PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Metal Gear Rising: Revengeance

ali_ranger22
02-08-2009, 15:11
Metal Gear Solid: Rising

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

سازنده : Kojima Productions
ناشر : Konami
طراح : Kenichiro Imaizumi و Hideo Kojima
پلتفرم : PC X360 PS3
تاریخ عرضه : نامعلوم
ژانر : Stealth-action

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

تـوضـیحاتی دربـاره ی بــازی

بعد از اون تیزر کذایی که روی سایت کونامی قرار گرفت و مخ همه رو بکار گرفته بود تقریبا می توان گفت که این تیزر همگان رو منحرف کرد (حتی خودم ) اکثرا روی دو تصور بودند یا نسخه ی پنجم بازی یا پورت شدن نسخه ی چهارم روی X360
اما هیچکس به جواب خود نرسید تا اینکه جواب این سوال در E3 09 و در کنفرانس مایکروسافت داده شد
زمانی که John Shapstick از کوجیما دعوت می کنه که بازی جدید متال گیر سالید اسنیک را به همگان معرفی کند کوجیما به انگلیسی داغون ! میگه من حرفی از سالید اسنیک نزدم !
بعد تیزر بازی پخش شده و در آن مدل فوق العاده با کیفیت Raiden نشان داده می شود که البته این تیزر CG بود

دو نکته همگان را شگفت زده کرد اول از همه اینکه کوجیما کجا و مایکروسافت کجا ؟! یعنی همگی از دیدن کوجیما در کنفرانس مایکروسافت شوکه شدند
و متقعابا فهمیدند که مایکروسافت یک عنوان انحصاری دیگر را از چنگ سونی درآورده است
درسته که این بازی نسخه ی چهارم نیست اما همگان به دیدن متال گیر در کنسول سونی عادت کرده بودند .
سبک بازی هم در آخر Tactical Espionage Action عنوان می شود یعنی اکشن تاکتیکی جاسوسی !! (همچین چیزی ! )
Raiden شخصیت اصلی بازی در نسخه ی دوم بود که نقش عمده ای هم در نسخه ی چهارم داشت
البته او محبوبیت خودش رو برای اینکه در نسخه ی دوم ظاهر شده بود به شدت از دست داد ولی کوجیما سعی کرد که این محبوبیت رو در نسخه ی چهارم برگردونه
با توجه به اینکه Raiden یک Cyborg Ninja هست میشه نتیجه گرفت که بازی با همون شمشیر می چرخه

البته قبل از شروع کنفرانس سونی اکثرا فکر می کردن که بازی به طور انحصاری برای X360 هست که این مهم در کنفرانس سونی تکذیب شد و نسخه ی PS3 و همچنین PC تایید شد

متاسفانه هنوز هیچ عکسی از محیط بازی منتشر نشده و قضاوت درباره ی زوده و هنوز معلوم نیست که کیفیت بازی در چه حدی هست هر چند خیلی ها امید بسیاری به این عنوان دارن

در ضمن IGN هم بزرگترین سورپرایز E3 رو منتشر شدن این بازی روی X360 دونسته

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

E3 09: Conference Debut (Cam)

HD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدE3 09: Debut Teaser

HD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Spaniuly
02-08-2009, 15:46
علي تاپيك رو عالي زدي دستت درست يه مدت پيش مي خواستم بزنم تاپيك رو ولي واقعا حوصله مي خواد. خوب كاري كردي كه زديش. واقعا بازي Metal Gear يه شاهكار به شمار مياد در واقع كونامي رو همين بازي و ساكر تبديل به يه كمپاني گيم سازي بزرگ تبديل كردن. قول مي دم نمره اين بازي هم مثل بازي قبلي عالي باشه.

S.Y.K
02-08-2009, 16:00
سلام به همه ی دوستان عزیز
با تشکر علی آقا به خاطر این تاپیک
اما می خواستم یه سری مطلب رو بگم
در بازی MGS 4 اگه نقش RAIDEN رو بررسی کنیم شاید به همین نتیجه برسیم که هدف استفاده ازش این بوده که محبوبیت به دست بیاره.همین طور که می دونید اسنیک شخصیت بسیار محبوبیه در سری بازی های MGS و چیزی که از همون اول بارزه اینه که RAIDEN از همون اول (در ACT 2 بازی)شروع به مبارزه با روبات های بزرگ می کنه تا اسنیک( و نایومی) بتونن فرار کنن.در همین حین با حرکات بسیار زیبای رزمی تمام روبات ها رو از پا درمیاره ولی VAMP از راه می رسه و RAIDEN پس از یه جنگ تن به تن وسخت در حالی که VAMP اونو از پشت سر گرفته شمشیرو در شکم خودش فرو می کنه تا VAMP بمیره اما VAMP به این راحتی ها نمی میره و RAIDEN فقط به خودش صدمه زد.در اون صحنه حرکات رزمیه RAIDEN به شدت چشم نوازه! اما این آخرین بازی نبود که RAIDEN به این شکل به داد به داد اسنیک می رسید.در ACT 4 بازی وقتی که اسنیک با VAMP روبرو میشه پس از مدتی مبارزه RAIDEN هست که خودشو می رسونه ولی این بار با یک تفاوت که VAMP رو می کشه.موقعی که اسنیک و RAIDEN دارن به وسیله ی روبات غول آسای METAL GEAR REX از اونجا خارج می شن به جایی می رسن که اسنیک و لیکویید باید کنار دریا وبه وسیله ی دو روبات METAL GEAR REX و METAL GEAR RAY با هم مبارزه کنن! در آخر کا به جایی می رسه که اسنیک در حالی که رو زمین افتاده و لیکویید داره با زیر دریایی بسیار بزرگش میاد تا اسنیک رو به نابودی بکشونه این RIDEN هست که میاد و اسنیک رو نجات میده.اون خودشو جلوی زیر دریایی می ندازه و با تمام قدرت اونو نگه می داره تا اسنیک فرار کنه اما این پایانه کار نیست بدن رایدن ماشینه.اون در حالی که تحت مراقبته در مرحله ی آخر در حالی که هر دو دستشو از دست داده و در حالی که شمشیر رو با دهانش نگه داشته به کمک اسنیک میاد خودش به تنهایی و با همین شرایط در برابر دشمنان مقابله می کنه!در پایان بازی MGS 4 هم یک پایان خوش نصیب RAIDEN می شود
ولی به دلایلی به نظر من برای طرفداران MGS هیچ کسی مثل اسنیک نمیشه!
مثلا یک نمونش اینه که در MGS 4 گیم پلی فوق العاده بود اما اینکه حالا RAIDEN با اون شمشیرش و اون مهارت رزمیه بالا می خواد جای اسنیک با اون سلحه ی جالب و کارد اسنیک رو بگیره من نمی دونم.در MGS 4 بازی در مواردی که باید با BOSS ها می جنگیدیم از حالت مخفی کاری به حالت تمام شوتر می رسید.اما احتمالا در این سری در گیری های خارج از مخفی کاری فقط و فقط به وسیله ی درگیری های تن به تن اتفاق بیفته و این به نظر من کمی عجیبه!هم چنین در بعضی موارد شما باید از اسلحه های خفه کن دار اسنیک استفاده میکردید (مواقعی که دشمنان ناگهان به شما شک می کردند و به ططرف شما می آمدند) اما الان یک مقداری بازی از اون حالات فاصله می گیره و معلوم نیست که می خواد چه طوری بشه.من که فقط امیدوارم سرنوشت این بازی مثل MGS 2 به شکست منتهی نشه

sasanjfr
02-08-2009, 21:20
مثلا یک نمونش اینه که در MGS 4 گیم پلی فوق العاده بود اما اینکه حالا RAIDEN با اون شمشیرش و اون مهارت رزمیه بالا می خواد جای اسنیک با اون سلحه ی جالب و کارد اسنیک رو بگیره من نمی دونم.در MGS 4 بازی در مواردی که باید با BOSS ها می جنگیدیم از حالت مخفی کاری به حالت تمام شوتر می رسید.اما احتمالا در این سری در گیری های خارج از مخفی کاری فقط و فقط به وسیله ی درگیری های تن به تن اتفاق بیفته و این به نظر من کمی عجیبه!هم چنین در بعضی موارد شما باید از اسلحه های خفه کن دار اسنیک استفاده میکردید (مواقعی که دشمنان ناگهان به شما شک می کردند و به ططرف شما می آمدند) اما الان یک مقداری بازی از اون حالات فاصله می گیره و معلوم نیست که می خواد چه طوری بشه.من که فقط امیدوارم سرنوشت این بازی مثل MGS 2 به شکست منتهی نشه
کاملاٌ موافقم.به نظر من وقتی Raiden بخواد شخصیت اصلی باشه بازی باید stealth رو بزاره کنار.چون این Raiden مکانیکی(!) بیشتر به درد بازی های ---- & slash و نینجایی می خوره تا مخفی کاری.صحنه ی مبارزه ی Raiden با Gekko ها(Metal Gear های دوپا) در دهکده ای در آمریکای جنوبی در MGS4 و همچنین مبارزه ی او با Vamp کاملاٌ گواه بر اینه که یک چنین شخصیتی که می تونه از پس 40-30 تا Gekko بر بیاد نیاز چندانی به استفاده از مخفی کاری نداره.هرچند اسم زیرعنوان بازی،Rising هست و به احتمال فراوان،داستان بازی حول حوادثی که برای Raiden رخ داده و اون رو به این روز انداخته خواهد چرخید و میشه مراحل مخفی کاری رو برای Raiden پیش از تبدیل شدن به یک Cyborg Ninja متصور شد.

B3HZ@D
02-08-2009, 22:32
پس یعنی از بقیه شخصیت های بازی خبری نیست؟!
مثلا بعضی ماموریت ها و قسمت ها رو با اسنیک بریم!؟

m2stech
02-08-2009, 23:51
به جای Tactical Espionage Action کنار اسم بازی Lightning Bolt Action نوشته شده که احتمالا همون ---- & slash هست که ساسان گفته...

mf.designing
02-08-2009, 23:54
بچه ها شایعه ای بود که این متال گیر برای PC هم میاد ! درسته ؟

resident_evil
03-08-2009, 00:00

پلتفرم : PC X360 PS3

S.Y.K
03-08-2009, 00:00
بله برای pc هم میاد دوست عزیز

کاملاٌ موافقم.به نظر من وقتی Raiden بخواد شخصیت اصلی باشه بازی باید stealth رو بزاره کنار.چون این Raiden مکانیکی(!) بیشتر به درد بازی های ---- & slash و نینجایی می خوره تا مخفی کاری.صحنه ی مبارزه ی Raiden با Gekko ها(Metal Gear های دوپا) در دهکده ای در آمریکای جنوبی در MGS4 و همچنین مبارزه ی او با Vamp کاملاٌ گواه بر اینه که یک چنین شخصیتی که می تونه از پس 40-30 تا Gekko بر بیاد نیاز چندانی به استفاده از مخفی کاری نداره.هرچند اسم زیرعنوان بازی،Rising هست و به احتمال فراوان،داستان بازی حول حوادثی که برای Raiden رخ داده و اون رو به این روز انداخته خواهد چرخید و میشه مراحل مخفی کاری رو برای Raiden پیش از تبدیل شدن به یک Cyborg Ninja متصور شد.

به جای Tactical Espionage Action کنار اسم بازی Lightning Bolt Action نوشته شده که احتمالا همون ---- & slash هست که ساسان گفته...
بله دقیقا و این می تونه همون چیزی باشه که من ازش می ترسیدم
تغییر سبک بازی
باید تا انتشار اسکرین شات ها و تریلر ها منتظر باشیم تا این موضوع ثابت بشه
ولی امیدوارم که این اتفاق نیفته...

mf.designing
03-08-2009, 00:06
پلتفرم : PC X360 PS3 به این اوصاف تاریخ عرضه برای PC کی هست ؟ بی صبرانه منتظرم پس

aghamajid1369
03-08-2009, 00:34
به این اوصاف تاریخ عرضه برای PC کی هست ؟ بی صبرانه منتظرم پس
هنوز تاریخ انتشار مشخص نشده.
توی پست اول نوشته. اینم گیم اسپات

korokodil_avareh
03-08-2009, 00:41
اول از زننده این تاپیک تشکر میکنم
دوم خیلی خوشحالم که بالاخره این هیدئو کوجیما رضایت داد شاهکارهاش رو pc بازها هم بازی کنند
و در آخر بسیار ناراحتم که بجای ابر قهرمان محبوب خودم یعنی Solid Snake دوباره مثل نسخه 2 این بازی باید با Raiden بازی کنم
من به علت عدم وجود PS3 نتونستم نسخه 4 بازی رو بازی کنم و از اتفاقات و جریاناتی که توی اون نسخه اتفاق افتاد خبر ندارم
ولی در هر حال امیدوارمSNAKE رو توی این نسخه هم ببینیم همونطوری که در نسخه 2 بازی قسمتهایی رو باهاش بازی میکردیم
راستی توی 4 سرنوشت SNAKE چی شد؟(به اختصار بگید در حد یه کلمه که مجبور نباشید بگید برو تو تاپیک خودش. دی:!)

pedram_sad
03-08-2009, 01:09
در ضمن IGN هم بزرگترین سورپرایز E3 رو منتشر شدن این بازی روی X360 دونسته

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ضمن تشکر از تاپیکی که زدی علی جان
به نظر من هم همین بود
اون لحظه ای که لحظه لحظه از سایت دنبال میکردم وقتی خبر تاییدش روی 360 رو خوندم از جام کنده شدم
طوری که خونه بهم گفتن چیه ؟؟؟؟؟؟!!!

به این اوصاف تاریخ عرضه برای PC کی هست ؟ بی صبرانه منتظرم پس
دوست عزیز
شما پست اول رو کامل خوندید ؟
اخه جواب هر 2 پستتون توش بود

هیچ چیز بازی مشخص نیست حتی تاریخ عرضه
البته اگه برای pc باز هم delay نخوره

S.Y.K
03-08-2009, 01:37
اول از زننده این تاپیک تشکر میکنم
دوم خیلی خوشحالم که بالاخره این هیدئو کوجیما رضایت داد شاهکارهاش رو pc بازها هم بازی کنند
و در آخر بسیار ناراحتم که بجای ابر قهرمان محبوب خودم یعنی Solid Snake دوباره مثل نسخه 2 این بازی باید با Raiden بازی کنم
من به علت عدم وجود PS3 نتونستم نسخه 4 بازی رو بازی کنم و از اتفاقات و جریاناتی که توی اون نسخه اتفاق افتاد خبر ندارم
ولی در هر حال امیدوارمSNAKE رو توی این نسخه هم ببینیم همونطوری که در نسخه 2 بازی قسمتهایی رو باهاش بازی میکردیم
راستی توی 4 سرنوشت SNAKE چی شد؟(به اختصار بگید در حد یه کلمه که مجبور نباشید بگید برو تو تاپیک خودش. دی:!)

اسنیک به شدت تحلیل میره دوست من.در هر قسمت بازی اسنیک داره تحلیل میره.در پایان act 3 بازی اتفاقی بسیار ناراحت کننده میفته و صورت اسنیک می سوزه تا آخرین تیر به پیکر تحلیل رفته ی اسنیک اصابت کنه.در آخر صحنه ای از پایان بازی نشون داده میشه که در نگاه اول همه فکر می کنن اسنیک خودکشی کرد!اسنیک کلتی رو در دهان خودش قرار می ده بعد دوربین میره بالا آسمان رو نشون میده و صدای تیری میاد اما
در آخر بازی ما مشاهده می کنیم که اسنیک خود کشی نکرده و big boss از راه می رسه و توضیحاتی رو براش می ده که به خاطر اینکه مکالمه ی من آن چنان قوی نبود نتونستم کامل بفهمم. همین طور توی تاپیک بازی که من مرور می کردم دیدم یکی از دوستان نوشته بود big boss به اسنیک می گه که اسنیک نباید الان بمیره و اون 6 ماه دیگه خواهد مرد.اما در پایان credits بازی شاهد صحبت های اسنیک و otacon (بدون تصویر) هستیم که به نظر میاد زمزمه هایی مبنی بر اینکه هنوط کار اسنیک تمام نشده و کارهایی برای انجام دادن داره به گوش می رسه.در کل من هم مثل شما امیدوارم اسنیک در بازی باشه چون من این شخصیت رو بسیار دوست دارم و mgs بدون اسنیک ...
موفق باشید دوست من

خوب دوستان بهتره یه نگاهی به اینم بندازید

August - شهریور
- Teenage Mutant Ninja Turtles
- Trials HD
- Madden NFL 10
- Raven Squad: Operation Hidden Dagger
- Wolfenstein
- Shadow Complex
- Batman: Arkham Asylum
- Section 8
- Red Faction: Guerrilla - Demons of the Badlands
- Red Faction: Guerrilla - Expansion Pack 2
- Red Faction: Guerrilla -- Expansion Pack 3
- Shadow Complex
- I nvincible Tiger: The Legend of Han Tao

مهر - September
- Darkest of Days
- Dirt 2
- Heroes Over Europe
- Mini Ninjas
- Raiden IV
- The Beatles: Rock Band
- Cloudy With a Chance of Meatballs
- Marvel: Ultimate Alliance 2
- Need for Speed: Shift
- NHL 10
- NHL 2K10
- Tornado Outbreak
- Wet
- Dark Void
- Halo 3: ODST
- Metal Gear Solid Rising
- Dead Rising 2
- Formula One 2009
- Lego Rock Band
- Stoked
- Tekken 6
- This is Vegas
- Two Worlds: The Temptation
- Bass Pro Shops: The Strike
- Tropico 3

October - آبان
- NBA 2K10
- NBA Live 10
- Operation Flashpoint: Dragon Rising
- Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
- Brutal Legend
- Cars Race-O-Rama
- Way of the Samurai 3
- Borderlands
- Dragon Age: Origins
- Lips: Number One Hits
- Blur
- Forza Motorsport 3
- Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
- Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
- BioShock 2
- Fairytale Fights
- Mafia II
- SAW
- Dreamkiller
- Rogue Warrior

آذر - November
- Assassin's Creed 2
- Left 4 Dead 2
- Tony Hawk Ride
- James Cameron's Avatar: The Game
- DJ Hero
- RTL Winter Sports 2010
- Where the Wild Things Are
- Band Hero
- Bayonetta
- NCAA Basketball 10
- Planet 51
- Pro Evolution Soccer 2010
- Samurai Shodown: Edge of Destiny

December - دی

2009 TBA
- Battlefield: Bad Company 2
- Divinity 2: Ego Draconis
- Dungeon Hero
- Edge of Twilight
- Grand Slam Tennis
- Guitar Hero: Van Halen
- Ion Assault
- It's Hazard Time
- LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
- LEGO Rock Band
- Max Payne 3
- MX vs. ATV Reflex
- Painkiller: Resurrection
- Strike Force Red Cell
- 1 vs. 100 Live
- Arcania
- Dawn of Fantasy
- Dead to Rights: Retribution
- Fritz
- Karaoke Revolution
- Kingdom Under Fire II
- LEGO Harry Potter
- Metal Slug 7
- Postal III
- Venetica
- Warhound
- World of Outlaws: Sprint Cars 2009
- MotoGP 09/10
- Lost Planet 2

2010
- Halo: Reach
- Red Dead Redemption
- Beyond Good & Evil 2
- Blue Dragon 2
- Call of Duty Classic
- Darksiders
- Deus Ex 3
- Doom 4
- Half-Life 2: Episode Three
- House of the Dead 4, The
- Prey 2
- Project Offset
- Project Strike Team
- TNA Impact! 2
- I Am Alive
- Split/Second
- R.U.S.E.
- Tom Clancy's Ghost Recon 4
- Vancouver 2010
- Final Fantasy XIII
- Alan Wake
- Iron Man 2
- Warriors: Legends of Troy
- Arthur and the Two Worlds War
- Mars
- 100 Bullets
- 2 Days to Vegas
- Adventures of TinTin, The
- Aliens: Colonial Marines
- Call Of Duty Treyarch Project
- Castlevania: Lords of Shadow
- Dante's Inferno
- F1 2010
- Highlander: The Game
- James Bond 007 Driving Action Project
- Master Mind: The Videogame
- Need for Speed -- Criterion Project
- Nier
- Scott Pilgrim
- Shrek Goes Fourth
- Splatterhouse
- Supreme Commander 2
- Timesplitters 4 &...

