PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث هاي همينطوري (همون بحث آزاد)

صفحه ها : 1 [2]

johnypersian1656
26-11-2009, 02:40
راستی fire جان واسه a3000 هنوز رام انگلیسی نیومده ها .یعنی اگه a3000 باز بیاد توی ایران فعلا مجبوری با زبان چینی باهاش کار کنی. اینو میدونی که؟ اما a3100 اورجینال انگلیسی هست . حالا بازم خود دانی اگه میخوای صبر کنی.

perjixen
26-11-2009, 11:05
آقا من ميخوام وي8 بخرم !!!!
شنيدم حدود 200 ميشه پيدا كرد، هم قيمت ئي8 شده ... سيستم عامله دوتا هم كه يكيه (ليمو فونداسيون) ؛ بياييد نظر بديد ... يالااااااااااااااااااااا !!!‌ :-)

musketeer
26-11-2009, 14:39
دوست خوبم v8 رو نتونستم امروز قیمت بگیرم ولی v9 همون 265 هست هنوز
آقا ما خیلی چاکریم ها! :40::40::40:

حالا به نظر خودتون کدوم بیشتر می ارزه. توضیح اینکه موزیک و بازی و فیلم برام اصلا مهم نیست چون یک دیوایس دیگه دارم برا اون کار. نظرتون خیلی مهمه برام. ممنون میشم پیشنهاد بدید:10:

خیلی خیلی هم لطف میکنید اگه آدرس بدید. من واقعا هیچ جا پیدا نمیکنم:41:

johnypersian1656
26-11-2009, 17:45
آقا ما خیلی چاکریم ها! :40::40::40:

حالا به نظر خودتون کدوم بیشتر می ارزه. توضیح اینکه موزیک و بازی و فیلم برام اصلا مهم نیست چون یک دیوایس دیگه دارم برا اون کار. نظرتون خیلی مهمه برام. ممنون میشم پیشنهاد بدید:10:

خیلی خیلی هم لطف میکنید اگه آدرس بدید. من واقعا هیچ جا پیدا نمیکنم:41:

ما بیشتر!

ببینین v9 و v8 هردو مد میشن(منظور تغییر فیرمویر و یا حالا ویرایش سیستم عامل به یه زبان دیگه)
همونطور که گفتم v9 الان توی بازار خیلی قیمتش بالاس( گوشی شاپ بالای 300 میده) اما این آدرسی که دادم میتونه از جایی با این قیمت خوب بگیره. چون موزیک و بازی و فیلم رو میگین واستون مهم نیست به نظر من v9 بهتره چون سیستم عاملی که داره باعث شده سرعتش بره بالا (جاوا یا synergy به زبان دیگه) و دوربینش هم درسته 2مگاپیکسله اما خیلی خوبه (عکساشو گذاشتم توی تاپیک عکس های zn5 میتونین ببینین) اما سیستم عامل های بر پایه ی لینوکس مثل v8 یکمی سنگینو کندن که شما چون بازی و برنامه نمیخواین به نظر من v8 نمی ارزه. مشکل مموری هم که واسه v8 هست. آدرسو هم واستون توی پروفایلتون گذاشتم حالا دوستان دیگه که با تجربه تر هستن هم میان نظر میدن عجله نکنین واسه تصمیم گیری اما نظر خودم 100 درصد v9!!!

آقا من ميخوام وي8 بخرم !!!!
شنيدم حدود 200 ميشه پيدا كرد، هم قيمت ئي8 شده ... سيستم عامله دوتا هم كه يكيه (ليمو فونداسيون) ؛ بياييد نظر بديد ... يالااااااااااااااااااااا !!!‌ :-)

دوست خوبم جای این بحث ها این جا نیست چرا بحثو منحرف میکنین ؟ هان؟ به تاپیک مشاوره خرید گوشی مراجعه کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما بعیده

مبارکه ان شاالله.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fire159
26-11-2009, 18:09
جاني الان گوشيه خودت چيه ؟

و گفتي كه رو z8 لينوكس نصب كنم مگه ميشه ؟ آخه اين كه سيمبينه ؟ :13:

و a3000 يعني فونته انگليسي نميشه روش نصب كرد ؟

johnypersian1656
26-11-2009, 18:22
من الان v3x,zn5,u9 .اون e8 هم که به رضا گفتم منظورم واسه فروش بود. شوخی کردم fire جان گفتم z8 که خوبه فقط یه لینوکس روش نصب کن (چون سیمبین خوب نیست گفتم :) )
واسه zn5 ,ve66 هم که سپردی باید صبر کنی تا cliq و milestone چند روزه دیگه بیان شاید کسایی که بخوان بخرن اینو عوض کنن. بتونی پیدا کنی.
نه واسه a3000 نه . حتی اینم که چندتایی فروخته با زبان چینی بوده . گفت به خاطر ظاهر گوشی خریدن. rom اورجینال a3000 چینیه و انگلیسی هم واسش نیومده . حتی یه نفر رو دیدم که a3100 ش رو بعد از تغییر رام چینی شده بود دیگه نتونست انگلیسی کنه.

fire159
26-11-2009, 19:03
ok اما بالاخره كه فونت انگليسيش مياد

حالا

ببينيم آخر يه ve66 يا zn5 تر و تميز واسه من پيدا ميكني يا بيام گوشي خودتو بردارم :5:

بابا يكم هوايه منه دانشجو رو داشته باش . تازه هم شهري هم كه هستيم :10:

musketeer
26-11-2009, 22:10
ما بیشتر!

ببینین v9 و v8 هردو مد میشن(منظور تغییر فیرمویر و یا حالا ویرایش سیستم عامل به یه زبان دیگه)
همونطور که گفتم v9 الان توی بازار خیلی قیمتش بالاس( گوشی شاپ بالای 300 میده) اما این آدرسی که دادم میتونه از جایی با این قیمت خوب بگیره. چون موزیک و بازی و فیلم رو میگین واستون مهم نیست به نظر من v9 بهتره چون سیستم عاملی که داره باعث شده سرعتش بره بالا (جاوا یا synergy به زبان دیگه) و دوربینش هم درسته 2مگاپیکسله اما خیلی خوبه (عکساشو گذاشتم توی تاپیک عکس های zn5 میتونین ببینین) اما سیستم عامل های بر پایه ی لینوکس مثل v8 یکمی سنگینو کندن که شما چون بازی و برنامه نمیخواین به نظر من v8 نمی ارزه. مشکل مموری هم که واسه v8 هست. آدرسو هم واستون توی پروفایلتون گذاشتم حالا دوستان دیگه که با تجربه تر هستن هم میان نظر میدن عجله نکنین واسه تصمیم گیری اما نظر خودم 100 درصد v9!!!

خیلی ممنونم بازم بابت همه چی:40:

والا من یک z6 داشتم که لینوکس-بیسد هست و به تظرم بد نمی اومد از نظر سرعت واینا. یک v3x هم داشتم که خیلی حرکت زدم روش! کلا به نظرم گوشی حرکت خوری بود!
والا دوربین هم برام مهم نیستش زیاد. چون الآن 6220 دارم میدونم دوربین گوشی چیز مالی نیست به هر حال.
خلاصه خیلی ممنون واقعا استفاده کردیم:46:

fire159
26-11-2009, 23:54
منم با v9 - v8 خيلي حال ميكنم :40:

كلا " سري razr موتورولا محشره . اگه v11 بياد تو بازار حرف نداره با دوربين 5

Mojtaba N87
27-11-2009, 02:52
می گم من وقت نمی کنم زیاد سر بزنم اینجا :دی

اگه اسپمی چیزی میدید خودتون بگید آکوا رو بفرستم . (شوخی)

perjixen
29-11-2009, 08:56
دوست خوبم جای این بحث ها این جا نیست چرا بحثو منحرف میکنین ؟ هان؟ به تاپیک مشاوره خرید گوشی مراجعه کنین از شما بعیده
من اينجا حق آب و گل دارم ، همينه كه هست .... الان از انجمن موتو مينازمت بيرون هااااااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه ولي جدي ، من نظر شماها رو ميخوام بدونم ... حال نميكنيم برم اونجا .... خيالت هم راحت كسي از مديرا چيزي نميگه. !!!

