ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 5 عامل موفقیت و 5 عامل شکست در کنکور از دیدگاه شما

hermione
03-08-2009, 19:18
لازم دونستم یه تاپیک درست کنم و از کنکوری های 88 دعوت کنم بیان اینجا و صرف نظر ار رتبه کسب شده ، اگه خودشونو در کنکور موفق میدونن 5 عامل اصلی موفقیت و اون عزیزانی که به هر دلیلی نتیجه دلخواهو کسب نکردن 5 عامل شکست خودشونو ( در کنکور وگرنه در زندگی همه موفق هستن ) بیان کنن تا داوطلبای عزیز 89 با کنار گذاشتن عوامل شکست و به کارگیری راهکارهای مناسب بهترین نتیجه رو کسب کنن ...

و اگر فردی هم خواست میتونه هر دو عاملو بگه ، خلاصه اینکه مختصر و مفید بدون شرح و تفسیر پیچ و خم این راهه 1 ساله رو برامون نمایان کنید !!!

zahedy2006
03-08-2009, 19:22
تا داوطلبای عزیز 89 با کنار گذاشتن عوامل شکست و به کارگیری راهکارهای مناسب بهترین نتیجه رو کسب کنن ...

پس چرا ؟

از کنکوری های 88 دعوت کنم

مگه قبلي ها تجربه ندارند؟؟

hermione
03-08-2009, 19:29
پس چرا ؟

مگه قبلي ها تجربه ندارند؟؟

پس چرا چی ؟؟؟

گفتیم تا بازار کنکوری های قبلی داغه از تجربیاتشون استفاده کنیم و گرنه ...

mf.designing
03-08-2009, 19:33
شکست :
1-بی ارادگی
2-معلمان ناکارامد
3-مدرسه بد
4-امکانات بد (بی امکاناتی!)
5-پدر و مادر !

موفقیت :
1- اراده و صبر قوی
2-معلمان خوب و حرفه ای
3-مدرسه خوب
4-امکانات مناسب
5-پدر و مادر !!

ALt3rnA
03-08-2009, 19:35
عامل موفقیت :
خر زدن
خر زنی
درس خوندن شدید
خیلی در س خوندن
خیلی خیلی خر زدن

عامل شکست :
درس نخوندن
تنبلی
خر نزدن
کم خر زدن
بی برنامه گی

:دی
کاملا جدی بود

setayesh_sh
03-08-2009, 19:40
من فعلا یکی از عوامل شکستو میگم:
با دوستات بری کتابخونه صبح تا غروبم تو حیاط کتابخونه باشی یه کلمه هم درس نخونی!

a.b.p.
03-08-2009, 19:41
دلایل من برای شکست حقیقی که خوردم:
1-من زود شوع کردم درس خوندن رو و زود هم تموم کردم(2 ماه قبل کنکور:31:)در واقع کنار گذاشتم تموم نکردم!
2-دلسردی و نا امیدی بعد از امتحانات ترم اول(زمستان 87)
3-معلمان ...:angry::angry:
4-اعتماد به نفس کاذب
5-رفتن تو نخ موسیقی و ایجور تفریحات(خیلی مهم)

hermione
03-08-2009, 19:44
عامل موفقیت :
خر زدن
خر زنی
درس خوندن شدید
خیلی در س خوندن
خیلی خیلی خر زدن

عامل شکست :
درس نخوندن
تنبلی
خر نزدن
کم خر زدن
بی برنامه گی

:دی
کاملا جدی بود

خیلی ممنون بابت پستی که دادید ولی منظور من و هم کنکوری های من این عوامل روتین نیست که صبح تا شب توی اخبار میگه منظور تجربیات و نکته های ظریفی هست که فقط یه فردی که کنکور داده بهش پی برده !!!!

ALt3rnA
03-08-2009, 20:02
خیلی ممنون بابت پستی که دادید ولی منظور من و هم کنکوری های من این عوامل روتین نیست که صبح تا شب توی اخبار میگه منظور تجربیات و نکته های ظریفی هست که فقط یه فردی که کنکور داده بهش پی برده !!!!
بله عزیزم متوجه منظورت شدم !
ولی تنها راهش همینه !
نابرده گنج رنج میسر نمیشود ! مزد آن گرفت جان برادر که خر زد !

