ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ]چرا این مشکلات برای فلش مموری های kingston به وجود می یاد (لطفا یکی پاسخ گو با شه )

shervin0311
05-08-2009, 00:17
سلام دوستان :

از زمانی که من با این سایت آشنا شدم همیشه مشکلاتم رو از این سایت پیگیری می کردم و روی اون خیلی حساب باز کردم .....
ولی الان مشکلی است که برای اکثر دوستان داره پیش می یاد و اونم فلش مموری های kingston هست ....

الان من توی این بخش رو که نگاه میکنم چند تاپیک باز شده اما بی نتیجه ....لطفا یکی جواب نهایی برای اون بده ....

زمانی که فلش رو به سیستم متصل می کنم از من می خواد که اون رو فرمت کنم ....و زمانی که فرمتش می کنم این پیغام داده م یشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و سپس زمانی که اطلاعاتی رو روی اون کپی می کنم پیغام زیر رو می ده و هیچ اطلاعاتی رو ذخیره نمیکنه .....

از طریق داس فرمتش کردم نشد ....

یکی از دوستان گفت که :

اگه درست نشد روی فلشت کلیک راست کن و Properties رو بزن وارد تب tools شو در قسمت Error-checking بر روی check Now کلیک کن!

این کار رو هم کردم هیچ غکس العملی نشان نمی ده ؟

shervin0311
05-08-2009, 00:20
kingston 16 GB

mehdi1368
05-08-2009, 01:31
سلام دوستان :

از زمانی که من با این سایت آشنا شدم همیشه مشکلاتم رو از این سایت پیگیری می کردم و روی اون خیلی حساب باز کردم .....
ولی الان مشکلی است که برای اکثر دوستان داره پیش می یاد و اونم فلش مموری های kingston هست ....

الان من توی این بخش رو که نگاه میکنم چند تاپیک باز شده اما بی نتیجه ....لطفا یکی جواب نهایی برای اون بده ....

زمانی که فلش رو به سیستم متصل می کنم از من می خواد که اون رو فرمت کنم ....و زمانی که فرمتش می کنم این پیغام داده م یشه

و سپس زمانی که اطلاعاتی رو روی اون کپی می کنم پیغام زیر رو می ده و هیچ اطلاعاتی رو ذخیره نمیکنه .....

از طریق داس فرمتش کردم نشد ....

یکی از دوستان گفت که :

اگه درست نشد روی فلشت کلیک راست کن و Properties رو بزن وارد تب tools شو در قسمت Error-checking بر روی check Now کلیک کن!

این کار رو هم کردم هیچ غکس العملی نشان نمی ده ؟

سلام
دوست عزیز متاسفانه شرکت ها برای بالا بردن ظرفیت تولید و فروش بیشتر دیگر به مرغوبیت جنس تولید شده اهمیت نمی دهند.
از طرفی شرکت های غیر مجاز با تولیدات مشابه باعث سردگمی مشتری ها میشوند!
این مشکل ها امکان داره از برنامه ریزی باشه!
این مشکل ها امکان داره از چیپست های نا مرغوب باشه!
امکان داره ویروسی جدید گریبان گیر شده باشه!
ووو........
خدایش بروبچه های P30world خیلی زحمت میکشند! شما خیالت راحت باشه اگه کسی را حل این مشکل رو میدونست در جواب دادن دریغ نمیکرد.
موفق باشید.

shervin0311
05-08-2009, 01:53
دوست عزیزم منم می دونم با دانش ترین افراد در زمینه کامپیوتر در این سایت هست ....ولی موندم چرا این مشکل حل شدنی نیست .؟
با ضد ویروش چک کردمش از ویروس نیست /

Lord_theOne
12-08-2009, 19:41
برنامه flashmemorytoolkit را دانلود كنيد و تست ارور read , write را بزنيد تا چك كند احتمالا خراب است به شما مي گويد مشكل فلش شما از خواندن هست يا نوشتن

shervin0311
23-08-2009, 17:39
سلام:

این کار رو کردم به این صورت نشان داد باید چه کنم ؟

مشکل از چیه ؟

Ghaioom
23-08-2009, 17:48
خودش نوشته دیگه
مشکل تو خواندن فک کنم گفته 100 درصد تو نوشتن هم نزدیک 100 درصد هست.
مثل اینکه فلشت خرابه.

Lord_theOne
01-09-2009, 17:24
فلشت را ببر گارانتي تركيده

ashkan24
21-10-2009, 13:03
من هم همین فلش رو دارم
اینا تقلبین
معمولا هم گارانتی ندارن
32 گیگ مال من

KIYARASH2000
21-10-2009, 15:04
SHERVIN0311 عزیزتستی که با نرم افزار flashmemorytoolki کردی نشون میده که فقط توی فلشت 40 مگ میتونه ذخیره بشه و نمیتونه آونو بخونه میتونی شماره روی CHIP ومموری اونو بگی . شاید بتونم نرم افزار تعمیر اونو بهت معرفی کنم ( احتمالا فلشت تقلبیه )