creed 1
کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
Uncharted 2
از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
Darksiders
بچه بازی بود .:31:
تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟:31: (شوخی)
بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
:10:
resident_evil
01-01-2011, 18:36
Oblivion
علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
خُب این بازی طرفدارا خاص خودش رو داره قبول
Dead Space
ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
ترس کاذب یعنی چی آخه ؟ اون گیم پلی هم شرط میبندم به خاطر همون ترس کاذب میگی ! من اسمشو میزارم استفاده ی خوب و به جا و همینطور هوشمندانه از تاریکی و تنهایی و سکوت
Assassin's Creed 1
کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
قبول دارم اینو
Uncharted 2
از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
از سبکشون خوشت نمیاد دیگه چی کارت کنم : دی
Darksiders
بچه بازی بود .
اینو اصلا نمیتونم قبول کنم . کجاش بچه بازی بود ؟ مبارزات یا Boss Fight ها یا معماها ؟
vahidgame
01-01-2011, 19:10
خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم :31:
وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!
هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
چرا . مس افکت 2 برای اینکه بتونی داستانشو خیلی عالی بفهمی به زبان خوب نیاز داره ولی بازیش به یه صورتیه که انتخاب هاش تا حدودی مشخصه و خیلی پیچیده نیست....
تو تا اونو کلهم بازی نکردی نمی تونی در موردش قضاوت کنی! : دی
البته نگاه کن عزیز من مگه بازی های سبکای دیگه برای اینکه داستانشون رو قشنگ بفهمی نیاز به زبان قوی ندارن؟! برای اونا هم این قضیه هست. من اشاره کردم که rpg کلا چند دسته داره یه سری ها رو همه می تونن برن ولی یه سری ها پیچیده هستن و هر کسی نمی تونه بره نمونمش بازی خیلی عمیقی مثل دراگون ایج...
پس زبان خوب برای فهمیدن داستان بازی ها فقط مربوط به این سبک نمیشه...
قسمت دوم حرف هات : :دي
اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
اگه نمی گفتی اصلا نمی دونستم نظر شخصیه : دی
می دونم نظر شخصیه منم به بازی های دیگه اون کاری ندارم ولی چون خودش از طرفداران این بازیه برام این عجیب بود
بعدشم عزیز من مگه فقط به امتیاز اشاره کردم؟! من به طور کلی دارم می گم. RE کلاسیک با اینی که ما دیدیم خیلی فرق داشتش. بازی بیشتر اکشن شده بود و آدم حس ترس رو در این باز نمی دید. تازه یه سری جاهاش مثل سوار شدن زامبی ها روی موتور خنده دار هم بود! : دی
تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟ (شوخی)
بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
نه راضی نکردن بازی دلیل بر این نیست که من دیگه طرفدارش نباشم
ولی بحث من اینه که باید قبول کرد RE5 نسبت به شماره های قبلیش حساب کنید یکمی نا امید کننده بود و اون خصوصیت سری RE رو نداشت....
به عنوان یه بازی اکشن خیلی خوب حساب میشه ولی به عنوان بازی ترسناک در نظر بگیرید به هیچ وجه اون خصوصیاتی که باید داشته باشه رو نداشت
Advanced Ali-001
01-01-2011, 19:13
Darksiders
بچه بازی بود .
یانتونسته تمومش کنه یانتونسته معماهاشو حل کنه یاخوشش نیومده یاحالش ازآخرش بهم خورده به هرحال هردلیلی که داشته باشه نمشه بازی رو که4گیگ حافظهDDR5روشکست داده دست کم گرفت.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم
عادتته........
حریف که نداری هیچی فکر میکنی خیلی هم باحالی.
Alireza.M67
01-01-2011, 19:21
خُب این بازی طرفدارا خاص خودش رو داره قبول
حتما اینطوره .
ولی به نسخه ی جدیدش امیدوارم .
ترس کاذب یعنی چی آخه ؟ اون گیم پلی هم شرط میبندم به خاطر همون ترس کاذب میگی ! من اسمشو میزارم استفاده ی خوب و به جا و همینطور هوشمندانه از تاریکی و تنهایی و سکوت
ترس کاذب یعنی همش اینجوری می خواد بترسونه که یهو یه هیولای عجیب غریب بپره جلوت .
خب اینجوری منم بلدم بترسونم . سری سایلنت هیل و رزیدت ایول واقعا نمادهای ترس و هیجان در بازیهای کامپیوترین .
گیم پلی بازی و سیستم Aiming اصلا جالب نبود . یه مشکل بزرگی که داشت این بود که از لب دیوار نمیشد هدف گیری کرد .
قبول دارم اینو
خب خدا رو شکر ...:10:
از سبکشون خوشت نمیاد دیگه چی کارت کنم : دی
با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم .:31:
اینو اصلا نمیتونم قبول کنم . کجاش بچه بازی بود ؟ مبارزات یا Boss Fight ها یا معماها ؟
والا راستشو بخوای خودمم نمیدونم چی بگم ولی تا وسطای بازی که رفتم احساس کردم دیگه طراحی فضا ها و محیط و مراحل زیادی داره یه جوری میشه که انگار مخاطبینشون گروه سنی الف هستن .
