مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي خريد mp3 player يا mp4 player تا سقف 180 تومان
سلام
دنبال يهmp3 player يا يه mp4 player خوب هستم.
براي پخش موزيك موقع ورزش لازمش دارم.
ترجيحا مارك Creative, Sony ,apple باشه.
حداقل 4gig باشه.
حداكثر 180تومان.
اگه ميشه يه سري راهنمايي هم درمورد ويژگي هاي يه brand خوب موقع خريد برام بگين
سلام
حداقل 4gig باشه.
حداكثر 180تومان.
اگه ميشه يه سري راهنمايي هم درمورد ويژگي هاي يه brand خوب موقع خريد برام بگين
ipod nano گزینه خیلی خوبیه ... چه از نظر اندازه و چه از نظر کنترل کاربری که برای استفاده موقع تحرک مناسبه ...
sony s736 di یه گزینه عالی واسه کسانیه که خیلی هزینه واسه شون مساله نیست (مثل شما!) ... بسیار شیک ، کیفیت عالی و کنترل مناسب واسه موقع ورزش (یعنی وقتی که احتمالا می خوای با یه دست و بدون نگاه کردن به دستگاهت باهاش کار کنی) ..و هدفونهای مناسب ...
گزینه های ارزونتر و جمع و جور تری مثل zen stone plus یا cowon u5 هم موجوده که هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن ، اما به نظر من این دوتای بالا ترجیح دارن ، و صرفاً اگه به دنبال کاهش بودجه هستی اینا پیشنهاد میشن
//
همه این brand هایی که گفتی خوب و عالی ان ... خوبی و بدی رو براساس یه مدل خاص و حتی مهمتر از اون ، براساس نیازهای شما تعیین می کنیم ... مدل مناسب برای شما ، ممکنه مدل نامناسب برای یکی دیگه باشه و بالعکس ..
ممنون از جواب كاملي كه برام فرستادين
راستش خيلي از دوستان به من پيشنهاد خريد mp4 رو دادن. واقعا نمي تونم تصميم بگيرم .
1.سقف بودجه ام 200 تومنه.
2.ولي مي خوام چه mp3 يا mp4 هركدوم كه شد جنس مرغوبي باشه كه لااقل تا دو سه سالي خيالم از تعميرات هم راحت باشه
3.كيفيت صدا هم برام خيلي مهمه
4.قبلا هم گفتم ترجيحا برندي باشه كه با تكون شديد يا ضربه نابود نشه
5.براي ريختن فايل ها به نرم افزار احتياج نداشته باشه
6.تو ايران نمايندگي خدمات داشته باشه
7.امكان ايجاد فولدر براي طبقه بندي آهنگ ها رو داشته باشه
8.يه نكته خيلي مهم هم دوام باتريشه كه هر چي بيشتر طاقت بياره بهتره
لطف كنيد مدل هايي رو كه معرفي ميكنيد به تفصيل توضيح بدين. فقط اسم مارك نمي خوام
ممنون
prowler88
08-08-2009, 21:56
ممنون از جواب كاملي كه برام فرستادين
راستش خيلي از دوستان به من پيشنهاد خريد mp4 رو دادن. واقعا نمي تونم تصميم بگيرم .
1.سقف بودجه ام 200 تومنه.
2.ولي مي خوام چه mp3 يا mp4 هركدوم كه شد جنس مرغوبي باشه كه لااقل تا دو سه سالي خيالم از تعميرات هم راحت باشه
3.كيفيت صدا هم برام خيلي مهمه
4.قبلا هم گفتم ترجيحا برندي باشه كه با تكون شديد يا ضربه نابود نشه
5.براي ريختن فايل ها به نرم افزار احتياج نداشته باشه
6.تو ايران نمايندگي خدمات داشته باشه
7.امكان ايجاد فولدر براي طبقه بندي آهنگ ها رو داشته باشه
8.يه نكته خيلي مهم هم دوام باتريشه كه هر چي بيشتر طاقت بياره بهتره
لطف كنيد مدل هايي رو كه معرفي ميكنيد به تفصيل توضيح بدين. فقط اسم مارك نمي خوام
ممنون
این مشخصاتی که گفتی با COWON D2 جور در میاد.
