مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کارت ماهواره(---)
سلام ، من یک کارت ماهواره دست دوم خریدم که cd نصبی نداشت حالا از طریق update drive نمی توانم این کارت را نصب کنم می توانید تا جایی که خودتون اطمینان به راه حل این مشکل دارید کمکم کنید
mehdi1368
01-08-2009, 20:56
سلام ، من یک کارت ماهواره دست دوم خریدم که cd نصبی نداشت حالا از طریق update drive نمی توانم این کارت را نصب کنم می توانید تا جایی که خودتون اطمینان به راه حل این مشکل دارید کمکم کنید
سلام دوست عزیز اسم و مدل کارت رو بگو؟؟؟
کارت من از نوع visionplus است
mehdi1368
06-08-2009, 23:08
کارت من از نوع visionplus است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
simsbaz2
15-09-2009, 21:48
سلام.
من يه مشكلي در مورد ماهواره دارم.من نمیدونم به خاطر پارازيت هايي هست كه اخيرا ايران مي فرسته یا مشکل از یه جای دیگه هست.سیگنال اون کانال ماهواره ای (farsi1) فقط ساعات مشخصی از روز نوسانی بین 61 تا 62 درصد پیدا میکنه(حدود ساعت 8 شب) كه شاید نشون دهنده ي پارازيت باشه...و وقتي كانالي رو كه تو تصوير و صداش اختلال ايجاد شده بود رو با كانال هاي بدون مشكل ديگه مقايسه كردم متوجه شدم كه سيگنال اين كانال مثل بقیه ست و فقط قسمت ديتا ي(data) اون صفر درصد هستش...حالا من نميدونم بايد چيكار كنم..من دقیقا نمیدونم که این مشکل به خاطر پارازیت هست یا چیز دیگه...در ضمن من برای اینکه بدونم مشکل پارازیت هست یا نه روش فویل آلومینیمی رو هم امتحان کردم اما متاسفانه بی تاثیر بووود.
.اگه ميتونيد لطفا خيلي فوري منو راهنمايي كنين واقعا ممنونتون ميشم..اينم ايميل من..منتظر پاسختون هستم:
sorouryasi@yahoo.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.