مشاهده نسخه کامل
: افكت گل بارون واسه جشن تولد...
mojtaba_sa
01-08-2009, 19:57
سلام
اين كه بارون گل مثل برنامه كودك عمو پورنگ مياد از بالا به پايين ، افكته يا سخت افزاريه ؟
براي جشن تولد مي خوام در ضمن اگه كسي تجربه اي در اين زمينه داره لطف كنه بذاره ..
و اينكه چه نرم افزاري براي تيكه تيكه كردن فرمت دي وي دي هست ؟
دوربين من ظاهرا با فرمت دي وي دي ضبط ميكنه .! mpg نوشته ولي وي سي دي نمي شه رايتش كرد و فقط ي=به صورت دي وي دي رايت مي شه !!!
به نظر شما نرم يوليد 10 بهتره يا موو ميكر ويندوز ؟ تجربه من ميگه خروجي موو ميكر با كيفيت تره !! درسته ؟
اگه ممكنه يكم توضيح بدين ..
ممنون.
mojtaba_sa
02-08-2009, 18:10
يكي يه كمك كوچولو بكنه ... !!!!!!!
ممنون
soccer2008
02-08-2009, 18:19
هههه اینجا کسی به کسی جواب نمیده دوست من من پست زدم کسی جواب نداد
ma4nafar
02-08-2009, 19:04
سلام دوستان
شما به کلیپ های آماده احتیاج داری که میتونی از این تاپیک استفاده کنی و اون چیزی را که لازم داری واسه کارت دانلود کنی .
موفق باشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahab47
03-08-2009, 10:40
سلام
اين كه بارون گل مثل برنامه كودك عمو پورنگ مياد از بالا به پايين ، افكته يا سخت افزاريه ؟
براي جشن تولد مي خوام در ضمن اگه كسي تجربه اي در اين زمينه داره لطف كنه بذاره ..
دوربين من ظاهرا با فرمت دي وي دي ضبط ميكنه .! mpg نوشته ولي وي سي دي نمي شه رايتش كرد و فقط ي=به صورت دي وي دي رايت مي شه !!!
به نظر شما نرم يوليد 10 بهتره يا موو ميكر ويندوز ؟ تجربه من ميگه خروجي موو ميكر با كيفيت تره !! درسته ؟
ممنون.
اونا افکته تو یولید باید تصویر پایین اومدنشون رو داشته باشی و روی تصویر خودت کروماکی کنی
با افتر افکت راحت تره یه گل رو وارد می کنی در بازه زمانی جاش رو عوض میکنی
یولید میتونه mpg رو ادیت کنه کیفیت کار هم به تنظیمات شما بستگی داره
یا علی
سلام
ممنون.
سلام اگه امکان دانلود واست سخته میتونی تو بازار با قیمت 5-6 هزار تومن از مجموعه های دستیار تدوین و نسل جوان استفاده کنی
2.دوربینت از نوعی که رو دی وی دی ظبط میکنه ؟ اگر اینطوره : برای تبدیل نرم افزارای میکس اونا رو نمیشناسه باید با یه برنامه مثله کانورتوره نرو ویژن که البته وقتی تعداد رک پاز زیاد باشه و یا بعضی هندی کما ، تو هر چند دقیقه یه پارازیت رو فیلمه تبدیلیش میندازه
بهتر اینه که از کانورتوره پرو کدر استفاده کنی و تنظیماتش رو روی ها کوایلیتی بزاری و بعد از تبدیل روش کار کنی
موفق باشی
elnaz-tanha
25-08-2009, 21:37
من با موی میکر زیاد کار کردم به نظره من بهتر از یولیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.