8 گیگ حدود 190 تومن.
پخش فرمت های مختلف صوتی و همچنین avi و wmv
صفحه ی نمایش 2.5 اینچی 16 میلیون رنگ
نمایش عکس و alarm و ضبط صدا و رادیو و...
کیفیت صداش هم که از بهترین هاست.
بدون نرم افزار هم انتقال فایل امکان پذیره. امکان ایجاد (منظورت از فولدر playlist بود؟). نمایندگی معتبر و دوام باتری 50 ساعت.
البته الان سری جدید D2 هست. من سری قبلیش رو داشتم سه بار از ارتفاع 1.5 متری افتاد رو موزاییک خراش هم برنداشت.
مدل 7 هم مشخصاتش عین همینه فقط قیمت 16 گیگش 170 تومنه و صفحه ش کوچکتره و باتریش 10 ساعت بیشتر می مونه.
Ssarshar
08-08-2009, 22:04
اساتيد عزيز ميشه راجبه ipod classic توضيح بديد ؟
كيفيت صداش در چه حديه ؟ كيفيت صدا برام خيلي مهمه ؟ چه در هدفون و چه در اسپيكر
بلندي در هدفون و اسپيكر چطور ؟
ال سي دي با كيفيته ؟
كلا چطوره ؟ ممنون
اساتيد عزيز ميشه راجبه ipod classic توضيح بديد ؟
كيفيت صداش در چه حديه ؟ كيفيت صدا برام خيلي مهمه ؟ چه در هدفون و چه در اسپيكر
بلندي در هدفون و اسپيكر چطور ؟
ال سي دي با كيفيته ؟
كلا چطوره ؟ ممنون
کلاسیک اسپیکر نداره
کیفیت صداش از cowon و creative کمتره
lcd ایش خیلی با کیفیته
کلا به درد این میخوره که بخوای حجم بالا داشته باشی مثلا 30 گیگ به بالا
اگه حجم پایین تر بخوای میتونی نانو بگیری
prowler88
09-08-2009, 00:01
کلاسیک از نظر حجم واقعا حیرت آوره. 120 گیگ!
prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون
يه سوال. كاربري اصلي اين دستگاه براي من پخش فايل هاي زبانه، كليدهاش (cowon D2) زود آسيب نمي بينن؟
prowler88
11-08-2009, 12:29
prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون
يه سوال. كاربري اصلي اين دستگاه براي من پخش فايل هاي زبانه، كليدهاش (cowon D2) زود آسيب نمي بينن؟
البته d2 که صفحه ی لمسی داره. ولی سه تا دکمه بالاش داره که میشه تنظیمش کرد برای تغییر ولوم و یا عوض کردن آهنگ و play به دلخواه. این سه تا دکمه هم به این راحتیا خراب نمیشن. حداقل من که دو سال استفاده کردم مثل روز اولش بود.
mamad_hv
11-08-2009, 13:26
سلام و عرض خسته نباشید
من میخوام یه mp4 بخرم 200 تومن هم نهایتا میتونم هزینه کنم.بهترین گزینه چی هست با توجه به کارایی هایی که در زیر میگم
1)امکان ضبط صدا داشته باشه
2)اسپیکر داشته باشه
3)امکان ایجاد فلدر برای موسیقی داشته باشه
4)فرمت های ویدیویی را ساپورت کنه
5)صفحه نمایش هم داشته باشه
6)گرانتی داشته باشه
میدونم که سوالهایی که کردم برای اساتید اهل فن خنده دار هست ولی من خیلی مبتدی هستم.لطفا اگه چیزی را معرفی میکنید مشخصات کامل را برام بگید و یه عکس هم ازش برام بذارید.