&...

ali_ranger22
03-08-2009, 10:36
نسخه ی پی سی شاید با تاخیر عرضه بشه
ولی احتمالش هست که بازم سالید رو تو بازی ببینیم
تو صفحه ی ویکیپدیای بازی بازیگران بازی رو نوشته که توشون اسنیک هم هست !
چون این بازی قراره بعد از نسخه ی 4 شروع بشه و اتفاقاتی که برای Raiden می افته رو توضیح بده

..Parsa..
03-08-2009, 11:42
واسه مني كه بعد از PS2 كنسول نداشتم و بازي ها رو فقط با Pc بازي ميكردم
خبر فوق العاده ايه كه اين نسخه از اين بازي محبوب قراره واسه Pc هم بياد
اميدوارم بازي خوبي باشه و بتونه محبوبيت اين بازي رو حفظ كنه
خوبيش اينه كه اگه موفق باشه ممكنه نسخه هاي بعد هم واسه Pc بياد

sasanjfr
03-08-2009, 21:43
در تکمیل توضیحات S.Y.K عزیز توضیحاتی رو میگم که اگه قصد ندارید MGS4 رو بازی کنید بهتره بخونید:
وقتی در سکانس آخر بازی،سالید اسنیک با Big Boss ملاقات میکنه اسنیک از دیدن Big Boss شگفت زده میشه چراکه تو Act III بازی به چشم خودش دیده بود که Liquid Ocelot(یا همون Revolver Ocelot) پیکر نیمه زنده ی Big Boss رو سوزونده بود.Big Boss به اسنیک میگه که اون پیکر متعلق به Solidus بود و به علت اینکه Solidus یک کلون کاملاٌ مشابه از Big Boss بود فکر می کردند که اون بدن Big Boss هست.Big Boss سپس در مورد چگونگی تأسیس Patriots توضیح میده و میگه این گروه که در ابتدا Philosophers نام داشت و بعدها Patriots نام گرفت در واقع تفسیری از آرزوی The Boss مادر Big Boss بود و توسط Eva،Ocelat،Sigint،Zero،Big Boss و Paramedic تأسیس شد.اما بعدها به دلیل اختلاف ایده ها بین Big Boss و Zero اختلاف پیش اومد و سبب شد این دو،رو در روی هم قرار بگیرند.در صحنه ی پایانی بازی Big Boss اسنیک رو با Zero آشنا میکنه که روی صندلی چرخدار نشسته و رو به مرگه.Big Boss با قطع کردن اکسیژن به زندگی Zero خاتمه میده و بعد لنگ لنگان به کمک اسنیک به سمت سنگ قبر Boss میره و اعتراف میکنه که اونچه که Boss می اندیشید درست بود و به اشتباهات فراوانش اعتراف میکنه.Big Boss به اسنیک میگه:"من همیشه برای تو نه به عنوان پسرم بلکه به عنوان یک سرباز و یک انسان ارزش قائل بودم".او از اسنیک می خواد که اسنیک(!) بودن رو رها کنه و از باقی زندگیش به عنوان یک فرد معمولی لذت ببره.در نهایت هم درحالیکه آخرین پُک رو به سیگار برگ معروفش میزنه رو به اسنیک میگه:"من دنبال آزادی بودم اما حداکثر آزادی ای که پیدا کردم آزادی درون سیستم(inside) بود.حالا تو این فرصت رو داری که آزادی رو بیرون این سیستم(outside) تجربه کنی."اسنیک اندرز Big Boss رو می پذیره و بازنشسته میشه.

mohammadaliarmin
08-08-2009, 16:05
اين فيلم برای جشنواره Major Film Festival آماده ميشود و داستان آن از اين قرار است که مامور ويژه آمريکايی برای ترور کردن استاد خود فرستاده ميشود که اين به اندازه کافی برای او سخت هست اما بعد معلوم ميشود که که اين فرد پدر خود اوست...فيلم بر اساس شخصيت های بازی و با همان نام ها ساخته ميشود. فعلاً حضور Snake قطعی به نظر می رسد.

منبع : سایت بازی دات کام

bakan
10-08-2009, 21:30
سلام
من هم خوشحالم که دوباره یه عنوان جدید دیگه ازسری بازی های mgsقراره منتشر بشه هم ناراحت از این که
ممکنه این بازی هم مثل mgs2با شکست مواجه بشه:41:البته دیگه تاحالا باید درس عبرت گرفته باشن ودوباره اشتباه قبل رو تکرار نکنن فقط چند مساله هم وجود داره اول این که آیا خود کوجیما هم درساخت این نسخه شرکت داره چون فقط اون میتونه یه mgs زیبای دیگه بسازه دوم این که کلا برای من خیلی عجیبه که رایدن شخصیت اول بازیه چون دیگه اصلا بازی به مخفی کاری نیازی نداره و رایدن همه رو با یه ضربه شمشیر از پا در میاره و کلا به نظر من سبک بازی میشه بکش بکش:31: بعدش مثل این که بازی قراره برای کنسولای دیگه هم منتشر بشه:18:البته من خوشحالم که دوستان بازیباز دیگه هم میتونن این بازی زیبارو انجام بدن:20: ولی برای سونی بد میشه چون یه عنوان انحصاری دیگه رو از دست میده:13:

B3HZ@D
10-08-2009, 22:24
ای بابا حالا که بعد از چند سال قراره متال گیر مالتی پلتفورم بشه بقیه میان ناراحتی می کنن!!
شما نمی خواد برای سونی ناراحت باشی..
اگه قرار باشه کسی یا ... ناراحتی کنه خود سونی بهتر از بقیه بلده غصه خودش رو بخوره
توی صفحه اول که گفته بودن کوجیما توی ساخت بازی دست داره

pcali
11-08-2009, 07:46
واسه مني كه بعد از PS2 كنسول نداشتم و بازي ها رو فقط با Pc بازي ميكردم
خبر فوق العاده ايه كه اين نسخه از اين بازي محبوب قراره واسه Pc هم بياد
اميدوارم بازي خوبي باشه و بتونه محبوبيت اين بازي رو حفظ كنه
خوبيش اينه كه اگه موفق باشه ممكنه نسخه هاي بعد هم واسه Pc بياد

بستگی داره شما موفقیت رو در چی ببینی همخوانیش با نسخه کنسولی یا فروش بالای بازی که اونها براشون دومی مهم تره:10:

..Parsa..
12-08-2009, 09:51
بستگی داره شما موفقیت رو در چی ببینی همخوانیش با نسخه کنسولی یا فروش بالای بازی که اونها براشون دومی مهم تره:10:

فكر كنم تعداد كسايي كه مثل من كه Pcباز هستن و حسابي دلشون واسه اين بازي تنگ شده كم نباشه من فكر ميكنم نسخه Pc هم فروش خوبي داشته باشه
البته اينو از روي علاقه اي كه به بازي دارم ميگم :46: بايد تا اومدن اطلاعات جديد صبر كرد

mr_khodaei2008
13-09-2009, 18:17
واقعا حسرت ميخورم من كه فاتح نسخه 1 و 2 و 3 اين بازي هستم و خيلي اين بازي را دوست دارم ولي نميتونم نسخه 4 را بازي كنم و ندارم

mkh-n71
17-09-2009, 09:36
من بی صبرانه منتظر این بازی هستم تا حلا هم نسخه های 1رویps1/نسخه2 روی پی سی/نسخه3 روی PS2و 4 روی PS3 تموم کردم!!! تا چند روز دیگه یه پی اس پی با Portable ops گیرم میاد!!!(الان هم در به در دنبال نسخه های MSX2هستم! کسی نداره؟!!)
RISING رو هم ایشالا با ایکس باکس تموم میکنم!!(اگه عمر ایکس باکس کفاف بده)

sorrow2174
18-10-2009, 00:01
I Fully Trust HIDEO KOJIMA

RAMB0o0
09-03-2010, 18:54
سبک بازی همانند بازی قبایش هست؟

masoud93
10-03-2010, 16:42
نسخه های قبلی که برا ps3 بود تو صفحه اول زده که برا pc و xbox 360 هم میاد صحت داره یا نه؟
اگه بیاد که ما هم بالاخره این بازی که ازش تعریف زیادی شنیدیم رو بازی میکنیم.
تاریخ ریلیز کی هست؟

mohammad_twe
10-03-2010, 16:47
نه نسخه 4 این بازی انحصاری ps3 هست فقط این نسخه برای xb360 هم به همراه ps3 میاد !
تاریخ انتشار هم معلوم نیست

mohammad_twe
14-05-2010, 11:12
wish list

download :

watch :
با اینکه فکر میکنم سبکبازی عوض شده اما واقعا به این بازی امید دارم :40:
ویرایش : اصلا مگه میشه به کارهای کوجیما امید نداشت :دی

Bs_panzer
15-05-2010, 13:58
انجصار ps می موند بهتر بود

این مایکروسافت جدیدا دست اندازی به ثروت دیگران زیاد می کنه :دی

m2stech
15-05-2010, 15:33
انجصار ps می موند بهتر بود

این مایکروسافت جدیدا دست اندازی به ثروت دیگران زیاد می کنه :دی

کاری به مایکروسافت نداره هر چی هست زیر سر raiden هست :31: چون MGS2 که توش raiden بود برای pc و xbox هم اومده بود !

Bs_panzer
15-05-2010, 20:48
مطمئنی رو xbox اومده ؟!

pc که میدونم بود

mr_khodaei2008
01-06-2010, 11:20
حالا يعني اين متال گير پنج است

KOJIMA
20-06-2010, 13:53
اخرین دمو منتشر شده از بازی در نمایشگاه E3
از دست ندین:46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40.jpg

HORROR
09-07-2010, 19:19
منم طرفداره پروپا قرص سری متال گرم ولی ای کاش تو این سریم اسنیک بود حالا این کوجیما زده تو خطه اکشن بازی.... خوبه میدونه همه عاشق شخصیت اصلی بازی (اسنیک) هستن... بد جوری به این بازی تعصب دارم یه دفعه بی ادبی به کوجیما نشه؟!:31:
یه تیکه تریلرو دانلود کردم آخرش باحاله هندونه رو از واقعیت هم تمیز تر برش میده

mehdy.z
10-07-2010, 12:41
Metal Gear Solid قطعا یکی از بهترین سری بازی های تاریخ است. عنوانی که هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) با آن سبک مخفی کاری و نظامی را ارتقاء داد و بجای تعریف یک داستان احمقانه در مورد جنگ، به نقد آن و بررسی سیاست روز جهان و البته سیاست های غلط آمریکا پرداخته است. در E3 پارسال، کوجیما با حضور در کنفرانس Microsoft همه را سورپرایز کرد و Metal Gear Solid: Rising را برای Xbox 360 تایید کرد. در حالی که همه در شوک این خبر بودند، معلوم شد این نسخه در حقیقت دیگر مخفی کاری نیست و حتی اسنیک (Snake) هم در آن نقشی ندارد و بازی کاملا به شخصیت رایدن (Raiden) می پردازد. جدا از این که نمی توان این بازی را یک Metal Gear نام برد، ولی باز هم در E3 امسال نمایش خیلی خوبی از آن دیدیم. کوجیما به شخصه هیچ نقش خاصی در Rising ندارد، ولی تیم او به خوبی توانسته اند از الهام گرفتن از عناوینی مثل Ninja Gaiden و کمی خلاقیت، یک بازی سرگرم کننده و البته خشن بسازند. در دموی E3 یک سرباز پیشرفته را که در Guns of the Patriots هم بودند را مشاهده می کنیم که در جستجوی کسی اسلحه به دست حرکت می کند. ناگهان از بالای سر صدایی را می شنود و شروع به تیراندازی می کند، ولی دیگر دیر شده، چون رایدن او را با شمشیر قدرتمند خود به چهار قسمت تقسیم می کند و ستون فقرات او را در می آورد.

پس از آن، صحنه های خیره کننده ای از گیم پلی پخش می شوند که همه چیز را می توانید با شمشیر رایدن نصف کنید. حرکات او خیلی سریع است و به راحتی می توانید با شمشیر برنده خود در مقابل لشکری از سربازان تا دندان مجهز به اسلحه ایستادگی کنید. می توانید با بریدن ستون های یک ساختمان آنجا را بر سر سربازان زیر آن خراب کنید و یا یک کامیون را از وسط نصف کنید. می توانید بازی را صحنه آهسته کنید و با دقت جهتی را که می خواهید ببرید، انتخاب کنید. مثلا مشخص کنید دشمن را به طور افقی یا عمودی نصف کنید و یا انتخاب کنید که بازوها و یا دست آن ها را ببرید و باران خون را مشاهده کنید. اما خصوصیات رایدن چیست؟ او یک سرباز و یا به قولی سلاح Bionic است که تماما از خون سفید و رشته های نانومتریک ساخته شده است. اولین حضور رایدن در MGS 2: Sons of Liberty بود که به عنوان یک سرباز تعلیم دیده تازه کار وارد یک ماموریت سری شده بود. اما در نسخه 4 بیشتر خوی یک ربات و غیر انسانی گرفته بود که در پایان Guns of the Patriots بیشتر شبیه به یک انسان می شود و حتی عشق را درک می کند. در Rising به مخاطبان چگونگی تغییر سیستم فیزیکی و جسمانی رایدن توضیح داده می شود. گرافیک Rising خیلی خوب است و با همان موتور Guns of the Patriots ساخته شده، ولی به وضوح معلوم است که گرافیک آن از نسخه 4 پایین تر است.

طراحی محیط ها کم جزئیات تر از GOTP است، ولی باز هم خیلی عالی طراحی شده است. انیمیشن های روان، فریم ثابت و رنگ آمیزی متنوع از خصوصیات گرافیکی Rising هستند. فیزیک بازی قوی ترین بخش آن است و مسلما کل بازی به آن بستگی دارد. تمام محیط و اشیاء قابل برش هستند و ذرات و خرده های ساختمان ها خیلی خوب و زیاد هستند. در کل Metal Gear Solid: Rising بازی جالب و نو آوری به نظر می رسد که اصلا شبیه به MGSهای سابق نیست، ولی نمایش خوبی را در کنفرانس Microsoft از ساخته جدید Kojima Productions مشاهده کردیم.

منبع:

Big-Boss
10-07-2010, 15:19
حالا يعني اين متال گير پنج است

با نگاه کردن به اسم بازی میبینید عددی جلوش نیست پس 5 نیست.
مگه بخواد با منطق ایرانی پیش بره که نتیجه اش میشه :

جی تی ای سه
جی تی ای چهار  
جی تی ای پنج
جی تی ای سه که واسه پی اس پی اومد
جی تی ای چهار که واسه پی اس پی اومد
جی تی آی وی !!!
جی تی ای دی اس که پی اس پی ش اومد
جی تی ای آی وی جدیده که دو تا داستان داره!!!

SamGun
24-07-2010, 10:57
اینجور که از عکس ها معلومه به نظر میرسه نسخه ی 360 چیزی از PS3 کم نذاشته !!

دیگه طاقتم داره تموم میشه واسش !

pedram_sad
24-07-2010, 11:59
اینجور که از عکس ها معلومه به نظر میرسه نسخه ی 360 چیزی از PS3 کم نذاشته !!

دیگه طاقتم داره تموم میشه واسش !
سعید جان engine که همونه منتهی up هم شده و optimize
خداییش گرافیک خفنی داشتن و دارن این سری mgs همیشه
هنوز صحنه های mgs 4 تو ذهنمه

matrix_3s
24-07-2010, 18:02
خدایا شکرت این بازی واسه پی سی میاد تو کفش نمیمونیم.................................. ..

Yi Yi
24-07-2010, 19:01
ای کاش به جای ساختن Rising ، می اومدند MGS 4 رو Multi Platform می کردند.
Kojima تو یه مصاحبش گفته بود که براش پلتفرم مهم نیست و گیمرها و کاربران مهم اند. امیدوارم Konami در آینده MGS 4 رو در پلتفرم های دیگه هم منتشر کنه.
البته تو یه جای غیر معتبر می خوندم که Konami مخالفتی با این امر نداره، بلکه همه چیز زیر سر Microsoft ــه. قبل از عرضه ی MGS 4 مایکروسافت پیشنهاد عرضه ی این بازی روی X360 رو به Konami می ده. ولی Konami می گه که به علت مشکلات فنی و زمان بر بودن پروژه، نمی تونه MGS4 رو هم زمان با PS3 ، برای X360 هم عرضه کنه و حداقل یک سال پس از عرضه بر روی Ps3 می تونه روی X360 این بازی رو عرضه کنه. Microsoft هم میگه بی خیالش! یه بازی دیگه بساز!
البته ادعای بالا چندان هم دقیق نیست. چون IP متعلق به Konami ایه، پس خود Konami هستش که تصمیم گیرندست و بعد از تقریبا 2 سال اگه تمایل داشت حتما بر روی X360 هم عرضش می کرد.

این همه پرگویی کردم که بگم ترجیح می دم بازی‌ای که تک تک Byte هاش! از ذهن کوجیما بیرون اومده ( MGS4 ) رو بازی کنم تا بازی‌ای که کوجیما توش فقط ناظر و مشاور بوده ( Rising ) . انتظار یه MGS اصیل و با هویت رو نداشته باشید.

pedram_sad
24-07-2010, 19:20
دلیل انحصاری موندن MGS4 همون دلیلی هست که MGS3 بر روی PS2 انحصاری موند
Sony برای فروش PS3 اونم تو اون دوره که بد جوری اوضاع PS3 خراب بود به این بازی نیاز شدید داشت و مطمنا هر کاری برای EXC نگاه داشتنش میکرد که نتایجش هم مشخص شد , بازی رو نگه داشت که دیگه از چگونگی این کار کسی جز عوامل خود بازی خبر ندارن

این بازی هم حتی اگه KojimA نظارت هم نداشته باشه باز هم بزرگ خواهد بود چون باز هم یک عنوان MGS هست
KojimA تو این پروزه executive producer هست و چیزی که باز هم جای شکرش باقی هست اینه که کارگردان بازی Mineshi Kimura هست که تو تمامی شماره های MGS حضور داشته
بیشتر از عوض شدن سازنده ها واکنش ها سر عوض شدن سبک بازی هست

که تا اونجایی که من Comment ها رو میخوندم خیلی از این که بازی از اون سبک خسته کننده stealth به action بیشتر رفته خوشحال شدن

در کل مطمنا هیچ کس انتظار یک ابر اثری مثل Guns of patriots رو نداره
و فکر نکنم حتی اگه خود kojima کارگردان و نویسنده بود باز هم چیزی مثل اون تکرار بشه چون یک مجموعه عوامل و شرایط خاص باعث خلق اون شاهکار شد که دیگه فکر نکنم تو MGS ببینیم
اما خوشبینم که یک اثر خیلی قوی مثل sons of liberty یا snake eater رو خواهیم دید با گرافیکی عالی
چون همیشه MGS یک MGS بوده

B3HZ@D
24-07-2010, 23:46
توی سایت Gametrailer پلتفورم هایی رو که برای بازی معرفی کرده فقط PlayStation 3, Xbox 360 بودن!!!
مگه قرار نبود برای PC هم بیاد
نکنه کنسل شده؟!

pedram_sad
25-07-2010, 01:15
توی سایت Gametrailer پلتفورم هایی رو که برای بازی معرفی کرده فقط PlayStation 3, Xbox 360 بودن!!!
مگه قرار نبود برای PC هم بیاد
نکنه کنسل شده؟!
Wikipedia و gamespot که windows رو هم زدن
gs نمیدونم چرا نزده شاید up نکردن

Layken
23-02-2011, 21:15
مدتیه این اخبار رو میبینم کم و بیش اکثر سایت ها تاریخ انتشار رو که فکر میکردم 2012 باشه زدن در این سال یعنی 2011 که بازی ریلیز خواهد شد.

این زده 1 نوامبر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم گفته 1 جولای..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم تاریخ هایی زده..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی هنوز یه سایت به قول خودمون قابل قبول تاریخ نزده...
مثل gamespot
geamspy
ign

B3HZ@D
23-02-2011, 21:59
Wikipedia و gamespot که windows رو هم زدن
gs نمیدونم چرا نزده شاید up نکردن

راستش توی یک سری سایت ها گفته شده که برای PC هم منتشر میشه
توی یک سری سایت دیگه هم فقط دو کنسول PS3 و XBOX 360 مطرح شده

الان توی پست بالایی جناب layken فقط توی ویکی پدیا عنوان PC دیده میشد...بقیه نه !!!

Masoud King
23-02-2011, 22:28
IGN:
Among the announcements was that Metal Gear Solid Rising has officially been confirmed for PS3 and PC, in addition to the 360 which was announced earlier this week.

