مشاهده نسخه کامل
: God Of War PC
sargeras
02-08-2009, 13:04
سلام به همه دوستان
داشتم از کنار یکی از مغازه ها تو مشهد می گذشتم دیدم این بازی رو گذاشته پشت شیشه تضمینش هم میکرد که اجرا میشه و ...
گفتم شاید بعد این همه سال پورتش کرده باشند . منم گرفتمش ولی هر کاری میکنم اجرا نمیشه کسی تونسته اجراش کنه؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
داشتم از کنار یکی از مغازه ها تو مشهد می گذشتم دیدم این بازی رو گذاشته پشت شیشه تضمینش هم میکرد که اجرا میشه و ...
گفتم شاید بعد این همه سال پورتش کرده باشند . منم گرفتمش ولی هر کاری میکنم اجرا نمیشه کسی تونسته اجراش کنه؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
اینا هم از همون حقه بازی های بعضی از فروشندگانه
بازی که ناشرش sony computer entertainment باشه ممکن نیست برای pc یا xbox 360 پورت بشه وشما انتظار نداشته باشید بازی اجرا بشه چون اصلا همچین بازی برای pc وجود نداره
موفق باشید
Turok-71
02-08-2009, 14:24
چه ساده پیچوندتت.:دی
GOW برای PC عمرا.:دی
*hamedkhatar*
02-08-2009, 14:27
من دی وی دیش رو دارم
این بازی PS2 هستش که تبدیل شده برای کامپیوتر
روی بعضی از سیستمها جواب میده روی بعضی جواب نمیده
برای من هم جواب نداد
خود فروشنده هم گفت من تضمین نمیکنم جواب بده
من دی وی دیش رو دارم
برای من هم جواب نداد
بابا کوتاه بیایند اگه خود کمپانی بازیساز این کار رو نکرده باشه عمرا کمپانی دیگه ای (مخصوصا ایرانیها)بتونند اینکار رو بکنند اونور هم که اگه یه کمپانی کاملا پیشرفته ای اینکار رو بکنه با توجه به حق کپی رایت پدرش رو درمیارند!!!
بابا برنامه نویسی برای ps2 تا pc فرقش از زمین تا آسمون بیشتره:18:(اونم بازی سنگینی مثل god of war)
sargeras
02-08-2009, 18:21
من دی وی دیش رو دارم
برای من هم جواب نداد
برای من این ارور رو میداد برای شما هم همین بود؟:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من این ارور رو میداد برای شما هم همین بود؟:
دوست من تا تهش رو خوندم !!!
این همون بازی ps2 هست که به احتمال زیاد همراه با نرم افزار معروف pcsx2(یه emulatore معروف برای اجرای بازیهای ps2 روی pc) ارائه شده که طبیعتا ناقص و بدون هماهنگی هست...البته فعلا از شما مشکل plugin میگیره و به احتمال زیاد بایوسش هم ناقصه بهت پیشنهاد میکنم که اصل نرم افزارش رو دانلود کنی و plaugin و bios رو خودت از اینترنت دانلود کنی و با dvd اصل ps2 بازی رو اجرا کنی خیلی راحت تر به جواب میرسی...خودمونیم بابا این ایرانیها دیگه عجیب کلاهبردارهایی هستند:13:
نکته:این نرم فزار دارای مشکلات زیادی می باشد که عمده ترینش اینه که بار اصلی گرافیک رو به جای اینکه روی gpu بندازه سوار cpu میکنه که در این صورت شما به یه cpu قدرتمند و به احتمال زیاد چهار هسته ای نیاز دارید تا بتونید یه جواب درست وحسابی ازش بگیرید که بازم ممکنه باهاش به مشکل بر بخورید!!!
ترجیحا بیخیال این بازی شی بهتره...
Torch Bearer
02-08-2009, 18:56
منم دیدم.طرف مغازه دار خودش میگفت این نرم افزارهای سیمولاتور رو با خود بازی ترکیب کردن(!) و شده این بازی و خودش هم میگفت شاید جواب نده.رو سیستم خودش هم جواب نداده بود.
korokodil_avareh
02-08-2009, 20:46
سلام
من هم این بازی رو دیدم یکی از دوستانم این بازی رو برای من آورده بود ولی اجرا نشد
ولی در کمال ناباوری باید به شما بگم که من بازی رو اجرا کردم و الان هم نصفه های بازی هستم
البته نه با این نسخه ای که اینها میفروشند چون نسخه اینها روی کامپیوتر من کار نکرد
من خودم آخرین ورژن برنامه PCSX رو از سایتش گرفتم
بازی GOD OF WAR PLAY SATATION 2 رو هم از یکی از دوستانم گرفتم و تونستنم بازی رو اجرا کنم
البته بازی با فریم بین 15 تا 20 اجرا میشد چون سی پی یو من ضعیف هست یکی از پلاگینهای گرافیکیش رو پایینتر گذاشته بودم
بازیهای دیگه ای که با موفقیت بازی کردم :
TEEKEN
GOD HAND
METAL GEAR SOLID3
MORTAL KOMBAT DECEPTION و..........
تنها بازی هم که نتونست اجرا کنه بازی DEF JAM:FIGHT FOR NY بود
البته کار با این برنامه سخت هست و من چون با ورژنهای قبلی این برنامه کار کردم الان راحت تونستم بازیها رو اجرا کنم
البته فکر نکنید بازیها به روونی خود کنسول اجرا میشه
الان باید برم جایی شب که اومدم عکسهایی رو از بازیها میگیریم واستون میزارم که یه وقت فکر نکنید دارم بلوف میزنم
این رو به خاطر این میگم که میدونم اگر خودم هم جای شما بودم به سختی باور میکردم
فعلا بای
سلام
من هم این بازی رو دیدم یکی از دوستانم این بازی رو برای من آورده بود ولی اجرا نشد
ولی در کمال ناباوری باید به شما بگم که من بازی رو اجرا کردم و الان هم نصفه های بازی هستم
البته نه با این نسخه ای که اینها میفروشند چون نسخه اینها روی کامپیوتر من کار نکرد
من خودم آخرین ورژن برنامه PCSX رو از سایتش گرفتم
بازی GOD OF WAR PLAY SATATION 2 رو هم از یکی از دوستانم گرفتم و تونستنم بازی رو اجرا کنم
البته بازی با فریم بین 15 تا 20 اجرا میشد چون سی پی یو من ضعیف هست یکی از پلاگینهای گرافیکیش رو پایینتر گذاشته بودم
بازیهای دیگه ای که با موفقیت بازی کردم :
TEEKEN
GOD HAND
METAL GEAR SOLID3
MORTAL KOMBAT DECEPTION و..........
تنها بازی هم که نتونست اجرا کنه بازی DEF JAM:FIGHT FOR NY بود
البته کار با این برنامه سخت هست و من چون با ورژنهای قبلی این برنامه کار کردم الان راحت تونستم بازیها رو اجرا کنم
البته فکر نکنید بازیها به روونی خود کنسول اجرا میشه
الان باید برم جایی شب که اومدم عکسهایی رو از بازیها میگیریم واستون میزارم که یه وقت فکر نکنید دارم بوف میزنم
این رو به خاطر این میگم که میدونم اگر خودم هم جای شما بودم به سختی باور میکردم
فعلا بای
نه دوست من کاملا تایید میشه... البته برای اینکه بتونید از یه درایور درست و حسابی براش استفاده کنید cpu باید بتونه sse4 رو ساپورت کنه که همینطور که گفتم به یه چهار هسته ای درست وحسابی احتیاج میشه...
korokodil_avareh
02-08-2009, 21:16
آره
البته من از پلاگین گرافیکی sse2 استفاده میکنم
چون cpu من sse3 وsse4 رو ساپورت نمیکنه
در کل میخواستم بگم میشه بازی کرد
راستی اگر خواستید امتحان کنید ورژن 9.6 برنامه رو بگیرید
اگر اشتباه نکنم توی تاپیک سوباسا لینک دانلود برنامه گذاشته شده بود
Leon-117
03-08-2009, 09:28
من قبلا سيستمم ضعيف بود با افت فريم اين بازي رو رو pcبازي ميكردم.الان با جديدترين بايوس ها و پلاگين هاgod of war1 & 2-tekken5وخيلي بازي هاي ديگه رو بازي ميكنم.حدود80-90 تا هم فريم ميگيرم.آخرين ورپن برنامه0.9.6هست كه كار ميكنه.
اما اصلا به اونهايي كهcpuتك هسته اي دارند توصيه نميشه.2هسته اي به بالا خوبه.
sargeras
03-08-2009, 10:45
من قبلا سيستمم ضعيف بود با افت فريم اين بازي رو رو pcبازي ميكردم.الان با جديدترين بايوس ها و پلاگين هاgod of war1 & 2-tekken5وخيلي بازي هاي ديگه رو بازي ميكنم.حدود80-90 تا هم فريم ميگيرم.آخرين ورپن برنامه0.9.6هست كه كار ميكنه.
اما اصلا به اونهايي كهcpuتك هسته اي دارند توصيه نميشه.2هسته اي به بالا خوبه.