ممنونم از راهنمایی شما
D2 يا D2+ يا همين مدل 7 هدفون دارن؟ كيف محافظ چي؟
گارانتي اش مال كجاست؟
در نهايت از بين سه مدل بالا كدومشون رو بخرم؟
mamad_hv
11-08-2009, 22:46
سلام و عرض خسته نباشید
من میخوام یه mp4 بخرم 200 تومن هم نهایتا میتونم هزینه کنم.بهترین گزینه چی هست با توجه به کارایی هایی که در زیر میگم
2)اسپیکر داشته باشه
6)گرانتی داشته باشه
میدونم که سوالهایی که کردم برای اساتید اهل فن خنده دار هست ولی من خیلی مبتدی هستم.لطفا اگه چیزی را معرفی میکنید مشخصات کامل را برام بگید و یه عکس هم ازش برام بذارید.
ممنونم از راهنمایی شما
دوستان خواهشا یکی کمک کنه به خدا من خیلی گیج شدم.خودم گشتم این مدل را گیر اوردم
کریتیو (CREATIVE) مدل : (ZEN (8GB
نظر شماها چیه؟
نظر شماها چیه؟
عزیز میتونی مدل zen mx بگیری عالیه 2 گیگ 90 تومن عالیه
با 200 تومن میتونی بهتریم مدل کریتیو رو بگیری x-fi
prowler88
12-08-2009, 00:10
نظر شماها چیه؟
X-Fi هشت گیگ به شدت توصیه میشه. هم مشخصات و کیفیت صداش خوبه و هم همراهش هدفون EP-830 داره که فقط خود هدفون 40 تومن قیمتشه.
prowler88
12-08-2009, 00:13
گارانتي اش مال كجاست؟
D2 که ظاهرا دیگه نیست تو بازار با D2+ جایگزین شده.
اگه فقط موزیک میخوای 7 و اگه میخوای صفحه ی بزرگتر هم داشته باشه که توش تصویری هم ببینی D2+
به همین سادگی
مدل های کووان همراهشون هدفون داره ولی کیفیت هدفون همراهشون خیلی خوب نیست. کیف محافظ باید جدا بخری.
mamad_hv
12-08-2009, 02:19
X-Fi هشت گیگ به شدت توصیه میشه. هم مشخصات و کیفیت صداش خوبه و هم همراهش هدفون EP-830 داره که فقط خود هدفون 40 تومن قیمتشه.
یعنی به نظر شما با این پول بهترین چیزی که میتونم بگیرم همینه؟یا مدل های دیگه ای هم هست.مثلا سونی و یا ...
گارانتي اش مال كجاست؟
بسته به نیازتون هست
بله همه مدل های کاوون ارفون همراه دارن البته کیفتشون در حد خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست
من که دو مدل بیشتر نمیبینم +D2 و I7
به نظر من +D2
گارانتی امرتات هست تنها وارد کننده و خدمات دهنده کاوون تو ایران
درضمن من خودم برای امرتات کار میکنم میتونم کمکت کنم
mamad_hv
12-08-2009, 13:34
یعنی به نظر شما با این پول بهترین چیزی که میتونم بگیرم همینه؟یا مدل های دیگه ای هم هست.مثلا سونی و یا ...
دوستان یعنی همین مدل را بگیرم؟بهش میتونم فلش وصل کنم و اطلاعات فلش را باهاش بخونم.فارسی را ساپورت میکنه؟دقیقا قیمتش چنده؟بلوتوس داره؟از کجا میتونم این مدل رل تهیه کنم؟
باز هم تاکید میکنم با 200 تومن بهترین مارکی گه میتونم بگیرم همینه ؟
دوستان یعنی همین مدل را بگیرم؟بهش میتونم فلش وصل کنم و اطلاعات فلش را باهاش بخونم.فارسی را ساپورت میکنه؟دقیقا قیمتش چنده؟بلوتوس داره؟از کجا میتونم این مدل رل تهیه کنم؟
باز هم تاکید میکنم با 200 تومن بهترین مارکی گه میتونم بگیرم همینه ؟
تصمیم نهایی رو شما باید بگیری دوست من ... بقیه فقط نظرشون رو میگن ... دو سه مدلی که توصیه شد عالی ان ... D2 , Xfi ... حالا شما باید تصمیم بگیری که مثلا اگه صفحه لمسی می پسندی D2 ، اگه قابلیت های وایرلس به نظرت نیاز میشه Xfi ... اگه هدفون حسابی می خوای xfi ... اگه کیفیت ضبط می خوای D2 ...
