مشاهده نسخه کامل
: از کجا بگیرم و چجوری سرم کلاه نره؟
sajadali
03-08-2009, 01:07
می خواستم بدونم این سیستمی که انتخاب کردمو از کجا بگیرم من تهران نیستم تهرانم نمیشناسم آدرس دقیق نمایندگی ها رو می خوام نمی خوامم الاف بشم ساعت کار بازار رضا و مرکز کامپیوتر ایران می خوام
می خواستم بدونم همه ی محصولات تو بازار رضا یا مرکز کامپیوتر ایران نمایندگی دارن اگه دارن ادرسشونو بدید
من خودم وسیله ندارم باید باقطار یا اتوبوس بیام به نظر شما از رایان صبا یا جاهای دیگه(جای دیگه ای رو نمیشناسم اگه هست معرفی کنید) بگیرم بهتر نیست تفاوت قیمت رایان صبا با بازار رضا ومرکز کامپیوتر ایران چقدره.
سیستمم انتخابیمم اینه قیمتارم بگید چنده دستتون درد نکنه:12:.
cpu intel core i7 2.66 920
mainboard asus p6t deluxe v2
تو ایران bfg پیدامیشه اگه میشه کجا اگه نمیشه مارک جایگزین club هستvga bfg gtx 275 896
ram crosair triple channel 1600 3*2gb
hard seagate sata 2 1tera buffer 32 mb
power cooler master 700 watt
case cooler master haf 932
بهترین مدل موجود در ایران چیهdvd writer plextor
الان گیر میاد همون طور که گفتم من خودم وسیله ندارم lcd sumsung t220hd tv
بقیه ی چیزارو کلا 30 تومن حساب کنید (موس جنیوس کیبورد کوچیک اسپیکر نمی خوام یه هدفون هیوندای :8:یه دسته بازی 4 5 تومنی. بازم دستتون درد نکنه.
sajadali
03-08-2009, 11:57
شد ما یه بار ازتون سوال بپرسیم منت نکشیم تا جواب سوالمونو بدین یکی جواب بده.
sajadali
03-08-2009, 16:47
کسی نبود یکی جواب منو بده خواهش می کنم حداقل بگید اطلاعی ندارم.
کسی نبود یکی جواب منو بده خواهش می کنم حداقل بگید اطلاعی ندارم.
سلام
اول چرا اینقدر عجله میکنی !!!!!!!!
دوم اسم شهرتو بگو شاید تهران نیای بهتر باشه
چون گاهی وقتها شهرستان باشی بهترهست وارزش الافی توی تهران رو نداره
sajadali
03-08-2009, 22:10
زنجان همه جاشو گشتم حدود 100 تومن بلکه بیشتر تفاوت قیمته اکثر جاها که رفتم وقتی راجب کولر مسترو پلکستور و چیزای دیگه ازشون پرسیدم یا یه جور صحبت میکنن انگار ازشون سوپر ترانزیستور خواستم یا کسایی که گوششون یه همچین چیزایی رو قبلا شنیده بود می گن این چیزارو چیکار می خوای بیا خودم فلان سیستمو بهت میدم با 700 800 تومن هرچیم می گم چی کار داری قیمتش میشه 2 میلیون تومن بعد اصرار می کنه می خواد جنسای بنجول مغازشو بهم بندازه
یه جا رفتم می گم سی پی یو i7 2.66 920 می خوام اومده بهم می گه 920 نیستو 9200 حالا یکی بیاد بهش حالی کنه 9200 دو هسته ای 920 4 هسته ای بعد از کلی بحث تا حالیش بشه مدل چیه زنگ زده تهران قیمت بگیره میگم قیمتش چنده می گه 370 تومن من خودمم اهل اینجا نیستم دارم از دستشون دیوونه میشم یه جور با ادم رفتار می کنن انگار ما خرفتیم اونا فیلسوف
اگه حداقل 2 جا تو ای شهر بود که این قطعاتو داشت دیگه فکر خرید از رایان صبا رو نداشتم که قیمتاش واسه یکی دو ماه پیشه.
میخوام قطعاتو جدا جدا بگیرم خودم اکبندشو باز کنم می خوام مطمئن باشه
اون موقع که از کامپیوتر سر در نمیاوردم یکی همین سیستمی رو که دارمو بهم انداخت بعد چند وقت که فهمیدم کامپیوتر چیه فهمیدم با این پولی که من دادم میشد یه سیستمی بست که نیاز نباشه هر چند سال یه بار چنتا قطعشو عوض کرد
تازه فهمیدم اگه تک تک قطعاتو نخریم یکمم گیج بزنیم طرف هرچی جنس اشغال تو مغازش هست به ما میندازه
من فقط ازتون پرسیدم کجای بازار رضا یا مرکز کامپیوتر ایران نمایندگی قطعات ذکر شده وجود داره طبقه و واحد.
شد ما یه بار ازتون سوال بپرسیم مارو سوال پیچ نکنین لطفا خواهشا عاجزا هر التماسی که خودتون بلدید خوب بخونید اگه زحمتی نیست به ما جواب بدید اگه لحنمم تنده ببخشید اخه قرار بود این سیستمو اول تابستون بخرم هنوزم نخریدم هرچی سریعتر
20 تا بازی دانلود کردم که با این سیستم بشینم بازی کنم بازیارو گرفتم ولی سیستمی هنوز در کار نیست
اگه کسی اطلاعاتی می تونه بده سریع تر . این بازیا داره کفر منو در میاره.
آرامشت را حفظ عزیز دل برادر و با این اوصاف که گفتی زودتر بیا تهران برو خیابان ولیعصر و آنجا سه یا چهار تا پاساژ هست پاساژایران و رضا وولیعصر و.................. برای آدرس دقیق هم چون قول داده ام حرف نزنم و هویتم مخفی بمونه هیچ چی نمی تونم بهت بگم ولی از همه دوستان می خواهم که هر چی آدرس دارند بهت بدهند و مطمئنا بالاخره یک آدم کار درست میانشان پیدا میشه و این چیزایی هم که گفتی متاسفانه همش درسته و بهترین کار همینه که بیای تهران ولی اینجا هم باید حواست جمع باشه
sajadali
04-08-2009, 13:36
کسی نمی خواد جواب بده
نبود
یه تاپیک دیگه بزنم
یه سایت دیگه این سوالو بپرسم
چه غلطی بکنم یکی نمیخواد چیزی بگه؟
mf.designing
04-08-2009, 13:45
زنجان همه جاشو گشتم حدود 100 تومن بلکه بیشتر تفاوت قیمته اکثر جاها که رفتم وقتی راجب کولر مسترو پلکستور و چیزای دیگه ازشون پرسیدم یا یه جور صحبت میکنن انگار ازشون سوپر ترانزیستور خواستم یا کسایی که گوششون یه همچین چیزایی رو قبلا شنیده بود می گن این چیزارو چیکار می خوای بیا خودم فلان سیستمو بهت میدم با 700 800 تومن هرچیم می گم چی کار داری قیمتش میشه 2 میلیون تومن بعد اصرار می کنه می خواد جنسای بنجول مغازشو بهم بندازه
بله دوست گلم حق با شماست و متاسفانه فروشگاه های و فروشنده های شهرستانی بی اطلاع هستن و قیمتشون هم نجومی هست و بعضا تا 120 تومن تفاوت قیمت داره !! البته خیلی قطعات هم پیدا نمیشه و هزار و یک مشکل دیگه ...
شما به مجتمع پایتخت تهران مراجعه کنید که هم فاله و هم تماشا ! اگه ماشین دارید خیلی بهتر اگر هم ندارید می ارزه که پول مفت به کسی ندید !
sajadali
04-08-2009, 13:56
بله دوست گلم حق با شماست و متاسفانه فروشگاه های و فروشنده های شهرستانی بی اطلاع هستن و قیمتشون هم نجومی هست و بعضا تا 120 تومن تفاوت قیمت داره !! البته خیلی قطعات هم پیدا نمیشه و هزار و یک مشکل دیگه ...
شما به مجتمع پایتخت تهران مراجعه کنید که هم فاله و هم تماشا ! اگه ماشین دارید خیلی بهتر اگر هم ندارید می ارزه که پول مفت به کسی ندید !