كلا " سري razr موتورولا محشره .
اينكه بلههههههههههههههههههههههه هههههه ؛ اگر اشتباه نكرده باشم سري razr همون سري فشن ( !!!‌ ) موتو ميشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اسپمی چیزی میدید خودتون بگید آکوا رو بفرستم .
مجتبي جان ، اينجا داريم درباره تأثير گازهاي گلخانه يي بروي فشار عصبي رگ فوقاني انگشت كوچيكه پاي ثباتي چب در حين حرك دست با تلفن هاي موتو بحث ميكنيم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
29-11-2009, 21:24
من اينجا حق آب و گل دارم ، همينه كه هست .... الان از انجمن موتو مينازمت بيرون هااااااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه 100 درصد. منم 120% شوخی کردم . اصلا بعید میدونم توی تاپیک مشاوره هم بپرسیم کسی نظر بده در مورد موتو و نقاط ضعف و قوتش رو بشناسه! ماشاالله همه میگن نه !!!! سامسونگ بگیر :31:

اما رضا جان من اول نظرم روی zn5 هست بعد v8. باور کن zn5 با این قیمت خیلی می ارزه ها! v8 درسته یه گوشی multimedia ی خوب بود اما قول میدم اگه zn5 رو بگیری بیشتر لذت میبری چون تو هم میخوای همش مد کنی و از این جور کارا . ضعفای v8 هم که بارها گفته شده حالا بازم نظر خودته فکر کنم واسه ظاهرش میخوای بگیریش! راستی به مشکلات قبلی فکر کنم باید مشکل باتری v8 رو هم اضافه کنیم. ان شا الله که بهترین انتخاب رو بکنی رضا جان.مسئله ی یه عمر زندگیه :11:

این لینکم ببین باحاله :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رضا واسه پست پایینیت به آکوا بگو بیاد :31:

:31:

حق اب و گل با منه

حالا بالاخره حق آب و گل با کیه؟ بیاد منو بندازه بیرون دیگه!!!!

Mojtaba N87
30-11-2009, 00:20

نه ولي جدي ، من نظر شماها رو ميخوام بدونم ... حال نميكنيم برم اونجا .... خيالت هم راحت كسي از مديرا چيزي نميگه. !!!

اينكه بلههههههههههههههههههههههه هههههه ؛ اگر اشتباه نكرده باشم سري razr همون سري فشن ( !!!‌ ) موتو ميشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجتبي جان ، اينجا داريم درباره تأثير گازهاي گلخانه يي بروي فشار عصبي رگ فوقاني انگشت كوچيكه پاي ثباتي چب در حين حرك دست با تلفن هاي موتو بحث ميكنيم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا می دونی چیزی نمیگه؟ :46: کار ما گیر دادن به شماست دیگه :دی

ولی جدا از شوخی سعی کنید هر بحثی در جای خودش باشه تا این تاپیک هم به اسپم تبدیل نشه و نره جایی که عرب نی انداخت :27:

perjixen
30-11-2009, 09:02
ولی جدا از شوخی سعی کنید هر بحثی در جای خودش باشه تا این تاپیک هم به اسپم تبدیل نشه و نره جایی که عرب نی انداخت
مجتبي جان، حرفت درست ... ولي شماهم قبول كنيد يه وقتي به بحثي بين بچه ها به وجود مياد كه ميخوان نظر خودشون رو بدونن ، يا مثلا نظر فن بوي هاي يه برند رو بدونن ... توي اين مواقع به نظر من بهتره توي همون انجمن مربوطه يه تاپيك باز بشه براي بحث هاي متفرقه ... بحث هايي كه درباره همه چيز هست !!!
البته اين نظر شخصيه من و حرف شما هم درسته اسپم سواري رو بايد كم كرد ( با تو بودم جاني ها !!!‌ )

fire159
30-11-2009, 17:19
آقا رضا نوكرتم اينقدر اسپم نده تو تايپيك

تاپیک رو ميفرستن عربستان / جایی که عرب نی انداخت :5:

تازه ميره اونجا از اين آنفلوآنزا خوكيا هم ميگيره

johnypersian1656
30-11-2009, 19:55
( با تو بودم جاني ها !!!‌ )

باید دید نظر بقیه چیه!:27:

آقا رضا نوكرتم اينقدر اسپم نده تو تايپيك

تاپیک رو ميفرستن عربستان / جایی که عرب نی انداخت :5:

تازه ميره اونجا از اين آنفلوآنزا خوكيا هم ميگيره

خوب دیگه مشخص شد کی اسپم میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی واقعا آقا مجتبی من با حرف رضا موافقم . اگه ما حرفی میزنیم یا شوخی میکنیم فقط واسه اینه که جو یکنواخت نشه وگرنه شما پستا رو ببینین همه در مورد صحبت در مورد گوشی های موتو یا مشاوره دادن و مشاوره گرفتنه . قبلا هم گفتم توی تاپیک مشاوره خرید گوشی بچه ها خیلی اطلاعاتشون بالاس اما هیچ کدوم موتویی نیستن.
ان شاالله رضا هم قول میده دیگه اسپم پراکنی نکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا من میگم همون hero رو بگیر گوشیه خوبیه ها من باهاش کار کردم.

fire159
30-11-2009, 23:06
for se fan boy :5::31:

پس از بروز ایرادهای لکه صورتی در تصاویر گرفته شده توسط دوربین گوشی Satio سونی اریکسون و جمع آوری آنها ، اکنون نوبت گوشی Aino است که دچار مشکل شده است. مشکل گوشی Aino مربوط به صفحه نمایش لمسی آن می شود که مانع از اجرای عملکردهای صفحه نمایش لمسی این گوشی می شود

این مشکل برای تعدادي از کاربران بریتانیایی بوجود آمده است و اين مساله تاثیر بسیار مخربی بر عملکرد و نیز شهرت چندین ساله سونی اریکسون دارد بخصوص که تعطیلات کریسمس در حال فرا رسیدن می باشد

johnypersian1656
01-12-2009, 00:06
فایر جان فکر نکنم نیازی باشه که این مسئله رو توی تاپیک مربوط به موتو بگی. توی تاپیک سونی هم گفته شده و بحث شده. satio و aino محشرن . الکی عیب روی بچه ی مردم میذارن اینا. من که خودم عاشق satio هستم :31:

خوبه گفتن اسپم ندید!!

fire159
01-12-2009, 00:18
only milestone

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif:6::42:

perjixen
01-12-2009, 09:24
اس ائي ، كه جديدن بد انفولانزا گرفته .... نه فقط روي گوشي هاي جديدش ... روي همه گوشي هاش !!!