در ضمن بازیش خیلی هم راحت بود . رو Normal کلا فکر کنم فقط 5 بار مردم .
یادمه اواخر مهر ماه بود یه جا گفتم بابا این همه بازی هارو پشت سر هم نزنید..ذخیره هم داشته باشید..
الا همه از بیبازی زدیم اینجا ..:31:
من خودم فیبل 3 رو ذخیره کردم واسه این روز ادم عشق می کنه با این بازی...
شدم بدترین انسان روی زمین...
الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد مبارزه :
اون جمله اولتو نگرففتم ولی باور کن منظو رخاصی نداشتم ...
شوخی می کردم علی جون...:10:
ولی خدایی دارکسایدر خیلی توپ بود چیزی که نداشت خستگی بود.
من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این تیم ها هم قابل احترام هستند. گفتم حالی کنیم دور هم.
Alireza.M67
01-01-2011, 21:25
اون جمله اولتو نگرففتم ولی باور کن منظو رخاصی نداشتم ...
شوخی می کردم علی جون...:10:
نه من منظور بدی نداشتم . از اسمایلی که گذاشتم معلوم بود .
جمله کاملا مسقیم بود و منظورم این بود که کاش همه دنیا مثل شما باشن و یاد بگیرن که به نظر دیگران احترام بذارن .:10:
منچستر ، بارسلونا، و اث میلان. این سه تا تیم از جمله تیم های منفور من هستن و می خوام سر به تنشون نباشه...
انقدر متنفرم که تو فیفا از لیگ میندازمشو نبیرون.
بحث عوض میشه..:27:
متنفر می خوای باشی ، باش .
ولی یادت باشه منچستر (مثل Residen Evil ) مثل ناموس من می مونه ، پس نبینم توهین کنی ، تحقیر کنی ، تیم مارا بی کفایت جلوه بدی ... چی ...؟! تیم مارا بی کفایت جلوه میدی ... بدم پدر پدر پدر پدر سوخته تو در بیارن ؟ :31:
خب این فلسفه بیخود رو مدیون cod ها هستیم!: دی
فکر کنم این فلسفه تا چند ده سال دیگه هم ادامه داشته باشه..(cod:iran war)!!!: دی
با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خدایی شماره بده هر کی زنگ نزنه!:31:
+
در مورد دارکسایدر هم کم لطفی نکنین دیگه...بازی هم فانتزی بود هم پازل محور بود هم داستان خوبی داشت..
SA3EDLORD
03-01-2011, 18:38
این بازیه هم جالبه هم مضخرف......نمیدونم چرا:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kkkaktoos
03-01-2011, 18:46
pes 2011 واقعا بد بود و دور از انتظار . 2010 خوب بود و انتظار میرفت 2011 بهتر بشه که نشد .
The Rover
03-01-2011, 19:10
این بازیه هم جالبه هم مضخرف......نمیدونم چرا:31:
جالبه ولی کنترلش با ماوس سخته!جز بازیاییه که منو راضی نکرد :31:
Download Master
03-01-2011, 21:33
FIFA Manager 9-10-11 تنها تفاوت اینها با FIFA Manager 8 آپدیت شدن بازیکنا و عوض شدن تم منوها بود
Mass Effect اصلا نتونستم بفهمم چه ربطی به RPG داره . بیشتر یه Adventure بود که میشد راههای مختلفی رو رفت و تصمیمات رو روند بازی تاثیر داشت
WOW : به نظر من فقط به درد کسی میخوره که ندونه چه جوری وقتشو تلف کنه. شدیدا معتاد کننده و عمیقا بی محتوا . به درد پیرمردای بازنشسته میخوره صبح تا شب بیفتن دنبال فلان ITEM SET
Two Worlds 2 : به درد بازی سازایی میخوره که میخوان یه بازی در حال آزمایش با مقادیر بسیار بالا باگ رو ببینن. واقعا حیف از این همه مکانیزم زیبا (مخصوصا مکانیزم جدید جادوها با کارت ) که فدای 2-3 ماه زودتر اومدن بازی شد . حیف
MAFIA 2 : بازی زیبایی که میشد روش بیشتر کار کرد و از سبک Arcade بیرونش اورد
Ruse : باز هم ایده زیبا و کم کاری شرکت سازنده در ساختن مدل های زیبا . کی میشه بازی سازا یاد بگیرن مثل Blizzard کار رو تمام و کمال عرضه کنن هر چقدر هم دیر بشه
سعی کردم بازیهایی رو بگم که واسه نسل اخیره.
