ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غيب شدن نصفي از پست :|

bersam
03-08-2009, 08:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تاپیک ها رو ببینین ... من قبلا هم به این تاپیک ها سر زدم ... مطالبشون بیشتر از این بوده .... تاپیک های دیگه ای هم بوده ... معلوم نیست ادامه ی این پست ها کجا غیب میشن ؟؟؟:18::18::18:

مثلا توی تاپیک اول ... آخر پست رو ببینین ... یه علامت گذاشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بقیه ی پست پاک شده ... یه تاپیک دیگه هم بود که این بلا سرش اومده بود و اون رو فرستادن تراش ... می خواستم بگم جریان اینا چیه ؟؟؟ اگه اکثر تاپیک ها این بلا به سرشون بیاد كه كم كم داغون ميشه پي سي ورلد ... براي من قبلا بوجود اومده بود ولي خب ويرايشش كردم و درست شد ... ولي اصلا جرا اين اتفاق براي پست ها مي افته ؟؟؟
من قبلا كه اس ام اف داشتم به دلیل این که تعداد کاراکتر مجاز محدود بود آخر پست ها رو خودش این طوری می کرد ... حالا جریان این چیه ؟؟؟ کسی می دونه ؟؟؟ اين تاپیک ها اول سالم بودن !!! ولی یهویی این طوری شدن !!!:18::18:

1000USD
04-08-2009, 13:49
درسته دوست من.
همینطوریه.
متاسفانه مدیران بیش از حد لطف دارن به کاربران.

'POP'
04-08-2009, 14:19
درسته دوست من.
همینطوریه.
متاسفانه مدیران بیش از حد لطف دارن به کاربران.
نه آقا ربطی نداره

موضوع لینک اول بوسیله‌ی مسوولین انجمن‌ها ویرایش نشده اما بوسیله‌ی خود ارسال کننده‌ی تاپیک 15 بار ویرایش شده
شاید موقع آخرین ویرایش ، اشتباه صورت گرفته و یا در اثر اشکالی در فروم به این شکل درآمده
مورد دوم هم ویرایشی انجام نشده

Benygh
04-08-2009, 14:35
سلام
اگر تاپیکی و یا پستی حجیم باشه این مشکلات رخ میده ... تو تاپیک GTA من هم یک بار همه ی کد ها به هم ریخت از اول درست کردم ! این مشکل توی انتقال رخ داده بود که ... درست شد ..

bersam
04-08-2009, 14:53
نه آقا ربطی نداره

موضوع لینک اول بوسیله‌ی مسوولین انجمن‌ها ویرایش نشده اما بوسیله‌ی خود ارسال کننده‌ی تاپیک 15 بار ویرایش شده
شاید موقع آخرین ویرایش ، اشتباه صورت گرفته و یا در اثر اشکالی در فروم به این شکل درآمده
مورد دوم هم ویرایشی انجام نشده
اكه مورد دوم ويرايشي نشده بس اين جرا اين طوري شده ؟؟؟ من قبلش خودم ديدم كامل بود ... حدودا دو برابر اين بود !!! مشكل جيه ؟؟؟
من از خود داريوش در مورد تابيك دوم برسيدم بهم كفت كه سه بار اين طوري شده و درست كرده و دوباره اين طوري شده !
يا مثلا اين تابيك

نويسندش قبل از اين كه اين تابيك رو ايجاد كنه قبلش يه تابيك ديكه ايجاد كرده بود و در مورد اينا كلي توضيح داده بود ... ولي بعدش اين طوري شده بود ... ولي كويا اون تابيك رفته تراش ...(اسمش همين بود ... مدير ها كه به تراش دسترسي دارن بي زحمت جك كنن ...) و بعد هم اين تابيك جديد رو زد ...

مطلق السلطنه
09-08-2009, 09:35
هنوز نفهميدين مشكل چي بوده؟!!

bersam
09-08-2009, 10:05
احتمالا اين باشه ... :

اگر تاپیکی و یا پستی حجیم باشه این مشکلات رخ میده ... تو تاپیک GTA من هم یک بار همه ی کد ها به هم ریخت از اول درست کردم ! این مشکل توی انتقال رخ داده بود که ... درست شد ..