---

آقا من هركاري ميكنم از شر اين ميلستون (يا شايدم ميلسون ؛ من بش ميگم ميله !!!‌ ) نميشه خلاص شد ... خداييش چيزيه هاااا
آماره فروشش هم ميگن داره به آيفون نزديك ميشه ، ولي لامصب گرونههههههههههههههههه
پول ندارممممممممممممممم :-((((((((((((((((((((((((((((

عجب ال سي ديه دارهههههههههههههههههههههه هههههه خوووووووووفففففففففف !!!
جاني نخريدي هنوز...!؟؟!؟

آپديت :
بچه ها ... نظرتون درباره پادكست چيه...؟!؟!؟ يه خبرنامه هفتگي از انجمن موتو .... !!!

fire159
01-12-2009, 10:46
ابداع‌كننده تلفن همراه براي نخستين بار پس از گذشت بيش از سه دهه از انجام نخستين مكالمه بي‌سيم، در سخناني با انتقاد از پيچيده شدن تلفن همراه، خواستار بازگشت اين دستگاه به شكل اوليه شد.
</B>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:PopupPic('1939/27-01.jpg '))
مارتين كوپر، محقق سابق موتورولا، در يك كنفرانس خصوصي در مادريد اسپانيا اظهار كرد: وقتي شما دستگاه جهاني مي‌سازيد كه همه كاري براي مردم انجام مي‌دهد، هيچ كاري را خوب انجام نخواهد داد. كوپر كه اكنون 80 ساله است، در شيكاگو به دنيا آمد و مهندس سرپرست تيم موتورولا بود كه تلفن همراه دستي را ساخت و نخستين تماس بي‌سيم را از گوشه خيابان شلوغي در منهتن در سوم ماه آوريل 1973 انجام داد.
به گفته وي، نخستين مدل تلفن همراه بيش از يك كيلو وزن داشته و تنها به مدت 20 دقيقه قبل از تمام شدن باتري مي‌شد با آن صحبت كرد كه كافي بود، زيرا نمي‌شد اين دستگاه را به مدت طولاني نگه داشت.
مبدع تلفن همراه معتقد است: آنچه كه ما با تلفن همراه انجام داديم ايجاد يك تحول بود؛ قبل از اينكه تلفن همراه وجود داشته باشد با يك مكان تماس گرفته مي‌شد، اما اكنون با يك شخص تماس مي‌گيريم.
به گفته كوپر، از زمان انجام گرفتن نخستين مكالمه بي‌سيم، محبوبيت تلفن همراه افزايش يافته و در مقايسه با 300‌هزار نفر در سال 1984 اكنون بيش از چهار‌ميليارد نفر يك دستگاه تلفن همراه دارند. گفتني است، كوپر و همسرش آرلن هريس كه شريك تجاري وي نيز محسوب مي‌شود پيش از اين تصميم گرفتند تلفن همراهي را با همان سادگي تلفن‌هاي همراه اوليه مجددا بسازند و جيترباگ را عرضه كردند كه تلفن‌ همراهي بدون دوربين، پخش موسيقي يا مروگر وب و مناسب صحبت كردن و گوش دادن است.

fire159
01-12-2009, 16:11
بچه ها ... نظرتون درباره پادكست چيه...؟!؟!؟ يه خبرنامه هفتگي از انجمن موتو .... !!!

چي هست بيشتر توضيح بده ؟ اگه بشه كه عاليه

johnypersian1656
01-12-2009, 18:36
اس ائي ، كه جديدن بد انفولانزا گرفته .... نه فقط روي گوشي هاي جديدش ... روي همه گوشي هاش !!!

---

آقا من هركاري ميكنم از شر اين ميلستون (يا شايدم ميلسون ؛ من بش ميگم ميله !!!‌ ) نميشه خلاص شد ... خداييش چيزيه هاااا
آماره فروشش هم ميگن داره به آيفون نزديك ميشه ، ولي لامصب گرونههههههههههههههههه
پول ندارممممممممممممممم :-((((((((((((((((((((((((((((

عجب ال سي ديه دارهههههههههههههههههههههه هههههه خوووووووووفففففففففف !!!
جاني نخريدي هنوز...!؟؟!؟

آپديت :

رضا به نظر من روی هم رفته SE خیلی خیلی از سامی سره! اینطوری که میگی نیست.
در مورد milestone یه نفره قول داده این هفته سری جدید بیاره هم cilq هم milestone منم هنوز منتظرم. من از لحاظ بودجه فکر نکنم بتونم milestone رو بگیرم(حالا باز باید قیمت رو ببینم) من خودم میخوام cliq رو بگیرم. اما دوستم حتما milestone میگیره بیشتر میشه از نزدیک باهاش آشنا شد. از بچه های انجمن هم که فکر کنم معلومه به کی باید بگیم بگیره (نینجای عزیز) :)
در مورد پادکست خودت فکر میکنی عملیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دوستم دامین های معروف موتورولا رو که مثل نمونه های خارجی هستن (dot ir) رو ثبت کرده اما همین راه انداختن اینا هم کلی کار میبره! من خودم مدیر یه سایتم میدونم واقعا کار سختیه! فکر نمیکنی یه سایت بهتر جواب بده؟

چي هست بيشتر توضيح بده ؟ اگه بشه كه عاليه
اینجا ببین:

perjixen
02-12-2009, 12:15
رضا به نظر من روی هم رفته SE خیلی خیلی از سامی سره! اینطوری که میگی نیست.

سر تر بود ... ولي ديگه نه !!!‌البته بماند كه سامسونگ هم ديگه داره شورش رو در مياره !!!!

در مورد پادکست خودت فکر میکنی عملیه الان دوستم دامین های معروف موتورولا رو که مثل نمونه های خارجی هستن (dot ir) رو ثبت کرده اما همین راه انداختن اینا هم کلی کار میبره! من خودم مدیر یه سایتم میدونم واقعا کار سختیه! فکر نمیکنی یه سایت بهتر جواب بده؟
بنظرم پادكست كه از يه سايت بهتره ... فقط كافيه اخبار هفتگي انجمن رو ظبط كنيم همين !!!‌ يه تاپيك ميزنيم كه هر هفته فايل جديد پادكست رو توش قرار ميديم.
اينجوري يه خبرنامه براي گوشي هاي موتو درست كرديم.

البته اين نظر منه ... شماها هم نظر خودتون رو بگيد.

S@nti@go_s&k
02-12-2009, 15:12
Analyst: Motorola expected to ship 900,000 phones in Q4; DROID

shipments meeting expecations

johnypersian1656
02-12-2009, 17:16
سر تر بود ... ولي ديگه نه !!!‌البته بماند كه سامسونگ هم ديگه داره شورش رو در مياره !!!!

بنظرم پادكست كه از يه سايت بهتره ... فقط كافيه اخبار هفتگي انجمن رو ظبط كنيم همين !!!‌ يه تاپيك ميزنيم كه هر هفته فايل جديد پادكست رو توش قرار ميديم.
اينجوري يه خبرنامه براي گوشي هاي موتو درست كرديم.

البته اين نظر منه ... شماها هم نظر خودتون رو بگيد.

بازم سر تره !!!!!!من موافقم .اما همین جا هم سروش عزیز خبرا رو میذاره ها!!!!!!!!!

