مشاهده نسخه کامل
: یه سوال تخصصی
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی ام.البته از مهر ماه!می خواستم بدونم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا چه مراحلی رو باید طی کنم؟؟یه چیزایی در مورد ارائه مقالات و چاپش در مجلات خارجی شنیدم ولی اطلاعات دقیقتری نیاز دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
golrokh_E
06-08-2009, 18:36
مبارکه قبولیت عزیزم...چه گرایشی خواهی خوند؟:11:
مبارکه قبولیت عزیزم...چه گرایشی خواهی خوند؟:11:
ممنون خانمی.گرایشم علفهای هرزه.راهنماییم نمی کنید؟
اطلاعی ندارم.
من هم به نوبه ی خودم تبریک می گم.
رشتت برای کارشناسی چی بوده؟؟؟
راستش من گیاهپزشکی می خونم.الان ترم 5 می رم تو پاییز.می خواستم واسه کارشناسی ارشد بخونم.
شما می تونید به من کمک کنید؟؟؟؟؟
khezr132
22-08-2009, 08:17
مبارك است ، انشاءالاه
با باجان چه عجله اي داري . يه ضرب المثل يوناني هست كه ميگه : گاماس گاماس
اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشين
اطلاعی ندارم.
من هم به نوبه ی خودم تبریک می گم.
رشتت برای کارشناسی چی بوده؟؟؟
راستش من گیاهپزشکی می خونم.الان ترم 5 می رم تو پاییز.می خواستم واسه کارشناسی ارشد بخونم.
شما می تونید به من کمک کنید؟؟؟؟؟
خیل ممنون.من زراعت و اصلاح نباتات خوندم.شما دو یا سه ترم دیگه دارید تا تموم کنید.فکر میکنم هنوز رشته ی مورد علاقتونو انتخاب نکردید.پس اول اینکار بکنید وبع در موردش تحقیق کنید.درضمن من یه مطلب در مورد موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد نوشتم اونم بخونید.الهی که موفق بشید.
مبارك است ، انشاءالاه
با باجان چه عجله اي داري . يه ضرب المثل يوناني هست كه ميگه : گاماس گاماس
اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشين
از شمام تشکر میکنم.نگید این حرفارو.منم وقتی کارشناسی قبول شدم همینجوری فک کردم.نتیجش این شد که یه سال پشت کنکور ارشد موندم.اگه از همون اول اطلاعات کامل در مورد ارشد داشتم وضعیتم بهتر بود.
خیل ممنون.من زراعت و اصلاح نباتات خوندم.شما دو یا سه ترم دیگه دارید تا تموم کنید.فکر میکنم هنوز رشته ی مورد علاقتونو انتخاب نکردید.پس اول اینکار بکنید وبع در موردش تحقیق کنید.درضمن من یه مطلب در مورد موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد نوشتم اونم بخونید.الهی که موفق بشید.
راستش من اصلاح نباتات رو دوست دارم ولی نه زیاد
من می خوام قارچشناسی یا نماتد بخونم.
یعنی فعلن از این دو تا خیلی خوشم اومده.مخصوصن قارچ.
راستش من اصلاح نباتات رو دوست دارم ولی نه زیاد
من می خوام قارچشناسی یا نماتد بخونم.
یعنی فعلن از این دو تا خیلی خوشم اومده.مخصوصن قارچ.
پس در واقع شما می خواید بیماری شناسی بخونید.خیلی عالیه،من خودم ترم 3که بودم 3واحد بیماری شناسی داشتیم اون موقع بقدری علاقمند شده بودم که می خواستم ارشد بیماری بدم.از همین حالا به فکر جمع آوری منابع باشید.موفق باشید.
پس در واقع شما می خواید بیماری شناسی بخونید.خیلی عالیه،من خودم ترم 3که بودم 3واحد بیماری شناسی داشتیم اون موقع بقدری علاقمند شده بودم که می خواستم ارشد بیماری بدم.از همین حالا به فکر جمع آوری منابع باشید.موفق باشید.
مرسی .منم خودم بیماری شناسی رو پاس کردم با این وجود که خیلی خیلی سخت بود ولی شیرین بود
اگه منابعی می شناسید بهم بگید؟؟؟
مرسی .منم خودم بیماری شناسی رو پاس کردم با این وجود که خیلی خیلی سخت بود ولی شیرین بود
اگه منابعی می شناسید بهم بگید؟؟؟
متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم.شما میتونید از استاد بیماری شناسی ویا از دانشجوهای ارشد این رشته کمک بگیرید حتماراهنماییتون میکنند.
متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم.شما میتونید از استاد بیماری شناسی ویا از دانشجوهای ارشد این رشته کمک بگیرید حتماراهنماییتون میکنند.
من 3 تا کتاب در مورد بیماریشناسی دارم.
یکیش هم استادمون نوشته.باشه موپرسم.
parisan2
25-08-2009, 12:50
salam duste azziz.khubin shoma?mibakhshi man taze tu in site ozv shodam.dombale yeki migardam ke .
rahnemayim kone.akhe ye moshkeli daram ke goftan shayad tu in site hal beshe.
aslan nemdunam chejuri mishe ba karbarane online sohbat kard.?
miduni moshkelam ine ke tedadi maghale lazem daram ke hamashun pooli hastan va ya password mikhan bara load shodan.dombale ye nafsr ys ye nsrm afzar migardam ke komakam kone.
montazere javabet hastam duste aziz.
parisan
salam duste azziz.khubin shoma?mibakhshi man taze tu in site ozv shodam.dombale yeki migardam ke .
rahnemayim kone.akhe ye moshkeli daram ke goftan shayad tu in site hal beshe.
aslan nemdunam chejuri mishe ba karbarane online sohbat kard.?
miduni moshkelam ine ke tedadi maghale lazem daram ke hamashun pooli hastan va ya password mikhan bara load shodan.dombale ye nafsr ys ye nsrm afzar migardam ke komakam kone.
montazere javabet hastam duste aziz.
parisan
دوستعزیز من اطلاع دقیقی در مورد نرم افزار های کشاورزی ندارم.شما میتونید از طریق گزینه ایجاد گفتگوی جدیدتو همین انجمن گیاه شناسی باغبانی این سوالتونو مطرح کنید .اینجوری کل اعضا سوال شمارو میبینن وحتما جواب میگیرید.راستی مقاله هایی که می خواید در چه زمینه ایه؟رشتتون چیه و ترم چندید؟ببخشید این همه سوال پرسیدم:46:
parisan2
ببین به تو باید حداقل 15 تا پیغام بزاری برای سایت تا بتونی بری تو پرفایل بچه های سایت و براشون پیغام بزاری.
بهتر بری قسمت مشکل کامپیوتری از این حرف ها تاپیک ایجاد کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.