ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت مدل هاي مختلف جي پي اس اورگون و کلرادو در چیست؟

7777
03-08-2009, 21:38
درخواست راهنمایی برای توضیح تفاوت مدل هاي مختلف جي پي اس اورگون و کلرادو با یکدیگر

قصد خريد جي پي اس از نوع اورگون 400 دارم و اين نوع اورگون 400 سه نوع مدل داره

Garmin oregon 400T
Garmin oregon 400I
Garmin oregon 400C

نمي نمي دونم كه كدومش بدردم مي خوره

سؤال اول : از شما درخواست راهنمايي دارم اين سه مدل چه فرقي با هم مي كنه؟

من كه سري به سايت گارمين زدم و قسمت مشخاصات اين سه مدل رفتم فقط يك مشخصه با هم تفاوت داره

اون مشخصه كه تفاوت داره با هم Preloaded maps است كه نمي دونم منظورش چيه و چه كاربردي داره

گارمين اورگون 400 c
Preloaded maps: BlueChart® g2 with limited capability

گارمين اورگون 400 I
Preloaded maps: Inland Lakes

كارمين اورگون 400 T
Preloaded maps: topographic

از دوستان كسي ميدونه كاربردشون كجا است؟
این مطالب را در وبلاگ کوهنوردی، نشان زندگی و روزنامه سرمایه پیدا کرده ام
«« شرکت آمریکایی Garmin از ساخت گیرنده ماهواره ای جدیدی با نام
Garmin Oregon خبر داده است که می تواند در عین کوچکی امکانات مختلفی را در اختیار کاربران بگذارد. این گیرنده جی پی اس در پنج مدل ساخته شده است که هر کدام از آنها قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD را دارند و نیروی مورد نیاز خود را به کمک باتری های AA تامین می کنند. مدلOregon200 که ساده ترین نوع این مسیر یاب دیجیتالی است،
99/479 دلار قیمت دارد. مدل300 Oregan نیز که نقشه دیجیتالی سراسر جهان را با تمام جزئیات در خود جا داده است و اطلاعات دقیقی در مورد جزئیات هر منطقه به کاربر می دهد، 32/533 دلار فروخته می شود. مدل Oregan 400c علاوه بر قابلیت نمایش نقشه ، به فناوری BlueChart مجهز شده است و بر این اساس تمامی اطلاعات مورد نیاز را به صورت دسته بندی شده منتشر می کند و 99/639 دلار قیمت دارد. مدل Oregan 400i بیشتر به درد آمریکایی ها می خورد و قیمت آن هم 99/639 دلار است. آخرین مدل این محصول Oregan 400t نام دارد و می تواند نقشه شهرهای آمریکا را به صورت سه بعدی نمایش می دهد. این جی پی اس هم 99/639 دلار قیمت دارد.
خود گارمین چنین می گوید :

" هنگامیکه شما از خود می پرسید شیب کوه روبه رو چطور است این نقشه سه بعدی به کمک شما می آید تا شبیه سازی نقاط اطراف خود را ببینید !!! ( البته گارمین علامت تعجب نذاشته و این علامتها را من گذاشتم )

نکته جالب در مورد این نقشه ها ، آن است که این نقشه ها فقط یک نقشه توپوگرافیک نیستند ، بلکه نقشه های سه بعدی هستند ( چیزی شبیه به Google earth ) که می توانند به صورت کامل مورد استفاده قرار بگیرند .

Colorado & Oregon à FOR ADVENTURE IN ANY DIRECTION

حالا که خبر خوبه رو دادم باید یه خبر بد هم به شما بدم .
نقشه های قابل استفاده در این دستگاهها نقشه های Preload هستند ، یعنی شما باید آنها را خریداری کنید و سپس در دستگاه جی پی اس خود وارد کنید که این نقشه ها در حال حاضر مختص به نقاطی از اروپا و امریکا می باشند . و اما آسیا و ایران ، متاسفانه هنوز نقشه ای اینچنینی در مورد این مناطق بر روی سایت گارمین نیست !! اما به هر حال این یک پیشرفت جالب و فوق العاده است و مطمئناٌ به زودی نقشه های نقاط مختلف جهان در این سایت قرار می گیرد . نقشه مناطقی که فعلاٌ در پوشش این قضیه هستند را در اینجا ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات بیشتر در مورد این دو جی پی اس را در اینجا ببینید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

»»

ولی خیلی مبهم تفاوت پنج مدل اورگون و تفاوت مدل اورگون با کلرادو را توضیح داده اند توضیح کاملتر می توانید بدهید؟
سؤال دوم : این جی پی اس اورگون چه تفاوتی با سری کلرادو دارد؟ آیا تنها تفاوت در تاچ اسکرین بودن است ؟ یا غیر از تاچ اسکرین بودن فرق دیگری هم با هم دارند؟

سؤال سوم: این که خریدن آخرین و گرانترین مدل جی پی اس دستی مقرون به صرفه است؟ یعنی با توجه به گرانی آن از لحاظ کارائی تفاوت قابل ملاحظه ای با مدلهای با قیمت متوسط مثل
GPSMap 60csx
دارد؟