Analyst: Motorola expected to ship 900,000 phones in Q4; DROID

shipments meeting expecations

میگم این سایته فکر کنم میخواسته بنویسه meeting expectations !!! نه؟ حالا نمیدونم والا! سروش جان مثل همیشه ممنونننن.

fire159
03-12-2009, 01:38
آپديت moto dext ارائه شد :

1-Longer Battery Life : افزايش طول عمر باطري چه در حال اجرا يا استند باي
2- New Battery Management Feature : مديريت بهتر مصرف باطري....
3-Better Bluetooth : ارتقاءكاركرد بلوتوث براي هدست ... .
4-Touch Screen Accuracy : بهبود تاچ اسكرين براي جلوگيري از كليك ناخواسته .....
5-TTY Option : Text Telephone option for the hearing/speech
6-Better Business Connections : ارتقاء در اتصال به حسابهاي ايميل شركت ها
7-Improved Caller Connectivity : اصلاح تاخير در اتصال تماس
8- Quick Office 2 : آفيس 2 با قابليت اجراي فايل هاي بيشتر و با امكانات بيشتر
9- Accelerometer Enhancements : بهبودي سنسورها از نظر حساسيت و دقت عمل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) CLIQ update: downloading

اين هم آدرسه لينكش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

perjixen
03-12-2009, 09:00
اما همین جا هم سروش عزیز خبرا رو میذاره ها!!!!!!!!!
بعضي وقتا دوس دارم خفت كنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممم
من ميگم پادكست ، تو ميگي سايت و سروش.......؟!؟!؟

اين داستان پورت HDMI چيه..؟!؟!‌ صحت داره.؟!

fire159
03-12-2009, 09:57
the device has an 8MP autofocus camera with Xenon flash, HMDI port, and a 3.5mm headset jack.
: a 3.7 inch touchscreen display with 480 x 854 pixels, HSUPA, Wi-Fi 802.11b/g
Android 2.1 Flan

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ninja3000sh
03-12-2009, 16:29
اما دوستم حتما milestone میگیره بیشتر میشه از نزدیک باهاش آشنا شد. از بچه های انجمن هم که فکر کنم معلومه به کی باید بگیم بگیره (نینجای عزیز)
این milestone واقعا گوشی خوبی هستش.
موتورولا هم که روش کار کرده خودش معلوم میکنه که چیز حقیه.:40:
قیمتش حدودا چقدره؟؟؟؟

Apachi
03-12-2009, 20:52
milestone تا الان نزدیک به 800000 تو امریکا فروخته و تا آخر تعطیلات براورد شد 1.5 میلیون میفروشه اینجاست که میگن قدر زر زرگر شناسد ، خر چه داند قیمت نقل و نبات :دی

Apachi
03-12-2009, 23:16
چند سری عکس از Sholes منتشر شده که بنظر من اینا Fake هستن
عکس ها جدید
پشتش به گوشی ها و طراحی موتو نمیخوره بازم معلوم نیست

اینا رو هم که قبلآ بقیه گذاشتن ولی برای مقایسه منم میگذارم
البته اینم وسطش یه پیچ داره که ما میگیم چون این نمونه و مهندسی اینطوری هستش :31:

و خبر قطعی هم CPU این گوشی روی فرکانس 800Mhz کار میکنه :5:

pulp_152
03-12-2009, 23:47
این که پشت i8000 سامسونگ هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())

Apachi
04-12-2009, 00:14
آره فکر کنم خودشه قشنگ معلومه 5 بوده کردنش 8
مورد دوم فکر کنم درسته و عکس ها جدید همینطوری که فکر می کردم باید Fake باشه .

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 18:51

پشتش که هیچ جلوشم تابلو هستش امنیا 2

فقط یه نوار سیاه رنگ کشیدن روش

چند تا آیکون هوم و ........ گذاشتن

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 18:54
مثل اینکه موتو هم میخاد بزنه تو کاره مولتی تاچ

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 19:00
آپدیت آندرویید droid به ورژن 2.0

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 19:16
New pictures of Motorola Sholes tablet reveal 5MP camera, FM radio

The Motorola La Jolla will be an affordable Android handset?

Apachi
04-12-2009, 20:38
بل-------ه با یه لابراتور تو فرانسه شریک شده برای ساخت اینترفیس ها جدید مولتی تاچ:13:

عکس جدید هم Sholes نباید باشه باید DROID بدونه کیبورد باشه :20:
آپدیت هم به ورژن 2.1 هست که مشکلات دوربین را برطرف میکنه و در حال حاظر خودش 2.0 هستش..

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 21:29
آپدیت برای دوربینه درسته ولی 2.1 نبود 2.0.1 بود فکر میکنم

Apachi
04-12-2009, 21:51
2.0.1 درسته امسال موتو زده تو کار tablet و خبری از طرح های مثل Razr نیست Smartphone خیلی خوبه ولی بنظر من درست نیست فقط یک سمت بازار رو نشونه گرفته

Apachi
07-12-2009, 03:41
Motorola MT710

همین الان رسمآ معرفی شد هیچ سایتی هنوز خبرش نزده :31:

MOTO MT710

Specifications
General
Experience CMMB mobile TV
Multimedia
Form Factor Touch tablet
Operating System OPhone OS 1.5
Android API Level 3
Device Emulator Image OPhone SDK 1.5
Input Types Back soft button on app title bar
Resistive touch screen
Handwriting
Home/Menu/Back touch-sensitive buttons
Virtual keyboard
Display
Physical Resolution 480 x 854 (FWVGA)
Number of Colors 256K
Pixel Density 160 dpi
Connectivity
WAN: Voice Bands GSM 900/1800/1900
TD-SCDMA 2010/2025
WAN: Data Bearers GPRS/EGPRS Class 10
HSxPA
Wireless LAN 802.11b/g
802.11i (WPA2)
GB15629.11 (WAPI)
WEP
WPA
Bluetooth Version 2.1 + EDR
Bluetooth Class 1.5
Bluetooth Profiles A2DP 1.2
AVRCP 1.2
GAP 2.1
HFP 1.5
HSP 1.2
OPP 1.1
SDP 2.1
USB Micro USB connector
USB 2.0 High Speed
Headset Jack 3.5 mm
Mic
Stereo out
Media
Camera Resolution 5 megapixels
Image Capture Resolution (max) 2560 x 1920
Camera Features Autofocus
Color effects
Flash (dual LED)
Scenes
White balance
Camera Digital Zoom (max) 2x
Image Capture Formats JPEG w/EXIF 2.2
Image Viewing Formats BMP
GIF
JPEG
PNG
Video Recording Formats File format: .3gp
H.263 Baseline Profile 0, Level 10/45
H.264 Baseline Profile
MPEG-4 Simple Profile, Level 0/0b
Video Recording Resolution (max) 320 x 240 (QVGA)
Video Recording Frame Rate (max) 25 fps
Video Playback Formats H.263 Baseline Profile 0, Level 10/45
H.263 Profile 3, Level 10/45
H.264 (AVC) Baseline Profile
MPEG-4 Simple Profile, Level 0/0b
Video Playback Resolution (max) 320 x 480 (HVGA)
Video Playback Frame Rate (max) 30 fps
Audio Recording Formats AMR-NB in 3GPP file, 8 kHz, mono
Audio Playback Formats AAC LC
AAC+
AAC+ v2
AMR-NB
AMR-WB
File formats: .mp3, .3gp, .mp4, .wav
MIDI
MP3
Streaming Formats AAC
AAC+
AMR-NB
H.263
H.264
MPEG-4
Digital Rights Management No
Speakers Receiver speaker
Mono loudspeakers
Processor and memory
Processor Marvell PXA310
Processor Clock Speed 624 MHz
RAM 256 MB
Flash ROM 256 MB
User Storage Available (max) 35 MB in flash ROM
4 GB in Embedded MMC (accessed as external storage)
Memory Card Type FAT32
microSDHC, Class 6
Memory Card Size Supported (max) 32 GB
Sensors
Accelerometer Single-axis
Magnetometer No
Proximity Sensor No
Ambient Light Sensor Yes
Additional features
Application Stores Mobile Market by China Mobile
Web Android WebKit browser
Location Services Assisted GPS
Standalone GPS w/internal antenna
Notification Light No
Notification Vibrate Yes
Messaging SMS
MMS
Email Protocols POP3
Haptic Feedback Externally activated via touch-sensitive buttons

