ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ATI Stream Technology

Kianoosh
02-08-2009, 22:02
سلام دوستان

بحث بررسی و مقایسه این پردازشگر رو اینجا قرار بدید.

با تشکر

...

ATI Stream Technology

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GPU Technology for Accelerated Computing

ATI Stream technology is a set of advanced hardware and software technologies that enable AMD graphics processors (GPU), working in concert with the system’s central processor (CPU), to accelerate many applications beyond just graphics. This enables better balanced platforms capable of running demanding computing tasks faster than ever.

Along with leading third party industry partners and academic institutions worldwide, AMD is building a complete ATI Stream computing ecosystem, one that delivers the performance, applications, software and tools necessary to turn AMD's low-cost application acceleration vision into reality.

Characteristics of GPU acceleration:
Enable new applications on new architectures
Parallel problems other than graphics that map well on GPU architecture
Transition from fixed function to programmable pipelines
Various proof points in research and industry under the name GPGPU

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

What’s New in v1.4-beta
Significant feature enhancements to Brook+:
Support for multiple GPUs in a single program.
Support for 8-bit and 16-bit integer types.
Interoperability with DirectX API.
Access to thread-level data sharing.
Improved support for Microsoft Visual Studio 2008.
Performance enhancements to the Brook+ runtime:
Support for memory pinning to optimize data transfers.
Support for asynchronous stream write requests.
Additional hardware features exposed in CAL:
Support for texture sampling (bilinear).
Support for FETCH4.
Support for the ATI Radeon HD 4870X2 and 3870X2.
Support for the ATI FirePro V8700, V7750, V5700 and V3750.

Without Stream:

With Stream:

CPU Usage without Stream:

CPU Usage with Stream:

Conclusion

AMD's Stream technology is here, but oddly enough, not a whole lot has changed in terms of immediate GPGPU progress.

Our tests have once again shown that the parallel processing capability of the GPU is a hardware feature that can, in the right scenario, significantly boost performance. But that's nothing our NVIDIA CUDA analysis hasn't already told us.

What we do have now is the second of the two graphics giants pushing GPGPU technologies forward. With both now utilising the OpenCL programming language, and both pledging support for Microsoft's forthcoming DirectX 11 Compute Shader, we should expect - at long last - wider adoption of GPU-acceleration in everyday computing tasks.

Unlike NVIDIA, AMD has provided a freeware application that allows users to realise the performance advantage of GPU acceleration at no additional cost. Avivo Video Converter is in its early days, and although a little rough around the edges, it makes for quick-and-easy transcoding and freeware software is always welcome.

We'd expect a slew of GPU-accelerated applications in 2009, and with DirectX 11's Compute Shader in Windows 7 and OpenCL support in Mac OS X 10.6, there's little reason to doubt it. Until then, GPU-accelerated goodness may only be available in small quantities.

The importance of AMD's arrival, however, is that the advantages of GPGPU should someday be openly available to users of Radeon or GeForce graphics cards.

.........

ویرایش و بروز خواهد شد...

sinaset
03-08-2009, 15:03
arbabe.sayeha
سلام دوست من
اگر بتونید معنی رو بنویسید یا خلاصه اش رو بنویسید ممنون می شم

Kianoosh
03-08-2009, 18:15
سلام دوست من
اگر بتونید معنی رو بنویسید یا خلاصه اش رو بنویسید ممنون می شم

بزودی دوستان همکاری میکنن پیش میره ...

Professor Massoud
04-08-2009, 08:19
با اجازه آقا کیا من یه مقدمه کوتاه بنویسم بعدش بریم سراغ مقایسه .