در ادامه به چند تا بازی که اصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشن رو هم نام میبرم:
1- گرشاسب
2-Amnesia The Dark Descent
3- Mount & Blade : Warband
Elmira 021
03-01-2011, 21:35
fallout - new vegas
vahidgame
04-01-2011, 13:19
برای سال 2010 اون بازی هایی که یادم میاد رو میگم . بیشتر بازی هایی هستن که در حد انتظاری که داشتم نبودن:
Alpha Protocol: فکر می کردم یه Splinter Cell جدید قراره بیاد که نوآوری هم زیاد داره ولی اصل در حد انتظار نبود
Command & Conquer 4 : یکی از بازی های بزرگ شکست خورده پارسال بود. واقعا ضعیف بودش. شماره 3 اون چی بود این چی شد!
PES 2011 : برای کسی مثل من که هر سال کلی از وقت خودشو برای PES می ذاشت این بازی اصلا راضی کننده نبود. یه زمانی حتی یه جوری شده بود که امکان نداشت من روزی PES بازی نکنم! ولی وقتی اینو بازی کردم بعد از چند هفته فهمیدم بازی پر از ایراده و اصلا ارزش نداره این همه براش وقت بذارم. وقتی با میلان شروع می کنم و فقط توی یه فصل بازیکنانی مثل رونالدو ، رونی ، جرارد ، اینیستا ، آلوز ، پیکه و .... رو می خرم و در عرض یه سال تیمم منتخب جهان میشه دیگه نمی دونم چه ارزشی داره بازیو برم! جالبه هر سال هم بازیو می خوان به کلی تغییر بدن و مثلا منوهای بازی رو خیلی تغییر میدن که خودشون هم نمی دونن چی بشه. واقعا بازی برای من نا امید کننده بود. اونایی که اینارو نادیده می گیرن دارن خودشون رو گول می زننن....
کسی که حتی این بازیو کاندید بهترین بازی ورزشی سال بدونه یعنی یا دقیق نمی دونه بازی کامپیوتری فوتبال چیه یا بازی های آرکید رو خیلی دوس داره یا تعصب الکی پیدا کرده و واقعیت رو در نظر نمی گیره
Lost Planet 2: فقط گرافیک بازی خیلی خوب بود وگرنه در بقیه چیز ها در حد یه بازی خوب نبود. مثلا قرار بود جزو بهترین بازی های سال باشه ولی اصلا اینطوری نشد و نسبت به شماره یک اون هم پیشرفت نداشت و ضعیفتر بود
system1000
06-01-2011, 16:05
1- cc4 که فکر کنم بدترین بازی استراتژی عمرم رو باهاش تجربه کردم.حتی از نسخه موبایلش هم مزخرف تر درومد.برعکس cc3 که هنوزم که هنوزه رو سیستمم نصبه.
2- resident evil:5 که فقط داستانش به نظرم خوب بود و خود بازی غیر قابل تحمل
3- lost planet 2 که هنوزم نفهمیدم داستان بازی از چه قرار بوده!
4- mafia 2 که فکر کنم کسایی که شماره 1 این رو رفته بودن ناامید شدن.
رضا جنگنده
04-08-2012, 23:36
devil may cry 4
stronghold3
اصلا انتضار یه همچین بازی ضعیفی نداشتم
mehdi388
12-08-2012, 01:27
homfront: با داستانی بسیار خنده دار که نهایت گیم پلی بازی بیشتز از 6 ساعت طول نمی کشه و به طرز خنده داری نشسته تموم میشه
dragon AGe II : شماره یک بازی از زیبا تریبن بازی های ممکن بود که 9.5 هم امتیاز کمی بود که gamespot بهش داد....
RPG عالی، توجه به جزییات مخصوصاً دیالوگ های افراد گروه تغییر حالت صورت، صحبت کردن در مورد موارد جالب، موسقی بی نشیر و حماسی، استفاده از بیش از 33000 خط دیالگو، تاثیر تصمیم گیری در روند بازی، اما نسخه دوم این بازی یک فاجعه به تمام معنا. که تمام خاطر شماره یک رو نابود می کنه، بازی که فدای mass effect 3 شد.....
حرکات بساری تصنعی کارکتر خطی بودن داستان بازی .....
spilnter cell conviction ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : اساس این بازی و رویه اش مخفی کاری هست، وقت قیافه سم فیشر رو از اون صورت با ریش های بسیار زیاد و صورتی شکسته که بسیار تا ثیر گذار بود با توجه به نوع داستان بازی، تغییر پیدا کرد میشد انتظار داشت سنتی شکنی چه سرانجامی خواهد داشت
دابل اجنت به هیچ وجه قابل قیاس با این ورژن جدید نیست که قبل از انجام هر عملی باید حرکت ها رو زیر نظر می گرفتی تا در زمان مناسب عملکردی مناسبی انجام بدی، این بازی بیشتر از روش اکشن سریع استفاده کرد که حداقل من این انتظار رو نداشتم
انشالا این نکته در خصوص هیت من 5 اتفاق نیو فته، هر جند اخبار غیر از این رو می گه، و باید منتظر اشکن سریع به سبک مدرن وارفر در هیتمن هم باشیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.