خدا روشکر مثل اینکه چین Wi-Fi را آزاد کردن وگرنه داستان A1600 تکرار میشد

fire159
07-12-2009, 11:03
moto shoels هم که به واقعیت پیوست و در حال ساخته

فکر میکنم موتورولا داره به دوران طلایی خودش برمیگرده

hello moto :40:

Apachi
07-12-2009, 11:27
اینم لینک مشخصات پردازنده که روی این گوشی بکار رفته:19:

fire159
07-12-2009, 11:41
اینم لینکه گوشی های جدید موتو

hiva_59
08-12-2009, 01:55
آقا کسی نمیدونه این موتورولا DEXT کی قراره بیاد ایران؟ من بدجوری عاشقش شدم، مخصوصاً با اون قیمت باور نکردنیش

hiva_59
08-12-2009, 02:15
آقا کسی نمیدونه این موتورولا DEXT کی قراره بیاد ایران؟ من بدجوری عاشقش شدم، مخصوصاً با اون قیمت باور نکردنیش

Apachi
08-12-2009, 02:36

متسفانه هنوز خبری از فیتکو (واردکننده گوشی های موتورولا ) درباره وارد شدن Dext نشده ولی فکرکنم تا عید به بازار بیاد :46:
احتمالش زیاد تو بازار بدون گارانتی هم دونه ایی بیاد که معلوم نیست کی و کدوم مغازه ها

fire159
08-12-2009, 15:43

من هم مثل apachi فكر كنم به طور رسمي و شركتي تا عيد بياد

البته دزسته قيمتش عاليه به پول ما حدود 400 تومان اما وقتي بياد ايران حداقل فكر كنم 2 برابر بشه !؟؟؟

روزگاره عجيبيه !؟

hiva_59
09-12-2009, 01:21
من هم مثل apachi فكر كنم به طور رسمي و شركتي تا عيد بياد

البته دزسته قيمتش عاليه به پول ما حدود 400 تومان اما وقتي بياد ايران حداقل فكر كنم 2 برابر بشه !؟؟؟

روزگاره عجيبيه !؟

400 تومن!!!!!!!!!!!!!
من یه جا دیدم که قیمتش 150 یوروه، یعنی حدود 220 تومن

Apachi
09-12-2009, 01:36
قیمت جهانی مدل GSM به صورت آنلاک شده $230 هستش که فوقالعاده هستش بگفته دوست عزیزم فایر اول ها که بیاد با قیمت کاذب عرضه میشه که بعد از یک ماه به قیمت اصلی نزدیک تر میشه ولی بستگی به این داره که وارد کننده های دیگه هم واردات این مدل را داشته باشند یا خیر!
به نظر من تقاضا برای این گوشی در بازار ایران میتونه خوب باشه تا جایی که قاچاق به تعداد وارد بشه و اگه این اتفاق بیافته گوشی به قیمت اصلیش میرسه و با گارنتی ماکسیموم 30 -40 هزار تومان گرانتر عرضه میشه .
مثل اتفاقی که برای ZN5 افتاد ...

fire159
09-12-2009, 09:03
دو تا بررسي تخصصي از milestone ,dext از دو سايت معتبر : :5:

perjixen
09-12-2009, 09:08
ميلستون با اين امكانات و تجهيزات هيچ وقت زير 500-600 نميادا ... !!! حالا قيمت جهانيش هر چقدر ميخواد باشه.

Apachi
09-12-2009, 12:18
ميلستون با اين امكانات و تجهيزات هيچ وقت زير 500-600 نميادا ... !!! حالا قيمت جهانيش هر چقدر ميخواد باشه.

اون که صد صدرد تایید میشه ولی بحث ما بر سر Motorola Cliq بود نه میلیستون :20: اونم بازم حق داری فکر نکنم بیان تو بازار 200000 تومان بفروشن

perjixen
09-12-2009, 12:23
اون که صد صدرد تایید میشه ولی بحث ما بر سر Motorola Cliq بود نه میلیستون اونم بازم حق داری فکر نکنم بیان تو بازار 200000 تومان بفروشن

نيست پريدم وسط بحث ... دقيق نفهميدم داستان چيه ... گفتم يه چيزي بگم ... فردا نگيد اين لاله .......‌!!!‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي جدي ، الان وي3 و ك1 حدود 100 تا 150 فروخته مشين ... حساب كنيد بعد از چند سال اومدنشون توي بازار اين قيمت رو دارن ... اين كيلگ كه ديگه بماند.
موتو به اين راحتيا ارزون نميشه ... توي ايران رو ميگم ... افت قيمت داره ولي ارزوني نه !!!

johnypersian1656
09-12-2009, 13:07
نيست پريدم وسط بحث ... دقيق نفهميدم داستان چيه ... گفتم يه چيزي بگم ... فردا نگيد اين لاله .......‌!!!‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي جدي ، الان وي3 و ك1 حدود 100 تا 150 فروخته مشين ... حساب كنيد بعد از چند سال اومدنشون توي بازار اين قيمت رو دارن ... اين كيلگ كه ديگه بماند.
موتو به اين راحتيا ارزون نميشه ... توي ايران رو ميگم ... افت قيمت داره ولي ارزوني نه !!!

من میخواستم بگم که جناب آپاچی گفت! رضا دقت کن. رضا دقت کن

آقا من هر روز دارم این milestone و cliq رو قیمت میگیرم. سری اول که اومده بود من با cliq کار کردم عالیه (اگه یادتون باشه milestone 1250 و cliq 750 گفتم.) امروز شنیدم که دیگه قیمت cliq دیگه stable شده ولی milestone نه! تا یکی دو روز دیگه مطمئن شدم قیمت و آدرس فروششو میذارم. راستی رضا میلستون نگو! مایلستون بگو(ملا لغتی شدم)

رضا برد e8 که پیدا شده بود رو گرفتی؟

perjixen
09-12-2009, 13:49
رضا برد e8 که پیدا شده بود رو گرفتی؟

سپهري جواب نميده. :-((((((((((((((((((((

fire159
10-12-2009, 12:31
موتورولا و DU برای متروی دوبی شبكه WiMAX موبایل راه اندازی می كنند

سخت افزار این شبكه توسط موتورولا فراهم شده است . متروی دوبی طولانی ترین سیستم حمل و نقل خط آهن اتوماتیك در دنیاست
du با استفاده از شبكه WiMAX موتورولا دسترسی به اینترنت بی سیم را برای كاربران خود فراهم می كند در حالی كه آنها با سرعت 90 كیلومتر در ساعت در مترو در حال حركت هستند و از طریق سرویس های Wi-Fi می توانند از PDA یا laptop استفاده كنند .

