مشاهده نسخه کامل
: 3 سال تجدید
Everytime I Die
04-08-2009, 18:54
من ریاضیم افتضاحه طوری که از دوم دبیرستان تا پیش همیشه تجدید می شدم :41::41:دیگه خسته شدم می خوام جبران کنم قدم اول چه کتابی رو بخوووووونم :41:مررررررسی:20:
golsa1372
08-08-2009, 11:39
فک کنم بهتره بری کتابای ریاضیتو از اول راهنمایی به بعد بخونی!فقط بچسپ به کتابات نه کتاب دیگه!
mahsun313
30-08-2009, 12:36
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز.
آقای" Everytime I Die" ، بنده هم درس ریاضیاتم بسیار افتضاح بود بحدی که از دوران ابتدایی تا دوران دبیرستان در تمامی دروس نمرات خوبی میگرفتم الا ریاضیات!!!در دوره ی کاردانی پیوسته دیگر از این وضع خسته شدم و با عزمی جدی ، تمامی کتب ریاضیات دوران ابتدایی + راهنمایی + دبیرستان را جمع آوری نمودم و شروع به خواندن از اول ابتدایی کردم . هر جا که احساس میکردم مهم است در جزوه ی خود یادداشت میکردم.باورت نمیشه تا حدی توی ریاضیات پیشرفت کردم که برادر بزرگترم بعضی از سوالات مربوط به ریاضی رو از من میپرسید. البته ریاضی درسی نیست که یه بار بخونی و کنار بزاریش،بلکه باید مدام با مسائل مختلف سر و کله بزنی و اگر نتونستی حلش کنی هم نباید ناراحت بشی و یا اعتماد بنفست رو از دست بدی.چون یه ضرب المثل میگه: خواندن یک بار ، تمرین صد بار. ان شا الله با عزمی راسخ ادامه دهید و هیچ وقت دلسرد نشوید و پیوسته این درس را بخوانید ،نه اینکه یک هفته بخونی و 10 روز ولش کنی.اینها همگی تجربه شخصی بنده بود ، امیدورام مثمر ثمر بوده باشد.ان شا الله موفق باشید. (( و من الله التوفیق و هو المستعان))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.