مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با SQL
Shahab_H
02-08-2009, 17:26
با سلام
من می خواستم کار با SQL رو شروع کنم. اصلا نمی دونم از کجا باید بانک اطلاعاتی ایجاد کنم و دربرنامه استفاده کنم اگر میشه لطفا مرحله به مرحله توضیح بدین
از ورژن2008 استفاده می کنم
mahdi7610
02-08-2009, 18:14
با سلام
من می خواستم کار با SQL رو شروع کنم. اصلا نمی دونم از کجا باید بانک اطلاعاتی ایجاد کنم و دربرنامه استفاده کنم اگر میشه لطفا مرحله به مرحله توضیح بدین
از ورژن2008 استفاده می کنم
سلام
برای ایجاد دیتابیس توی sql کافیه SQL Server Management Studio را اجرا کنید و سپس توی قسمت connect to sarve که پنجره اون با اجرا کردن برنامه باز میشه در قسمت sarver name اسم سرور را بنویسید و روی گزینه connect کلیک کنید
سپس در سمت راست یک نمودار درختی دیده میشه که شما روی گزینه Database راست کلیک کنید و New Database را بزنید و سپس از پنجره باز شده در قسمت database name نام دیتابیس را وارد کنید و روی گزینه ok کلیک کنید .
سپس روی دیتابیسی که ساختید دابل کلیک کنید تا وارد اون بشید .
حالا روی گزینه Tabel راست کلیک کرده و new tabel را بزنید و جدول خودتون را بسازید .
موفق باشید :)
Shahab_H
02-08-2009, 20:37
SQL Server Management Studio در مجموعه ی Visual studio 2008 وحود داره؟
تو کامپیوترم این برنامه وحود نداره
mahdi7610
02-08-2009, 21:02
SQL Server Management Studio در مجموعه ی Visual studio 2008 وحود داره؟
تو کامپیوترم این برنامه وحود نداره
SQL Server Management Studio همراه Visual studio نصب نمیشه و باید sql sarver را نصب کنید .
همراه Visual studio نسخه express نصب میشه .
بهتره یک نسخه کامل از Sql Sarver را روی سیسمتون نصب کنید .
موفق باشی :)
Shahab_H
27-08-2009, 16:52
من دارم قسمت sql کتاب آقای هاشمیان رو می خونم دستوراتشو تقریبا فهمیدم ولی کلا درک درستی هنوز از database پیدا نکردم و 1 جورایی کد حفظ کردم!
اگر ممکنه 1 pdf که ساده و کم حجم باشه به من معرفی کنید که درباره ی پایگاه داده توضیح بده منظورم مثلا همین join کردن که تو کتاب آقای هاشمیان فقط 1 اشاره کوچیک بهش شده!
ممنون
اگر نظر منو بخواین بهتره با همین مطالبی که از کتاب آقای هاشمیان یادگرفتید برنامه ای بنویسید و بعد از اینک اینها رو کامل فهمیدید بروید سراغ کتابهای دیگر و مطالب بیشتر و حرفه ای شدن.
Shahab_H
30-08-2009, 00:28
با سلام
چه طوری می تونم کد select رو تغییر بدم به طوری که تو where like به جای این که 1 فیلد مورد نظرم شامل 1 عبارت ثابت باشه شامل عبارت متغیر باشه
مثلا کاربر بخواد تو textbox اسامی مختلف برای سرچ وارد کنه
ممنون
mohammad66
30-08-2009, 02:10
با سلام
چه طوری می تونم کد select رو تغییر بدم به طوری که تو where like به جای این که 1 فیلد مورد نظرم شامل 1 عبارت ثابت باشه شامل عبارت متغیر باشه
مثلا کاربر بخواد تو textbox اسامی مختلف برای سرچ وارد کنه
ممنون
در محیط کد نویسی به جاری عبارت ثابت در SQL مقدار Text Box را قرار بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Shahab_H
30-08-2009, 11:42
با تشکر از راهنماییتون:11:
این کد رو وارد می کنم این ارور رو میده:
Error 1 Operator '&' cannot be applied to operands of type 'string' and 'string'
ارور هم مربوط به textbox1.text و & های کنارشه
Shahab_H
01-09-2009, 11:34
کمک کنید
اگر 1 کتاب معرفی کنید که SQL رو از پایه تو پیشرفته تو C# آموزش داده باشه ممنون میشم (فارسی باشه)
f_naderi
03-09-2009, 03:49
سلام
کدی که نوشته شده مربوط به برنامه نویسی VB هستش در c# به جای & از عملگر + باید استفاده کنید.
Shahab_H
14-09-2009, 16:03
من ویندوز 7نصب کردم microsft sql server 2008
روش کار نمی کنه و میگه باید service pack 1 باشه منم تازه پول دادم خریدم دلم نمیاد برم sp1 بخرم:31:
راهی نیست همینو آپ کرد یا از اینترنت داونلود کرد؟
Shahab_H
09-03-2010, 21:04
با سلام
شرمنده تاپیک قدیمی رو آوردم بالا ولی اون موقع که این query رو گذاشتین فقط ازش استفاده کردم ولی اگر ممکنه راجبش توضیح بدین چون شبیه هیچ کدوم از Query هایی نیست که تو درس پایگاه داده دیدم
ممنون
samiraaaaaa
18-03-2010, 22:15
میتونید cd آموزشی تهیه کنید که به نظر من فهم و درکش خیلی بهتر از کتابه چون کامل و به صورت تصویری مثل یه معلم همه چیو توضیح میده
از این سایت میتونید دانلود کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.