مشاهده نسخه کامل
: کمک زیاد از حدتر برای نصب وایرلس روی لپتاپ
anzalichi0181
04-08-2009, 13:04
سلام
بچه ها من تازه مودم وایرلس دار TP-LINK گرفتم مدل TD-W8101G که روتر رو ساپورت میکنه(حالا من نمیدونم این روتر چیه)
مودمم USB خور نیست و با LAN وصل شده به کامپیوترم
من زیاد از حد ناشیم توی شبکه کردن کامپیوترم به لپ تاب
گفتن باید یه تنظیماتی بکنی تا بشه با لپ تاپ هم که 20-30 متر اونورتره استفاده کرد
من میخواستم یکی که وارده آموزش از اول تا آخرش و بصورت ساده بگه که چطوری بتونم از لپ تاپم که خودش شبکه وایرلس داره با مودمم ارتباط برقرار کنم
من چند تا تاپیک دیدم یکی نوشته بود باید PPPO عوش شه یکی نوشته بود IP بدین
من از هیچ کدوم اینا سر در نمیارم
مودم من یه سی دی راه انداز داشت که فایل خوندنی (PDF) بود پس چیزی وایخ نصب کردن هم نداره
راستی اینم بگه که چشوری واسه وایرلسم پسوورد بذارم (به من گفتن برو از مرورگر اینترنت تو اینجا 192.168.1.1 بعد بجای یوزر نیم بنویس admin منم نوشتم بعد یه پسوورد گذاشتم که قبول نکرد چرا؟
مگه باید پس خاصی بذارم؟
اگه یه نصب راحت بهم بگین که چه تنظیماتی توی کامپیوتر خودم و لپ تاپ برادرم کنم واقعا ممنونتون میشم
سلام
بچه ها من تازه مودم وایرلس دار TP-LINK گرفتم مدل TD-W8101G که روتر رو ساپورت میکنه(حالا من نمیدونم این روتر چیه)
مودمم USB خور نیست و با LAN وصل شده به کامپیوترم
من زیاد از حد ناشیم توی شبکه کردن کامپیوترم به لپ تاب
گفتن باید یه تنظیماتی بکنی تا بشه با لپ تاپ هم که 20-30 متر اونورتره استفاده کرد
من میخواستم یکی که وارده آموزش از اول تا آخرش و بصورت ساده بگه که چطوری بتونم از لپ تاپم که خودش شبکه وایرلس داره با مودمم ارتباط برقرار کنم
من چند تا تاپیک دیدم یکی نوشته بود باید PPPO عوش شه یکی نوشته بود IP بدین
من از هیچ کدوم اینا سر در نمیارم
مودم من یه سی دی راه انداز داشت که فایل خوندنی (PDF) بود پس چیزی وایخ نصب کردن هم نداره
راستی اینم بگه که چشوری واسه وایرلسم پسوورد بذارم (به من گفتن برو از مرورگر اینترنت تو اینجا 192.168.1.1 بعد بجای یوزر نیم بنویس admin منم نوشتم بعد یه پسوورد گذاشتم که قبول نکرد چرا؟
مگه باید پس خاصی بذارم؟
اگه یه نصب راحت بهم بگین که چه تنظیماتی توی کامپیوتر خودم و لپ تاپ برادرم کنم واقعا ممنونتون میشم
دوست عزیز همان راهنمای pdf رو باید بخونی که اینگلیسی است....باید یکم اینگلیسی بلد باشین تا بتونین اینجور تنظیمات رو انجام بدین.
anzalichi0181
06-08-2009, 11:44
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟
بصورت فارسی
||SIAVASH||
06-08-2009, 14:45
یک بار کار کردم ! مودم خوبی بود !!
:lol:
درست نگفتی ! الان 192.168.1.1 میزنی ازت یوزر و پسورد میخواد ؟ اگه میخواد بگو تا ادامه بدم . اگر هم چیزی نمیاد باید یک آموزش دیگه بدم اول
anzalichi0181
06-08-2009, 23:52
سلام
آره یوزر و پس میخواد
البته من نمیدونم باید اونارو دستکاری کنم یا نه
فقط رفیقم گفت بجای یوزر بنویس admin
حالا وایه شبکه کردن نیازی به این هست؟
اگه یه توضیح ساده( بدون اصطلاح های خفن) بدی که با این مشخصات چطوری 2 تا کامپیوتر و شبکه کنم ممنونت میشم
||SIAVASH||
07-08-2009, 00:49
خوب هر دفعه داری یک چیزی می گی ها !! میخوای Pc و نوت بوک شبکه بشن یا میخوای با نوت بوک به اینترنت وصل بشی ؟
anzalichi0181
07-08-2009, 15:57
سلام
آره من با مودم adsl که روی کامپیوترم هست به نت وصل میشم
آره میخوام با لپ تاپ هم وصل بشم بوسیله وایرلسش
اشتباه گفتم شبکه
مرسی
||SIAVASH||
07-08-2009, 17:34
خوب سوال زیاد هست تا بتونیم بریم جلو ! مثلا الان باید بدونم از poppe استفاده میکنی یا bridg
اگه ای دی یاهوت رو بهم پیام خصوصی کنی بهتر میشه کمک کرد.
ولی اگر poppe هست خوب تقریبا همه چیز حله و فقط کافی هست از مودم قسمت وایرلس رو فعال کنی و تمام
anzalichi0181
07-08-2009, 20:42
سلام
اول از همه چیز مرسی که پیگیر مشکل من هستی
سیاوش جان من نمیدونم که دارم از poppp استفاده میکنم یا bridg
الان که این و گفتی رفتم تو این کامپیوتر کوچیک پایین سمت راست مانیتور(واسه وصل شدن اینترنت) و رفتم تو دتایلش نوشته:
device name:wan minikport(pppop
device type:pppop
نمیدونم منظورت همین بود یا نه؟
بازم ممنون از راهنمایی هات
آی دی من:robert_gites
anzalichi0181
08-08-2009, 18:37
سیاوش من از pppop استفاده میکنم
||SIAVASH||
08-08-2009, 19:01
یعنی وقتی pc روشن میشه خودش به اینترنت وصل هست ؟ یا باید خودت کانکت کنی ؟
anzalichi0181
09-08-2009, 16:56
وقتی به نت وصل میشم باید با همون کانکشنی که ساختم خودم کانکت بشم .(به من یه سوز و پسوورد دادن منم کانکشن ساختم)
ولی وقتی دیسکانکت میکنم اگه برم تو Network connection تو local area conection 2 میبینم که نوشته کانکت ولی من کانکت نیستم ولی سایتی رو این جوری باز نمیکنه
نمیدونم خوب بهت رسوندم یا نه
||SIAVASH||
09-08-2009, 18:52
بله فهمیدم ! شما الان از bridg استفاده میکنی ! باید اول بری روی PPPOE تا بتونی از وایرلس مودم استفاده کنی ! باید آنلاین صحبت کنیم تا بهت کمک کنم
anzalichi0181
09-08-2009, 22:59
سلام
من الان هستم
میتونین تو یاهو مسنجر بیاین
ولی وقتی میرم تو show all conecction زیر کانکشنی که درست کردم نوشته :
conected firewalled wan miniport(pppoE)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.