قید قابلیت هایی مثل بلوتوث، حمایت از زبان فارسی، اتصال فلش به پلیر رو بزن ... اینا قابلیت هایی نیستن که بصورت عادی در پلیرها لحاظ بشن ...
* لطف کن از فونت و رنگ معمولی استفاده کن ... ممنون ..
پاسخ به سوال دوستمون در مورد mp4 منو تو تصميم گيري كاملا گيج كرده :question:
بين دو مدل +cvowon D2 و creative Xfi كدوم بهتره ؟
همه دوستان ،زير200 اين دو مدل رو پيشنهاد دادن ولي Seymour دو مدل ديگه گفتن sony s736 di و ipod nano
تا اينجا شد 4 مدل. من واقعا براي خريد عجله دارم. لطف ميكنيد با توجه به كاربري هايي كه ( در زير مجددا تكرارشون كردم) از بين اين 4 مدل يكيو به عنوان نتيجه نهايي به من معرفي كنيد
لطفا حتما حتما با ذكر مشخصات باشه. فقط اسم برند نميخوام
ممنون
مشخصات:
نمايش تصوير(منظورم mp3 يا mp4 بودنشه) خيلي برام مهم نيست(البته اگه باشه كه بد نيست). اولين ويژگي مهمش مقاومت و خراب نشدنشه!
براي يادگيري زبان
كيفيت صداش خوب باشه
با ضربه به راحتي خراب نشه
كليدهاش مقاوم باشن
ظرفيتش حداقل 4 گيگ باشه
شارژش خوب بمونه
ترجيحا راديو داشته باشه
براي انتقال نرم افزار نخواد
تو ايران نمايندگي داشته باشه
زير 200 باشه
و در نهايت از همه مهم تر زود كارش به تعمير نكشه
پاسخ به سوال دوستمون در مورد mp4 منو تو تصميم گيري كاملا گيج كرده :question:
بين دو مدل +cvowon D2 و creative Xfi كدوم بهتره ؟
همه دوستان ،زير200 اين دو مدل رو پيشنهاد دادن ولي Seymour دو مدل ديگه گفتن sony s736 di و ipod nano
تا اينجا شد 4 مدل. من واقعا براي خريد عجله دارم. لطف ميكنيد با توجه به كاربري هايي كه ( در زير مجددا تكرارشون كردم) از بين اين 4 مدل يكيو به عنوان نتيجه نهايي به من معرفي كنيد
لطفا حتما حتما با ذكر مشخصات باشه. فقط اسم برند نميخوام
ممنون
مشخصات:
نمايش تصوير(منظورم mp3 يا mp4 بودنشه) خيلي برام مهم نيست(البته اگه باشه كه بد نيست). اولين ويژگي مهمش مقاومت و خراب نشدنشه!
براي يادگيري زبان
كيفيت صداش خوب باشه
كليدهاش مقاوم باشن
ظرفيتش حداقل 4 گيگ باشه
شارژش خوب بمونه
ترجيحا راديو داشته باشه
زير 200 باشه
این رخداد طبیعی بوده دوست من؛ چون شما اولویت هاتون رو یکی دوبار تغییر دادید و جوابها متفاوت از آب در میاد؛ شما در پست اول بعنوان نیازمندیهاتون نوشتید:
طبیعتا من هم به اولویت ها و علایق شما توجه نشون میدم و نظر میدم... (=چندان واسه تون فرقی نداره که تصویری باشه یا نه- ورزش و تحرک- به بعضی مارکها علاقه بیشتری دارید)
اما در پست بعدی تاکیدتون رو بردید روی mp4 (تصویر) و دوستی D2 رو معرفی کرد ... پیشنهاد Xfi هم به دوست دیگه ای بود که تاکید کرده بود:
من میخوام یه mp4 بخرم
حالا شما مجددا در پست بالایی اولویت رو عوض کردید:
نمايش تصوير(منظورم mp3 يا mp4 بودنشه) خيلي برام مهم نيست
همین تغییرات جزئی باعث توصیه های متفاوت میشه ... بهرحال اشکالی نداره ... و به نظر میاد با توجه به آخرین سری از اولویت بندی های شما، بهترین گزینه برای شما iaudio7 از cowon باشه ... که قیمت 4 گیگش هم کمتر از 200 تومنه
دوست خوب saymour
من نظرم اصلا عوض نشده فقط يه كاربر ديگه( mamad hv) تو اين بحث ، سوال خودشونو در مورد mp4 مطرح كردن
no problem
لطفا با توجه به مشخصاتي كه مجددا خدمتتون ميگم ، لطف بفرمايين نظرتون رو بگين.
