مشاهده نسخه کامل
: برنامه نویسی در اوبونتو
سلام
میگن لینوکس واسه نوشتن و اجرا کردن ساخته شده من در اوبونتو چگونه میتونم برنامه ای بنویسم تو نوت پد و اجراش کنم؟؟؟؟لطفآ راهنماییم کنید
مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
1_از میز کار یا همان صفحه دسکتاب منوی placee و سپس home folder را کلیک کنید.
2_در فضای خالی پنجره ای که باز میشود کلیک راست نموده و از منوی ظاهر شده موس را بر روی گزینه create document برده و گزینه empty file را انتخاب میکنیم
3_حال یک فایل جدید با نام new file در پنجره ظاهر میشود نام این فایل را به hello_world.c تغییر دهید.
4_ فایل hello_world.c را دابل کلیک میکنیم تا با ویرایشگر متن gedit باز شود.و کد زیر را عینا در آن مینویسیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به یه کامپایلر نیاز داریم ما اینجا از کامپایلر gcc که در داخل بسته build-essential هست و مهم تر از همه داخل سی دی نصب اوبونتو هست استفاده میکنیم.
5_حال یک ترمینل باز کنید(applications>>Accessories>>Termina )
6_ سی دی نصب اوبونتو را داخل سی دی درایور قرار دهید و برای نصب کامپایلر gcc دستور زیر را وارد کنید.(اگر قبلا کامپایلر gcc را نصب کرده اید نیازی به انجام این مرحله ندارید)
sudo apt-get install build-essential
7_حالا برای کامپایل کد برنامه hello_world در همان ترمینال دستور زیر را وارد میکنیم:
gcc -o hello hello_world.c
که hello میشه نام فایل باینری که ایجاد خواهد شد و hello_world.c هم نام فایلی هست که قراره کامپایل بشه
8_حالا برای اجرای برنامه در همان ترمینال دستور زیر را وارد کنید:
hello/.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در لینک زیر هم در مورد نوشتن کدهای c++،جاوا،پایتون،پاسکال توضیح داده
در کل در ادامه جواب باید بگم، جز دستورات سیستمی مثلا مانند آنچه شما در ویندوز و در محیط C++ به عنوان دستورات سیستم می نویسید مانند system ("pause") 1 دستورات دیگر در محیط های سیستم عاملهای مختلف تفاوت ندارند، اگر دقت هم کرده باشید کامپایل و اجرا هم دقیقا مانند همانچیزیست که در ویندوز است، البته کافیست یک تایمر برای برنامه بگزارید و مدت کامپایل و اجرای ویندوز و لینوکس را (در یک سیستم) مقایسه کنید و دلیل برتری لینوکس در برنامه نویسی را متوجه بشوید.
سلام
ممنون ار توجه تون ولی gcc در پکیج های داخل دیسک اوبونتو نبود سایت gcc هم لینک دانلودی وجود نداره از پکیج منیجر اگه دانلود کنم واسه بعدآها که نمیتونم دوباره نصبش کنم سرعت اینترذنت من کفاف نمیده هی از اونجا دانلود کنم میشه لینکی بدید که فایل deb شو دانلود کنم تا برای دفعات بعدی دیگه مجبور به دانلود نباشم
سلام
ممنون ار توجه تون ولی gcc در پکیج های داخل دیسک اوبونتو نبود سایت gcc هم لینک دانلودی وجود نداره از پکیج منیجر اگه دانلود کنم واسه بعدآها که نمیتونم دوباره نصبش کنم سرعت اینترذنت من کفاف نمیده هی از اونجا دانلود کنم میشه لینکی بدید که فایل deb شو دانلود کنم تا برای دفعات بعدی دیگه مجبور به دانلود نباشم
خدمت شما:
ممنون دانلود کردم ولی یه پیش نیاز میخواد cpp که اونم دانلود کردم که خود این هم خودشو پیش نیاز میخواد!!!
پیش نیاز gcc_4.3.3-1ubuntu1_i386.deb:
Dependency is not satisfable: cpp
پیش نیاز cpp_4.3.3-1ubuntu1_i386.deb:
Dependency is not satisfable: cpp-4.3
پیش نیاز cpp-4.3_4.3.2-1ubuntu11_i386.deb:
Dependency is not satisfable: gcc-4.3-base
و
Dependency is not satisfable: libc6
.
.
.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا استفاده از اين برنامه بالايي ! با كل برنامه هاي مورد نياز و اينا دانلود كن :)
ممنون یعنی این کار همون پکیج منیجر رو میکنه ولی دیگه نصب نیکنه و خود فایل deb رو دانلود میکنه دیگه؟
ممنون دانلود کردم ولی یه پیش نیاز میخواد cpp که اونم دانلود کردم که خود این هم خودشو پیش نیاز میخواد!!!
پیش نیاز gcc_4.3.3-1ubuntu1_i386.deb:
Dependency is not satisfable: cpp
پیش نیاز cpp_4.3.3-1ubuntu1_i386.deb:
Dependency is not satisfable: cpp-4.3
پیش نیاز cpp-4.3_4.3.2-1ubuntu11_i386.deb:
Dependency is not satisfable: gcc-4.3-base
و
که خودشم اول نصب خودشو پیشنیاز میخواد:
.
.
.
یعنی هر کی ADSL اونم نامحدود داره فقط میتونه از اوبونتو استفاده بهینه کنه :19:
:whistle:(داخل پارانتز میگم یه توضیع مَشتی معرفی کنید که از این بازی ها در نیاره)
یعنی هر کی ADSL اونم نامحدود داره فقط میتونه از اوبونتو استفاده بهینه کنه :19:
:whistle:(داخل پارانتز میگم یه توضیع مَشتی معرفی کنید که از این بازی ها در نیاره)
--------------------اشتباهی دو بار پست شد-----------------
میتونید dvd خود اوبونتو به علاوهٔ dvd هما رو بگیرید. تازه 6 تا dvd مخازن کامل اوبونتو هم تنوی فروشگاهها هست(اگه dvd اوبونتو و هما براتون کافی نیست) دیگه چی میخواید.
یه راه حل دیگه هم هست برنامه ی geany که میشه از منوی add/remove دانلود ونصب کرد که خودش یه کمپایلر قویه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.