هیچ راه دیگه ای نیست برای زرنگ بازی و اینا
مهندسی معکوس و جی 5 و لایتنز و اینا هم باوجود اینکه ساده به نظر میرسن ولی در حقیقت بدبختی خودشونو دارن
یکی از اصول روانشناسی است این !

farshad_miki
03-08-2009, 20:03
عوامل شکست من

1. جمله از فردا یدرس میخونم
2.بی برنامگی
3.کنکورو بیش از حد سخت گرفتن
4.نداشتن هدف
5.هدف های بلند مدت به جای کوتاه مدت

pooyahacker
03-08-2009, 20:04
یه عامل شکست من------> انتخابات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدی میگم ؛ هم وقتمو گرفت و فرصت جمع بندی درست حسابی رو بهم نداد هم تاثیرات روحی روانی شدیدی برام داشت با اون تقلبات گسترده و مزخرف گویی های ا.ن و خ.ر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Black Sun
03-08-2009, 20:38
عواملی که باعث شد اونجوری که می خوام نتیجه نگیرم (شکست که نخوردم رشته ای که می خواهم به احتمال زیاد قبولم!)
1-تابستون رو جدی نگرفتم
2- آزمون های کانون رو فقط به صرف خوب دادن آزمونش می رفتم ( که هیچوقت هم خوب ندادم)
3-انتخابات که باعث شد 2 هفته آخر رو زیاد نتونم بخونم همش ذهنم درگیر بود!
4-رو بعضی درسها مثل عربی و شیمی وقت کم گذاشتم (%42 و %50)
5-دینی رو آخر کار که باید زیاد می خوندم کم خوندم (56%)

عواملی که باعث شد زیاد گند نزنم!
1-مرور آخر گزینه 2 رو شرکت کردم آزمون های زیاد در ماه آخر باعث شد حداقل نصف ضعف و قوت های خودم رو بشناسم
2-تقریبا متعادل درس می خوندم کم بود ولی هر روز همون مقدار کم رو میخوندم!
3-کتاب های درس و تست فراوان که باعث شد تمام نکات اصلی رو بتونم بلد بشم و به تسلط برسم
4- محیط مدرسه خوب با این که معلم ها و مدرسه زیاد به ما نمی رسیدند ولی جوی که بچه ها درست کرده بودند خیلی موثر وخوب بود!
5-اطلاعات کافی در مورد بارم بندی که از هر مبحث چقدر میاد مخصوصا در ماههای آخر باعث شد که راحتتر بتونم بخش های وقتگیر رو کنار بزارم!
رتبه من 2600 منطقه به احتمال زیاد مکانیک شبانه فردوسی قبولم!!!

a.b.p.
03-08-2009, 20:55
یه عامل شکست من------> انتخابات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره درسته !
تازه سال بعد هم فکر میکنم جام جهانی یه کم مشکل آفرین بشه!

amir_dre
03-08-2009, 21:23
منم میگم انتخابات به خصوص تو اون شلوغی ها کلاس ما میدون ولیعصر بود بچه ها بعد از کلاس میرفتن ...
2.یه سری معلم هایی که فاز منفی به بچه ها میدن
3.پایه ضعیف (خیلی مهم)

darklord_8
03-08-2009, 22:30
منم اونایی که به نظرم مهمه نقل قول میکنم

بی ارادگی - رفتن تو نخ موسیقی و ایجور تفریحات(خیلی مهم)- جمله از فردا درس میخونم (این فردا هیچ وقت برای من نیومد) - بی برنامگی - انتخابات (جمع بندی از بین رفت)