please فقط اسم برند نگين يه كم بيشتر برام توضيح بدين
مرسي!
مشخصات:
براي يادگيري زبان
كيفيت صداش خوب باشه
كليدهاش مقاوم باشن
ظرفيتش حداقل 4 گيگ باشه
شارژش خوب بمونه
ترجيحا راديو داشته باشه
زير 200 باشه
لطفا با توجه به مشخصاتي كه مجددا خدمتتون ميگم ، لطف بفرمايين نظرتون رو بگين.
please فقط اسم برند نگين يه كم بيشتر برام توضيح بدين
مرسي!
مشخصات:
براي يادگيري زبان
كيفيت صداش خوب باشه
كليدهاش مقاوم باشن
ظرفيتش حداقل 4 گيگ باشه
شارژش خوب بمونه
ترجيحا راديو داشته باشه
زير 200 باشه
جواب شما رو در همون پست داده بودم :
و به نظر میاد با توجه به آخرین سری از اولویت بندی های شما، بهترین گزینه برای شما iaudio7 از cowon باشه ... که قیمت 4 گیگش هم کمتر از 200 تومنه
کیفیت صداش بسیار عالیه ... برای یادگیری زبان هم گزینه داره ... مقاومه ... شارژ بسیار عالی داره ... ظرفیت 4 گیگ هم داره ... رادیو داره (ضبط از رادیو هم داره)... نرم افزار نمی خواد ... نمایندگی هم داره ... متن و lyrics هم می تونه نشون بده ... عکس و فیلم هم میتونه نشون بده (هرچند صفحه اش کوچیکه و یه استفاده اصلی نیست)
دقیقا I7 یه مدل واقعا خوب توی اون قیمت هست از نظر بلندی صدا هم به نظر خودم که امتحانش کردم از D2 هم بالاتره
mamad_hv
26-08-2009, 02:00
سلام دوستان.من یه مدتی نبودم ماموریت بودم.والا من هنوز گیج شدم چی بگیرم که قیمتش زیر 200 تومن باشه.اساتید لطف کنید بگید بهترین مدلی که میتونم تهیه کنم چیه با توجه به قابلیت هایی که در زیر میگم.در ضمن لطف کنید قیمت به روز هم بگید با مشخصات کامل و همچنین اینکه از کجا میتونم تهیه کنم
2)اسپیکر داشته باشه
6)گرانتی معتبر داشته باشه
7)برای ریختن اطلاعات نرم افزار نخواد
8)امکان اضافه کردن مموری داشته باشه
9)باطری خوبی داشته باشه
10)رادیو داشته باشه
من خودم این را گیر اوردم
MP4 Player کریتیو (CREATIVE) مدل : (ZEN (8GB
سلام دوستان.من یه مدتی نبودم ماموریت بودم.والا من هنوز گیج شدم چی بگیرم که قیمتش زیر 200 تومن باشه.اساتید لطف کنید بگید بهترین مدلی که میتونم تهیه کنم چیه با توجه به قابلیت هایی که در زیر میگم.در ضمن لطف کنید قیمت به روز هم بگید با مشخصات کامل و همچنین اینکه از کجا میتونم تهیه کنم
2)اسپیکر داشته باشه
6)گرانتی معتبر داشته باشه
7)برای ریختن اطلاعات نرم افزار نخواد
8)امکان اضافه کردن مموری داشته باشه
9)باطری خوبی داشته باشه
10)رادیو داشته باشه
من خودم این را گیر اوردم
MP4 Player کریتیو (CREATIVE) مدل : (ZEN (8GB
creative zen یه انتخاب بسیار عالی (بخصوص از نظر value - یعنی رابطه قیمت با سایر فاکتورها) هستش که اگه بهش متمایل هستی هم باید بجنبی چون دیگه داره کم کم کنار میره ... اما توجه کن که اسپیکر نداره و MTP هستش = برای تبادل داده با PC نیاز به نرم افزار داری
//
Xfi که دوستمون پیشنهاد داد عالیه - فقط یادت باشه که این هم MTP هستش .. در عوض هدفون بسیار عالی داره و قابلیت های بیسیم
//
انتخاب بسیار مناسب دیگه D2 از cowon هستش که این دفعه UMS هم هست (نیاز به نرم افزار نداره) - اما اسپیکر نداره ... ولی فرضاً خروجی TV داره که شاید بدرد عده ای بخوره (از جمله من)
باید براساس اولویت هات انتخاب کنی ...
