مشاهده نسخه کامل
: کتاب آموزش الگوریتم
سلام به همه دوستان خوب اگه دوستان و لطف کنند که یه کتاب در مورد الگوریتم از پایه برای دانلود بزارند ممنون میشم
reza.majazi
03-08-2009, 15:28
من یه سرچ کردم چند تا کتاب دیدم البته نخوندم امیدوارم بدردت بخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون که جواب دادید اما اینارو دیم یه مرجع کامل میخوام اگه دوستان لطف کنند و یه مرجع کامل برام بزارند ممنون میشم
reza.majazi
07-08-2009, 00:16
خواهش می کنم سارا جان
به عنوان یه دوست پیشنهاد می کنم یه کتاب بخرید خیلی بهتره.
باز اگه کمکی خواستی خوشال میشم .
مرثی آقا رضا
اگه لطف کنید بگید چه کتابی بخرم ممنون میشم
من میخوام برنامه نویسی کار کنم و میخوام قبل از برنامه نویسی یه پایه قوی داشته باشم چیزی که واقعا قشنگ کفته باشه
reza.majazi
12-08-2009, 01:35
سلام سارای عزیز
اول بگم که این حرف منو از زبون یه ادم مبتدی و در حال یاد گیری بشنوید نه یه برنامه نوس :
خوب اگه می خواید برنامه نویسی کار کنید خودتونو زیاد در گیر این مسئله نکنید که الگوریتم یاد بگیرید و ... می دونم که دارید تصور می کنید باید قدم های محکم بردارید (ولی زیادی وقت گذاشتن برای بعضی مسائل چندان هم بدرد بخور نیست).
شما از یه زبان برنامه نویسی شروع کنید مثلا سی پلا پلاس و فقط کد نویسی تاکید می کنم فقط کد نویسی تا زمانی که اصولشو یاد بگیرد .
از کتاب دیتل اند دیتل استفاده کنید که به زبان ساده مطالب رو توضیح میده فقط یه بدی که داره بیش از حد توضیح میده (حوصله ادمو سر می بره!)
کتابای زیادی هست ولی اگه اصلا با برنامه نویسی اشنا نیستی همون دیتل اند دیتل خوبه.
بعد از این که اصول رو یاد گرفتی شاخه های مختلفی وجود داره
که بسته به علاقتون به یه سمتی میری .
ولی معمولا اصول یکی هستش و بعد از یاد گیری اصول می تونید به هر سمتی بری .
اگه خواستی برام پیغام بفرست تا بیشتر توضیح بدم .
موفق باشی
من خودم از برنامه نویسی یه چیزایی بلدم ولی لطف کنید بیشتر توضیح بدید
reza.majazi
14-08-2009, 04:13
فکر کنم بهترین جایی که می تونم معرفی کنم اینجا باشه
که میاد وِیژوال سی ++ رو از جهات مختلف بررسی میکنه
واین نشون دهنده گستردگی هست و این که شما قبلش با هدف شروع کنید .
البته قبل دادن لینک اینو دوباره بگم که شما بهتره اول کدنویسی رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ وِیژوال
تو این توضیحات فقط میاد ویژوال سی ++ شرکت مایکروسافت رو جهت میده و البته به این معنی نیست که سی ++ محدود به شرکت یا سیستم عاملی هست و فقط شیوه های برنامه نویسی تحت اون رو میگه .
این فقط یه زبان برنامه نویسی هستش
طبیعی هستش که هر زبانی شاخه شاخه و گستردگی و کاربرد خاص خودش رو داشته باشه .
پیروز باشی
مرثی آقا رضا ممنون از شما
پس بهتره اول c ++ رو یاد بگیرم میرم یاد بگیرم
babelirani
21-08-2009, 10:53
سارا خانوم از طرف یکی از بهترین برنامه نویسی های جهان میگم ( یعنی حرف خودم نیست )
توی برنامه نویسی ما برنامه این نداریم که بشه بعنوان بهرتین ازش نام برد چون هر برنامه این کاری رو برای شما به صورت حرفه ای انجام میده
ولی اگه بخوایم جامع ترن و کامل ترین برنامه رو معرفی کنیم ( اگه مجبور باشیم ) میتونیم زبان C رو بهترین برنامه دانست
پس بهتره روی برنامه ی C سرمایه گذاری کنید و وقتتون رو با برنامه های دیگه صرف نکنید
reza.majazi
19-09-2009, 19:31
البته یه چیزی هم هست -
ما به دلیل ندونستن انگلیسی ادمای محدودی میشیم - و خوب برنامه نویسی یک فضای پر جنب و جوش و در حال تغییر هست -
تا این تغییرات ترجمه شه و به دست ما برسه طبعا تغییرات جدید میاد تازه اگه خوشبین باشیم که همه چیز ترجمه شه که حتما این شکل نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.