موفقیت هم که همه میدونن دیگه . فقط حواستون به این بالایی ها باشه

bn_ha
03-08-2009, 22:41
استرس سر کنکور بد جوری آدم رو می زنه رو زمین ولی یک ئارویی هست به نام علف چایی.که بسیار زیاد استرس رو کاهش می ده.البته دارو که نیست بلکه یک نوشیدن بسیار مفید هست

jjkey
04-08-2009, 09:03
عوامل عدم موفقيت من:
رها كردن تابستون
عادت نداشتن به مطالعه در ساعات بالا
عدم تجربه كافي در تكنيكاي مطالعه....تقريبا بعد از عيد درست خوندم رو ياد گرفتم
..در كل به نظر من كنكور 1 سال نيست بلكه يك جلسس....اگه سر جلسه نتوني به حقت برسي...بابت تلاش يه سالت حقتو بهت نميدن..
من خودم بازي رو در جلسه اخر بود كه باختم..تمرين تمركز ..كم كردن استرس و هيجان هاي كاذب...و داشتن اعتماد به نفس كافي و داشتن حس مسوليت پزيري از نكات بسيار كليديه....البته اگه جزو ادمايي هستيد كه تا حالا اين مشكلاتو داشتيد!.

hermione
04-08-2009, 10:56
عوامل عدم موفقيت من:
رها كردن تابستون
عادت نداشتن به مطالعه در ساعات بالا
عدم تجربه كافي در تكنيكاي مطالعه....تقريبا بعد از عيد درست خوندم رو ياد گرفتم
..در كل به نظر من كنكور 1 سال نيست بلكه يك جلسس....اگه سر جلسه نتوني به حقت برسي...بابت تلاش يه سالت حقتو بهت نميدن..
من خودم بازي رو در جلسه اخر بود كه باختم..تمرين تمركز ..كم كردن استرس و هيجان هاي كاذب...و داشتن اعتماد به نفس كافي و داشتن حس مسوليت پزيري از نكات بسيار كليديه....البته اگه جزو ادمايي هستيد كه تا حالا اين مشكلاتو داشتيد!.

منظورتونو از این جمله رنگی نمی فهمم خب معلومه هرکس یه سال تلاش بکنه حقشو میگیره و بالعکس
یعنی وجود داره کسی 1 که سال همینجوری گذرونده بعد سر کنکور موفق بشه ؟؟:27:

Mehran
04-08-2009, 11:13
منظورتونو از این جمله رنگی نمی فهمم خب معلومه هرکس یه سال تلاش بکنه حقشو میگیره و بالعکس
یعنی وجود داره کسی 1 که سال همینجوری گذرونده بعد سر کنکور موفق بشه ؟؟:27:

سلام hermione ی عزیز،

مطلبی که شما گفتید ممکنه برای خیلی ها صادق نباشه اما عکسش تقریبا همیشه صادقه !

یعنی کسای خیلی زیادی هستن که یک سال (شاید هم بیشتر) خوب درس میخونن ولی سر جلسه ی کنکور به دلایلی اصلا نمیتونن نتیجه بگیرن.
و وقتی رتبشون اعلام میشه هیچ کس باور نمیکنه که این رتبه ی اون دانش آموز باشه.

اما عکس این موضوع تقریبا همیشه هست، کسی که درس نمیخونه نتیجه نمیگیره به جز موارد نادر

با تشکر مهران...

ugly_girl_a
04-08-2009, 11:19
موفقیت :
هدف
اراده
برنامه ریزی
پشتکار
تست زدن

شکست :
بی برنامگی
ازین شاخه به اون شاخه پریدن
امروز و فردا کردن
نا امیدی
بی هدفی

seyyedi
04-08-2009, 18:07
دوستان سلام
من عوامل شکست رو میگم البته موفقیت هست ولی برای من نه کس دیگه
1- پیمانی با خدا بستم در این مورد و کامل عمل نکردم
2- به جای اون که به اندازه ای که میخوام بزنم درس بخونم همه رو خوندم در نتیجه به تسلط نرسیدم
مثلا اگه میخواستم 50 درصد بزنم باید روی 50 درصد درسی تمرکز میکردم و همون رو به تسلط میرسوندم ولی این کار رو نکردم
3- اشتباه در پیش که اصلا هیچی نخونده بودم
4- عدم داشتن استرس
این باعث شد همه استرس ها سر جلسه خالی بشه روم و موقعی هم که جلسه تموم شد دوباره استرس رفت و همه فکر میکردن الکی خوشم
دلیلش هم توی تاپیک ها استرس بگردی پیدا میشه
5- فکر کردن زیاد از حد به هدف
باید یک مرتبه فکر کنی و یک مرتبه روی کاغذ بیاری برنامه رو و یک مرتبه مشورت کنی و دیگه فقط عمل کنی
همین
علی علی