mamad_hv
26-08-2009, 23:48
سلام
Xfi اسپیکر داره؟چون میخوام باهاش صدا ضبط کنم
در ضمن تا اونجایی که میدونم D2 داره از رده خارج میشه.باز شما بهتر میتونید نظر بدید.
در ضمن توی مشخصات MP4 Player کریتیو (CREATIVE) مدل : (ZEN (8GB نوشته شده قابلیت ضبط صدا پس اسپیکر داره؟
و همچنین نوشته دارای اتصال USB 2.0 یعنی باز هم احتیاج به نرم افزار داره برای انتقال اطلاعات؟
سلام
در ضمن تا اونجایی که میدونم D2 داره از رده خارج میشه.باز شما بهتر میتونید نظر بدید.
در ضمن توی مشخصات MP4 Player کریتیو (CREATIVE) مدل : (ZEN (8GB نوشته شده قابلیت ضبط صدا پس اسپیکر داره؟
و همچنین نوشته دارای اتصال USB 2.0 یعنی باز هم احتیاج به نرم افزار داره برای انتقال اطلاعات؟
سلام
والا منم میخواستم دیروز بهتون +D2 رو پیشنهاد بدم ولی چون گقته بودین اسپیکر گفتم نگم بهتره
من خودم کاوون میفروشم درواقع دارام با امرتات کار میکنم، D2 که میشه گفت از اول امسال دیگه تولید نشد و وارد ایران هم نمیشه اما به جاش +D2 پلاش اومد که از نظر صدا و ویدئو فاکتور های جدیدی رو داره
درمورد قابلیت ضبط صدا درسته داره ولی داشتن این قابلیت لازمه داشتن اسپیکر نیست
و همچنین داشتن رابط usb به معنی این نیست که mtp با ums باشه
prowler88
27-08-2009, 11:20
سلام
بله اسپیکر داره.
D2 دیگه تولید نمیشه و D2+ جایگزینش شده. ولی تفاوتشون زیاد نیست. D2+ یه مقدار تنظیم صداش بهتر شده و قیافه ش عوض شده و شکل منوهاش تغییر کرده. از نظر کیفیت ساخت میگن استحکام D2 رو نداره.
ارتباط این دو تا رو با همدیگه متوجه نشدم.
ارتباط این دو تا رو هم به همین شکل.
[/color]
بله اسپیکر داره.
D2 دیگه تولید نمیشه و D2+ جایگزینش شده. ولی تفاوتشون زیاد نیست. D2+ یه مقدار تنظیم صداش بهتر شده و قیافه ش عوض شده و شکل منوهاش تغییر کرده. از نظر کیفیت ساخت میگن استحکام D2 رو نداره.
ارتباط این دو تا رو هم به همین شکل.
