ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای پروژه پایان ترم پیشنهاد بدید...خدایی کمک کنید

Hamidreza2007
04-08-2009, 23:22
با سلام

دوستای عزیز من یه مدت پیش یه تاپیک با عنوان "کمک برای پروژه پایان ترم"زدم
و گفتم که اگه بخوام دوربین با صفحه کلید حرکت کنه چقدر مکس اسکریپت باید بنویسم...
دوستان گفتن مدلارو با مکس باید بسازی و ببری توی برنامه های بازی سازی و حرکت بدی...
ولی ...
خب اگه من اینکارو انجام بدم که دیگه هیچ کدی توی برنامه نوشته نمیشه...
و استاد هم که گفته باید توی پروژه برنامه نویسی باشه...
حالا ازتون میخوام یه پروژه پیشنهاد بدید که مکس اسکریپ زیادی توی اون بکار بره اما اسکریپهاش پیشرفته نباشه....
حتی بعضی جاها میشه یه کد هایی هم نوشت یا یه کارایی کرد که اصلا بود و نبودش بی اثر باشه...
آخه استاد چیزی از مکس نمیدونه ....:27:
خدایی پیشنهاد بدید که چه کارایی(پروژه هایی) میتونم انجام بدم که مکس اسکریپ داشته باشه

توجه: من رشته کامپیوترم و قانونا باید پروژم با VBasic یا C# باشه ولی یه پروژه مکس از استاد به زور گرفتم به شرطی که برنامه نویسی(مکس اسکریپ) داشته باشه...

Aminzikzak
05-08-2009, 21:08
با سلام

دوستای عزیز من یه مدت پیش یه تاپیک با عنوان "کمک برای پروژه پایان ترم"زدم
و گفتم که اگه بخوام دوربین با صفحه کلید حرکت کنه چقدر مکس اسکریپت باید بنویسم...
دوستان گفتن مدلارو با مکس باید بسازی و ببری توی برنامه های بازی سازی و حرکت بدی...
ولی ...
خب اگه من اینکارو انجام بدم که دیگه هیچ کدی توی برنامه نوشته نمیشه...
و استاد هم که گفته باید توی پروژه برنامه نویسی باشه...
حالا ازتون میخوام یه پروژه پیشنهاد بدید که مکس اسکریپ زیادی توی اون بکار بره اما اسکریپهاش پیشرفته نباشه....
حتی بعضی جاها میشه یه کد هایی هم نوشت یا یه کارایی کرد که اصلا بود و نبودش بی اثر باشه...
آخه استاد چیزی از مکس نمیدونه ....:27:
خدایی پیشنهاد بدید که چه کارایی(پروژه هایی) میتونم انجام بدم که مکس اسکریپ داشته باشه

توجه: من رشته کامپیوترم و قانونا باید پروژم با VBasic یا C# باشه ولی یه پروژه مکس از استاد به زور گرفتم به شرطی که برنامه نویسی(مکس اسکریپ) داشته باشه...

خب عزیزم پروژه رو اشتباه گرفتین ... باید بری انجمن ساخت بازی ببینی اونجا کدی چیزی هست که به کارت بیاد ...
چون تنها قسمتی که مربوط به مکس میشه ، مادلینگ و تکستچرینگه که نیازی به کد نویسی نداره ...

unicef
05-08-2009, 21:45
سلام

اگه بدون برنامه نویسی خواستی میشه دوربین رو با کیبورد یا موس حرکت داد

خواستی بگو آموزش بذارم

موفق باشید:11: