ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل استفاده از تابع SUM در QRExpr در QReport

Hadi_0261
01-08-2009, 16:10
سلم دوستان . من وقتی از SQL Server استفاده می کنم به راحتی با استفاده از تابع SUM در QRExpr جمع مقادیر فیلد مورد نظرم رو به دست میارم ولی وقتی از بانک ACCESS استفاده میکنم این تابع جواب نمیده جالب اینجاست که Min - Max و غیره کار میکنن فقط Sum اعمال نمیشه . دلیل چی میتونه باشه . از کمکتون ممنونم . با تشکر .

مرد مباح
02-08-2009, 08:33
تا حالا به این مشکل بر نخوردم. ولی راه حلی به ذهنم میآد.
میتونی به صورت کدی مقادیر رو با هم جمع کنی و از Events هنگام پرینت QReport استفاده کنی!

Hadi_0261
02-08-2009, 17:53
تا حالا به این مشکل بر نخوردم. ولی راه حلی به ذهنم میآد.
میتونی به صورت کدی مقادیر رو با هم جمع کنی و از Events هنگام پرینت QReport استفاده کنی!
آخه یه مشکلی دارم . Table مورد نظر من یه MasterSource داره . من این کار رو کردم ولی میاد جمع کلی فیلد رو نشون میده در صورتی که من جمع اون تعدادی رو که تو گزارشم می بینم میخوام .

Hadi_0261
10-08-2009, 12:22
سلم دوستان . من وقتی از SQL Server استفاده می کنم به راحتی با استفاده از تابع SUM در QRExpr جمع مقادیر فیلد مورد نظرم رو به دست میارم ولی وقتی از بانک ACCESS استفاده میکنم این تابع جواب نمیده جالب اینجاست که Min - Max و غیره کار میکنن فقط Sum اعمال نمیشه . دلیل چی میتونه باشه . از کمکتون ممنونم . با تشکر .
خیلی شرمندم . روم سیا . مشکل پیدا شد . اصلا حواسم نبود . نوع فیلد مورد نظر Text بود که با عوض کردن اون مشکل حل شد .:42: