ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری فایل خراب شده zip

sezar & sanaz
05-08-2009, 13:33
دوستان من تمامی برنامه هایم رو در زیپ کرده بودم وقتی یه برنامه رو اومدم پاک کنم در حال پاک کردن گیر کرد من هم بستمش حالا می گین چکار کنم وقتی بازش می کنم 4 پوشه درش بیشتر نیست آیا سیستم ریستوری می تونه کاری بکنه ترو خدا کمک

saeed774
09-08-2009, 16:11
منظور شما واضح نيست بيشتر توضيح بدين . در ضمن System Restore براي برگردوندن برنامه هاي نصب شده روي سيستم كار ميكنه نه براي پاك كردن فايل هايي كه بصورت دستي پاكشون ميكنين .

EHSANRF
09-08-2009, 17:21
دوست عزيز شما يحتمل تمامي نرم افزارهات رو خواستي با Winrar فشرده كني و توي كار اون رو Minimize كردي! و بعد رفتي و نا خواسته اون رو بستي! خوب معلومه كه Winrar براي فشرده سازي از CPU , Ram بالايي استفاده ميكنه به همين دليل فكر كردي از اين نرم افزار هست و بستيش! و فايلهايي كه تا زمان بسته شدن فشرده شدن فقط موندن! و بقيه پاك شدن!

ميتوني از GetdataBack استفاده كني البته نه براي فايل فشرده بلكه براي نرم افزارهات.

sezar & sanaz
10-08-2009, 07:21
اون که دیگه از بین رفت ولی جدیدا همه فایل هام ارور CRC میده

saeed774
10-08-2009, 13:03
شما فايلاتون آسيب ديده . از برنامه زير استفاده كن و تا جايي كه ميتوني فايلاتو repair كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجم : 1.5 mb

sezar & sanaz
11-08-2009, 08:51
این فقط آسیب رو از بین می بره و باقی برنامه هایی که سالم مونده رو میده بیرون ولی من این برنامه رو داشتم این کار رو کردم از 50 برنامه ام فقط 5 اومد بیرون بیخیالش اونام معلوم نیست که سالم باشه تازشم
خیلی ممنون زحمت کشیدین

picher_s
11-08-2009, 09:45
سلام یه فایله RAR کم حجمت رو Upload کم.

موفق باشید.

sezar & sanaz
12-08-2009, 08:00
سلام یه فایله RAR کم حجمت رو Upload کم.

موفق باشید.

دوست من نفهمیدم چی نوشتی ولی من اصبانی شدم و برنامه زیپ رو پاک کردم و دیگه زیپ و رار نمی کنم فقط فایل هایی که از اینترنت می گیرم رو باز می کنم
ممنون