پس لطف کن لینک بایوس و پلاگین خودت رو بزار
ما که هرچی بایوس دان کردیم به درد نخور بود!!!
Leon-117
03-08-2009, 13:51
پس لطف کن لینک بایوس و پلاگین خودت رو بزار
ما که هرچی بایوس دان کردیم به درد نخور بود!!!
شما برين به قسمت كنسول ها بعد حل مشكلات در اجراي بازي هايps2.اونجا يكي از دوستان پلاگين ميزاشت بعد همون دوست تو امضاش لينك يه جا تو bazi centerرو گزاشته بود كه اونجاجديد ترين پلاگين ها و بايوس ها رو ميزارن.
بعد يه دوست ديگه برنامه كامل به همراه بايوس و پلگين جديد رو گزاشته بود رو9و راهنماي تصويري اجراي اين بازي ,gow2رو گزاشته بود.
Leon-117
03-08-2009, 13:56
ااااااااااا!تو تاپيك كاپيتان تسوباسا يكي از دوستان گزاشته برنامه رو الان امتحان كردم اونم خوبه اجرا ميكنه.
Torch Bearer
03-08-2009, 19:51
دوستان من نمیدونم کجا باید درخواست بدم پس همینجا میگم(که مختص همین بازیه)
یه نفر که بازی رو روی pc اجرا کرده لطفا ادرس نرم افزارشو برای دانلود بذاره و یه اموزش کامل هم بده.پلاگین و بایوس هم خودش بذاره.
من تو تاپیک دیگه ای درخواست ندادم چون فقط همین بازی رو میخوام اجرا کنم.(منظورم خدای جنگه نه نسخه ی تقلبی PC)
alireza2099
03-08-2009, 22:34
من همین الان دارم gowوsmack down va raw 2009رو خیلی روونتر از ps2بازی میکنم .البته سیستم بالایی میخواد .
با سیستم قبلیم نیومد بالا.الان هم هر دو بازی رو رو 1280*1024تقریبا 60فریم ثابت میگیرم .البته internal resulution هم 1280*1024هستش و تیک native رو نزدم.
Leon-117
04-08-2009, 12:54
دوستان من نمیدونم کجا باید درخواست بدم پس همینجا میگم(که مختص همین بازیه)
یه نفر که بازی رو روی pc اجرا کرده لطفا ادرس نرم افزارشو برای دانلود بذاره و یه اموزش کامل هم بده.پلاگین و بایوس هم خودش بذاره.
من تو تاپیک دیگه ای درخواست ندادم چون فقط همین بازی رو میخوام اجرا کنم.(منظورم خدای جنگه نه نسخه ی تقلبی PC)
شما برو همون حل مشكلات در اجراي بازي هاي ps2&ps1تو قسمت كنسول.چند صفحه بيا عقب هستش.
بهتره ديگه پست نديم بازي بره پايين بحث داره انحرافي ميشه در آخر هم تاپيك قفلي چيزي ميشه.:31:
SH.Adine
17-09-2011, 09:32
سلام دوستان من یک جایی link دانلود بازی برای pc را پیدا کردم امیدوارم مفید باشه
lمن رو پی سی بازی کردم امولاتر هست شبیه ساز پلی 2
منم تو سایت میهن دانلود دیدمش خود نویسنده گفته با شبیه ساز اجرا میشه
zarrinsaghi
18-09-2011, 09:08
منم بازی کردم ولی روی ps یه چیزه دیگس!!
Abolfazl_Real
20-09-2011, 00:14
هر کی خاست این بازی رو روون رو pc اجرا کنه بره اینجا آخرین svn رو دانلود کنه:
الته اگه سی پی یوی دو هسته ای با سرعت 3 گیگاهرتز به بالا و ویندوز سون داشته باشید میتونید روون بازی رو اجراش کنید
من god of war 1 & 2 رو با آخرین فریم ممکن روی pc تمومشون کردم
eziosaman
20-09-2011, 09:09
من اجراش کردم عالی بود
MeHRAn_4S
03-12-2011, 01:01
من چرا هرکاری میکنم با اینکه سیستمم بالاست این بازی توو پی سی درست اجرا نمیشه
پر از باگه
bahman.pdf
04-12-2011, 11:07
سلام دوستان
من یه راهنما واسش ساختم به درد تازه کارا می خوره
البته فقط اجرا کردنش !
چون تنظیمات گرافیکیش بستگی به نوع سیستم داره!
saeed_2007r
10-12-2011, 20:54
من چرا هرکاری میکنم با اینکه سیستمم بالاست این بازی توو پی سی درست اجرا نمیشه
پر از باگه
ماله من هم همین طور کسی راه حلی داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.