a.b.p.
04-08-2009, 20:19
مثلا اگه میخواستم 50 درصد بزنم باید روی 50 درصد درسی تمرکز میکردم و همون رو به تسلط میرسوندم ولی این کار رو نکردم
یکی از جمله های معروف در این زمینه :
تسلط 100 درصد بر 80 درصد منابع بهتر از تسلط 80 درصد بر 100 درصد منابع است!

ati_1991
04-08-2009, 20:59
سلام.
عوامل موفقيت:
1- خوندن مطالب مهمي در تابستان كه معمولا ديگران در آخر اونها رو مي خونن و از تسلط بر آنها جا مي مونن.
2- استفاده ي كامل از عيد.
3- خوندن دروس عمومي در مدت زمان هاي كوتاه، ولي به طور مداوم و مستمر.
4- پرسيدن تمام سوالات درسي از معلم، و باقي نگذاشتن مسئله نامفهوم.

عوامل شكست:
1- حفظ نكردن معني آيات ديني
2- تسلط پيدا نكردن به املا
3- تمرين نكردن زياد close test

RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2009, 21:45
عوامل شکست:
سرکوف پدر و مادر
تلوزیون:31:
تنبلی
بی امکاناتی
بازم سرکوفت پدر و مادر:31:
عوامل موفقیت:
تشویق پدر و مادر
تفریح به موقع
برنامه ریزی
امکانات
خواندن مفهومی

Carl
04-08-2009, 23:21
عوامل شکست:
۱- عدم استفاده‌ی کامل از فرصت طلایی عید
۲- صبح‌ها دیر راه‌افتادن به‌طرف کتاب‌خونه
۳- توجّه بیش‌ازحد به درس‌های عمومی
۴- اینترنت (البتّه در نیمه‌ی راه، به چپ انحراف یافت)
۵- جدّی‌نگرفتنِ سال‌های دوم و سوم دبیرستان

هرچند موفّق نشدم، امّا این‌ها باعث جلوگیری از شکست بزرگ‌تری بودند:
۱- نداشتن استرس زیادی (برخلاف دوست عزیزی که می‌گن در این‌صورت همه‌ی استرس سر جلسه می‌آد سراغ آدم؛ من فکر می‌کنم سر جلسه هم استرس زیادی نداشتم)
۲- استفاده از دوچرخه و آدامس!
۳- به حرف‌های نادون‌ها گوش‌نکردن
۴- جمع‌بودن حواس سر جلسات پیش‌دانشگاهی
۵- اعتماد به نفس

mf.designing
04-08-2009, 23:23
بچه ها به اونایی که من گفتم ، دوستان و روحیه و انرزی مثبت یا منفی دوستان رو هم اضافه کنید !

maziar92142
05-08-2009, 17:19
عوامل موفقيت دانش اموز درس خون و اميد وار كنارت باشن بهترين عامله!!!عامل بعدي كار كردن تمامي كنكور هاي سال هاي 83 تا به حال عامل شكستتبليغات مديران بي شعور مدارس كه هيچ دانشگاهي رو از نزديك نديدن از يك دانشگاه و شرايط قبولي در اوندير خريدن كتاب تست

ALt3rnA
05-08-2009, 17:38
میگم من تا حالا تو عمرم 8 تا تشکر نگرفته بودم :دی

ولی جدا خیلیا رو دیدم که بخاطر گول خوردن ازین شیوه های مهندسی معکوس و روش های آلفا و بتا و ایکس و انگلیسی در حین چرت زدن و آمادگی برای کنکور در 3 سوت و .... رتبه های 50 رقم به بالا آوردن !
شما ها عاقل باشید ...
نکنید اینکارو ! :دی