Layken
23-02-2011, 22:39
راستش توی یک سری سایت ها گفته شده که برای PC هم منتشر میشه
توی یک سری سایت دیگه هم فقط دو کنسول PS3 و XBOX 360 مطرح شده

الان توی پست بالایی جناب layken فقط توی ویکی پدیا عنوان PC دیده میشد...بقیه نه !!!
واسه هر سه پلتفرم میادش ...البته تا اینجا که اینطوریه...

kamran987456
28-02-2011, 15:51
این بازی واقعا 2011 میاد ؟
چون واسه متال گیره قبلیه که 4 سال تو نمایشگاه های مختلف داشتن تریلر ها و چیزهای مربوط به بازی نشون میدادن
بعد این بازیو از 2009 شروع کردن و دارن تو 2011 تموم میکنن

kamran987456
04-03-2011, 12:22
چرا این تایپک اینقدر سوت و کوره؟یه خبری ؟یه نقدی ؟یه پیش نمایشی ؟
واقعا حیفه چندتا بازی مسخره تو تایپکشون بیش از 2000 تا پست باشه اینجا فقط 48 تا

Layken
04-03-2011, 13:51
عزیز دل گفتنی ها گفته شده رفته...
چی بگیم ..از خودمون شعر بگیم. :31:(من خودم همیشه پیگیر این بازی هستم نمیشه باید یه مطلب در خور بیاد که پست بدیم)
درضمن کدوم بازی مسخره هستش که تاپیکش 2000 تا پست داره من که بازی مسخره ای تو تالار نمیبینم.

vahidgame
05-06-2011, 04:14
خب این بازی رو هم از لیست بازی های امسال حذف کنید
دیگه رسما اعلام شده که بازی 2012 منتشر میشه که همه جا این خبرو می تونید ببینید...
+
کوجیما هم تایید کرده توی زمستون خبرایی از بازی منتشر خواهد شد...
+
همون طور که می دونید چند روز پیش این MGS HD collection هم برای 360 و PS3 تایید شد که شامل MGS 2: Sons of Liberty و MGS 3: Snake Eater و احتمالا MGS: Peace Walker خواهد بود ( و احتمالا MGS 4 که البته خیلی رویایی در نظر گرفتم : دی)

Layken
05-06-2011, 11:29
خب این بازی رو هم از لیست بازی های امسال حذف کنید
دیگه رسما اعلام شده که بازی 2012 منتشر میشه که همه جا این خبرو می تونید ببینید...
+
کوجیما هم تایید کرده توی زمستون خبرایی از بازی منتشر خواهد شد...
+
همون طور که می دونید چند روز پیش این MGS HD collection هم برای 360 و PS3 تایید شد که شامل MGS 2: Sons of Liberty و MGS 3: Snake Eater و احتمالا MGS: Peace Walker خواهد بود ( و احتمالا MGS 4 که البته خیلی رویایی در نظر گرفتم : دی)

مرسی وحید جان عزیز...
اما مثل این که متال گیر 2 و 3 و پیس والکر روی شبکه PSN و Xlive قرار خواهد گرفت و باید پوینت داده بشه و خریدش...

Leon-117
05-06-2011, 11:49
اما مثل این که متال گیر 2 و 3 و پیس والکر روی شبکه PSN و Xlive قرار خواهد گرفت و باید پوینت داده بشه و خریدش... توی متن خبر VG247 گفته شده که همچنین بصورت دیجیتال عرضه میشن،احتمالا هم روی دیسک و هم بصورت دیجیتال منتشر میشن.

The HD collections for Metal Gear Solid and Zone of the Enders, both announced during Konami’s pre-E3 press conference, will also get digital releases, according to the English web portal of the Kojima Productions E3 website.

MohammadT15
05-06-2011, 13:15
ولی شرکت سونی کار غیر حرفه ای انجام داد.چنین بازیایی که انحصار یه شرکته معمولا از انحصار در نمیاد.اما راحت بازی رو داد بره.اگه اینجوریه حتما خدای جنگ 4 هم همگانیه!

aha2012
05-06-2011, 14:19
ninja gaiden هم همین بلا سرش اومد دیگه
در انحصار 360 بود الان برای پلی 3 هم داره میزه

MohammadT15
05-06-2011, 21:35
شما نینجا رو با این بازی عجوبه مقایسه میکنی؟کلا انحصاریای این 2 کنسول قابل مقایسه نیست
یه سری بازیها از انحصار در میاد برای رقیب مقابل واقعا خوشحال کنندس در حد سکته برای مصرف کننده های خود کنسول ناراحت کننده!
درسته سونی داره روز به روز اکثر شرکت های معروف بازی رو تسخیر میکنه اما دیگه بازیه انحصاریه خودش رو نباید ول بده رو هوا که.
کلا این خبر جالبی برام نبود از وقتی شنیدم.نه علاقه ای دارم انحصاریای ایکس باکس بیاد برا پلی 3.نه انحصاریای پلی 3 بره برا ایکس باکس
از سونی بعید بود!الان یه سری از فن های ایکس باکس که هر شب خوابشو میدیدن با کنسولشون دارن متال گیر بازی میکنن واقعا تا چند وقت دیگه بازی میکنن آخرشم میگن بابا این بود انحصاریتون؟حالا طرف عشق دنیا رو کرده ها
اینجاهاش زور داره:31:

HESAM_5700
05-06-2011, 21:57
سوال پیش اومد !

دوستان سری بازی های متال گیر انحصاری PS3 بودند ! چجوری شد که این بازی مولتی پلتفرمه ؟!

+

به خاطر اون دمویی که کوجیما توی E3 قبلی نشون داد ( با شمشیر میزد هندونه قاچ میکرد : دی ) امکان داره این بازی از کینکت پشتیبانی کنه ؟ ( حداقل یه مود مثل هری پاتر7 داشته باشه برا کینکت ؟ )

ممنون.

pedram_sad
05-06-2011, 22:04
سوال پیش اومد !

دوستان سری بازی های متال گیر انحصاری PS3 بودند ! چجوری شد که این بازی مولتی پلتفرمه ؟!

+

به خاطر اون دمویی که کوجیما توی E3 قبلی نشون داد ( با شمشیر میزد هندونه قاچ میکرد : دی ) امکان داره این بازی از کینکت پشتیبانی کنه ؟ ( حداقل یه مود مثل هری پاتر7 داشته باشه برا کینکت ؟ )

ممنون.
دوست عزیز
بازی MGS 4:Guns of patriots فقط انحصار PS3 بود
MGS2 که هم برای PC و XBOX همون سال 2002 اومد
MGS1 هم برای PC و بعدا Remake برای gamecube اومد

MGS3 : Snake eater هم انحصار PS2 بود که ظاهرا برای کنسول 3DS هم اعلام شد

در مورد این HD Collection هم به نظر من اونقدر ها مهم نیست که بازی هایی که یکی 10 سال و دیگری 7 سال از عرضشون گذشته و دیگه همه اون کسانی که عاشق این سری بازی هستن یک جوری تمام کردن این دو نسخه رو حالا در موردش بحث و جدل بشه

برای من شخصا مهم اومدن peace walker هست که اون رو روی PSP بازی نکردم و به نظرم بهتر شد که به صورت HD و Improve شده اون رو بازی کرد

در مورد پشتیبانی از Kinect هم من بعید میدونم

Layken
05-06-2011, 22:30
بازی MGS 4:Guns of patriots فقط انحصار PS3 بود
MGS2 که هم برای PC و XBOX همون سال 2002 اومد
MGS1 هم برای PC و بعدا Remake برای gamecube اومد
خب پدرام جان PS هم مینوشتی دیگه...:31: روی Ps1 و ps2 قسمت اولش و دومش اومدن به ترتیب.

برای من شخصا مهم اومدن peace walker هست که اون رو روی PSP بازی نکردم و به نظرم بهتر شد که به صورت HD و Improve شده اون رو بازی کرد
با این که بازیش کردم ولی اومدنش به صورت HD هم خوشحالم میکنه هم ناراحت...
خوشحال که از شاهکارهای سری متال گیر میتونیم به صورت HD باز ی کنیم و ناراحت هم که حتما میدونید :31:

+
حتی سری بازی های خدای جنگ روی PSP و Parasive 3rd هم که روی PSP بود به صورت HD برای PS3 خواهند امد.

pedram_sad
05-06-2011, 22:43
خوب حامد جان اون رو که تقریبا همه میدونن که MGS از کجا و چه Platform ای معروف شد و ترکوند و شد یک ابر اثر تاریخی :31:
حامد جان زدی تو کار hardcore fAN بودن PS3 ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خودم به شخصه دلم میخواست یک چیزی از این Rising امسال دیگه نشون بدن
E3 2009 اومد بازی رو معرفی کرد بعد رفت حاجی حاجی مکه یک جماعتی رو اندر خماری گذاشت

amaranth_silent
12-06-2011, 10:39
دوستان اگه این کالکشنهامنتشر بشه بازیها از نظر گرافیکی تغییری پیدا میکنن اخه یه سری splintercell هم میخواد کالکشن بده بیرون که گفته میشه از نظر گرافیکی پیشرفت کرده ؟؟؟

Dark Shine
04-11-2011, 13:18
اولـین تریلـر رسمـی بـازی |
uploadfa.com/gk49owvkqxd3/169_metal_gear_rising_trailer_e310_061410_400.mp4

ali703
06-12-2011, 00:10
اولـین تریلـر رسمـی بـازی |
uploadfa.com/gk49owvkqxd3/169_metal_gear_rising_trailer_e310_061410_400.mp4

لینک دانلود خرابه. لطفا درستش کنید.

B3HZ@D
06-12-2011, 04:10
کلا با این نسخه یک مملکت رو گذاشتن سر کار.
قرار بود بعد مدت ها یک نسخه از متال گیر برای PC منتشر بشه.ولی هنوز تاریخ انتشارش مشخص نشده! :31:
دو سال پیش این تاپیک زده شد ولی هنوز خبری از انتشار این بازی نیست

ali703
06-12-2011, 18:53
کلا با این نسخه یک مملکت رو گذاشتن سر کار.
قرار بود بعد مدت ها یک نسخه از متال گیر برای PC منتشر بشه.ولی هنوز تاریخ انتشارش مشخص نشده! :31:
دو سال پیش این تاپیک زده شد ولی هنوز خبری از انتشار این بازی نیست
آره . دیگه خسته شدیم بی خیالیش شدیم.

vahidgame
11-12-2011, 03:52
تریلر بازی توی VGA رو دیدم یکمی تعجب کردم!
به نظرم پست اول باید ویرایش بشه و اسم ژانر که Stealth-action نوشته شده تغییر کنه!
با توجه به اینکه سازنده بازی هم اعلام شد و همون سازنده Bayonetta هستش احساس می کنم بازی خیلی شبیه اون بازیه. یعنی کلا از این تریلر احساس میشد که مثلا بازیی در سبک Devil May Cry یا همین Bayonetta رو شاهد هستیم تا یه MGS و اصلا حال و هوای این بازیو نداشت!!!
بازی رو کلا بردن به سمت هیجان بالا و ظاهرا کلا با حال و هوای جدیدی طرف هستیم
آهنگای بازی هم که پخش می شدن همه راک و متال بودن و یه مدل آهنگایی هم در این سبک انتخاب شده بودن که ظاهرا هیجان بازی رو بیشتر کنن...

Layken
12-12-2011, 20:44
چهره 99 درصد موقع انتشار بازی دیدنی خواهد بود : دی....

چند تصویر از بازی...

Alireza.M67
13-12-2011, 14:31
ایول ، بازی فوق العاده به نظر میاد .
عاشق این سبک بازیم ، منو یاد DMC و Bayonetta انداخت .
شرکت پلاتینیوم هم که استادیه واسه خودش .

kamran987456
13-12-2011, 19:51
یعنی کلا داستان اصلی بیگ باس و اسنیک و از همه مهمتر Meryl :40: فرق کرده ؟
امیدوارم یه چیزی سر هم نکنن زود بیرون بدن که باعث بشه کل اعتبار بازی های قبلی به باد بره

و اینکه کسی لینک دانلود تریلر جدید رو داره ؟:40:

silsin
13-12-2011, 20:01
میگم کسی خبر نداره ؟ این بازی با همون انجین کوجیما اینا ساخته شده ؟ همونی که فیلمش هم بیرون بود کوجیما موتور بازیشون رو نشون داده بود

halflife g
13-12-2011, 20:15
اولا دوستانی که طرفدار سری متال گیر هستن یه بار تریلر رو ببینن بعد اینجا پست بدن(چون احتمال زیاد نظرشون عوض میشه:31:)اینم لینک تریلر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+

دوما چند تا خبر در مورد بازی :

بازی برای pc منتشر نخواهد شد
کوجیما گفته طرفدارای متال گیری که از این بازی خوششون نیومده تا عرضه شماره بعدی این بازی صبر کنند(یعنی شماره بعدیشم تایید کرد)
کمپانی پلاتینوم میسازه بازی رو ولی رییس کمپانی یعنی آقای کامیا نقشی در ساخت بازی نداره و گفته داره بازی خودش رو می سازه(که صد درصد من قول میدم بایونتا2 هست)(علیرضا برو حالشو ببر:31:)

در کل بازی برای طرفدارای متال گیر چندان دلچسب نیست(نه اینکه بد)ولی برای کسایی که از سبک این سری بازی خوششون نمیاد یا بازیش نکردن تجربه یه بازی به سبک دویل می کرای یا بایونتا توسط دستهای پرتوان raiden میتونه جالب باشه..... .
.
.
.

kamran987456
13-12-2011, 21:16
اولا دوستانی که طرفدار سری متال گیر هستن یه بار تریلر رو ببینن بعد اینجا پست بدن(چون احتمال زیاد نظرشون عوض میشه:31:)اینم لینک تریلر:

این چی بود بابا :41::41::41::18::18:
مگه داستان بازی قرار نبود بین شماره های 2 و 4 باشه !؟
اینجا که رایدن رو شبیه سوپر من ساخته بودن ! (یک تنه متال گیر ری رو بلند کرد ؟:18: )
اگه واقعا اینطوری بود که چرا با چند تا خنجر تو متال گیر 4 به اون روز افتاد !:31:

Alireza.M67
13-12-2011, 21:37
کمپانی پلاتینوم میسازه بازی رو ولی رییس کمپانی یعنی آقای کامیا نقشی در ساخت بازی نداره و گفته داره بازی خودش رو می سازه(که صد درصد من قول میدم بایونتا2 هست)(علیرضا برو حالشو ببر:31:)

دیگه از الآن روز ها رو می شمارم تا بایونتا 2 :31:

من فقط شماره 1 بازی رو بازی کردم و چون پلی استیشن 2 نداشتم ، شماره های 2 و 3 رو بازی نکردم . شماره 4 رو هم اوایلشو روی پلی استیشن 3 بازی کردم ، دیدم اصلا هیچی از داستان و بازی سر در نمیارم ، واسه همین گذاشتمش کنار . حالا تا یکی دو ماه دیگه شماره های 2 و 3 برای 360 میاد و کسایی که مثل من اینا رو بازی نکردن فعلا حال می کنن :31:
پ . ن : گرچه دیگه پیر شدیم و سلایقمون فقط به یکی دو تا سبک محدود شده و مخفی کاری دیگه ... :13:
فقط نقش آفرینی و یا اکشن ادونچر به همین سبک DMC .
(یه چیز می گم نزنید ما رو : هنوز Geow 3 رو تموم نکردم ، COD و بتلفیلد 3 رو هم اصلا بازی نکردم ، اساسین و فورزا رو هم اصلا نخریدم :31: )

manuelcalavera
13-12-2011, 22:55
دوستان لینکی نیست که ما بی-کنسولان هم از اول متال گیر رو ببینیم ، کات سین هاش رو دنبال کنیم تا داستان ِ بازی دستمون بیاد ؟

من GOW هارو همینطوری با cutscene ها فهمیدم چجوریاس

halflife g
13-12-2011, 23:18
دوستان لینکی نیست که ما بی-کنسولان هم از اول متال گیر رو ببینیم ، کات سین هاش رو دنبال کنیم تا داستان ِ بازی دستمون بیاد ؟
من GOW هارو همینطوری با cutscene ها فهمیدم چجوریاس
داستان این بازی طویل و پیچیدس مثه داستان halo و halflife و فکر نکنم با کات سین بشه جمعش کرد .......تازه کات سین های این بازی طولانی و پر محتوا هستن(تیپ بازی ژاپنی)

در نتیجه من پیشنهاد می کنم شما "metalgear saga" بخوونی.....(یعنی تو اینترنت اینو سرچ کنی تا داستانش بیاد)

+

فقط نقش آفرینی و یا اکشن ادونچر به همین سبک DMC .
(یه چیز می گم نزنید ما رو : هنوز Geow 3 رو تموم نکردم ، COD و بتلفیلد 3 رو هم اصلا بازی نکردم ، اساسین و فورزا رو هم اصلا نخریدم )

خوب علیرضا تو که خیلی از من بیشتر بازی کردی من امسال فقط 4 تا بازی رو کامل انجام دادم...gears3 و portal2 و halo 1 و cod ..........البته cod رو هم با سرعت نور:31:
بقیه بازیها همش رو یا انجام ندادم(مثه اساسین و بتمن و اسکایرم) یا تا مقداری رفتم و دور انداختم بقیشو(البته مولتی گیرز و هیلو رو هم هستم)

کلا 2 3سالی میشه اینجوری شدم......به نظر تو پس به سن مربوط میشه؟؟؟؟؟من بیشتر فکر می کنم به تکراری شدن صنعت بازی برمیگرده........ .
.
.
.

Masoud King
13-12-2011, 23:26
شما مثه من به پوچی در گیم رسیدیدن
مثلا الان فیفا 12 اومده و من هنوز بایرن رو قهرمان لیگ نکردم ... برا خودم خیلی عجیبیه که چرا بی میل شدم
با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دی

manuelcalavera
13-12-2011, 23:31
@مراد : داستان منسجم هست که بشه Saga از توش در آورد ؟
بچه های اینجا چند سالشونه عموما" ؟ من زیاد آشنایی ندارم .

@مراد دوباره : آقا شما بتمن رو هم بازی نکردی نکردی ، اسکایریم ولی بازی نکردنش مثل ندیدن ِ گادفادِرهاست که خیلی ها ندیدن هِی هم بروی خودشون نمیارن که ببینن دی

Layken
13-12-2011, 23:40

من فقط برا خاطر رایدن بید که پرچم حمایتمو از این بازی نگه داشتم و تنهایی جلو میرم

خبر جدید..:

به هر حال کوجی اومده گفته که اگر یک متال گیر واقعی و مخفی کاری دوس دارید پس منتظر Metal gear solid اصلی بمانید ....

باز خبر جدید ..:

کوجیما طی بحصی عنوان کرد که به استدیو PG سازنده این بازی گفته که بازی رو برای 60 فریم درست کنن و بازی از مقدار 30 فریم قبلی که روش قفل بود دور بشه و بیاد رو 60 تا....

پ ن..: بچه ها کوجی حتما نگران میزنه...:41:

خوب علیرضا تو که خیلی از من بیشتر بازی کردی من امسال فقط 4 تا بازی رو کامل انجام دادم...gears3 و portal2 و halo 1 و cod ..........البته cod رو هم با سرعت نور:31:
بقیه بازیها همش رو یا انجام ندادم(مثه اساسین و بتمن و اسکایرم) یا تا مقداری رفتم و دور انداختم بقیشو(البته مولتی گیرز و هیلو رو هم هستم)

کلا 2 3سالی میشه اینجوری شدم......به نظر تو پس به سن مربوط میشه؟؟؟؟؟من بیشتر فکر می کنم به تکراری شدن صنعت بازی برمیگرده........ .
.
.
.

به سن هم ربط داره کلا اوضاع هر سال بدتر میشه حال و حوصله برای مخصوصا بازی کردن و تاکیدا برا گیمرهای داخلی نی

مثلا الان فیفا 12 اومده و من هنوز بایرن رو قهرمان لیگ نکردم ... برا خودم خیلی عجیبیه که چرا بی میل شدم
با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دیمن Geow 2 رو یک سال بازی کردم ولی نمی دونم چرا geow 3 رو دو بار بیشتر نرفتم
وقتی فکر میکنم میبینم همین پوچیو تکراری شدن هم درسته

من GOW هارو همینطوری با cutscene ها فهمیدم چجوریاس پاشو بیا پیش من دارت المعارف متال گیر هستم از سیر تا پیاز
حاصل چند سال مطالعه و تحقیق د رکنار زندگی با شخصیت های این مجموعه

manuelcalavera
13-12-2011, 23:45
@ حامد : یه تاپیک بزن ، موندگار بشه . اسطوره سازی کن مرد :دی

halflife g
13-12-2011, 23:52
@مراد : داستان منسجم هست که بشه Saga از توش در آورد ؟

@مراد دوباره : آقا شما بتمن رو هم بازی نکردی نکردی ، اسکایریم ولی بازی نکردنش مثل ندیدن ِ گادفادِرهاست که خیلی ها ندیدن هِی هم بروی خودشون نمیارن که ببینن دی
آره کاملا داستان بزرگ و عالی داره و فوق العادس
بنده 23 سال دارم.... .

+

میدونم باو.....اسکایرم خداس ابلیوین رو من جویدم اون زمان ......ولی به نظر من مساله برای من : 70 درصد تکراری شدن بازیها نسبت به همدیگس و 30 دردص هم نداشتن وقت و حوصله

من از بازیهای هاردکور امسال به این بازیها که پلتفرمش در اختیارم بود اصلا دست نزدم(بازیهایی رو هم که نیم ساعت یا یه ساعت بازی کردم هم تو لیستم اوردم):

The Elder Scrolls V: Skyrim
Batman: Arkham City
Deus Ex: Human Revolution
Batman: Arkham City
Forza Motorsport 4
Uncharted 3
Battlefield 3
RAGE
Assassin’s Creed: Revelations
Need for Speed: The Run
DiRT 3
Driver: San Francisco

در نتیجه خواستم بگم فقط اسکایرم نیس مشکل اساسی هستش:31:

+

@ حامد : یه تاپیک بزن ، موندگار بشه . اسطوره سازی کن مرد :دیمن برای halflife مدتی پیش خواستم تاپیک halflife saga رو بزنم و کل داستانو بنویسم.......ولی گفتم منتظر بشم تا واسه پست اول تاپیک halflife3 نگهش دارم......
حالا نمیدونم کی هاف لایف 3میاد تا این تاپیکو بزنم(n سال بعد:31:)
.
.

manuelcalavera
14-12-2011, 00:00
من پارسا هستم
25 سالمه .
بابا سن ِ شماها که خوبه که . من یادمه بابام موقعی که DOOM اومده بود باهم میشستیم تا صبح دوم میزدیم . دیگه اون بنده خدا چی بگه تو میگی اثر ِ سنه :دی حالا هم که من دارم جا پای بابام میذارم .

من فکر کنم از Half-Life عجیب غریب تر نباشه . داشتم Time-Lineهاش رو میخوندم ، حتی دکتر درپیتی ها که از کنارشون رد میشدی تاریخ تولد و ایناشون معلومه ...

Layken
14-12-2011, 00:02

@ حامد : یه تاپیک بزن ، موندگار بشه . اسطوره سازی کن مرد :دی

بابا این انجمن کشش همچین بحث هایی رو نداره : دی.. یهو دیید یارو قش کرد مرد خونش میوفته کردن ما دی
تازه اول بازی بعد خوندن درکش بیشتره...
حالا چون شما مشتاقی من 50 درصد کار رو با یه تصویر حل میکنم...

این تصویر داستانش دو تا رمانه که وقتی اون گلبرگ ها رنگشون قرمز میشن اون موقعست که
بلند میشید و درورد میفرستید.

+
من توصیه میکنم شما به تاپیک ها ی متال گیر 2 و 3 سر بزن و پست های منو بخون کمی توضیح دادم خوبن

من برای halflife مدتی پیش خواستم تاپیک halflife saga رو بزنم و کل داستانو بنویسم.......ولی گفتم منتظر بشم تا واسه پست اول تاپیک halflife3 نگهش دارم......
حالا نمیدونم کی هاف لایف 3میاد تا این تاپیکو بزنم(n سال بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراد این داستانی که می خوای بنویسی در اینده از خودت مینویسی یا از رو سایت ها و نقدها و اینا..؟ چون یه بار من یه جایی همچین حرفی شنیدم چند وقتیه سواله برام..؟

+
راستی اقا این کارها چیه دیگه :31: بابا ما حرفه ای هستیم مثلا پست ها چه اخر باشه چه اول میخونیم این از او عقب عقب نافرمتره که :31:

kamran987456
14-12-2011, 00:11
کات سین ها که وجود دارن تقریبا هر کدوم از سری های 1تا 3 حدود 5 گیگ حجمشونه
چهارمی هم که 9 گیگ هست تقریبا
تو این فروم چند نفر با کیفیت های متفاوت گذاشتن

تو تورنت هم پیدا میشه کرد

دیدنشون خالی از لطف نیست
مخصوصا چهارمی که واقعا کات سین هاش خیلی بهتر از بعضی فیلم ها و سریال های امروزیه !
قسمت هاش هم خیلی جالب به هم دیگه مرتبط هستن و تقریبا میشه داستان رو فهمید

halflife g
14-12-2011, 00:41
من پارسا هستم
25 سالمه .
بابا سن ِ شماها که خوبه که . من یادمه بابام موقعی که DOOM اومده بود باهم میشستیم تا صبح دوم میزدیم . دیگه اون بنده خدا چی بگه تو میگی اثر ِ سنه :دی حالا هم که من دارم جا پای بابام میذارم .
من فکر کنم از Half-Life عجیب غریب تر نباشه . داشتم Time-Lineهاش رو میخوندم ، حتی دکتر درپیتی ها که از کنارشون رد میشدی تاریخ تولد و ایناشون معلومه ...
جمعا دو سال فرق داریم که که شما میگی "سن شماها که خوبه":31:......
در کل من گفتم بیشتر واسه خاطر تکراری شدن صنعت ازش خسته شدم و گرنه کینکت و یا بازیهای دو نفره(مثه گیرز و پورتال) هنوز جذابن واسم و اگه واقعا بازی حرف جدیدی داشته باشه بازیش می کنم...... .
+
اره کلا HALFLIFE saga تقریبا از همشون عجیب تره..... .

مراد این داستانی که می خوای بنویسی در اینده از خودت مینویسی یا از رو سایت ها و نقدها و اینا..؟ چون یه بار من یه جایی همچین حرفی شنیدم چند وقتیه سواله برام..؟

چی میگی داداش واسه خودت؟؟:31:من هر جایی که در مورد هاف لایف باشه عضو هستم و اطلاعات می گیرم.......از halflife stream گرفته تا halflife saga و سایتای طرفدارای بازی........
کلا بازی halflife یه جور مثه سریال lost هستش و عمدا خیلی چیزا رو واسه مخاطب مجهول میذاره در نتیجه باید واسه فهمیدن داستان بگردی دنبالش....(بقیه بازیها عظیم تر باشن هم لااقل پیچیده و مجهول نیستن یا کمترن از اینن)

+

در کل نمیدونم اگه مدیریت قبول کنه میشه یه تاپیک زد که داستان بازیهای بزرگ رو یه جا جمع کرد......مثه halflife و mgs و bs و halo و ........ .
تاپیک قوی هم میشه کلا...... :40:
.
.

B.3.S.T
14-12-2011, 01:05
در کل نمیدونم اگه مدیریت قبول کنه میشه یه تاپیک زد که داستان بازیهای بزرگ رو یه جا جمع کرد......مثه halflife و mgs و bs و halo و ........ .
تاپیک قوی هم میشه کلا......

یکی از کمبود های این انجمن,نبود همین تاپیکه ..

+
من تازه الان تریلر بازی رو دیدم باس بگم ما که چیزی متوجه نشدیم چی به چیه...کلآ فوق مولتی تخیلی میزد یه صحنه هایی!یاد بازیه azura افتادم!کلآ تو هیچ بازیی یادم نمیاد یه همچین موجود ابَر هیکلی رو بلند کرده باشم!: دی

Masoud King
14-12-2011, 12:37
در مورد اون تاپیک داستان و این چیزا یه انجمن متفرقه باز شده که می تونید اونجا این چیزایی که میگید رو دنبال کنید ولی هر بازی یه تاپیک..همش تو یه تاپیک باشه بحث اصلی گم میشه و همه چیز قاطی پاتی میشه
البته منظورم اینه که پست اول تاپیک اطلاعات کاملی از داستان بازی داده باشه
+
پست حسین هم که ویرایش کرده و دیگه جوابش رو بیخیال میشم

Layken
14-12-2011, 12:47
درسته تو بخش متفرقه میشه دنبال کنید اما چون این موضوع مواردی رو پیش میاره...

1- همه نمی تونن شرکت کنن و به احتمال خیلی قوی تاپیک بعد مدتی که مثلا یکی دو تا بازی داستانش رفت توش میره تو خواب
2- خیلی اندک هستیم از بابت قرار دادن اطلاعات و شاید زور زده بشه نهایتش 4 یا 3 تا بازی داستانش رو نوشته بشه
و موارد دیگه که همون بهتر که داستان های بازی ها بره تو پست دوم یا اول تاپیک خود بازی
الان داستان هیلو اگر مایلید تاپیکش موجوده و کو تا نتشر بشه دوستان میتونن اونجا قرار بدن

Alireza.M67
14-12-2011, 15:47
با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دی

.
.
.

یه درصدیش که به سن بر میگرده . من تا 4 - 5 سال پیش هر بازی ای که میومد رو تا تموم نمیکردم ول نمیکردم ، الآن اصلا اینجوری نیست . بعدشم درگیر درس و پایان نامه و بعدشم کنکور PhD و بعدم سربازی و ازدواج و کار و ... احتمالا میشم ، دیگه وقتش هم به اون صورت نیست !

یه قسمتیش هم به صنعت بازی بر میگرده ، موافقم .
خیلی بازیها تکراری و کسل کننده شدن . کلا یه روند خاص رو گرفتن و میرن جلو ، کمتر نو آوری دیده میشه .
البته هنوزم بازی ای که نو باشه رو استقبال میکنم مثلا همین Dark Souls رو 2 بار تمومش کردم ، خیلی بازی نو و شیکی بود.
ولی دیگه بازیها نمیتونن منو جلوی تلویزیون نگه دارن و خیلی زود خسته میشم.

من که 23 ، حامد هم 24 ، مراد و مسعود رو نمیدونم ، و کلا همه همین حدودا هستن حالا یکی دوسال کمتر یا بیشتر .

مسعود: من 22 هستم : دی

amin 2010
14-12-2011, 19:10
LOL!!!
همه اونقدر ناامید شدن در مورد پوچی های جدید دنیای گیم یا سختی های زندگی و ...حرف میزنن !!D:
+
اقا من بنظرم این بازی بازی بزرگیه !! هر جور حساب میکنم اینکه اسم کوجیما پروداکشن زیر یه بازی بخوره ولی قشنگ نباشه برام غیر ممکنه ( البته اینکه هی استاد میگه من تو ساخت این بازی نبودم یا تاکیدش بر نسخه اصلی نبودن بازی کمی نگران برانگیز بید !)
+
عجیبه گفته شده بازی برای PC نمیاد ولی کسی تو فروم های ایرانی زیاد اعتراض نکرده به این وضع !!

Layken
14-12-2011, 19:41
بحث در مورد هر چی به غیر از موضوع تاپیک بسه دیگه لطفا از شناسنامه های خودتون کپی بگیرید بزارید تو پروفایلتون خلاص.
+

من کمی در مورد شخصیت رایدن بگم ..
در کل 90 درصد شخصیت های بازی متال گیر یک کلونی هستن
MZ گروهی که با درست کردن کلونی های ساخته شده از روی DNA بیگ باس سرباز بزرگ قرن خواست تا بتونه مثل اون یک سرباز تمام عیار درسته کنه دقت داشته باشید تمامی این کلونی ها درست نمیشن و تک و توک هستن که درست از اب درمیان و معمولا عمرشون خیلی کوتاه میشه ( نمونش پیری زود رس اسنیک در متال 4 )
رایدن هم یه کلونی هستش اما این کلونی در اواسط کار در ماجرای بیگ شل سمت خودش رو تغییر میده بعد از این که حقایقی رو میفهمه .
رایدن عاشق دختری به نام زر هستش که در متال گیر 2 باهاش برخورد میکنیم و میبینیم
او یک پسر داره که مثل خودش دیوانه شمشیر بازی هستش و در اخر داستان متال گیر 4 میبینیم که چیزی حدود 6 یا 7 سال سن داشت

رایدن از طرف هواداران سری متال گیر تا قبل از متال گیر 4 به منفورترین شخص تبدیل شده بود زیرا که در متال 2 همه منتظر بودن تا بعد از چند سال دوباره با اسنیک بازی کنند و درحالی که بعد از دو ساعت گیم پلی باقی ماجرا به ر ایدن سپرده یمشه و اسنیک به عنوان دوست کنار ما هستش اما به لطف کمک هایش در قسمت چهارم به اسنیک محبوبیت خودش رو بازمیگردونه

رایدن در متال گیر 2

رایدن در متال گیر 4

رایدن جدید...

اما در مورد کلمه رایدن اگر دقت کنید یک رایدن دیگر داریم در سری کمبات این رایدن خدای اذرخش هستش و تقریبا شبیه همین رایدن هستش رایدن ها اصولا با برق و الکتریسیته کار دارند که من در طی مواردی که در این چند روز بررسی کردم زات اصلی رایدن بازی با برق و این موارد هستش و قدرتی فزایند داره
قدرت ای رایدن ها همیشه در ناپدید شدن و استفاده از الکتریسیته هستش که بعضی ها هستن که تیرشون فقط در استفاده و تامین انرژی از الکتریسیته بهره میبرن که رایدن متال گیر از این دسته میتونه حساب بشه

saeedblack
14-12-2011, 22:06

دوما چند تا خبر در مورد بازی :

بازی برای pc منتشر نخواهد شد
کوجیما گفته طرفدارای متال گیری که از این بازی خوششون نیومده تا عرضه شماره بعدی این بازی صبر کنند(یعنی شماره بعدیشم تایید کرد)

در کل بازی برای طرفدارای متال گیر چندان دلچسب نیست(نه اینکه بد)ولی برای کسایی که از سبک این سری بازی خوششون نمیاد یا بازیش نکردن تجربه یه بازی به سبک دویل می کرای یا بایونتا توسط دستهای پرتوان raiden میتونه جالب باشه..... .
.
.
.
میشه منبعتون رو برای مورد اول ذکر کنید چون تو gamespot هنوز برای pc گذاشتش؟با اینکه اسمش به revengence هم تغییر کرده.

B3HZ@D
15-12-2011, 02:30
این فایل پیوستی که گذاشتین مربوط به نسخه 4 میشه ؟!

Layken
15-12-2011, 12:08
این فایل پیوستی که گذاشتین مربوط به نسخه 4 میشه ؟!

بله مربوط به نسخه 4 هستش و اون تصویرهای کوچیک دوروبرش هم از بعضی لوکیشن ها موجود در اون بازیه
تو این تصویر زایدن تازه تو بازی دیده میشه یعنی از این جا میاد تو بازی....

میشه منبعتون رو برای مورد اول ذکر کنید چون تو gamespot هنوز برای pc گذاشتش؟با اینکه اسمش به revengence هم تغییر کرده.

احتمالا منتظرن به طور قطعی بیان بشه مخصوصا که استدیو PG سخت روی PC عنوان میده.

halflife g
15-12-2011, 12:42
بفرما اینم منبع :

کلا گیم اسپات یا سایتای مشابهش هر روز که جزییات بازیها رو اپدیت نمی کنن .....این جور خبرا رو بهتر از سایتهای خبررسانی معتبر مثل همین vg247 دنبال کنید.....
البته همینطور که حامد پست بالا گفت فعلا شاید مطمین نشده گیم اسپات....

.
.

Layken
15-12-2011, 17:53

لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance مشخص شد

طبق خبری که از طرف استدیو ذکر شده پلتفرم لید برای ساخت بازی PS3 هستش درست مثل vanquish و بعدا بر روی کنسول 360 پورت خواهد شد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidgame
15-12-2011, 20:01
بهترین خبر این بود که بازی برای پی سی نمیاد
بعد از 200 سال یه بازی از این سری می خواست برای پی سی بیاد اونم با این وضع : دی
سبک بازی کلا عوض شده و فقط اسم mgs رو به یدک می کشه!
کلا از این نوع بازی ها که توی شماره های بعدی می خوان ساختار بازی رو عوض کنن متنفرم. حالا هر چه قدر هم بگین شرکت بازی همون شرکت سازنده بایونتا هستش و بازی با اون سبک و سیاق حتما بازی بزرگی میشه اصلا توجیه خوبی نیست. وقتی روح mgs توی اون دیده نمیشه و بازی بیشتر به سمت فان رفته هیچ فایده ای نداره...
این مثل این می مونه که مثلا بیان هیلو رو در سبک اکشن ماجرایی بسازن! : دی

kamran987456
15-12-2011, 20:16
solid از اسم بازی حذف شده ؟

Metal Gear Rising: Revengeance

پس نام mgs رو هم یدک نمیکشه !
خیلی حیف شد:2:

halflife g
15-12-2011, 21:31
این مثل این می مونه که مثلا بیان هیلو رو در سبک اکشن ماجرایی بسازن! : دی
اتفاقا halo wars در سبک استراتژی بود و با توجه به بضاعت کنسول در اجرای بازیهای استراتژیک..... .ولی اون زمان هیشکی اینجوری از متحول شدن سبک بازی ناراحت نشد چرا... چون:

1-درسته سبکش یه چیز دیگه بود ولی روح بازی و دنیای هیلو و اتمسفر هیلو توش بود.......سال قبل از این بازی یه تریلر تو e3 پخش کردن که تو اونم باید همه چیرو می بریدی ولی اون بازی روح متال گیر توش بود تو این همه چی از گرافیک گرفته تا گیم پلی و اتمسفر و ........مال بازی بایونتا و ونکوویش..... .

2-اینا حرفشون عوض شد که این طرفداراو عصبی کرد...... .اول که اون تریلر e3 رو دیدیم گفتن با یه نینجا طرفید و اگه خواستین میتونین بازی رو بدون کشتن حتی یه نفر تموم کنین ولی چون نتونستن بازی رو خودشون بسازن و دادن دست یکی دیگه الان دیگه باید برای تموم کردن بازی همه رو بکشین:31::31:
.
.
.

MohammadT15
26-12-2011, 15:52

لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance مشخص شد

طبق خبری که از طرف استدیو ذکر شده پلتفرم لید برای ساخت بازی PS3 هستش درست مثل vanquish و بعدا بر روی کنسول 360 پورت خواهد شد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] etal-gear-rising-revengeance-lead-platform-revealed)
از این خبر متنفرم :31:اه اه اه اه اه آخه چقدر بگم اه
این چه کاریه اینا میکنن؟اعصاب آدمو داغون میکنن اینا

------------------------------------------

شماها هم که هی بشینید ناامید کنید آدمو:31:من کشته مرده تحلیلای آینده نگرتونم
بابا اینم شد مثل اویل 6 بدبخت هنوز بازی نیومده وحی اومده از آسمون که یه بازیه مثل کال آف و هیچ ترس و وحشتی توش مشاهده نمیشه:31:اینم الهام اومده که بازیه خوبی از آب در نمیاد و به درد نگاه کردنم نمیخوره . عجبا:13:بابا بذارید بازی بیاد بازی کنید بعددددد

vahidgame
26-12-2011, 16:20
شماها هم که هی بشینید ناامید کنید آدمو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من کشته مرده تحلیلای آینده نگرتونم
بابا اینم شد مثل اویل 6 بدبخت هنوز بازی نیومده وحی اومده از آسمون که یه بازیه مثل کال آف و هیچ ترس و وحشتی توش مشاهده نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم الهام اومده که بازیه خوبی از آب در نمیاد و به درد نگاه کردنم نمیخوره . عجبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا بذارید بازی بیاد بازی کنید بعددددد
اگه یه IP جدید بود و جزو MGS به حساب نمیومد هیچ حرف و حدیثی برای بازی باقی نبود و شاید یکی از بهترین بازی ها در سبک بازی هایی مثل بایونتا میشد...
من توی پستای قبلی در مورد این قضیه کامل توضیح دادم و فقط اینو بگم که من همون چند وقت پیش همون موقع که مراسم VGA در حال اجرا بود و اون تریلر بازی و اسم شرکت سازنده بازی رو دیدم کلا حساب کار دستم اومد که قراره چه بلایی سر این سری بازی بیاد!

MohammadT15
27-12-2011, 14:28
اگه یه IP جدید بود و جزو MGS به حساب نمیومد هیچ حرف و حدیثی برای بازی باقی نبود و شاید یکی از بهترین بازی ها در سبک بازی هایی مثل بایونتا میشد...
من توی پستای قبلی در مورد این قضیه کامل توضیح دادم و فقط اینو بگم که من همون چند وقت پیش همون موقع که مراسم VGA در حال اجرا بود و اون تریلر بازی و اسم شرکت سازنده بازی رو دیدم کلا حساب کار دستم اومد که قراره چه بلایی سر این سری بازی بیاد!

تا قبل اینکه بازی بیاد هر کی یه برداشت و نظری داره . شما حساب کار اینجوری دستت اومده ولی ایشاالله بازی که اومد دستت بازی میکنی بعد نظرت عوض میشه:10:

Malware
20-01-2012, 18:29
فامیتسو این هفته تایید کرد Kenji Saito کارگردان Metal Gear Rising خواهد بود. سایتو که در بازی Bayonetta برنامه‌ نویس ارشد بود، به عنوان کارگردان بازی در یک مصاحبه به همراه هیدئو کوجیما و Tatsuya Minami، رئیس Platinum، تایید شد.
پیش از این تصور می‌شد Hideki Kamiya، کارگردان Bayonetta، در حال کارگردانی پروژه بود که البته وی در تویتر آن را رد‌ کرد. هم‌چنین کوجیما قبلا در همان مصاحبه تایید کرد که عناصر مخفی‌کاری دیگر در بازی نخواهد بود.
انتظار می‌رود Metal Gear Rising امسال بر روی PS3 و Xbox 360 عرضه‌شود.
منبع:

silent-assassin
22-01-2012, 18:41
بازی Metal gear rising:revengeance که هنوز هیچ تاریخ عرضه ای برای آن اعلام نشده است با توجه به اخرین اخبار منتشر شده در مجله ی ژاپنی Famitsu کمتر از ۵ ماه دیگر در نمایشگاه E3 2012 که از ۵ تا ۷ June در لوس انجلس برگزار خواهد شد, قابل بازی خواهد بود. هم چنین اقای Tatsuya Minami مدیر عامل شرکت سازنده ی این بازی یعنی Platinum games اعلام کرده است که مخفی کاری نخستین عنصری بود که هنگام محول شدن کار ساخت این بازی به این شرکت حذف شد. نکته ی دیگری که در این مجله نوشته شده است این است که برنامه نویس ارشد بازی Bayonetta اقای Keiji Saito کارگردان این بازی خواهد بود.

منبع:

mr_khodaei2008
04-02-2012, 20:18
اقا من نفهمیدم این متال گیر سری چند میشه ایا جدیده و متال 5 هست ؟

Layken
04-02-2012, 20:21
اقا من نفهمیدم این متال گیر سری چند میشه ایا جدیده و متال 5 هست ؟

نه متال 5 نیستش یک عنوان جدید هستش با یک سازنده جدا یک کارگردان جدا و یک استدیو جدا....
و احتمالا با یک عنوان جدید و مسیری جدا روبر هستیم ...

sasanjfr
24-05-2012, 11:10
Metal Gear Rising: Revengeance در E3 2012 قابل بازی خواهد بود
-----------------------------------------------------------------------

Konami به تازگی ویدئویی را منتشر کرده که title screen دموی قابل بازی MGR:R در E3 2012 را نمایش می دهد.

حدود %50 این ویدئوی 52 ثانیه ای دربرگیرنده لوگوی سازنده ها و لوگوی خود بازیست و در آن از گیم پلی و یا از هیچ چیز دیگری خبری نیست!

کونامی از چندین هفته پیش،کمپین تبلیغاتی گسترده ای را برای بازی به راه انداخته است و انتظار می رود تاریخ انتشار این spin-off که هم اکنون توسط Platinum Games در دست ساخت است در حین کنفرانس پیش از E3 کونامی اعلام شود.

----------
منبع:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-261574)

مشاهده تیزر با کیفیت 720p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .mp4)(از لحظه انتشار این پست تا مدت 7 روز این فایل قابل مشاهده و دانلود کردن می باشد!)

AMIR-AIRGUNNER
16-06-2012, 13:03
دوستان معلوم هست که داستان بازی در کدوم سال اتفاق می افته ؟!
بین متال گیر 2 و متال گیر 4 هست ؟

gta6767
16-06-2012, 21:10
معلوم نشد کی میاد این بازی؟

MR.CART
16-06-2012, 23:20
همه گیر دادن به Gear:31:
این متال گیر سولید با این فرق میکنه یا همه یکین؟

Killzone2
14-07-2012, 22:30
تصاویر جدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Layken
20-07-2012, 11:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2.5 دقیقه ابتدایی بازی که بخش اموزشی بازی هستش رو در ویدئوی زیر میشه دید
و چگونگی تکه تکه کردن و ضربات بازی رایدن رو نشون میده
منوی بازی Press Start هم خیلی زیبا و شکیل هستش..بازی
بازی برای X360 و PS3 در سال بعد منتشر خواهد شد.

منبع و ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ ن..: کلا PX مهارت خوبی برای ساخت عناوین این چنینی داره و مثل این که عاشق کنترل زمان فقط اون ارم کوجیما اول بازی کمی ادم رو ازار میده. : دی
(ماشین رو هم اونجا پارک کرده بودم ببین چه به روزش اورد )

CRIS Joon CR7
15-08-2012, 15:12
تاریخ عرضه ی بازی مشخص شد///
تصاویر جدید + تریلر

تارخ عرضه:19 فبریه در آمریکا ، 22 فبریه در بریتانیا و 21 فبریه در ژاپن///

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تریلر جدید:

خبر قدیمی:
جزئیات جدیدی از Metal Gear Rising: Revengeance

امروز جزئیاتی از این بازی منتشر شد و طی آن اعلام شد که cutscenes های کمتر و کوتاه تری در مقایسه با سایر نسخه های متال گیر دارد .
این یک بازی صرفا اکشن است و این تصمیم به دنبال همین امر گرفته شد.
علاوه بر این گفته شد که خط داستانی بازی میتواند به دو روش دنبال شود:
یکی توسط کاراکتر بازی و به صورتی که شما با آن بازی بازی میکنید و روش دیگر با استفاده از تماس با هم بازی های خود در بازی اتفاق می افتد.
...
این بازی قرار است در اوایل 2013 برای هر سه پلتفرم اصلی منتشر شود.

marmolak kocholo
29-12-2012, 00:17
دیروز، رفیق حامد (:n02:)، جناب آقای کوجیما تصویری از نسخه PC بازی Metal Gear Rising: Revengeance رو شیر کردن که سوالات زیادی رو برای طرفداران در بر داشت!
نکته جالب اینجاست که آقای Korekado Yuji (برنامه نویس ارشد شرکت کوچیما) تایید کردن که این تست بر روی PC بوده و با توجه به اینکه حرفی هم از Devkit مربوط به Xbox360 زده نشده میتونه این معنی رو بده که این عکس مربوط به PC بوده و این بازی به راحتی در حال اجرا بر روی PC هست!
قبل از این هم حرف هایی از نسخه PC این بازی زده شده بود که تا الآن خبری به طور رسمی از طرف سازندگان اعلام نشده بود!

[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Layken
29-12-2012, 12:59
واقعیت ماجرا جوریه که این شخصی که پشت مانیتور نشسته اصلا هیچ شباهتی به استاد نداره یا منبع اشتباه نوشته یا من اشتباه می کنم : دی
هم از حالت ابروهاش ، موه های کنار گوش ، لپ هاش (یعنی چاق شده ؟ :| ) ، و یادم نیست که استاد عینک بیضی شکل بزنه : دی احتمالا همین اقای یوجی هستش
از طرفی دیگر هم استاد فقط یک نظارت بر روی این بازی داره (تو ذهنش همچین روایتی بود ولی وقتی با کوجیما پروداکشن در این مورد حرف میزنه همه سر باز میزنن ) که کار در یک جلسه ای دوستانه با اقای Inaba بیان میشه و کار ساخت بازی به استدیو PG منتقل میشه.

خلاصه این که فقط تئوری ساخت بازی در ذهن کوجیما بوده و کلیت بازی به استاد ربطی نداره و Revengeance داره تبدیل به یک فرانچیز دیگه میشه که زیر دست یک استدیوی مجزا و افراد دیگه ساخته میشه

سرتون رو درد اوردم فرصتی شد بگم که اصلا Revengeance رو از جز کارهای اصلی استاد خارج بدونید اما به عنوان یک H&S فوق العاده که کوجیما پایه و اساس اون رو بنا کرده باید منتظرش بود
سال بعد سال رقابت H&S های ژاپنی هستش

halflife g
16-01-2013, 18:18
يك تريلر جديد ٧ دقيقه اي از گيم پلي بازي اومده توصيه مي كنم طرفداراي سبك HnS حتما ببيننش (من نسخه كم حجم و كم كيفيتشو ميذارم) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p4

+

بازي از لحاظ گيم پلي بين رقيباي امسالش (كه زياد هم هستن) نوتر و سريعتر و جالبتر به نظر ميرسه(البته محصول سازنده بايونتاس و انتظار ديگه اي نميره)
فقط متاسفانه گرافيكش(به خاطر ٦٠ فريم بودن كه هيچكدوم از رقباش تو كنسول ٦٠ فريم نيستن(هم gow و هم dmc و هم cas los ) و البته موضوع و فضاش نسبت به رقيباش پايينتر...
ولي اگه بازي همين روندو داشته باشه فكر كنم متاي بازي در بدترين حالت زير ٨٥ نياد

.

resident_evil
28-01-2013, 21:01
دمو رو بازی کردم . خیلی عالیه لعنتی . سرعت و خشونت گیم پلی واقعا بالاست . اون نیمچه Stealth هم که داره خیلی عالیه . با شمشیرش میپره رو سر یارو از یه جا دیگش در میاد این Blade Mode هم شدیدا حال میده . قشنگ میتونی خودتو تخلیه کنی . همه چیز رو میشه به صورت Real Time قطعه قطعه کرد
گرافیک هم خیلی عالیه به نظرم . 60 فریم هم که هست بدون کوچکترین افتی . خیلی راحت میتونه نامزد بهترین HnS امسال بشه

با بازی کردن دمو متوجه شدیم که بیخودی منتظر این بازی نبودیم

kingmohsen
30-01-2013, 12:31
خدا کنه همزمان نسخه پی سی بازی هم بیاد
چون کنسول ندارم که بازیش کنم
امسال که خیلی از بازیهایی که بسیار انتظار ازشون داشتم اصلا دلچسب نبودند. مثل دویل می کرای و مکس پین و رزیدنت اویل بخصوص
اما بازیهایی که بهشون امید نداشتم فوق العاده بودند مثل فارکرای 3

این بازی همیشه توی اوج بوده
امیدوارم که این نسخه هم مثل همیشه اوج باشه :n12:

Masoud King
13-02-2013, 17:57
سه نمره بازی تا به اینجای کار:

Play – 91/100
gamesTM – 9/10
Famitsu – 39/40

Leon-117
14-02-2013, 10:26
بازی برای PS3 لیک شد ولی فعلا خبری از نسخهXbox 360 نیست.............

The Rover
14-02-2013, 21:39
بازی برای Xbox 360 لیک شد ولی فعلا خبری از نسخهPC نیست.............

Leon-117
16-02-2013, 21:37
بعد از 2 ساعت بازی کردن باید بگم بازی از هر نظر عالیه!
اصل افکر نمیکردم بازی اینقدر خوب و خوش ساخت باشه.
سیستم مبارزات و کمبو های بازی فوق العاده هستن.ضربه های رایدن خیلی سریع و نرم و در عین حال فوق العاده متنوع هستن،واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم!فقط بگم که اگه بخوام سیستم مبارزات رو با DMC مقایسه کنم،این بازی 100% از DMC بهتر هست.در کل از ظنر گیم پلی بازی هیچ مشکلی نداره،فقط بازی Dodge نداره،به جای Dodge یه قابلیتی هست به اسم Parrying که با یکم تمرین میشه بهش عادت کرد،توی فروم ها بعضی ها از این سیستم ایراد میگرین ولی من خیلی خیلی از این سیستم خوشم اومده!این فابلیت باعث میشه توی مبارزه ها بی هدف ضربه نزنید و بعد از عادت کردن به بازی ضربه ها و دفاع کردن ها همگی با هدف انحام میشن.در کل توی گیم پلی بازی سرعت عکس العمل نشون دادن(و به موقع عکس العمل نشون دادن)خیلی خیلی مهمه.
گرافیک بازی هم با توجه به 60 فریم بودن بازی خیلی خوب هست،دوربین بازی ممکنه بعضی جاها اذیت کنه که در کل مشکل خیلی خاصی نیست و میشه ازش چشم پوشی کرد.
در مورد درجه سختی بازی هم باید بگم روی درجه سختی Normal بازی نسبتا سخت هست و همین سختی به نظرم یکی از عوامل اعتیاد آور بودن بازیه.
در کل به هم هطرفدار های ---- n slash پیشنهاد میکنم این بازی رو تهیه کنن،مخصوصا به طرفدار های بایونتا............

Azhang
16-02-2013, 21:43
پس ما پی سی بازها چی؟؟؟خبری نیست؟:n28:

halflife g
18-02-2013, 15:01
منم چند مرحله اول بازي رو انجام دادم و كل حرفاي علي تو پست قبلي رو تاييد مي كنم و البته بصورت نكات مثبت و منفي نظرمو ميگم :

نكات مثبت :

همه چيزو ميشه بريد حتي پلها و پلكانها و .....و اين خيلي باحاله(به لطف موتور havok)
اكشن بازي خيلي خيلي سريع هست و ميشه بهش لقب سريعترين HnS رو داد
بازي نسبتا سخت ......هم health خيلي زيادي ندارين و هم اينكه parry كردن تو بازي كار ميخواد تا ياد گرفته بشه(من فعلا كه نتونستم خيلي parrying رو درست انجام بدم و زود ميميرم:n02:)
علاوه بر شمشيرهاي متنوع بازي بهتون راكت لانچر و نارنجك و ....ميده و جالب و اليته اينكه حتي ميشه بعضا با زدن دكمه b پست سر يا بالاي دشمن بصورت مخفيانه كشتش
با وجود ٦٠ فريم بودن گرافيك شكيل هست و به نظرم تو زمينه گرافيك موفق عمل كردن سازنده ها

نكات منفي :

[*=right]دوربين اعصاب خرد كن....بازي اكثر اوقات دوربين ثابت نيس و همين باعث ميشه دوربين تو مبارزات پشت سر كاراكتر نباشه و اذيت مي كنه
[*=right]بازي خيلي ژاپني هست :n02:فكر كنم تو ١ ساعت اول بازي نزديك 50 درصدش كات سين باشه خيلي هم چاخان داره(تخيلي يا فانتزي نيس بلكه چاخان)....رايدن رو موشك پرواز مي كنه موشكو نصفش مي كنه و .......يه مقدار تخيل خوبه ولي نه ديگه در اين حد(از اين لحاظ مناسب كسايي هستش كه بازيهاي ژاپني اينچنيني دوس دارن)
[*=right]داستان بازي اونقدرا محكم نيس با اينكه نويسندش از استوديوي كوجيما هست(البته تو اين سبك داستان در اون حد مد نظر نيس)

+++++++++++

در كل بدون شك اين بازي سريعترين HnS اي هست كه عرضه شده و بيشتر براي طرفداران بازي بايونتا مناسبتر هست تا مثلا gow يا ninja gaiden تو اين سبك......

msf66
18-02-2013, 19:58
سلام به همگی
راستی از این نسخه pc خبر ندارم ایا برا pc تایید شده؟؟؟
بعدشم اگه تایید شده ریلییزش برا pc معلوم شده؟؟؟
ممنون

Leon-117
18-02-2013, 20:08
در كل بدون شك اين بازي سريعترين HnS اي هست كه عرضه شده و بيشتر براي طرفداران بازي بايونتا مناسبتر هست تا مثلا gow يا ninja gaiden تو اين سبك......
مراد اتفاقا من طرفدار Ninja Gaiden(تا نسخه دوم بازی البته)هستم و از این بازی هم خیلی خوشم اومده!سختیش منو یاد اون میندازه!
+
امروز یکم رو درجه سختی Hard بازی کردم اینجوری شدم ::n09:
بعد برگشتم روی همون نرمال بازی کردم تا یه دور بازی رو تموم کنم و بعدش برم برای هارد.............

Alireza.M67
18-02-2013, 20:32

در کل به هم هطرفدار های ---- n slash پیشنهاد میکنم این بازی رو تهیه کنن،مخصوصا به طرفدار های بایونتا............

بابا من تازه DMC گرفته بودم !
آخه چرا با من همچین کاری می کنید ؟
نه به پارسال که یدونه H&S درست و حسابی نیومد، نه به امسال که همینجوری پشت سر هم میاد !
داشتم خیلی ملو و در فضایی آروم DisHonored بازی می کردمآ، باز دو تا بازی H&S اومد دست و پام شل شد :n02:
DisHonored هنوز از صف در نیومده دوباره رفت تو صف ... .

halflife g
18-02-2013, 22:30
نمرات بازي :

Oxm 7/10
Opm 7/10

+

مراد اتفاقا من طرفدار Ninja Gaiden(تا نسخه دوم بازی البته)هستم و از این بازی هم خیلی خوشم اومده!سختیش منو یاد اون میندازه!
نينجا گايدن در كنار يه گيم پلي عالي وحشيت زيادي توش بود يعني به يه سازنده ژاپني نمي خورد همچين چيزي......ولي اين بازي عين بايونتا تاكيدش روي سرعت و خشونتش در حد اون نيس و يا ميشه گفت تو سايه سرعتش قرار مي گيره .....نظر منه البته

.

alipsp
18-02-2013, 23:35
دقیقا منم یکم تو مبارزات کم میارم چون قلقش هنوز دستم نیست.یه جورایی عادت کرده بودیم جاخالی بدیم.اما این سیستمه هنوز دستم نیست
از نظر سختی هم واقعا حال میکنم خیلی اذیت میکنن موقع مبارزه.کلا من همونیم که بازی ژاپنی دوست داره.هرچی سختتر بهتر.:n02:
یاده نینجا گایدن هم بخیر.یاده استاد ریو میوفتم بعضی جاها.خیلی زیاد موقع دویدن سریع.دوتا نینجای خالص تو دوتا بازی بسیار زیبا:n12:
اول بازی رو یادم نمیره بازم دست رایدن قطع شد.عجب صحنه ای بود متال گیر 4...
به نظرم اگه شمارهای قبل رو بازی نکرده باشیم با رایدن نمیشه ارتباط برقرار کرد.

Layken
18-02-2013, 23:42
نمرات بازي :

Oxm 7/10
Opm 7/10

+

نينجا گايدن در كنار يه گيم پلي عالي وحشيت زيادي توش بود يعني به يه سازنده ژاپني نمي خورد همچين چيزي......ولي اين بازي عين بايونتا تاكيدش روي سرعت و خشونتش در حد اون نيس و يا ميشه گفت تو سايه سرعتش قرار مي گيره .....نظر منه البته

.

مراد جان من دقیقا این مورد رو متوجه نشدم ، یعنی چی به یه سازنده ژاپنی نمیاد ؟ چی نمیاد.؟ وحشیتش.؟ :n02:

mjorh
19-02-2013, 12:09
Play – 91/100
gamesTM – 9/10
Famitsu – 39/40
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
OPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 7/10
Shacknews ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – No Score
IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.5
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
GamingBolt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.5/10
ShopTo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – No Score
Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – No Score (which is odd)
NowGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
New Game Network ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 79/100
GodisaGeek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Leon-117
19-02-2013, 13:21
Gamespot 8.5/10
playstation lifestyle 3/10 :n02:
در کل امتیازات بازی هم مناسب بازی هستن و من بیشتر با امتیاز 9 Eurogamer موافقم..........

al pacino_masoud
19-02-2013, 16:33
سلام به همگی
راستی از این نسخه pc خبر ندارم ایا برا pc تایید شده؟؟؟
بعدشم اگه تایید شده ریلییزش برا pc معلوم شده؟؟؟
ممنون

واسه pc هم تایید شده..و امروز فردا میاد..زمان انتشارش واسه واسه هر 3 تا یکیه

hosseincode2008
19-02-2013, 17:38
واسه pc هم تایید شده..و امروز فردا میاد..زمان انتشارش واسه واسه هر 3 تا یکیه
درسته اول براي هر سه تا پلتفرم تاييد شده بود ولي بعدا كه كار ساخت بازي به Platinum Games سپرده شد خبري از نسخه PC نبود. آخرين خبري هم كه داشتيم اگوست سال پيش بود كه Creative Producer بازي گفته بود تازه بعد از اتمام ساخت نسخه هاي كنسولي تصميم ميگيرن كه نسخه‌ PC رو هم توليد كنن يا نه. حالا حالاها منتظرش نباشيد...