درمورد استحکام بدنه +D2 باید بگم که من خودم D2 دارم و +D2 رو هم امتحان کردم اما از نظر استحکام مشکلی ندیدم و به نظر من مثل D2 هست فقط یه بدی که داره اینه که روی بدنه D2 قسمت پشتش چهار تا برآمدگی کوچیک داشت که بدنه رو از سطح زمین جدا میکرد که تو +D2 نیست و باعث شده که به مرور خش های کوچیک روی بدنه بیوفته که میشه با یه لایه محافظ مشکلو حل کرد
سلام
و همچنین داشتن رابط usb به معنی این نیست که mtp با ums باشه
[/COLOR]
[/COLOR]
اتصال usb 2.0 ، اتصال استاندارد و عمومی 99% پلیرهای موجود در دنیاست و معناش اینه که دستگاه شما با یه کابل usb وصل میشه به Pc ... نخیر - از روی این عبارت نمیشه نتیجه گرفت که دستگاه شما نیاز به نرم افزار داره (MTP) یا نداره (UMS) ... هرچند الان با آپدیت ترین نسخه های XP و نسل های بعدی ویندوز ، مفهوم MTP داره کم کم شکل ساده تری به خودش می گیره ، چون پروتکل MTP بصورت ذاتی در این نسخه های ویندوز حمایت میشه و در نتیجه دوباره داریم به حالت عدم-نیاز-به-نرم افزار نزدیک میشیم ..
mamad_hv
28-08-2009, 02:41
xfi چهار گیگ نداره؟اگه داره حددود قیمتش چنده؟
xfi چهار گیگ نداره؟اگه داره حددود قیمتش چنده؟
نخیر - Xfi فقط 8 به بالا داره و ضمناً در نظر بگیر که مدل 8 گیگ قابلیت WiFi نداره ظاهراً ...
mamad_hv
01-09-2009, 02:47
آقا من بالاخره تصمیم گرفتم از بین xfi و D2+ یکیو بگیرم.لطفا به صورت کلی بگیذ کدوم بهتره.تمام جوانب را بسنجید
mamad_hv
01-09-2009, 02:48
آقا من بالاخره تصمیم گرفتم از بین xfi و D2+ یکیو بگیرم.لطفا به صورت کلی بگید کدوم بهتره.تمام جوانب را بسنجید.ممنونم
آقا من بالاخره تصمیم گرفتم از بین xfi و D2+ یکیو بگیرم.لطفا به صورت کلی بگید کدوم بهتره.تمام جوانب را بسنجید.ممنونم
خوب d2 بهتره
منم +D2 پیشنهاد میکنم
من قبلا یکبار برای شما جوانب رو سنجیده بودم .. دوستان هم که چندباره اظهارنظر کرده اند ... شما هستی که باید تصمیم آخر رو بگیری ، نه ما ... عیناً این پست رو دو هفته پیش هم برای شما زده بودم ؛ ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
تصمیم نهایی رو شما باید بگیری دوست من ... بقیه فقط نظرشون رو میگن ... دو سه مدلی که توصیه شد عالی ان ... D2 , Xfi ... حالا شما باید تصمیم بگیری که مثلا اگه صفحه لمسی می پسندی D2 ، اگه قابلیت های وایرلس به نظرت نیاز میشه Xfi ... اگه هدفون حسابی می خوای xfi ... اگه کیفیت ضبط می خوای D2 ...
اصغر (پوآچ)
18-10-2010, 18:13
سلام
من XFi رو پیشنهاد میکنم
peaceful1
18-10-2010, 21:27
دوست من این بحث و گفتگو مال یک سال پیش بوده دیگه چندین ماهی هست همه رفتند سر خونه زندگیشون از اون پست های عجیب غریب دادی ها :eh:
MJO-AHMAD
11-11-2010, 14:27
دوستان من نرم افزار شاتل مدل TF10Z رو ميخوام خيلي برام مهمه ممنون ميشم چون همش هنگ ميكنه با تشكر پيشاپيش
سلام دوستان
mp3 player هست در حد 30-40 تومن ؟
یچیزی میخوام که موقع دو ازش استفاده کنم ، حافظه 128 مگ هم باشه زیادمه.هدفونم نداشته باشه موردی نداره
hbm_7052
05-08-2015, 11:09
منم ميخوام يه mp3 كه فرمتهاي كانل رو ساپورت كنه و ترجيحا صفحه نمايش بزرگ داشته باشه بخرم
محصلاوت مارشال چطوره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.