مشاهده نسخه کامل
: شروع اولین پروژه ی ساختمانی
سلام به همگی انشا اله که تابستون رو دارین حال میکنین
من می خوام برای اولین بار یک نمای خارجی سبک رو شروع کنم اگه میشه کلا مراحل کار رو در دو خط به من بگین که فقط با روند آشنا بشم
بعدش اینکه افرادی با استفاده از اتوکد به مکس میرسن می خواستم ببینم قضیه ی اون چیه؟
خیلی ممنون از شما
N O V A L I S
02-08-2009, 16:12
خوب به سلامتی و خوشی..
ببین اگر فرمت پیچیدگی نداره و از همه مهمتر می خوای "دقیق" اندازه های المنت های ساختمون و نما رو در بیاری از اتوکد استفاده کن.. (البته تری دی مکس هم دقیق در میاره ولی من هنوز بهش عادت تکردم).. بعدم سعی کن طبق طرحی که طراح تو ذهنشه موضوعات رو جداگانه بسازی تا بتونی توی مکس بهشون متریال های جداگانه ای بدی و هر چه حوصله کنی و جزئیات رو بیشتر بسازی خروجیت زیباتر و واقعی تر به نظر میاد..
موقع Import کردن فایل کد هم دقت کن که Files of type رو AutoCAD Drawing (*.DWG,*.DXF) انتخاب کنی..
باقیش هم که متریال دادن و نوردهی و رندر با یه موتور رندر انتخابی تو مکس هست که هر کدوم یه کتابخونه بحث داره...
4th dalton
02-08-2009, 23:27
هر چيزي با اتوكد زدي بيار تو مكس بيشترم اكسترود به دردت ميخوره. تو اتوكد لايه بنديها رو همونجوري انجام بده كه تو مكس ميخواي . مثلا واسه متريال دادن . به نظر من از اتوكد بياري خيلي آسونتره تا از بيس كار با مكس شروع كني.
خب همنجور که دوستان گفتن اگه کارت پیچیده س باید از اتوکد استفاده کنی
خب مراحل کارم که واضح س
اول تو اتوکد دوبعدیش رو میکشی بعد تو مکس ایمپورت میکنی ولی باید موقع ایمپورت باید دقت کنی حتما rescale رو بزنی تا یونیتت با مشکل مواجه نشه
بقیشم که مشخصه ...
اگه سوال دیگه ای بود درخدمتیم
آقا از همه ی شما عزیزان ممنون با روال کار آشنا شدم انشا اله اگه کارم تموم شد حتما نشون می دم
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.