PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با NetMeter پهنای باند خود را زیر نظر بگیرید

satttanism
04-08-2009, 14:05
سرویس‌های اینترنت پر سرعت در کشور ما به سمت سرویس‌های با پهنای باند محدود پیش می‌روند، بیشتر سرویس‌دهندگان اینترنت پرسرعت (ADSL) سرویس‌های پر سرعت‌تر خود را با محدود کردن پهنای باند ارائه می‌دهند، سرویس‌های ۱۰ گیگابایتی ماهانه، ۲۰ گیگابایتی ماهانه و …؛ شاید در نگاه اول ۱۰ گیگابایت محدودیت دانلود برای سرویس اینترنتی بسیار مناسب به نظر برسد ولی شاید برای شما هم پیش آمده باشد که قبل از تمام شدن محدودیت زمانی سرویس خود با تمام شدن محدودیت حجمی خود روبرو شده باشید و مجبور به شارژ مجدد حساب خود شده باشید، امروزه اینترنت پر شده است از داده‌های مولتی‌مدیا مانند تصویر، ویدئو و … که حجم داده‌ای بسیاری را روی شبکه تحمیل می‌کنند.
نرم‌افزار NetMeter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این امکان را به شما می‌دهد تا میزان دانلود و آپلود خود را به طور دقیق زیر نظر داشته باشید، این نرم‌افزار با نشان دادن سرعت دانلود و آپلود شما، هر نوع داده ورودی و خروجی را زیر نظر می‌گیرد و اطلاعات آماری کاملی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای نصب این نرم‌افزار کوچک با مشکل خاصی روبرو نخواهید بود، بعد از نصب نرم‌افزار نموداری مانند زیر برای شما نمایش داده می‌شود که در آن می‌توانید سرعت دانلود و آپلود خود را با استفاده از این نمودار زیر نظر داشته باشید. صفحه تنظیمات این نرم‌افزار آنقدر کامل است که تمام تنظیمات مورد نیاز شما را شامل خواهد شد، شما می‌توانید نرم‌افزار را طوری تنظیم کنید که در صورت بیشتر شدن ترافیک شما از مقداری مورد نظر اخطاری را برای شما نشان دهد تا زودتر برای شارژ مجدد سرویس خود اقدام کنید، می‌توانید سرویس مورد استفاده خود را به دقت تعیین کنید و بسیاری تنظیمات دیگر که شما را برای مدیریت پهنای باند یاری می‌کند.
همانطور که بیان شد می‌توانید نرم‌افزار را طوری تنظیم کنید تا در صورت بیشتر شدن ترافیک از حدی مجاز به شما اخطار دهد، برای انجام این تنظیمات بر روی نمودار بالا راست کلیک کنید و از منوی ظاهر شده گزینه Option را انتخاب کنید، از منوی نمایان شده مانند تصویر زیر می‌توانید تنظیمات را اعمال کنید، به برگه Notifications بروید، و گزینه Enable traffic volume alert را فعال کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید ما NetMeter را طوری تنظیم کرده‌ایم که در صورت بیشتر شدن ترافیک ورودی و خروجی از ۱۰ گیگابایت یک پیام را برای ما نشان دهد، حال شما می‌توانید مطابق با نیاز خود این تنظیمات را تغییر دهید، می‌توانید نرم‌افزار را طوری تنظیم کنید که فقط یکی از ترافیک‌های ورودی و یا خروجی را به عنوان معیار در نظر بگیرد و یا تعیین کنید که مجموع را در مدت ۱ روز، ۱ هفته یا ۱ ماه محاسبه کند. در بالای این صفحه نیز می‌توانید نوع نمایش پیام را معین کنید. در صفحات دیگر نیز می‌توانید تنظیمات بیشتری را اعمال کنید، تنظیماتی از قبیل نحوه نمایش نمودار، اندازه و رنگ فونت نشان داده شده در نمودار و صفحات گزارش و تنظیمات مربوط به آیکون نمایش داده شده در سینی نرم‌افزارهای در حال اجرای ویندوز.
بعد از این تنظیمات نوبت بررسی آمارهای ارائه شده توسط نرم‌افزار است، صفحه آمارها نیز با راست کلیک کردن روی نمودار و انتخاب Total در دسترس شما قرار می‌گیرد، این فرم نیز بسیار کامل طراحی شده است به صورتی که حجم زیادی از اطلاعات را برای شما فراهم می‌کند، اطلاعات موجود عبارتند از:

آمار انتقال اطاعات در روز، هفته، ماه و آمار ترافیک کلی
آمار دقیق و مقادیر پیش‌بینی شده توسط نرم‌افزار با محاسبه میانگین ترافیک شما در روز، هفته و ماه
لیستی ترافیک روزانه، هفتگی و ماهانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید می‌توانید داده‌های جمع‌آوری شده توسط این نرم‌افزار را از آن خارج کنید (Export) و در نرم‌افزارهایی صفحه گسترده مانند Excel یا Google Spreadsheets ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به بررسی آن‌ها بپردازید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masоud
09-12-2010, 13:36
NetMeter 7.0.0.0 | 10.3 Mb

Hotfile - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

miladddd
17-12-2010, 19:23
سلام
من این نرم افزارو دارم، البته ورژن 3.6 رو
ولی چند تا مشکل دارم باهاش

1- من یه کانکشن روزانه درست کردم که معلوم باشه چقدر دارم از این کانکشن به اینترنت وصل میشم
ولی میزان ترافیک ورودی و خروجی که netmeter محاسبه میکنه برای این کانکشن کمتر از میزانی که توی status خود ویندوز نوشته

2- این نرم افزار یه هویی اطلاعاتی که تا الان داشته رو پا کرد
یعنی دوباره از صفر شروع کرد به محاسبه!
اگه نرم افزار بهتر و ساده تری سراغ دارید بگید لطفا