PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرش کردن گرافیک

hamham hami
01-08-2009, 09:38
سلام
من 31.4.88 یک gtx 285از برند اسوس خریدم(کاش نمیخریدم)
اون رو تست کردم و دیدم هیچ مشکلی نداره و یکی دوتا بازی هم نصب کردم هیچ مشکلی نداشت
(ویندوز ویستا سرویس پک 1)بعد کرایسیس رو گذاشتم و تنظیمات رو تا جا داشت بردم بالا.....
از اینجا به بعد مشکلات من شروع شد...
خیلی طول کشید تا رفت توی بازی و کارت گرافیک هم یه صدای جیر جیر می کرد.
اومد توی بازی اما زیاد طول نکشید که هنگ کرد دوباره امتحان کردم اما باز هم هنگ پشت هنگ....
زنگ زدم گارانتی(ویستا پخش)گفتن نه کارت مشکلی نداره ایراد از رم یا مادر برده!!!!!
با کلی بحث بالاخره شنبه فرستادمش گارانتی و چهار شنبه(7.5.88)به من تحویل دادنش.
دوباره تست کردمش این دفعه دیگه آب پاکی رو ریخت رو دستمون.
فن چیپ ست درست کار نمیکنه لطفا تعویضش کنید!!!
این پیغامشه که سرعت فن رو بردم بالاتر درست شد اما تا توی بازی میره میزنه بازی کرش کرد!!!!
و میاد بیرون...امروز دوباره فرستادمش گارانتی..
سوال من اینه که با این تعریف ها نکنه واقعا مادر بردم ایراد داره نمیدونم منظورم اینه که نکنه رو این مادر برد جواب نمیده
مادر بردو رم هم اینه:
ASUS P5K/EPU
RAM:Corsair Dominator 4*1
کارت رو دادم بردن گارانتی گفتن ایراد نداره تست کردن دفعه قبل....
نیفهمم ایراد کجاست
power supply:Corsair 650tx
ممکنه به خاطر پاور باشه؟؟؟
آخه 155 تومن پولشو دادم موقع خرید هم پرسیدم توی سایت خودش هم چک کردم کاملا میکشه و هیچ مشکلی نداره......

Kianoosh
01-08-2009, 17:57
دوست عزیز مینت که چندان جال بنیست برا یاین کارت!جواب میده اما کاهش پرفر منس داری ولی ارور و کر ش و ..نباید باشه و از مین نیست...

از سنسور gpuz شات بزار ببین چیزی گیر نمی کنه به فنش و درست کار می کنه؟پیشفرض دورش چنده؟

خب نه از پاور نمی تونه باشه اگه پاورت سالمه می تونی یه تست پاور و گرافیک با occt بگیری...

آخرین درایو ر رو هم دانلود کن...

hamham hami
02-08-2009, 09:35
آخرین درایور رو گرفتم....
یک سوال دارم:
CPU:e8400
فرکانسش رو گذاشتم روی 4.23 اما هیچ ولتازی رو بالا نبردم و سیستم کاملا هم راحت کار میکنه ولی میگم نکنه که باید ولتاژ رو یکم زیاد میکردم یا فرکانس رم هارو؟
این کارت با مین های p45 خوب کار میکنه؟ مثلا با p5q چطور؟