نمایندگی های قطعات کجا هست یا اگه واحد خاصی برای خرید هر کدوم قطعات هست دقیقا بگید کجاست همون طور که گفتم می خوام تک تک قطعاتو از نمایندگی هاش بگیرم که مطمئن باشم.آدرس نمایندگی ها بدید لطفا اگه توی این پاساژا نمایندگی دارن بگید کجاشونه.
من دیروز پاساژ ایران بودم
داشتم ویترین مغازه ها رو نگاه میکردم که یه چیز توجه منو به خودش جلب کرد که دو تا کارت گرافیک asus بود که روی بورد یه دونش نوشته بود made in taiwan و روی یکی دیگه نوشته بود made in china .حالا میخوام بدونم که مگه asus تولید یه کشور نیست ؟جفتشون هم گارانتی ویستا (الماس) بود
توی این انجمن همین قضیه رو هم یکبار یکی می گفت در مورد cpu اینتل هم صادقه یه سری مال کاستاریکاست و یه سری هم مال چین هست
شاید تفاوت قیمت ها در پاساژ ایران به این دلیله؟
در ضمن ساخت کشور ها هیچ تاثیری در جنس داره؟
1-ایران
2-رضا
3-پایتخت
sajadali
05-08-2009, 01:07
1-ایران
2-رضا
3-پایتخت
این دقیق ترین اطلاعاتی بود که تا حالا دیده و شنیده و خونده بودم :18:یه وقت (خدای نکرده) جنگی شد تو نه تنها طرف جایی که مناطق عملیاتی دشمنو دارن شناسایی میکنن نشو بلکه راجب اونجا فکرم نکن چون ممکن به طرف برادرای رزمنده موج منفی شلیک کنی.
اینم شد کمک کردن: ایران رضا پایتخت
من آدرسه نمایندگیها رو خواستم اینارو که خودم میدونستم آدرس دقیق می خواستم برادر من تلگراف که نمیفرستی
آقا دستتون درد نکنه خسته شدید حالا برای اینکه خستگیتون در بره مطلب طنز زیرو بخونید:
حالا فرض کنیم من واقعا هیچ جا رو بلد نیستم یا هر کس دیگه ای منظورتونو اینجوری متوجه می شه
اول باید بری ایران ایران کجاست تو آسیا(جای ایرانو همه میدونن معلومه تو آسیاست به خاطر همین نویسنده بهش اشاره نکرده)
بعد باید بری پیش آقا رضا بعد نویسنده با خودش فکر کرده آقا رضا رو که همه نمیشناسن حتما بعد می خواد بپرسه آقا رضا کجاست در ادامه مطلب مینویسه پایتخت خواننده دیگه می فهمه آقا رضا یه آدم معروفهو و تو پایتختهو دیگه بری اونجا همه آقا رضارو میشناسن.
در انتهای ماجرا طرف میره سیستمشو از آقا رضا میگیرهو بر میگرده خونه تازه میفهمه این کامپیوتر نیستو آبمیوه گیریه
نتیجه ی اخلاقی ماجرا چی بود دیگه این وظیفه ی خواننده هست.
ولی در انتها به دور از شوخی همین که جواب مارو دادین ازتون ممنونم مخصوصا از DrXoX وبقیه ی دوستانی که الان اسمشونو یادم نیست
شوخی کردیم یه وقت جدی نگیرینا:11::40::5:
برای اینکه سرتون کلاه نره حتما از فروشگاه های مختلف موجود در پاساز ایران یا بازار رضا قیمت بگیرید.
باید حتما یک دفترچه یادداشت + خودکار همراتون باشه! اینکارو کنید تا قیمت دستتون بیاد.
بهتون یک فروشنده ی منصف تو پاساژ ایران معرفی کردم. پیغام خصوصی تون رو چک کنید. اما قبلش حتما اکثر فروشگاه ها رو در پاساژ بررسی کنید.
Kianoosh
05-08-2009, 04:14
پاکسازی شود...
sajadali
05-08-2009, 13:15
پاکسازی شود...
چی پاکسازی شود ویروس آنفلانزای خوکی که همه جا شایع شده ؟! بابا اون که دست من نیست باید به وزارت بهداشت بگی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.