لينك خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Layken
19-02-2013, 22:19
بازی از عناوین خاص امسال محسوب میشه

بازی رو طوری ساختن که مستقیم سلیقه کسی که بازیش میکنه رو به چالش میکشه
ممکنه یکی خوشش نیاد بهش 7.5 یا 8 بده و ممکنه یکی حال کنه نمره 9 یا 8.5 به بازی بده. در واقع سطح کیفی بازی طوری هستش که نمیشه ایراد گرفت که چرا نمره کم داده شده و یا چرا نمره بالا داده شده ولی در کل بازی در سطح یک عنوان فوق العاده ظاهر نشده شاید ما از استدیو P* عناوینی همچون بایونتا و ونکویش دیدیم اما باید این رو هم توجه کنیم که پشت اونها شخصیت هایی همچون کامیا و میکامی حضور داشتن.

بازی نقص هایی داره که میشه ازش گذشت کرد و هم میشه بهشون تاکید کرد و مهم قرار دادشون
فضای متال گیری بازی از Alert ها گرفته تا Codec و صداگذاری متال گیری یک طرف قضیه ، به کار گیری سبک H&S طرف دیگر قضیه که من خودم استفاده بیش از حد فضای متال گیری رو مورد منفی میبینم
به نظرم اگر سازندگان سعی می کردن فقط به نام و شخصیت داستان بازی که برگرفته از متال گیر هست اکتفا کنن و بیشتر نبوغ اکشن خودشون رو به نحو احسنت در بازی پیاده میکردن اون موقع میشد گفت با یک بازی درجه 1 روبرو بودیم

البته بازی برای من که از شخصیتی بهره برده که جان اسنیک را نجات داده و در متال گیر 2 باهاش عمری زندگی کردم مثل یک گلبول قرمز در رگ های خونیم عمل میکنه و از این لحاظ خیلی خیلی دارم حال می کنم.
فعلا باید بیشتر بازی کنم تا کم و کیف کار رو بهتر بسنجم

Layken
20-02-2013, 13:15
مجموع نمرات بازی در سایت metacritic :

X360 : از 24 نقد نمره 82
PS3 : با 39 نقد 80

مجموع نمرات بازی در gamerankings :

X360 : از 23 نقد نمره 83.33
PS3 : با 30 نقد 77.75

با یک حساب سرانگشتی و با توجه به نقد های چند مرجع معتبر و با توجه به تجربه خودم میشه گفت تا به الانNi no Kuni رو میشه به عنوان بهترین بازی سال دونست.

Leon-117
20-02-2013, 21:55
الان یه نیگا به لیست اچیومنت های بازی انداختم و یه چیزی دیدم که از خریدن بازی پشیمون شدم:
Complete story mode on Revengeance difficulty with all S rankings[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از مرگ هم بدتره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از سخت ترین اچیومنت هایی هست که تا حالا دیدم................
+
حامد این اچیومنت ـه کار خودته!:n09:
+
الانم اینا رو دیدم:(توی اسپویلر به اسم باس ها اشاره شده،اگه میخواید ندونید اسپویلر رو باز نکنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Prodigal Murderer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Defeat Mistral without taking any damage on Hard difficulty or above.

Genius Destroyer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Defeat Monsoon without taking any damage on Hard difficulty or above.

Truly Human ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Defeat Sundowner without taking any damage on Hard difficulty or above.

Chosen by History ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Defeat Samuel without taking any damage on Hard difficulty or above.

The Politics of Silencing Foes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Defeat Sen. Armstrong without taking any damage on Hard difficulty or above.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط میتونم بگم لعنت بهت Platinum Games..................

goldenmember
21-02-2013, 12:12
واسه pc کی میاد؟

Layken
23-02-2013, 00:13
بازی ها وقتی منتشر میشن و اینجا از بخش اخبار به بخش بازی ها منتقل میشن میشه گفت یک جورایی انگار حکم کنسل شدن بازی ها صادر شده و بازی به فراموشی سپرده میشه ، مگر هدف ما از حضور در اینجا انجام دادن بازی ، لذت بردن از بازی ، و مهم تر از همه به اشتراک گذاشتن از تجربه ای که کسب می کنیم نیست.؟ پس چرا اینقدر امار تحلیل ها ، نقد ها ، صحبت در مورد کم و کیف بازی بعد از انتشار بازی پایین هستش ؟ طوری که من شوق تحلیل اخبار یک بازی منتشر نشده را بیشتر از شوق تجربه و لذت بردن و نقد اون بازی بعد انتشار میبینم ، نمونه ای مثل ME3 که شور شوق قبل و بعد از انتشار بازیش جای تعجب داشت در حالی که یکی از منعطف ترین بازی هایی بود که جای نقد و بررسی فراوان داشت.
به هر حال اگر صحبت در مورد اخبار و خبر یک بازی 20 تا خوب و جذاب باشه صحبت و نقد در مورد بازی ها بعد از انتشار 200 تا جذابیت داره و فوق العاده مفید هستش. :n01:

+

حامد این اچیومنت ـه کار خودته!:n09:

علی این باس فایته Monsoon منو خیلی به چالش انداخت ، از بس زد لتو پارم کرد که دیگه می خواستم درجه بازیو یدونه بیارم پایین
سر یکی از مبارزه ها اندازه سر سوزن سلامتیش مونده بود که نامرد یهو جن زده شد اصلا مجال نداد حرکت کنم زد نابودم کرد :n15:
کلا با باس فایت های بازی خیلی حال می کنم مخصوصا وقتی مبارزه شروع میشه ریتم بازی سریع و موزیک فوق العاده هیجانی میشه

یک والپیر زیبا از بازی :

واسه pc کی میاد؟

هنوز خبری نشده

hosseincode2008
23-02-2013, 10:32
واسه pc کی میاد؟

حداقل پستاي همين صفحه رو ميخوندي، چهار تا پست بالاتر توضيح دادم.

درسته اول براي هر سه تا پلتفرم تاييد شده بود ولي بعدا كه كار ساخت بازي به Platinum Games سپرده شد خبري از نسخه PC نبود. آخرين خبري هم كه داشتيم اگوست سال پيش بود كه Creative Producer بازي گفته بود تازه بعد از اتمام ساخت نسخه هاي كنسولي تصميم ميگيرن كه نسخه‌ PC رو هم توليد كنن يا نه. حالا حالاها منتظرش نباشيد...

لينك خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Leon-117
23-02-2013, 15:12
من 2 روز پیش بازی رو روی نرمال تموم کردم،بازی کوتاه بود ولی این بازی از اون دسته بازی هایی هست که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره.
کل زمانی که داشتم بازی میکردم از بازی خیلی خیلی زیاد لذت بردم مخصوصا از باس فایت های بازی که خیلی خیلی عالی طراحی شدن.
همونطور هم که قبلا گفتم از این سیستم parrying خیلی خوشم اومد،حتی به نظرم از بازی لذت بردن هم خیلی به این parry کردن بستگی داره!اگه درست parry کردن رو یاد بگیرید از بازی لذت میبرید و اگه با این سیستم کنار نیاید بازی براتون لذت بخش نمیشه.
در کل نمرم به بازی 9/10 هست......

علی این باس فایته Monsoon منو خیلی به چالش انداخت ، از بس زد لتو پارم کرد که دیگه می خواستم درجه بازیو یدونه بیارم پایین
حامد روی Hard این monsoon خیلی منو اذیت کرد.حالا به نظرت چطوری باید هیچی ضربه ازش نخوریم توی مبارزه؟!(برای اچیومنت!)
من هروقت بازی برام زیادی سخت میشه میرم یکم GeoW بازی میکنم بعد که حالم بهتر شد بر میگردم دوباره اینو بازی میکنم!:n02:
+
حامد اولین بازی که روی هارد با این monsoon مبارزه کردم،خونش رو تا 50% آوردم پایین بعد همش در حال فرار کردن و دفاع کردن بودم!اصلا به آدم فرصت نمیده حرکتی انجام بدیم!:n02:
از زمانی میترسم که روی درجه سختی Revengeance باید با این باس ها مبارزه کنم و درجه S بگیرم..................

gap
23-02-2013, 18:45
خب بالاخره تونستم این اچیومنت رو بگیرم. (Genius Destroyer) البته باعث شد که امروز در مدرسه دائما خواب باشم :دی اما خب الان استاد monsoon شدم:دی

اولا اصلا در ابتدا سعی نکنید parry کنید! چون خیلی خفن از همه جهتا حمله میکنه! اگر دیدید دستاش روی هوا هستش سریع A+X رو بزنید و خوب به سمت چپ مثلا برید و Dodge کنیدش + بعدش شروع میکنه به دودزا بندازه:دی از اینا هم Dodge بدید.
خب بعدش وقتی به ۷۰درصد برسه خونش، ماشین و این چرت و پرتارو پرت میکنه که خیلی راحت در Blade mode میتونید از شرش خلاص شید. بعدش که ضد ضربه :دی میشه هم باید EMدازید دیگه،‌فقط سریع اینکار رو بکنید تا ضربه نخورید ازش.سریع برید در blade mode و به سرش ضربه بزنید. اگه به سر نزنید پا میشه و سخت تر میشه ضربه زدن بهش + اگر زود نجنبید => باید دوباره بندازید نارنجک رو.
بعدش تقریبا از استراتژی اول پیش برید تا اینکه به ۳۰ درصد برسه ،‌خب در اینجا یه سری چرت و پرت دیگه میندازه سمتتون که خیلی خطرناکه،‌در این قسمت باید ۲ بار Parry کنید و بعدش برید در blade mode و بزندیشون.
بعدش که با دستش و پاش میزنه حدود چند ثانیه باهاتون کاری نداره که باید به EMبزندیش باز و برید رو سرش Blade mode رو برید.
وقتی ۲۰ درصد بشه سخت ترین قسمت هست که ۳-۴ بار بهتون حمله میکنه مثل طوفان و ضد ضربه هستش، نزنیدش و فرار کنید فقط => بعد از ۳-۴ بار حمله اش ۲ ثانیه وقت دارید حدودا تابهش EM بزنید ولی Blade mode نرید چون سریع حمله میکنه، خب حالا تا ۱۰ درصد پیش برید که دوباره ماشین پرت میکنه و کاری نداره.
خب ببینید اینجا چک پوینت میده دیگه و مشکلی نیست.

میدونم خیلی سخته و با گفته های من مشکلی حل نمیشه ،‌اما یادتون باشه این بازی خب واقعا برای گیمر ها هستش! الکی دست گیمر رو نمیگیره و آسون نیست! یاد Ninja Gaiden افتادم و اچیومنت تاش...خداییش اونم سخت بود!‌البته این بازی از اونم سخت تره...باید در parry کردن با تمرین حرفه ای بشید.... سعی کنید..میشه:دی

Azhang
23-02-2013, 19:14
و شما کنسولیان فقط ما پیسیان را با این تعاریف دق دهید!!!:n28:باشد که جزا اعمالتان را یک در دنیا و یک ونیم در آخرت یابید!!!
حداقل پست شماره یک رو ویرایش کنید تا هر کی میبینه بی خودی امیدوار نشه.

Layken
23-02-2013, 20:53
مشکل اینجاست که من یدونه سلامتی هم ندارم ازش استفاده کنم :دی با همون یک نوار سلامتی رفتم به جنگش
این مونسون هم رو هارد انصافا سخته خیلی خیلی سریع عمل می کنه. من انگشتام خسته شد :دی مخصوصا چون رایدن دیوانه شده اساسی ادم رو مجاب میکنه وسط میدان دیوانه بازی در بیاری بعد از 70 درصد که تکه تکه میشه دیگه رسما ادم دیوانه میشه هر جاش میزنی میبینی نیست :دی
Parry چیزی شبیه عذاب هستش باید درست سر موقع بزنی وگرنه رفتی اون دنیا

gap
23-02-2013, 21:01
مشکل اینجاست که من یدونه سلامتی هم ندارم ازش استفاده کنم :دی با همون یک نوار سلامتی رفتم به جنگش
این مونسون هم رو هارد انصافا سخته خیلی خیلی سریع عمل می کنه. من انگشتام خسته شد :دی مخصوصا چون رایدن دیوانه شده اساسی ادم رو مجاب میکنه وسط میدان دیوانه بازی در بیاری بعد از 70 درصد که تکه تکه میشه دیگه رسما ادم دیوانه میشه هر جاش میزنی میبینی نیست :دی

تو کارت بیسته حامد:دی خب حالا اینکه روی S هم بریم خداییش سخته...باز خوبه S+ نداره :| من یه کنترلر جدید خریده بودم، بیچاره از بس تو این بازی ازش استفاده کردم و از عصبانیت کوبیدمش زمین الان یکی از جوی استیکاش در اومده :دی :دی کلا هنگامی که دارم این بازی و بازی های این سبک رو میکنم ( Ninja gaiden ,... ) ,و مثلا وقتی داشتم Catherine رو ۱۰۰۰ تایی میکردم، بهتره کسی نزدیکم نشه که خطر برخورد اجسام بهشون هست:دی از جمله برخورد کنترلر، شارژر، مودم ، گوشی :دی البته این مشکل مونسون مال کل دنیاست:دی تو گوگل یه سرچ بزنید:دی همه مشکل دارن سرش:دی

و شما کنسولیان فقط ما پیسیان را با این تعاریف دق دهید!!!:n28:باشد که جزا اعمالتان را یک در دنیا و یک ونیم در آخرت یابید!!!
حداقل پست شماره یک رو ویرایش کنید تا هر کی میبینه بی خودی امیدوار نشه.

خب کم بازی هایی هم نبوده که شما ها بازی کنید و من حسرت...البته حامد و بقیه pc هم دارن، مسئله اینجاست من فقط همین ۲ تا کنسول رو دارم با مک بوکم متاسفانه. الانم واقعا پشیمونم که یه نوت بوک درست حسابی نخریدیم حدقل بشه یه بازی کرد روش :|

halflife g
23-02-2013, 21:09
به هر حال اگر صحبت در مورد اخبار و خبر یک بازی 20 تا خوب و جذاب باشه صحبت و نقد در مورد بازی ها بعد از انتشار 200 تا جذابیت داره و فوق العاده مفید هستش. :n01:

باور ميكني مني كه عاشق اين سبكم اين بازي رو نيمه كار ول كردم؟؟؟واسه همينم حس نكردم بيام نظر بدم

اصلا خيلي نچسب بعضي نكاتش : اضافه كردن المانهاي متال گيري به بازي به نظرم خوب اضافه نشده (بايد فرم خودشو پيدا مي كرد و ميرفت)....اضافه كردن مخفي كاري نچسب و بازوكا و سلاحهايي كه به كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه

تازه بريدن آدما و متال گيرا اصلا حس يه بريدن واقعي رو به آدم نميده....تو انگار كاغذ مي بري بعد يه ثانيه بعد مردن هم ميتركن.........اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد

+

كلا براي من به جز سرعت وحشتناك و عاليش بقيه موارد مثل حس ضربات و برش و محيط و دشمنا اصلا منتقل نميشه:n22:

.

gap
23-02-2013, 21:22
باور ميكني مني كه عاشق اين سبكم اين بازي رو نيمه كار ول كردم؟؟؟واسه همينم حس نكردم بيام نظر بدم

اصلا خيلي نچسب بعضي نكاتش : اضافه كردن المانهاي متال گيري به بازي به نظرم خوب اضافه نشده ....اضافه كردن مخفي كاري نچسب و بازوكا و سلاحهايي كه به كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه

تازه بريدن آدما و متال گيرا اصلا حس يه بريدن واقعي رو به آدم نميده....تو انگار كاغذ مي بري بعد يه ثانيه بعد مردن هم ميتركن.........اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد

+

كلا براي من به جز سرعت وحشتناك و عاليش بقيه موارد مثل حس ضربات و برش و محيط و دشمنا اصلا منتقل نميشه:n22:

.

اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد

مراد جان داداش، خداییش از این به بعد میترسم نزدیک پروفایلت بشم O_o :دی :دی
+
خب نمیدونم دقیقا چرا معمولا بازی ها پس از اوجی که میگیرن، نسخه های بعدی اسطوره های مارو داغون میکنن :|
البته این بازی شاید مثل نسخه های قبل عمل نکرده باشه و اصیل نباشه چندان، اما خب تو این اوضاع که تو این سبک بازی خوب کمه...مجبوریم همینم رو چشم بزاریم. بنده شخصا فقط به خاطر اسم بازی و علاقه دیرینم بازی کردمش...
+
البته حرف حامد هم درسته...خداییش قبلا خیلی اکتیو تر بودن بچه ها!‌ولی الان.... البته خب قبلا خداییش ما اعضای خفنی داشتیم که متاسفانه به خاطر مسائل سایت و سیاست هاش به فروم های همسایه رفتن.... البته یه موردی هست، که دقیقا حق با تو هست، خب منم مثلا از Dead Space 3 مخصوصا قیافه آیزاک (با اینکه فرداش رفتم موهام رو عین اون موکتی زدم:دی) حال نکردم و هیچ نقد و پقدی نکردم،‌در صورتیکه بنده نوکر سری DeadSapce هستم.... عاشقشم...

Leon-117
23-02-2013, 21:43
30-40 بار که پشت سر هم بمیری این parry کردن رو خوب یاد میگیری!
+
مراد هیچکدوم از اشکالاتی که گرفتی رو قبول ندارم!
بازی خیلی هم خوبه،مخصوصا توی بخش گیم پلی که واقعا عالی هست.
تنها موردی که توی بازی منو اذیت میکنه وجود چند تا اچیومنت هست که گرفتنشون واقعا سخته...........

Layken
24-02-2013, 00:31
parry رو که ادم فول میشه بازی میشه براش گل و بلبل (چپ و راست ، بالا پایین ضربه میزنی رو دشمنا بعد یه دفاع بعد اهسته بعد دکمه B ستون فقرات یارو اومد تو دستت :n09: Yeahhhhhhhh

حسی که بعد از کشتن موندوس داشتم : دی

بچه ها من رفتم رو اخرین درجه سختی برم برام دعا کنید :n28:

30-40 بار که پشت سر هم بمیری این parry کردن رو خوب یاد میگیری!

نه دیگه یاد گرفتم خیلی حال میده :دی

باور میکنم عزیزم ، ولی خب من برخی اوقات باید یه شوک کلی وارد کنم ملت حرکتی کنن وگرنه که تو منتقد خودمی :دی
(امروز تو مغازه دوستم پوستر این فریمن رو زده بود بهش گفتم میدونی این کیه میگه اره این فریمنه میگم نه این مراد هستش ، میگه چی میگی مراد کیه فریمنه گفتم نه این مراده :دی )
ببین صفحه پیش من گفتم بازی سیقه ای هستش برا همین حق میدم بهت حال نکنی اما خب الان اومدی گفتی خوشم نیومد ما یه کاری می کنیم تو خوشت بیاد (به زور :دی )
کلا نینجا گایدن مبحثش خیلی با این فرق داره اون درجه خشونتش خیلی بالا هستش و رایزینگ جلو اون مثل یک H&S فانتزی محسوب میشه.
اینجا هم ملت سایبورگ هستن میشه گفت 80 درصد بدنشون متالیه پس میشه اون مورد نصف شدن رو قبول کرد
تنها ایراد بازی همون مبحث متال گیری هستش که خب دیگه باید بپذیریم این قضیه رو که پول باعث میشه هر اصالتی تغییر پیدا کنه و مجبوریم این سری رو به صورت یک فرانچایز جدید قبول کنیم.

