مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد دنیای سه بعدی < help >
اکثرا این برنامه را می شناسید و شاید با ان اشنا هم باشید من علاوه بر کار با این برنامه
می خواهم اطلاعات بیشتری درباره دنیای 3ِd بدست اورم لطفا کسانی که با برنامه های مختلف کار می کنند
نظر بدهند تا ما هم استفاده کنیم بهر حال این دنیای 3d در کشور ما هنوز ضعیف است و ما به اطلاعات بیشتری
احتیاج داریم
SSS_HHH_OOO
03-08-2009, 13:21
خوب اسم تاپیک ربطی به موضوع نداشت
شما دنبال چه اطلاعاتی هستی در این زمینه؟؟
آموزش مربوط به این برنامه ها؟؟؟
نحوه کارشون؟؟
چه چیزی دقیقا؟
سلام
خب اگر منظورتون بحث باشه دوست من ... من فکر کنم این جور بحث ها توی بیشتر فرم های ایرانی خلاف قوانین هست ... خب برای آدم سوال هم پیش میاد که چرا خلاف قوانین باید باشه ...؟ ولی تنها جوابی که میشه داد یا میشه به عبارت دیگه گفت تنها مطلبی که میشه توی این جریان گفت که چرا خلاف هست و چرا نباید بحثی کرد .... به نظر من دلیلش برای اینه که ما توی خوده ایران نمی تونیم به درستی بگیم چرا مایا یا چرا مکس و یا ... به این دلیل که بر فرض مثال من نوین دارم سال هاست با مکس کار میکنم بعد میام توی فرم میبینم که بحثی شده سر مشکلات و برتری و خیلی چیزای دیگه بعد من میام پیشه خودم فکر میکنم میگم پس حتما این مشکلات هست حالا میام اون برنامه رو ول میکنم و میرم با برنامه ای کار میکنم که نظرات بیشتری بهش دادن پس بهتره که تو این زمینه ها بحثی نشه هر برنامه یه سری ضعف ها داره یه سری برتری ها داره پس نمیشه گفت چرا مایا و چرا مکس و ...
ولی اگر چیزه دیگش که یکم واضحتر بگید
موفق باشید:11:
اول بگم درسته عنوان یه مقدار بی ربط بود
منظور من این هست که نیمخام کسی بگه برنامه ای خوب هست یا نه من برنامه ای که باهاش کار می کنم
دوست دارم ولی خب می خام بدونم
تا جایی که اعضای این قسمت با چه برنامه هایی کار کردن و مقداری دربارش توضیح بدن
و تجربه خودشون رو بگن نه این که برنامه ای رو تایید کنن مثلا برای شروع من میگم مایا یه برنامه فوق حرفه ای
هست برای انیمیشن و بیشتر تو صنعت فیلم سازی استفاده میشه این کلیت این برنامه هستش خب حالا
برنامه های دیگه چطور
دوست عزیز برنامه ای که شما میتوی باهاشون 3d کار کنی 3dmax , maya , cinema 4d, badypaint,softing image,light wave,bryce,rhino,xara3d,Mudbox,zbrush,poser
و خیلی برنامه ی دیگه
توی این برنامه ها برنامه ای که برای ساخت فیلم به کار میره 3dmax ,maya,cinema 4d,light wave هستش که خیلی قدرتمند هستش .
مثلا برنامه poser زیاد انعطاف نداره و بیشتر برای کار روی کاراکتر و ساخت texture برای صورت و کار روی اعضای بدن انسان هستش...
برنامه ی zbrush خودش برنامه ی قدرت مند هستش و بیشتر برای کارهای تک فریم استفاده میشه ولی کاره اساسی که باهاش انجام میدن بیشتر برای ساخت ریزه کاری های مدل هستش...
برنامه ی Mudbox هستش که اون نوعی از برنامه ی zbrush هستش...
برنامه ی Body paint هم مرتبط با برنامه ی cinema 4d هستش ولی کاری که باهاش میشه انجام داد ساخت حرفه ای tetxure هستش...
برنامه ی bryce برای ساخت مناظر طبیعی مثل کوه و این جور چیزا هستش...
سلام دوست عزیز برنامه های دیگه هم مثل
realflow,modo,boujou,houdini master و بازم برنامه های دیگه که هست.
از houdini master برای کارای جلوه های ویژه حرفه ای از realflow برای ساخت مایعات به صورت اقتصاصی
boujou برای matchmooving و اینا و modo هم مثل مایا و مکس هستش.
خب به نظرات بچه های دیگه هم بهتر توجه کنیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.