CPU ، GPU جدید است

اولین باری که من این عبارت رو شنیدم ، زمان انتشار کارتهای HD1000 در سال 2005 بود . ATI Mike Huston رو از دانشگاه Stanford دعوت کرده بود که توضیح می داد که چگونه GPU می تونه به غیر از رندرینگ سنتی کارهای دیگه ای رو انجام بده . این در اون زمان بسیار جدید بود و من بخشی رو در مورد این سخنان و این موضوع تهیه کردم :

« در نتیجه X1800 در بسیاری از موارد میتونه 7800GTX رو شکست بده . هنوز Mike امیدوار بود که ATI و NVIDIA با هم در مورد این برنامه فکر کنند و زمانی که این برنامه رو روی چیپهای بعدیشون اجرا کنند ، نتیجه خیلی خوبی میگیرن. اما چه کسی میدونست در آینده ممکنه HD3800 یا 9800GTX ، در این زمینه به امکانات جدیدی دست پیدا کنند ؟»

بسیار خوب . در حقیقت در سال گذشته GPU ها از نظر پردازش پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن. هم NVIDIA و هم ATI ، در حال حاضر دارای Folding Home هستن و NVIDIA تونست تکنولوژی PhysX رو بدست بیاره ( بخره ) و اون رو با نام physics-acceleration در GPU های خودش استفاده کنه .

AMD هم که قطعا نمیخواست از این رقابت عقب بمونه ، قابلیتها و ویژگیهای زیادی رو به کاتالیست 8.12 و کارتهای سری 3000 و 4000 اضافه کرد و اونا رو منتشر کرد .

یافتن تعادل و توازن

بنابراین چرا GPU ها فقط برای رندرینگهای معمولی استفاده بشن ؟ GPU ها برای بعضی از کارها مناسب هستند (Data Parallel Workloads ) در حالی که CPU ها هم برای انجام پردازش های دیگه مناسب هستن . (Serial and Task Parallel Workloads )
همچنین راهی برای موازنه کردن حجم کاری بین CPU و GPU پیدا شد که GPU تونست بسمت انجام بعضی از کارهای پردازشی بره.و زمانی که CPU در حال انجام یه کاریه چه چیزی بهتر از این میتونه باشه ؟! این خبر امروز ماست .

AMD تکنولوژی ATI Stream رو برای کارتهای سری HD3000 و HD4000 در کاتالیست 8.12 به بعد قرار داد . این بدین معنا بود که زمانی که Driver در 10 سپتامبر منتشر شد ، تمام دارندگان سری 3000 و 4000 میتونستن ازفواید ATI Stream بهره مند بشن .

ادامه دارد ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Translated By= PM
NEWS By=HWNG

D3vil_A
06-08-2009, 21:56
?SO WHAT IS IT GOOD FOR

زمانی که انویدیا مشغول کار کردن بر روی تکنولوژی فیزیک بود منفعت استفاده از استریم برای سایر افراد نیز ثمره بخش بود. AMD رضایت داد به کارکردن بر رو تکنولوژی Havok برای کمک کردن به GPU برای بهتر اجرا شدن بازی ها .در حا حاظر AMD با تکنولوژی استریم حضور دارد.ََِAMD گوشزد کرده این تکنولوژی مکانی هست برای برای انجام دادن کاره به وسیله GPU بهتر CPU و نسبتا سریع تر.این چیز هایی هست که َAMD با اطمینان در رابطه با انها صحبت میکنه و انهارو معجزه انگیز میدونه.

ما هم قطعا بارها این تکنولوژی رو با استفاده از درایور های Beta امتحان کردیم . AMD یک دوست قدیمی خودشو دوباره برگردوند و نام این دوست ATI Avivo Video Converter میباشد .این در اصل زمانی هست که این برنامه برای تبدیل کردن فرمت های ویدئویی از GPU به جایCPU استفاده میکند.این ابزار با قاعده ای درست برای کاربران میتواند بیشتر فرمت های ویدئویی رو تبدلی کند.
برای حرفه ای ها AMD در حال کار با چندین کمپانی بزرگ برای اوردن ابزار و پلاگین های جدید میباشد و پس انها قطعا از GPU برای ATI Stream استفاده خواهند کرد.
ای ام دی نیز اشاره کرده است به 2 برنامه برای پشتیبانی از ای تی آی استریم واین برنامه ها به زودی در سال 2009 از این تکنولوژی پشتیبانی خواهند کرد و گفت در حال مذاکر با سایر کمپانی ها برای پشتیبانی اونها از این تکنولوژی نیز میباشند.
نا این دو برنامه Cyberlink PowerDirector و Cyberlink PowerDirector هست.
AMD همچنین اشاره ای به دسته بندی کردن برنامه هایی که در اینده میتونند از این تکنولوژی پشتیبانی بکنند انجام داد.
این دسته بندی به این صورت هست:

