ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هرکی بهترین جواب رو بده جایزه میگیره

moslem47
04-08-2009, 06:46
سلام من چند سوال داشتم1. برای کم مویی و سیخ بودن ریشم از چه دارویی استفاده کنم. ایا میکونازل مفید است ( در کنار و زیر لب اصلا مو در نیامده ودر نواحی دیگر کم پشت و بد حالت است )2.بهترین روش برای جراحی سالک چیست و لطفا ادرسی برای عمل در مشهد بدهید.(روش سلول بنیادی)3.من دارای ابرو کم پشت و سیخ داری هستم چه کنم.4.برای اینکه صورتم پردار شود یعنی گونه داشته باشم از چه دارویی استفاده کنم5.لطفا دارویی برای افتادگی پلک معرفی کنید.عکس هایی هم برای این مورد قرار دادم سن 24 سال** تشکر***
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ALIAK28
04-08-2009, 12:07
سلام من چند سوال داشتم1. برای کم مویی و سیخ بودن ریشم از چه دارویی استفاده کنم. ایا میکونازل مفید است ( در کنار و زیر لب اصلا مو در نیامده ودر نواحی دیگر کم پشت و بد حالت است )2.بهترین روش برای جراحی سالک چیست و لطفا ادرسی برای عمل در مشهد بدهید.(روش سلول بنیادی)3.من دارای ابرو کم پشت و سیخ داری هستم چه کنم.4.برای اینکه صورتم پردار شود یعنی گونه داشته باشم از چه دارویی استفاده کنم5.لطفا دارویی برای افتادگی پلک معرفی کنید.عکس هایی هم برای این مورد قرار دادم سن 24 سال** تشکر***
دوست گرامی !
قبل از پاسخ چند مورد رو باید عرض کنم ::18:
1- عنوان تاپیکی که ایجاد کردید به هیچ وجه مناسب این بخش نیست. شما یا انتظار دارید پزشکان پاسختون رو بدن ..که در این صورت نیازی به جایزه شما ندارند ! و یا انتظارتون این هست که از تجربیات و دانسته های شخصی دیگران استفاده کنید.، که اونم مورد تایید نیست ! بنابراین همچین عنوانی باعش میشه همکاران پزشک جوابتون رو ندن!!

2- مشاهده عکسهایی که لینک کردید ، منوط به ثبت نام در یک سیستم وبلاگ دهی است ، و این مخالف قوانین سایت محسوب میشه !!

------------------
و اما اصل ماجر ا
1- نوع رویش موهای صورت ، در درجه اول به ارث وابسته هست. برخی اوقات هر کار هم که بکنید چندان فرقی نمی کنند..و این که حالت موی شما ارثی هست یا نه باید توسط پزشکتون مشخص بشه و بعد در مورد به اصطلاح درمانش تصمیم گرفته بشه

2- میکونازول ، یک داروی ضد قارجه ! بعید می دونم روی موردی که شما خواستید تاثیر خاصی داشته باشه !

3- بدون مشاهده ضایعه ایجاد شده توسط سالک ، و اونم توسط یک جراح ، نمیشه خیلی درموردش نظر داد.

4- هیچ داروی استانداردی برای افزایش گونه وجود ندارد.! برخی خانم های هنر پیشه از روش کاشت گونه ( جراحی) و یا ژل استفاده می کنند و می کردن ...

5- افتادگی پلک هم داروی استانداردی ندارد.! اگر افتادگی در حدی باشد که پزشک تشخیص بده ، ممکنه نیاز به جراحی باشه ...البته برخی انواع افتادگی پلک در کل ممکنه بیماری باشند که اون قضیه اش جداست...
پاینده باشید.