S@nti@go_s&k
10-12-2009, 23:26
Motorola MILESTONE is now available in UK

تو انگلیس رلیز شده

fire159
12-12-2009, 22:18
Motorola's own Android app store : SHOP4APPS

SHOP4APPS نام فروشگاه اينترنتي موتورولا ست كه بزودي براي عرضه انواع نرم افزار و بازي و... به صورت مجاني براي گوشي هاي آندرويد موتورولا ارايه ميشه و احتمالا براي شروع در كشورهاي آمريكايي عرضه ميشه

ظاهرا " موتو اينبار ديگه ميخواد حسابي به كاربراش حال بده :5:
ديگه كسي نگه نرم افزار واسه موتو گير نمياد ؟ هر چند اينطور نبود .

johnypersian1656
15-12-2009, 18:08
این مطلب قدیمیه ولی عکساش توی آرشیو بود گفتم بد نیست بذارم چون الان خیلی بحث در مورد آندروید هست. یه یادآوری کنم که این آندروید چیزی نیست جز linux os 3 که قرار بود موتو باهاش گوشی ای رو در سال 2009 بده و حالا واسه خودش داره غولی میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SN7YqyZjOfEk1wAPv2JeMaVHkjiTjjjfBCIuvrQ/alpmwc-hands-028.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] janbm3vX_LKFMgpcosg0WWPg7wL5AT0o88pnS3A/alpmwc-press-001.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k6b0zTl5iKB4pGBRqX8fsIlx4Qe-8dUzOfXFJ_g/alpmwc-press-004.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qsCIUY3sG41kBfKDfcJQDGfwuBtjDJjg4pG_ViQ/alpmwc-press-008.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XmFT6Xf3QzILgCgOBOQOcbTRhqdZ0rvo-Z9aSHg/alpmwc-press-011.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f6JxjWgfqk3r2U01VIHJn4Agm29yK-Wtz9JFlvg/alpmwc-press-009.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fMGixtLJ7nmu1GnNIG2pwLKixpxLDlADQmTXaCA/alpmwc-press-012.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6RZw9wfSm28w9vGOYxo0a8Wl9LSCes_uJKsQgXQ/alpmwc-press-006.jpg

S@nti@go_s&k
15-12-2009, 18:35
مرسی جانی

اینترفیسش خیلی جالبه مخصوصا تو منوهاش

perjixen
16-12-2009, 08:39
جالبه ... موتو كلا دورو وره لينوكس ميگرده ... حتي گوشي هاي جاواش .!!!

fire159
17-12-2009, 18:34
moto a1210
a1210 هم در گوشي شاپ موجود شد . قيمت فعلي 295000 تومان با گارانتي فيتكو

4870x2
22-12-2009, 18:57
مثل این که موتو از اندروید خوشش اومده: دی

perjixen
23-12-2009, 08:57
مثل این که موتو از اندروید خوشش اومده: دی

موتو كلا از open خوشش مياد ... مخصوصا از نوع سرس !!! دي.

Highbury
05-01-2010, 19:53
سلام دوستان.
موتورولا حدود 200 چه گوشی هستش ؟زیبا و باکلاس باشه .با جاوا مشکل نداشته باشه و در کل سرش به تنش بیرزه

perjixen
06-01-2010, 09:04
سلام كاظم جان.

V8 و E8 و .... حالا 10-20 تا بالا پايين تر.

Highbury
07-01-2010, 23:38
سلام .
اینا که همون قدیمی ها هستش.جدید توی این رنج میخواستم مثل اینکه نیست.

Highbury
09-01-2010, 02:14
نظرتون در مورد این گوشیها چیه؟ از لحاظ نرم افزار -سرعت-زیبایی و استحکام-دوربین و اینکه قیمتشون چنده؟
یو9و VE66 ؟
Em30 , و zn5 و E8
این یو9 فلزی هستش؟
قیمت جهانی گوشیهای موتو خیلی کمه چرا توی ایران زیاده
الان ای 8 حدود 90 یورو و ای ام 30 قیمتش 100 یورو هست

fire159
09-01-2010, 13:25
سلام دوسان كسي نيست
فكركنم وقته امتحاناته همه تو كتابخونه هان

كسي از dext و milestone خبري جديد نداره ؟ از قيمتهاش

fire159
09-01-2010, 13:32
قیمت جهانی گوشیهای موتو خیلی کمه چرا توی ایران زیاده
الان ای 8 حدود 90 یورو و ای ام 30 قیمتش 100 یورو هست
از بس اينجا ....... !

zn5 و ve66 در يه حدن تفاوتهاش تو تايپيكه ve66 گفته شده . كلا" گوشي هاي خوبين
حدود قيمتها :
zn5 - 255
ve66 - 300-310

Highbury
09-01-2010, 14:48
خیلی گرونه که قیمت جهانی زن ان 5 حدود 140 یورو هستش.وی 8 و وی9 چند هستش کدومشون بهتره؟یو9 چه جوری هاست؟

fire159
21-01-2010, 20:03
خیلی گرونه که قیمت جهانی زن ان 5

بابا اینجا ایرانه چیکار به قیمت جهانی داره .

اینجا یک سمند 4-5میلیونی رو بهت میدن 14 میلیون ؟؟؟؟؟!!!

fire159
31-01-2010, 13:34
:20: سلام دوستان در پايين مشخصات گوشي هاي مختلف در gsmarena چند روزه يه رديف در آخر به نام SAR اضافه شده . ميشه توضيح بدين نشون دهنده چيه ؟ كسي ميدونه چيه ؟

SAR US 1.49 W/kg (head) 1.50 W/kg (body): milestone :

johnypersian1656
31-01-2010, 14:25
:20: سلام دوستان در پايين مشخصات گوشي هاي مختلف در gsmarena چند روزه يه رديف در آخر به نام SAR اضافه شده . ميشه توضيح بدين نشون دهنده چيه ؟ كسي ميدونه چيه ؟

SAR US 1.49 W/kg (head) 1.50 W/kg (body): milestone :

به معنی specific absorption rate هست یعنی میزان انر÷ی rf ای که موقع استفاده از موبایل جذب بدن میشه.

fire159
31-01-2010, 16:26
به معنی specific absorption rate هست یعنی میزان انر÷ی rf ای که موقع استفاده از موبایل جذب بدن میشه.

مرسي
پسر تو كه همه چيزم بلدي . :10:
ok پس يعني اين عدد كمتر باشه بهتره يا بيشتر ؟

fire159
11-02-2010, 10:16
پر طرفدارترين سيستم عامل هاي جهان براي گوشي هاي هوشمند در سال 2009
1- سيمبين ها
2- ريم ( بلك بري )
3-اپل ( آيفون)
4- مايكروسافت (ويندوز موبايلها)
5- گوگل (آندرويد )
6- متفرقه ها

و جالبه كه آندرويد نسبت به سال 2008 رشدي بيشتر از 1073 درصد داشته و با اينكه يك ساله شروع به كار كرده به سرعت داره رقبا رو كنار ميزنه !!‌‌ كه بيشتر مديون سوپر فون ميلستون و دكست موتورولا هست .

lofboys
11-02-2010, 14:26
:41:من zn50 میخوام چی کار کنم :41: گوشی 7 ماهه اومده تو بازار اما ایران هنوز نیومده آخه چرا :47:
تا 2 ماه دیگه میاد ؟

fire159
12-02-2010, 20:17
:41:من zn50 میخوام چی کار کنم :41: گوشی 7 ماهه اومده تو بازار اما ایران هنوز نیومده آخه چرا :47:
تا 2 ماه دیگه میاد ؟

بايد يكي رو بفرستيم كره 2 تا بياره چون من همك خيلي ازش خوشم مياد :31:. فقط تو بازاره كره جنوبي بفروش ميرسه و هيچ جاي ديگه ي دنيا نيست .
اما چون باشبكه ء gsm كار ميكنه ميشه از اونجا خريد و در هر جاي دنيا باهاش كار كرد

fire159
20-02-2010, 16:02
Motorola cable boxes to get Blur, connect with phones

من كه نفهميدم اين چيه ؟؟؟؟؟

perjixen
20-02-2010, 16:35
اين همون كليك (بتركه چشمه بعضيا !!! ) هست ، كه روش يه سيستم صوتي نصب كردن ! :31:

johnypersian1656
20-02-2010, 17:44
اين همون كليك (بتركه چشمه بعضيا !!! ) هست ، كه روش يه سيستم صوتي نصب كردن ! :31:
بنویسیم cliq بخوانیم کلیک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آره االان قراره آمپ و باند هم روش بذارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه این cable یه شرکت توی آمریکا هستش و الان برنامه ی اون اومده تا نصب کنن و از طریق 3g بتونن مردم برنامه هاشونو ببینن. البته استحضار دارین که این عکس فقط برای رسوندن مفهوم هست و وجود خارجی نداره!:11:

fire159
25-02-2010, 00:03
android market has the highest percentage of free apps

بيشترين درصد برنامه هاي رايگان (57%)متعلق به سيستم عامل آندرويد و موجود در فروشگاه اينترنتي آندرويده
خبر خوب براي كسايي كه گوشيشون آندرويده :20:

perjixen
25-02-2010, 18:15
بنویسیم cliq بخوانیم کلیک! آره االان قراره آمپ و باند هم روش بذارن