Adobe Acrobat®Reader
Adobe Photoshop CS4® Extended
Adobe After Effects®CS4
Adobe Flash®10
Microsoft Windows Vista
Microsoft Expression®Encoder
Microsoft Office® PowerPoint 2007
Microsoft Silverlight

همونطروی که این آینده ای برای GPU ها هست AMD نیز تصدیق کرد تنها این برنامه از این تکنولوژی پشتیبانی نخواهند کرد بلکه در آیده بر اساس رشد و پیشرفت این تکنولوژی برنامه های دیگری نیز از ATI Stream پشتیبانی خواهند کرد.

D3vil_A
08-08-2009, 15:41
اینجا یک واقعیت ساده وجود دارد.ATI Stream در اصل یک شتاب دهنده به GPU ها در انجام دادن اعمال محاسباتی و طرح ها و تمامی منظور ها میباشد. این به طور اساسی طعم خوش تکنولوژی Cuda برای AMD میباشد. این به طور اساسی تمام اطلاعاتی هست که شما باید در اختیار داشته باشید. من همچنین اضافه میکنم این لزوما یک چیز خیلی خوب هم نبوده و نخواهد بود.
من یک فرد حرفه ای در امر تکنولوژی Cuda هستم و منفعت ATI Stream فقط در قدرت دادن GPU کارت های گرافیکی به سیستم هست.

]
Ati Stream به همراه درایور Catalyst 8.2 عرضه شده در 11 December و هر کارت گرافیکی از سری RAdeon HD4000/HD3000 Series و بالاتر توانایی پشتیبانی از این تکنولوژی رو دارند و با آن سازگار هستند.
چیزی که جلوی پیشرفت AMD رو در این مدت چندین ساله کاملا گرفته بود nVIDIA بود .ولی امروزه با توجه به این تکنولوژی AMD دوباره به رقابت به nVIDIA میپردازه و خواهد پرداخت.

Adobe یک فرست اشکار برای ATI Stream هست به همراه برنامه Adobe Photoshop CS4 .در حقیقت این برنامه بر روی GPU های AMD که توانایی ساپورت این برنامه رو دارند سرعت و توانایی می بخشه.و همچنین سایر برنامه های عرضه شده توسط Microsoft همانند:
Microsoft Windows Vista
Microsof Expression Encoder
Microsoft Office 2007 Power Point 2007
Microsoft Silverlight
در یک آشکاری کوچک یک گروه از برنامه های عرضه شده توسط Microsoft به افزایش Performance این سسیتم ها نیز کمک میکند.
Windows Vista به همراه یک نمایشگر تصاویر عرضه شد.Power Point و برنامه Silverlight همچین با افزایش Performance نیز همراه خواهند شد .

یک نمونه از برتری ها ATI Stream این می باشید که AMD به همراه این تکنولوژی برنامه AVIVO video encoder را عرضه کرد.
در مقایسه با Elemental Technologies' Badaboom ای ام دی ادعا نه تنها افزایش Performance رو به همراه دارد بر حسب سرعت و کیفیت بلکه دارای دامنه معمول نیز میباشد.
AMD برنامه AVIVO video encoder به صورت مجانی برای استفاده عموم و افراد عرضه کرد و هر شخصی با استفاده از Catalysst 8.2 میتواند از این برنامه نیز بهره مند شود.

پس من علاقه دارم برای مشاهده پیشرفت AMD و nVIDIA و همکاری کردن و رقابت کردن این دو کمپانی برای ساخت و قرار دادن یک صنعت و ابتکار استاندارد برای سرعت GPU ها در سرعت محاسبات و همچنین در حال حاضر من خوشحال هستم برای مشاهده رقابت AMD در یک خط با Nvidia و این رقابت در اینده خیلی نزدیک بیشتر میشود .برای جالب تر شدن اینجا یک سری لغزش هایی نیز برای nVIDIA وجود دارد :

ادامه دارد...............

موفق باشید.