اما خب خود بازی واقعا عالی شد برام برا علی و امیر هم عالی شده ، انصافا رفته رفته اکشن و سرعت و موزیک و گیم پلی مخصوصا کاستومایزر بازی باعث میشه خیلی بهتر لذت ببری واقعا هیجان بازی فوق العاده بالاست خودمونی بگم خیلی حال میده مخصوصا مبارزه با باس فایتهاش

كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه

جل الخالق ، اقا من حق میدم تلفظ اسم شخصیت بازی میتونه اون مدلی باشه ولی خب اینجا خانواده رد میشه زشته قباحت داره همون رایدن بنویسید :n02:

مراد جان داداش، خداییش از این به بعد میترسم نزدیک پروفایلت بشم O_o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه کجاشو دیدی شایعه شده بود رفته خاستگاری Ayane ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعد ریو فهمیده بود زده بود مرادو از اون به بعد مراد روحیش خشن شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
25-02-2013, 01:52
حاضرم چند تا چند تا مونسون بیاد مبارزه کنم ولی از این مینی باس های گوریل مدلی نیان :n29:

دستاشو که قطع می کنم جفت پا میان رو صورت ادم کلافه می کنن
به خودی خود راحتن مخصوصا توسط سلاح مونسون میشه بهشون شوک الکتریکی وارد کرد ولی وقتی 3 تا میشن و کنار چند تا ادم دیگه میان واقعا نفس ادم رو میگیرن و خیلی سخت میشن

+

در مورد داستان بازی اگه توجه کنید میبینید که به موضوع بچه ها و استفاده از اونها در جنگ و نظامو سیاست هایی که داخل داستان بازی هستش پرداخته
کوجیما در قسمت های قبلی متال گیر نیز به این موضوع پرداخته بوده ولی خیلی در خفا و کلی نبوده اما وقتی به عمق قضیه نگاه می کنی ادم پی میبره که
هدف اصلی کوجیما چی هستش ، بر این اساس گفتم این مورد رو چون چند وقت پیش گفته بود که ممکنه روند بازی MGS:GZ رو تغییر بده چون داخل داستان بازی
به مسائل سیاسی و مخصوصا بچه ها و استفاده از انها در جنگ پرداخت کرده که با توجه به سنگینی کار و این که ممکنه با باز خوردهایی روبرو بشه قصد تغییرتی داره
که البته هنوز مشخص نیست

gap
25-02-2013, 02:24
حاضرم چند تا چند تا مونسون بیاد مبارزه کنم ولی از این مینی باس های گوریل مدلی نیان :n29:

دستاشو که قطع می کنم جفت پا میان رو صورت ادم کلافه می کنن
به خودی خود راحتن مخصوصا توسط سلاح مونسون میشه بهشون شوک الکتریکی وارد کرد ولی وقتی 3 تا میشن و کنار چند تا ادم دیگه میان واقعا نفس ادم رو میگیرن و خیلی سخت میشن

+

در مورد داستان بازی اگه توجه کنید میبینید که به موضوع بچه ها و استفاده از اونها در جنگ و نظامو سیاست هایی که داخل داستان بازی هستش پرداخته
کوجیما در قسمت های قبلی متال گیر نیز به این موضوع پرداخته بوده ولی خیلی در خفا و کلی نبوده اما وقتی به عمق قضیه نگاه می کنی ادم پی میبره که
هدف اصلی کوجیما چی هستش ، بر این اساس گفتم این مورد رو چون چند وقت پیش گفته بود که ممکنه روند بازی MGS:GZ رو تغییر بده چون داخل داستان بازی
به مسائل سیاسی و مخصوصا بچه ها و استفاده از انها در جنگ پرداخت کرده که با توجه به سنگینی کار و این که ممکنه با باز خوردهایی روبرو بشه قصد تغییرتی داره
که البته هنوز مشخص نیست
خب مطمئنا پشت همچین بازیهایی یک سری عقیده فکری خوابیده،‌حالا جدا از اینکه فردا برادران زحمت کش بسیج زحمت میکشند و در این بازی هم چند مورد فراماسنری پیدا میکنن:دی اما خداییش ژاپنی های بازی چرت نمیسازن! هدف دارن:دی و آره،‌تو این سبک بازیا خداییش وقتی از همه جور دشمن میاد بازی خیلی سخت میشه :|

Layken
28-02-2013, 00:13
روی درجه سختی بالا واقعا نفس گیر میشه ارمسترانگ واقعا قویه فقط یک مشت میزنه و اگه حتا دفاع کنم از بس اتش روانه می کنه درجا میفرستتم اون دنیا

اما این عنوان واقعا عالی بود سازنده ها سنگ تموم گذاشتن یک گیم پلی فوق العاده زیبا رو ارائه دادن نفس گیر و هیجانی با سرعت فوق العاده بالا ، ابتدای بازی دلسرد شده بودم اما رفته رفته داستان جالب تر شد رایدن فوق العادست شخصیت پردازی بازی از باس فایت ها گرفته تا یاران و دوستان عالیه

دیالوگ ها خیلی زیبا هستن و زیباترین دیالوگ موقعی بود که Sam رو میکشیم و Wolf میاد و چند جمله ای رد و بدل می کنن که شاهکار بود همون لحظه سریع یاد سکانس اخر گفتگوی مسترچیف و ستوان لیسکی افتادم ، نقطه اوج برای من زمانی بود که سانی رو ملاقات کردم وای خدای من این دختر هر گیمری رو مذجوب خودش میکنه ، سانی تو فوق العاده ای از متانت هم به مادرت رفتی :(

استدیو P* خیلی عالی از عهده این کار براومده دمشون گرم خدا حفظشون کنه از استاد هم تشکر می کنم که باز برای ما یک هدیه زیبا ارمغان اورد.
بخوام نمره بدم این بازی برای من حکم نمره 20 رو داره ولی خب بخوام دقیق نظر بدم باید بگم این سال سال سخت گیری های شدید من خواهد بود
به همین راحتی به هر عنوانی نمره بالا مخصوصا 9 و یا بالای 8.5 نمیدم بنابراین به این عنوان هم 9 نمیدم و کثر می کنم
امتیاز من برای این بازی به عنوان اولین بازیی که نام متال گیر رو به دوشش میکشه که نمره 8.8 خواهد بود.

گرگ ها از متال گیر ها عضوی جداناپذیر خواهند بود :n12:

Karistias
01-03-2013, 17:47

Leon-117
01-03-2013, 17:54
من رسما از این تریبون اعلام میکنم که روی درجه سختی very hard کم آوردم و در کل برای مدتی بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار.............
با اینکه تجربه ی لذت بخشی بود این اواخر احتمال اینکه به خودم و اطرافیانم آسیب برسونم زیاد شده بود و برا همین مجبور شدم بازی رو کنار بزارم و برم سراغ بقیه بازی ها..............
+
هر کی تونست روی revengeance بازی رو تموم کنه یه جایزه پیش من داره................
و هر کی تونست اون اچیومنت مسخره مربوط به تموم کردن روی revengeance در حالی که همه درجه ها S هستن رو بگیره،2 تا جایزه پیش من داره............

gap
01-03-2013, 17:57
من رسما از این تریبون اعلام میکنم که روی درجه سختی very hard کم آوردم و در کل برای مدتی بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار.............
با اینکه تجربه ی لذت بخشی بود این اواخر احتمال اینکه به خودم و اطرافیانم آسیب برسونم زیاد شده بود و برا همین مجبور شدم بازی رو کنار بزارم و برم سراغ بقیه بازی ها..............
+
هر کی تونست روی revengeance بازی رو تموم کنه یه جایزه پیش من داره................
و هر کی تونست اون اچیومنت مسخره مربوط به تموم کردن روی revengeance در حالی که همه درجه ها S هستن رو بگیره،2 تا جایزه پیش من داره............

گرفتما :-" دیروز گرفتم :-" جایزه؟:دی

Leon-117
01-03-2013, 23:16
گرفتما :-" دیروز گرفتم :-" جایزه؟:دی

اینجوری که نمیشه!باید یه عکس بزاری از اچیومنت.....بعد هم برای دریافت جایزه به پروفایل من رجوع کن...

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Alireza.M67
01-03-2013, 23:27
+

بگو بینم اگه جایزت ارزششو داره برم بازیو بخرم :n02: (البته در برنامه م بود که بازی کنم اینو ولی نه فعلا)

SamGun
03-03-2013, 22:41
تا اونجایی که یادمه خوده کجیما طی مصاحبه ای که باهاش کرده بودن پارسال گفته بود من درباره ( ببخشید ) این گوه نظری ندارم ! :دی

اما به عنوان یک سبک نو در MGS واقعا لذت بخشه و چیزی که کمی اذیت میکنه Switch شدن بازی

بین 30fps در دمو ها و 60fps در خوده بازی هست که به شخصه من یکی رو کمی نا امید کرد ! اگر بازی روی 30 فریم Release میشد حس سینمایی بودن رو بیشتر به خودش میگرفت و حال و هوای MGS رو بیشتر تداعی میکرد

اما خب شاید هیجان این ژانر این اندازه فریم رو میپذیره

jafarr
12-03-2013, 01:33
این بازی قراره واسه pc هم بیاد ؟ جریان چیه که بعد این همه سال Konami این بازی رو واسه pc قراره بزاره ؟:n13:

goldenmember
04-04-2013, 15:30
یه خبر رسمی از تاریخ دقیق انتشار نسخه pc نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

R.E.S
05-04-2013, 13:19
یادش بخیر من از اون اولیش بازی کردم تا این :n10:

vahidgame
10-01-2014, 23:47
بازی امروز برای پی سی منتشر شد
حجمش هم حدودا 25 گیگ ناقابل!
ظاهرا بازی توی استیم مشکلاتی رو هم داشته

mehdy.z
11-01-2014, 17:18
بچه ها ای بازی دقیقا چجوریاست؟؟
سبکش که مثل DMC میخوره ولی داستان و گیم پلی بازی در اون حد هست؟؟
آخه یکی درمیون بچه ها یا از بازی تعریف مکینند یا میکوبنش اصلا تکلیف معلوم نیست!!!

Layken
12-01-2014, 14:22
بچه ها ای بازی دقیقا چجوریاست؟؟
سبکش که مثل DMC میخوره ولی داستان و گیم پلی بازی در اون حد هست؟؟
آخه یکی درمیون بچه ها یا از بازی تعریف مکینند یا میکوبنش اصلا تکلیف معلوم نیست!!!

سبکش دقیقا شبیه DMC هستش اما سرعتی تر و پرتحرک تر.
نمی دونم روی کیبورد چجوری بازی میشه چون من که با کنترلر بازی می کردم احساس کردم اون انگشتم که داره دکمه ضربه میزنه دیگه مال خودم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا همه چی تخریب میشه، مثلا با شمشیر بزن یک پایه پل بعد پل سقوط کنه روی زمین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کاملا سلیقه ای هستش و ممکنه یکی خوشش بیاد و یکی نه اما من که فوق العاده حال کردم- باس فایت هاش عالی بود مخصوصا موندوس و منتظرم تا اونجا برسی بعد از دنیای گیم استعفا بدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان هم خیلی خوبه. یک دنیای خیالی هستش که باید باهشا کنار بیای همه چی سایبورگی و اسمش هم که روشه دیگه متال گیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک هم مهم می شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IRAN_KING
12-01-2014, 14:32
تابستون بازیش می کردم مبارزات با رییس رو خیس عرق می شدم :n02:

kingmohsen
12-01-2014, 23:38
برای اولین بار توی این 15-16 سالی که بازی کامپیوتری بازی میکنم برای اولین بار متال گیر رو بازی کردم
چون هیچوقت کنسول نداشتم (به جز میکرو و سگا) و همیشه با کامپیوتر بازی میکردم
فقط اسمش رو خیلی شنیده بودم و ازش تعریف شنیده بودم تا امروز که بازیش کردم

فقط در یک کلمه بازیش محشره :n01:

هیچ عیبی نداره توش

مخلوط دویل می کرای و گاد آف وار هست

واقعا بازی سریع و اکشنه حتی از دویل می کرای هم اکشن تر و سریع تر

متاسفانه بازی های جدید 99 درصدشون کند هستن چون سازنده ها میخوان گرافیک و فیزیک رو به رخ بکشن
اما برای من که یه گیمر قدیمیم لذت بازی سریع خیلی بیشتره
این بازی واقعا بهم خیلیییییییییییییییییی میچسبه

چون میگن بخش داستانی کوتاهه کم کم بازیش میکنم که زود تموم نشه :n02:

Layken
13-01-2014, 00:28
برای اولین بار توی این 15-16 سالی که بازی کامپیوتری بازی میکنم برای اولین بار متال گیر رو بازی کردم
چون هیچوقت کنسول نداشتم (به جز میکرو و سگا) و همیشه با کامپیوتر بازی میکردم
فقط اسمش رو خیلی شنیده بودم و ازش تعریف شنیده بودم تا امروز که بازیش کردم

فقط در یک کلمه بازیش محشره :n01:

هیچ عیبی نداره توش

مخلوط دویل می کرای و گاد آف وار هست

واقعا بازی سریع و اکشنه حتی از دویل می کرای هم اکشن تر و سریع تر

متاسفانه بازی های جدید 99 درصدشون کند هستن چون سازنده ها میخوان گرافیک و فیزیک رو به رخ بکشن
اما برای من که یه گیمر قدیمیم لذت بازی سریع خیلی بیشتره
این بازی واقعا بهم خیلیییییییییییییییییی میچسبه

چون میگن بخش داستانی کوتاهه کم کم بازیش میکنم که زود تموم نشه :n02:

فقط جهت اطلاع رسانی میگم چون که میگی اسمش رو خیلی شنیدی میگم
این متال گیر فقط اسمش و شخصیت بازیش به متال گیر مربوط میشه و با اون متال گیری که شنیدی و ازش تعریف کردن زمین تا اسمون با این فرق داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که تعریفشو شنیدی مخفی کاریه ولی این H&S هستش.

m2stech
13-01-2014, 09:59
اساتید راهی هست بازی را بشه روی رزولوشن های دلخواه یعنی بجز اون سه رزولوشن پیش فرض خودش اجرا کرد ؟

kingmohsen
13-01-2014, 17:07
این متال گیر فقط اسمش و شخصیت بازیش به متال گیر مربوط میشه و با اون متال گیری که شنیدی و ازش تعریف کردن زمین تا اسمون با این فرق داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه
نمیدونستم

پس سبک بازی نسبت به ورژن ها قبل خیلی عوض شده! :n04:
اما واقعا عالی ساخته شده من که واقعا ازش لذت بردم
نسبت به بازی دویل می کرای (منضورم آخرن نسخش هست) خیلی خیلی بهتر شده
بازی Ende بازی های ژاپنی هست و روح بازی های ژاپنی رو میشه کاملا حس کرد
واقعا کوجیما معرکست
هنوز هم روی اصول بازی سازی خودش وایستاده و اصالتش رو حفظ کرده
کاری که متاسفانه دویل می کرای به خاطر سازندگان غربی در آخرین سری حسابی حالم رو گرفت و روح ژاپنیش رو از دست داد

خیلی دوست دارم ورژنهای قبلیش رو بازی کنم
اسپلینتر سل اونم سبک ژاپنی :n01:

Dark Soul
13-01-2014, 19:09
نیاز هست داستان قبلیها را بدونیم یا نه ؟

Layken
13-01-2014, 19:26
جالبه
نمیدونستم

پس سبک بازی نسبت به ورژن ها قبل خیلی عوض شده! :n04:
اما واقعا عالی ساخته شده من که واقعا ازش لذت بردم
نسبت به بازی دویل می کرای (منضورم آخرن نسخش هست) خیلی خیلی بهتر شده
بازی Ende بازی های ژاپنی هست و روح بازی های ژاپنی رو میشه کاملا حس کرد
واقعا کوجیما معرکست
هنوز هم روی اصول بازی سازی خودش وایستاده و اصالتش رو حفظ کرده
کاری که متاسفانه دویل می کرای به خاطر سازندگان غربی در آخرین سری حسابی حالم رو گرفت و روح ژاپنیش رو از دست داد

خیلی دوست دارم ورژنهای قبلیش رو بازی کنم
اسپلینتر سل اونم سبک ژاپنی :n01:
چند سالی میشد که تو این انجمن یه همچین پست تمام ژاپنی ندیده بودم. ありがとう:n06:

نیاز هست داستان قبلیها را بدونیم یا نه ؟

نه زیاد و به راحتی میتونید با داستان بازی ارتباط برقرار کنید ولی با این حال من سعی میکنم بین امتحاناتم وقت کنم یک توضیحی در مورد شخصیت داخل بازی اینجا قرار بدم.

mehdy.z
14-01-2014, 23:09
البته محض اطلاع باید بگم با توجه به عکسهایی که در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D1%2581%25D1%2582-gpu%2Faction-%2F-fps-%2F-tps%2F) گذاشته کلا بین HIGH و LOW تفاوتی وجود نداره پس زیاد بهش گیر ندین:دی

LOW

MEDIUM
VERY HIGH

و اینکه بازی هم از نظر اجرا خیلی سبکه(گول سیستم کذایی پیشنهادی رو نخورید) و تقریبا هر سیستمی قادر به گرفتن فریم PLAYABLE از بازی هست:

saeedblack
14-01-2014, 23:44
خداییش اگه دنبال بازی ژاپنی هستید حتما NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 Full Burstرو امتحان کنید.فوق العاده بود تو چند وقت اخیر خداییش هیچ بازیی اندازه اون بهم حال نداد.امیدوارم Namco نسخه های بعدیش رو هم برای PC انتشار کنه

pedram_sad
15-01-2014, 00:19
بازی رو روی کنسول نگرفته بودم گذاشته بودم بیاد برای Pc

فعلا چپتر اول رو تمام کردم

دسته رو راحت شناخت و ساپورت کامل کرد
باگ هم نداشت این چپتر

فریم هم عالیه گرچه گرافیک بالایی نداره
یک جاهایی رسما لهه بازی از نظر بافت و طراحی مدلها
اوج درگیری ها با Boss فریمم شد 54 و بقیه موارد 60 بود تو high

اما خود بازی و gameplay واقعا چسبید gameplay خیلی خوبی داره
شخصیت پردازی Raiden تو این چپتر جالب بود همون غرور و تلاش ستودنی که همیشه تو شخصیت های Mgs بوده

وقت نشده بازی رو ادامه بدم تا ببینیم در ادامه چه شود

razmjoo
17-01-2014, 21:38
با gt610m میشه اجراش کرد ؟

kingmohsen
19-01-2014, 01:56

بله به راحتی باید بشه

kingmohsen
19-01-2014, 02:02
واااااااااااااااااای چقدر مبارزه با این مدسون سخته :n04:
سالها بود چنین باسی ندیده بودم :n04:
اینقدر این سخت بود معلوم نیست مرحله آخرش چیه!!!!!!! :n04:

واقعا نامردی سخت بود
هیچ نقطه ضعفی نداشت و فقط نقطه قوت بود همه چیزش :n28:

بعد از نیم ساعت مبارزه نفس گیر تونستم شکستش بدم اما چنان مبارزه ای کرد که هیچ وقت فراموش نمیکنم

حاضرم همزمان 20تا گوریل و 50 تا گرگ و 100 تا ربات بیان اما دوباره باهاش نجنگم :n13:

Spaniuly
19-01-2014, 08:21

بله به راحتی باید بشه

GT610 یه VGA با بیت ریت 64 هست و V RAM دو گیگ یعنی توی گیمینگ و پرفورمنس بهتر از یه N210 نیست الان برای گیمینگ فقط باید 128 بیت به بالا فکر کنید

goldenmember
19-01-2014, 15:16
کنسول دارای نامرد(میخواستم چیزی که تو ذهنمه بگم ولی دفعه قبل دو هفته انداختنم بیرون و معلقم کردن)
عحجب بازیه توپیه:n19:
شماها که یه سال پیش بازیش کردین
حالا بیخیال
دوستان مانیتور من 1440*900 ه ولی چرا این از 1366*- -8 بیشتر نمیشه؟

من تازه بازیو شروع کردم.
این باس اولو که ترکوندم یه بار حالا اومده رو پشت بوم.
هر چی میزنم هیچیش نمیشه.
راستی اون موشکا رو میشه به خودش برگردوند؟

Azhang
19-01-2014, 18:49
بسی حال داد بازی و خیلی چبسید.
گذشته این یارو رایدن چیه که این همه میکوبن تو سرش؟اصلا اگه میشه یکی کل قضیه رو توضیح بده!!!

MUSK£T££R
20-01-2014, 22:05
بسی حال داد بازی و خیلی چبسید.
گذشته این یارو رایدن چیه که این همه میکوبن تو سرش؟اصلا اگه میشه یکی کل قضیه رو توضیح بده!!!
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید داستان بازی رو بخونید ..!
.................................................. ...
امروز وقت کردم بازی رو نصب کنم و یکم بازیش کنم فقط یه چیز میتونم بگم ..!
it's awesome
چند سالی بود اینقد حس گیمری نکرده بودم:n02: بعد از Darksiders1 این اولین بازی که بهم خیلی چسبید ..!

Layken
21-01-2014, 00:06
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید داستان بازی رو بخونید ..!
.................................................. ...
امروز وقت کردم بازی رو نصب کنم و یکم بازیش کنم فقط یه چیز میتونم بگم ..!
it's awesome
چند سالی بود اینقد حس گیمری نکرده بودم:n02: بعد از Darksiders1 این اولین بازی که بهم خیلی چسبید ..!

تو این ادرسی که قرار دادی داستان و تحلیل بازی MGS:PW رو نوشته و هیچ ربطی به MGR:R نداره.
تو این ماجرا رایدن اصلا هنوز متولد نشده :دی

بازی های ژاپنی هدفشون همون انتقال لذت گیمریه : دی
من 10 روز بعد که امتحاناتم تموم شد توضیحاتی در مورد رایدن میدم حتما.:n18:

mjorh
21-01-2014, 00:14
من نصب کردم و چند دقیقه ایی هم بازی ولی خب ایشالا بعد امتحانا بیشتر میرم سراغش ....

به امید دیدن دوباره هر چه زوتر این نشان روی PC :

MUSK£T££R
21-01-2014, 03:09
تو این ادرسی که قرار دادی داستان و تحلیل بازی MGS:PW رو نوشته و هیچ ربطی به MGR:R نداره.

شرمنده خودم نگاش نکردم عجله ای شد ..!:n24:

ولی خب ایشالا بعد امتحانا بیشتر میرم سراغش ....

من فعلا وقتم آزاد بازیش میکنم ..ته دیگشم میزارم واسه اساتید..!:n02:

Azhang
21-01-2014, 14:30

باااو ول کن امتحامو،مگه به جز دردسر چیز دیگه ای هم داره!!!:n02:
الان با این حرکتت کاری کردی که بشینم تا پایان امتحاناتت دعات کنم که سالم تموم کنی :دی
منتظرم.

goldenmember
21-01-2014, 17:12
بازی به این حد جذاب وجود نداره
آدم دیوونه میشه:n19:
عاشق سبک hak & slash م
واقعا ایول کوجیما

aaltaier
21-01-2014, 19:46
سلام.

بچه ها من بازی رو نصب کردم و واقعا دارم باهاش حال می کنم فقط یه چیزی کمه من دوست دارم بازی رو با زبان ژاپنی بازی کنم ولی برا من فقط انگلیسی داره کسی می تو زبان ژاپنیش رو برام آپلود کنه
مرسی

Bobby Sands
21-01-2014, 22:07
آقا این بازی چرا اینجوریه؟!!
یه جاهاییش رو اصلا نمیشه با صفحه کلید بازی کرد! خیلی سخت میشه. نکنه از اون بازیاست که حتما باید با دسته بازی کنیم؟

MUSK£T££R
21-01-2014, 22:54
آقا این بازی چرا اینجوریه؟!!
یه جاهاییش رو اصلا نمیشه با صفحه کلید بازی کرد! خیلی سخت میشه. نکنه از اون بازیاست که حتما باید با دسته بازی کنیم؟
دوست عزیز با کیبورد میشه بازی کرد ولی اگه میخوای از بازی لذت ببری حتما با دسته مایکروسافت بازی کن ..!
آدم میمونه چجوری همزمان پنج شیش تا دکمه رو بزنه :n19: مثلا اونجا که میزنی ستون فقرات یارو رو در میاری :n04:

Angel Of Darkness
24-01-2014, 09:26
رو 1080 مشکل داره میره رو 39 هرتز مانیتور خاموش میشه ! گزینه 60 هرتز نداره !

ata_vi
26-01-2014, 16:40
براpc اومده یانه ؟

MUSK£T££R
26-01-2014, 16:54
براpc اومده یانه ؟
بله دوست عزیز اومده..!

mr_khodaei2008
31-01-2014, 21:21
میشه لینک دانلودش را برا پی سی بدید

MUSK£T££R
31-01-2014, 22:43
میشه لینک دانلودش را برا پی سی بدید
دوست عزیز یه سرچ تو نت بزنید گیر میاد تو سایتهای ایرانی هم هست ..!

darkest
01-02-2014, 16:50
سلام دوستا این غول اول بازی بعد از اینکه ی سری چیزاشو داغون میکنیم بعد از اینکه بهش نزدیک میشیم علامت ی ضربدر میاد و صحنه حالت اهسته میشه من نمیدونم باید چیکار کنم تا ضربش بهم نخوره..راهنماییم میکنین؟

MUSK£T££R
01-02-2014, 18:22
سلام دوستا این غول اول بازی بعد از اینکه ی سری چیزاشو داغون میکنیم بعد از اینکه بهش نزدیک میشیم علامت ی ضربدر میاد و صحنه حالت اهسته میشه من نمیدونم باید چیکار کنم تا ضربش بهم نخوره..راهنماییم میکنین؟
اگه با کیبورد بازی میکنید وقتی صحنه آهسته شد کلید X رو تند تند بزن ..!

darkest
02-02-2014, 15:42
رفقا این غول ک ب دمش اره بسته رو چطور میشه کشت؟اصلا نمیشه کاریش کرد..مجال نمیده

MUSK£T££R
02-02-2014, 20:50
شما احتمالا سختی بازی رو نورمال یا Hard گذاشتین رو این حالت ها هر جدالی یه روالی داره مثلا اینجا باید دفاع کنید و به موقش ضربه بزنید ..!
بهتون پیشنهاد میکنم اول بازی رو حالت آسون رد کنید بعد اگه خواستید رو حالت سختم بذارید ..!

kingmohsen
04-02-2014, 01:16
این غول مرحله آخره (البته فکرکنم آخریه)
که یه مرده توی یک ربات بسیار بزرگه رو چطوری میشه رد کرد
هی پاشو میبره بالا لهم میکنه هرچی هم ضربه میزنم خونش کم نمیشه

Khan gholi
04-02-2014, 02:07

طی سه سری باید بزنیش
اولین کار اینکه تو هر درگیری با هر غولی دکمه E رو بزن که تارگت لاک بشه که بتونی جاخالی بدی
فقط با راست کلیک درگیر شو,سری اول اصلا لازم به در رفتن نیست,چون سلامتیش به 70 درصد که برسه درخواست کمک میده که میتونی بوسیله انسان ها خونت رو پر کنی
سری دوم فقط مواقعی درگیر شو که دم اره اییش سفید باشه و موقعی که مولتیپل فلان رو میگه اصلا فقط در رو
وقت رباط که شبیه گاوه فراخونده شد فقط و فقط بچرخش دورش با نینجا ران و چپ کلیک کن.ضربه نخوری که سلامتیت باید برای دور سوم حداقل 60 درصد باشه
سری سوم با مواظبت راحت میشه کشتش

sx2985
04-02-2014, 07:54
سلام
راهنمائی میخواستم برای خرید دسته بازی
چیزی که مورد نیاز من هست دسته بازی تفنگ هست که به pc وصل بشه و اگه دو تا همزمان وصل بشه خیلی بهتره
من بر اساس بررسیهای زیادی که کردم به این سایت رسیدم

light-gun.blogspot.co.uk/p/list-of-light-guns.html

بعضی از تجهیزات قابل اتصال به pc رو توضیح داده
ویندوز رایانه 7 هست یعنی تجهیزات قدیمی تر ظاهرا قابل استفاده نیست
بدنبال تجهیزات قابل استفاده برای این منظور هستم

کلا میخواستم بدونم این Light Guns for PC در چه کلاسی هستند و برای کدوم دسته از بازیها جواب میدن
و روی led های جدید عملکردشون چجوری هست
و از همه مهمتر در ایران موجود هست یا خیر؟ و از کجا میشه خرید کرد
و اگر موجود نیست چه وسیله ای میتونه این منظور را بهتر محقق بکنه

kingmohsen
09-02-2014, 01:13

کسی نمیدونه؟؟؟

Layken
09-02-2014, 14:22
کسی نمیدونه؟؟؟

واقعیتش من دقیق یادم نمونده، چون در دو سه مرحله با باس فایت اخری مبارزه میکنیم.
فقط یادمه که در مراحل اولیه که هی میاد مارو مشت و مال میده فقط باید تحمل می کردیم و از انرژیمون بهره میبردیم
متاسفانه دیسک بازی رو هم در اختیار ندارم که دوباره اونجارو برم.

ویرایش:

یک سری چیزها یادم اومد
مرحلرو به اول بگرد و تا میتونی از بسته های سلامتی یا همون ایتم های Repair تهیه کن و ذخیره کن در این صورت هر موقع که در حین مبارزه لازمت باشه میتونی استفاده کنی.

shabnam1986
09-02-2014, 18:02
من نتونستم سناتور رو بکشم میشه دموی پایانی رو بصورت فیلم لینک بدین؟

Reza Azimy_RW
27-02-2014, 22:34
خیلی مذخرف بود
همش دو دقیقه میرفتی جلو راه ها بسته میشد چند تا میریختن سرت تو هم فقط راست کلیک میکردی نه زربه ای میخورد نه میمرد همه رو میکشت دوباره دو قدم جلوتر همین اتفاق می افتاد !
تو کل بازی یه بار هم نمردم با اینکه درجه سختی متوسط بود
من نمیدونم چیه این بازی جذابیت داشت همش تکراری بود از بیکاری تا اخرش رفتم
صد رحمت به Devil May Cry
واقعا افتضاح بود :n21:

فقط باید تند تند راست کلیک کنی به موقش دفاع میکنه به موقش هم ضربه میزنه اتومات :n21:

MUSK£T££R
27-02-2014, 23:32
خیلی مذخرف بود
همش دو دقیقه میرفتی جلو راه ها بسته میشد چند تا میریختن سرت تو هم فقط راست کلیک میکردی نه زربه ای میخورد نه میمرد همه رو میکشت دوباره دو قدم جلوتر همین اتفاق می افتاد !
صد رحمت به Devil May Cry

فقط باید تند تند راست کلیک کنی به موقش دفاع میکنه به موقش هم ضربه میزنه اتومات :n21:
این بازی یکی از سخت ترین بازیهایی بود که انجام دادم شما میگین آسون بود ..؟
گفتین اتومات دفاع میکرد ..؟

Reza Azimy_RW
28-02-2014, 11:15
این بازی یکی از سخت ترین بازیهایی بود که انجام دادم شما میگین آسون بود ..؟
گفتین اتومات دفاع میکرد ..؟

من فقط تند تند راست کلیک میکردم هیچ زربه ای نمیخورد ( وقتی حمله میکردن دفاع میکرد سریع ) و میزد ! یعنی چی سخت بود ؟!
البته سلاح های سرعتی رو به عنوان راست کلیک انتخاب میکردم ( مثل اون میله بلنده )
و یکم هم زحمت تغیر جهت رو میکشیدم با w a s d :n29:

MUSK£T££R
28-02-2014, 12:08
من فقط تند تند راست کلیک میکردم هیچ زربه ای نمیخورد ( وقتی حمله میکردن دفاع میکرد سریع ) و میزد ! یعنی چی سخت بود ؟!
البته سلاح های سرعتی رو به عنوان راست کلیک انتخاب میکردم ( مثل اون میله بلنده )
و یکم هم زحمت تغیر جهت رو میکشیدم با w a s d :n29:
دوست من فقط رو حالت Easy به صورت اتومات دفاع میکنه ..!
شما رو حالتهای دیگه بازی کنید میفهمید بازی چقد سخته ..!

Ali940
28-02-2014, 17:32
خیلی مذخرف بود
صد رحمت به Devil May Cry
دوست عزیز درجه سختی متوسط بود؟! اینی که شما میگی اتومات دفا می کنه یعنی EASY رو انتخاب کردی بعد که رفتی تو بازی یه چیزی اومده YES رو زدی شما دوباره بازی کن ایندفه رو HARD عمرا اتومات دفا کنه

Reza Azimy_RW
28-02-2014, 17:48
اها پس اینه قضیه
من گفتم چرا این اینقدر اسونه :دی :n06:

Layken
01-03-2014, 01:00
اها پس اینه قضیه
من گفتم چرا این اینقدر اسونه :دی :n06:

ابرویمان را بردی :دی
احتمال داره بقیه بازی هارو هم با همین درجه سختی بازی میکنی :n02:

Pooryia_khan
02-03-2014, 18:25
سلام
می خواست مبدونم که این رئیسی که بدنش چند تیکه میشه رو چه جوری باید زد؟
ممنون میشم اگه سریع تر پاسخ دهید:n24:

mojtaba57
02-03-2014, 21:04
دوستان تو غول اول بازی اون ماشین بزرگه ، بعدا ززدن پاهاش میرم جلو وقتی دستش رو میخواد بهمون بزنه میگه دکمه x رو بزن. ولی هر دکمه ای رو میزنم جواب نمیده منظور از این دکمه کدومه مگه کلیک چپ نیست:n14::n14:

Layken
03-03-2014, 00:17
سلام
می خواست مبدونم که این رئیسی که بدنش چند تیکه میشه رو چه جوری باید زد؟
ممنون میشم اگه سریع تر پاسخ دهید:n24:

باید تو هم مثل اون رفتار کنی
سریع باش بدو بایست و جاخالی بده و لحظه ای بهش ضربه بزن، تصور نکن که زود باید بکشیش نه، باید وقت بزاری

دوستان تو غول اول بازی اون ماشین بزرگه ، بعدا ززدن پاهاش میرم جلو وقتی دستش رو میخواد بهمون بزنه میگه دکمه x رو بزن. ولی هر دکمه ای رو میزنم جواب نمیده منظور از این دکمه کدومه مگه کلیک چپ نیست:n14::n14:

دقت کن وقتی میگه X رو بزن یعنی در اون لحظه یک نوار قرمز رنگ روی بدن باس فایت هست که باید در کمتر از ثانیه سمت شمشیر رو روی اون قرار بدی بعد X رو بزنی

Pooryia_khan
03-03-2014, 17:58
باید تو هم مثل اون رفتار کنی
سریع باش بدو بایست و جاخالی بده و لحظه ای بهش ضربه بزن، تصور نکن که زود باید بکشیش نه، باید وقت بزاری

دقت کن وقتی میگه X رو بزن یعنی در اون لحظه یک نوار قرمز رنگ روی بدن باس فایت هست که باید در کمتر از ثانیه سمت شمشیر رو روی اون قرار بدی بعد X رو بزنی

منظورم همون تیکه ای است که رئیس نیروی خود رو فعال می کند و نمیزاره ضربه بهش بخوره یعنی با زدن هر ضربه بدنش باز میشه
باید چه کار کنم:n03::n13::n28::n30:

Layken
03-03-2014, 20:02
منظورم همون تیکه ای است که رئیس نیروی خود رو فعال می کند و نمیزاره ضربه بهش بخوره یعنی با زدن هر ضربه بدنش باز میشه
باید چه کار کنم:n03::n13::n28::n30:

ببینم منظورت همون رییسی هستش که روی یک باند هلیکوپتر باهاش درگیر میشیم؟ و جلوی خودش رو با یک سپر مربع شکل میگیره
خب دقت کن اگه اونه باید جاخالی بدی و سریع از پشت بهش ضربه بزنی
البته میتونی وقتی نوار ضربه اهستت هم پر شد وقتی نزدیک شد اهسته کنی و به خطوط قرمز روی سپرش ضربه بزنی

Pooryia_khan
03-03-2014, 20:58
ببینم منظورت همون رییسی هستش که روی یک باند هلیکوپتر باهاش درگیر میشیم؟ و جلوی خودش رو با یک سپر مربع شکل میگیره
البته میتونی وقتی نوار ضربه اهستت هم پر شد وقتی نزدیک شد اهسته کنی و به خطوط قرمز روی سپرش ضربه بزنی

نه
اون قسمت که تو بارون چشمشو گرفته و می رسه به رئیس .
می گه : jack come back

hitler1945
04-03-2014, 01:11
دوستان چطور میشه تنظیمات کنترل رو رو دسته گذاشت؟

Azhang
04-03-2014, 14:04

باو قرار بود امتحاناتت تموم شد یه چن خطی واسه جک و ریپرو اینا بنویسی؟!؟!؟چی شد رییس شدی دیگه به این کارای پیش پا افتاده اهمیت نمیدی؟:n02:

Pooryia_khan
05-03-2014, 11:01
خواهشا کمک کنید یه هفته روی این رئیس گیر کردم
:n28::n28::n28::n28::n28:

Layken
05-03-2014, 12:37
باو قرار بود امتحاناتت تموم شد یه چن خطی واسه جک و ریپرو اینا بنویسی؟!؟!؟چی شد رییس شدی دیگه به این کارای پیش پا افتاده اهمیت نمیدی؟:n02:

چشم اقا حتما
سرم شلوغه به مولا :9:

یک عکسی چیزی بزار

hesam_g59
07-03-2014, 17:20
این صفحه ی بازی چرا با ALT +ENTER بزرگ نمیشه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داره؟

Khan gholi
10-03-2014, 02:39
این صفحه ی بازی چرا با ALT +ENTER بزرگ نمیشه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داره؟
برید تو تنظیمات گرافیکتون و windows mod رو به حالت full screen در بیارید

clau
24-03-2014, 11:11
سلام دوستان صحنه اخر نبرد با Armstrongوقتی خونش میرسه به زیر یک درصد وقتی شمشیر فرو میکنیم تو بدنش وقتی تو سینش مربع های قرمز میاد با چه دکمه ای باید بهش ضربه بزنم بدجور رفته رو اعصاب:n27:

پ.ن: بازی تمام کردم یکی از سخت ترین بازیهایی بود که طی این چند ماه اخیر بازی کردم:n05:

n-95
22-07-2014, 22:41
این یارو چطور میمیره!!
خیلی وحشیه

Layken
23-07-2014, 00:30
این یارو چطور میمیره!!
خیلی وحشیه

یک راهی که داره اینه که اصلا یک جا ایست نکنی، همش در حال دویدن باش و منطقه رو دور بزن و تو همین دویدن ها بهش نزدیک شو یک ضربه بهش بزن
کمی طول میکشه ولی کارسازه انقدر ادامه بده تا از پا بیوفته.

گری فاکس هم خیلی خوشتیبه : دی

n-95
24-07-2014, 18:54
عزیز این بی پدر جونش روز 0.1% گیر کرده ،؛ چرا صفر نمیشه!!؟؟ با چی بزنمش ؟!؟!

چند سری قبل وسط مبارزه ، میزدم دستشو شمشیرش می افتاد ، ابن بار همیشه با شمشیربود ، فکر کنم دلیلش ابنه نمیمیره

n-95
24-07-2014, 18:59
بازی باز گذاشتم تا جواب بدی من انجام بدم ، خسته شدم انقدر زدمش :D

Layken
24-07-2014, 20:57
عزیز این بی پدر جونش روز 0.1% گیر کرده ،؛ چرا صفر نمیشه!!؟؟ با چی بزنمش ؟!؟!

چند سری قبل وسط مبارزه ، میزدم دستشو شمشیرش می افتاد ، ابن بار همیشه با شمشیربود ، فکر کنم دلیلش ابنه نمیمیره

دیگه بستگی به مهارت خودت داره :دی
این که سوسوله بری جلوتر رئیس اصلی رو باید ببینی :دی

bazooka
26-02-2015, 16:10
حذف شود ...

ahmad rezaa
26-02-2015, 17:09
آقا خدام اومد جلو چشمام نه فقط خدای خودم بلکه خدای یهودیا و مسیحیا و بودا هم جلو چشمام اومده
دوتا سوال دارم
یکی اینکه جلو غول بعضی اوقات اتفاقی دفاع میکنه و شمشیرو میگیره جلو شمشیرای اونا میخوام بدونم چطور اینکارو میکنه؟گارد گرفتن کلا چطوریه بدون اینکه خونی ازت بره؟
دوم اینکه اون غوله که اره برقی داره چکار کنم تا دمار از روزگارم در نیاره؟هی میزنمش میره بالا آدم و ربات میفرسته برامون تو فکرم بازیو آسون انجام بدمش :|

ahmad rezaa
26-02-2015, 17:16
موقعی که میگه دکمه X رو بزن شماهم همون موقع دکمه X رو باید بزنی منم اولا فکر میکردم دکمه زربدر دسته رو میگه lol
وقتی x میزنی میپره رو غوله و با خاک یکسانش میکنه