نه این cable یه شرکت توی آمریکا هستش و الان برنامه ی اون اومده تا نصب کنن و از طریق 3g بتونن مردم برنامه هاشونو ببینن. البته استحضار دارین که این عکس فقط برای رسوندن مفهوم هست و وجود خارجی نداره
به شدت تكذيب ميكنم ... :31:
حتي اونجاش رو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fire159
26-02-2010, 15:40
باز هم آندرويد :20:
طبق آمار بيشترين كاربران آندرويد رو مردان تشكيل ميدن ! 73% كاربراش مرد هستن
كه نصبت به به بقيه os ها آمار بالاييه

حالا هر كي گفت چرا مردها بيشتر آندرويد رو دوست دارن ؟؟

jaxi
26-02-2010, 15:58
حالا هر كي گفت چرا مردها بيشتر آندرويد رو دوست دارن ؟؟
چون نرم افزار رایگان بیشتر داره ؟ :8:
مردا حال خرج کردن دارن:31:

fire159
27-02-2010, 22:59
چون نرم افزار رایگان بیشتر داره ؟ :8:
مردا حال خرج کردن دارن:31:
no
كسي نميدونه !
به خاطر همون open بودنه آندرويده ديگه كه مردا بيشتر دوستش دارن :46:

fire159
02-03-2010, 17:08
مقایسه صفحه نمایش LCD گوشی iphone با صفحه نمایش OLED گوشی

اخیرا دوستداران گوشی های iphone و Google Nexus One مقایسه ای بین صفحه نمایش این دو گوشی انجام داده و نتیجه آن را بر روی اینترنت قرار داده اند. صفحه نمایش گوشی iphone 3GS از نظر حرفه ای چندان کامل نیست اما در مقایسه با گوشی گوگل امتیاز بالاتری می آورد. نتایج این مقایسه نشان داد که صفحه نمایش گوشی Nexus One گرچه در نظر اول بسیار با کیفیت بنظر می رسد اما در واقع دارای نویز یا اختلال در نمایش تصویر و بی دقتی می باشد. صفحه نمایش گوشی گوگل دارای وضوح نمایش 800 x 480 پیکسل می باشد که در مقایسه با وضوح صفحه نمایش گوشی iphone که بصورت 480 x 320 پیکسل می باشد ، بسیار بیشتر است

صفحه نمایش گوشی گوگل توسط کمپانی سامسونگ تولید می شود و ساختار و ترکیب پیکسلهای این گوشی بگونه ای است که در مقایسه با صفحه نمایشهای LCD از وضوح کمتری برخوردار است.
اکنون به بررسی صفحه نمایش iphone می پردازیم. صفحه نمایش LCD این گوشی ، نمایش 18 بیت رنگ را پشتیبانی می کند و این میزان تا 24 بیت نیز قابل افزایش می باشد در حالیکه گوشی گوگل فقط تا 16 بیت رنگ را پشتیبانی می کند. نکته دیگر درباره صفحه نمایش گوشی گوگل این است که کنترل کیفی و درجه بندی آن از ابتدای خروج از کارخانه بسیار ضیف می باشد.

اين هم از ال سي دي نكسون ! فردا ميگن سي پي يوش هم تقلبيه :31:
پس نكسون ال سي دي برتري از ميلستون هم نداره

fire159
06-03-2010, 17:37
--

Gadget of the Year
Motorola Droid

Smartphone of the Year
Motorola Droid

HTC HD2: 8949 (9.5%)
Zune HD: 8906 (9.5%)
iPhone 3GS: 24625 (26.3%)
Nokia N900: 8862 (9.5%)
Motorola Droid: 24802 (26.4%)
Palm Pre: 11397 (12.2%)
PS3 Slim: 6233 (6.6%)

--GPS Device of the Year --Motorola Droid (Navigation

--Worst Gadget of the Year: iPod shuffle 3G

--Most Anticipated Gadget: Apple iPad

--Laptop of the Year: MacBook Pro

--Digital Camera of the Year: Canon EOS 1D Mark IV

GPS Device of the Year --Motorola Droid (Navigation

--Robot of the Year: Most Useless Machine Ever

--Game Console of the Year: ps3slim

--HDTV of the Year: Samsung 8000 Series

......

anti_girl
07-03-2010, 10:40
مرسی از همه دوستانی که اینجا تلاش میکنن...متاسفانه چند وقتیه از بحث موبایل دور موندم.....امیدوارم از این به بعد دوباره در خدمت شما دوستان عزیز باشم..!!!!
میبینم که موتو طرفدارای بیشتری پیدا کرده...!!!!
مخصوصا با مایلستون که همین چند وقته وارد ایران شده..!!!

fire159
03-04-2010, 10:56
تصاویری از کیفیت نکسوس

johnypersian1656
04-04-2010, 13:25
فایر جان یکمی بیشتر توضیح میدی؟ خوب از این صحنه ها واسه هر گوشی ای ممکنه پیش بیاد.مگه اینطور نیست؟

fire159
04-04-2010, 14:36
فایر جان یکمی بیشتر توضیح میدی؟ خوب از این صحنه ها واسه هر گوشی ای ممکنه پیش بیاد.مگه اینطور نیست؟
سلام خوبي جاني
كم پيدايي . نيستي / 13 به در بودي :31:
والا در مورد اين خبر بالا خب htc ظاهرا" سابقه خوبي در مورد كيفيت محصولاتش نداشته و اين نكسوس هم كه ديگه 100% مال خودش نبوده و حسابي واسش كم گذاشته /
اين عكس رو من فكر كنم از تو engadget گرفتم و دقت نكردم ببينم گوشي چند وقت كار كرده . اما تو يه تايپيك ديگه ديدم كه كيفيت ال سي دي گوشي نكسوس كه الان توليد شده با نكسوس كه مثلا" يك ماه پيش توليد شده فرق كرده و به مراتب كيفيتش كم شده .
عكسش رو دوباره پيدا كنم براتون ميزارم . به هر حال همه به اينكه نكسوس كيفيت خوبي نداره واقفن

johnypersian1656
04-04-2010, 15:02
سلام خوبي جاني
كم پيدايي . نيستي / 13 به در بودي :31:
والا در مورد اين خبر بالا خب htc ظاهرا" سابقه خوبي در مورد كيفيت محصولاتش نداشته و اين نكسوس هم كه ديگه 100% مال خودش نبوده و حسابي واسش كم گذاشته /
اين عكس رو من فكر كنم از تو engadget گرفتم و دقت نكردم ببينم گوشي چند وقت كار كرده . اما تو يه تايپيك ديگه ديدم كه كيفيت ال سي دي گوشي نكسوس كه الان توليد شده با نكسوس كه مثلا" يك ماه پيش توليد شده فرق كرده و به مراتب كيفيتش كم شده .
عكسش رو دوباره پيدا كنم براتون ميزارم . به هر حال همه به اينكه نكسوس كيفيت خوبي نداره واقفن

سلام. مرسی . تو خوبی؟ نه بابا 13 به دیوارم نبودم. سرما خوردم بدجوررررررررر. آنفلوآنزا خوکی:31:

مرسی از توضیحت. راستی اون فیرمویر رو هم توی کلوپ z10 جواب دادما. یه نگاه بنداز بازم مشکلی بود در خدمتم.

fire159
06-04-2010, 12:14
Motorola's Motonav TN765 navigator gets reviewed: a widescreen PND done right

Motorola doesn't exactly have a huge foothold in the portable navigation market, but it's not like the TomToms and Garmins of the world really need to keep on keepin' on sans any legitimate competition. Originally revealed at CES (and once again at MWC), the Motonav TN765 is one of the most bizarrely designed GPS units we've ever seen, taking on a type of layout in order to provide an ultra-widescreen view that can't easily be found elsewhere. Now, the 5.1-inch device is on sale in the US for around $270,

fire159
07-04-2010, 10:16
Another survey says Android will soon take over the world

- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
According to a recent survey by Changewave, Android has overtaken the iPhone as the most desirable smartphone on the market
آندرويد هر روز محبوبتر از ديروز :20:

fire159
07-04-2010, 11:32
خوب جاني اين خبردرمورد همون مشكلات كيفيتي نكسوس و البته آيفون و hd2 هست .كه عكسش رو قبلا" گذاشتم /

، تاكنون ايرادهای مختلفی از گوشی های پيشرفته نمایان شده اند مثلا صفحه نمایش گوشی HTC HD2 بسيار شكننده بوده يا اينكه قاب نسخه سفيد رنگ گوشی iphone دچار ترك خوردگی می شود و اكنون يكی از جديدترين گوشی های پيشرفته يعنی Nexus one گوگل دچار مشكل مشابه شده است ، به اين صورت كه بخش های مشكی براق قاب گوشی در قسمت های كناری و رابط Dock connector دچار خراش می شود كه معمولا در هفته دوم پس از اولين استفاده از گوشی پديدار می شود.
Dock connector نوعی رابط است كه يك وسيله موبايل مثل گوشی يا لپ تاپ را به طور همزمان به چند منبع خارجی متصل می كند كه دارای انواع مختلف می باشد. تاكنون اين مورد از خراشيدگی بر روی سه دستگاه گوشی Nexus one گزارش شده است كه اين ذهنيت را در مورد Nexus one گوگل بوجود می آورد كه آيا واقعا اين گوشی بدون نقص می باشد؟

جالبه كه تابحال همچين ايرادايي از ميلستون گزارش نشده :5:

perjixen
07-04-2010, 11:52
جالبه كه تابحال همچين ايرادايي از ميلستون گزارش نشده

كي ميگه نشده.؟!
من خودم مزخرف بودن اين گوشي رو گزارش ميدم :31:
جاني كه اينقدر پشت بازوش قوي شده (از بس گوشيش گوشكوبه !)

johnypersian1656
07-04-2010, 17:27
اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی, تنها مشکلی که باهاش ندارم مشکل وزن گوشیه :31:

perjixen
08-04-2010, 10:48
من تكذيب ميكنم ... خيلي با گوشي مشكل داره ... روش نميشه بگه !! :31:

چون پست اسپم حساب نشه :
فروش مايلستون در سه ماه اول 6 ماه دوم سال پيش چقدر بوده .؟!؟!؟؟! :27:

pedramakaay
13-04-2010, 20:36
دوستان سلام....من عاشق این motorola rokr e8 شدم....از کجا می تونم بخرم؟ موتورولا نمایندگی نداره ؟ گوشی های موتورولا ضمانت نامه و گارانتی داره یا نه؟

ممنون میشم زود جواب بدید.... :31:

fire159
14-04-2010, 22:01
گوشيه تكيه /
از گوشي شاپ ميتوني بخري / نماينگي رسمي موتورولا در ايران نداريم /
گارانتي اصلي موتورولا در ايران فيتكو هست / بقيه گارانتي ها هم بد نيستن / كارت به كارانتي نميخوره پس پولت رو حروم نكن واسه گارانتي

perjixen
15-04-2010, 07:58
من عاشق این motorola rokr e8 شدم
آخه اين لامصب چي داره ! :31:

fire159
20-04-2010, 11:07
PhoneArena's Retro-Rewind: Motorola v70
بررسی موتورولا v70 افسانه ای در phone arena

Some can argue how the Motorola-RAZR-V3 was able to change a lot of things when it epitomized the sense of style and luxury that can be found on a cell phone. Sure it had a sleek new look and was constructed out of some quality materials that would eventually become one of its most sought out defining characteristics – even to this day, there are people who still marvel at the aging handset. Before that handset arrived on the scene to commence Motorola's long reign at the pinnacle of their existence, the [ /Motorola-v70- popularized the notion of what a handset was required to have in truly embodying the luxury segment. Not only did it revitalize the stagnant types of cell phone form factors, but it can also be looked back as being something never been seen before during its time – as if it were something that was from the future. The mystical aura surrounding it easily made people want to take a closer look and experience the true essence of what a luxury phone is all about.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29978&v=thumb [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29983&v=thumb

The Motorola v70 was first made known back in 2002 when the cell phone market was dominated by the vast mix of flip and candybar phones. Up until that point, there were few that decided to go outside of the box and venture on with some unorthodox designs. Luckily Motorola's designers meticulously crafted one of the most recognizable luxury devices with the v70 – and it truly was able to distinctly separate itself so that it was in a class of its own. The biggest thing to stand out with the phone was its face plate's swiveling motion to get the handset open and exposed – plus the chrome ring surrounding the circular display supplemented its luxury status. At the same time, the buttons on the numeric keypad had this blue glow surrounding the outer edges of each key to enchant people to its subtle aura. Despite having a serious focus on the construction and unique design of the /Motorola-v70- it did not embody its luxury status under the hood – it lacked some refinements such as Bluetooth and InfraRed. On top of that, most consumers were not yet adjusted in forking out the cash (as much as $400 on contract) for a luxury branded phone – which obviously could've been its Achilles heel.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29981&v=thumb [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29982&v=thumb [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29984&v=thumb

However, the Motorola-v70 distinguishes itself even to this day as some kind of phone that came from the future – it was just so different and you couldn't resist taking a closer look. Fortunately the swiveling faceplate design did not die off with the v70 , as most recently Motorola decided to take another punch at the luxury segment. If you really want to see how well Motorola's designers took the v70 to a whole new level, one just needs to check out the Motorola AURA which utilizes a lot of the design elements that the Motorola-v70 established. When it comes down to it, the Motorola v70 was yet another stepping stone that ultimately had a part in the rise of Motorola's reign as being a true innovator in the mobile space – as it was ultimately evident when they started rolling out the L].

fire159
24-04-2010, 12:24
كمپانی گوگل تایید كرد كه در حال بررسی و آزمایش نسخه 2.2 از سیستم عامل موبایلی آندروید می باشد كه این خبر برای كاربران آندروید بسیار جالب است اما نكته قابل توجه اینجاست كه آندروید 2.2 به این زودی راهی بازار نخواهد شد.
در حالیكه بسیاری از كاربران از همان نسخه 1.5 آندروید رضایت دادند ، موجود شدن نسخه 2.2 بسیار عجولانه و شتابزده خواهد بود.

كمپانی گوگل اعلام كرده كه در حال بررسی عملكرد آندروید 2.2 بر روی گوشی های Nexus one و Motorola Droid می باشد.

چنین خبری می تواند به این معنا باشد كه ممكن است آندروید 2.2 بزودی موجود شود.

در حال حاضر سیستم عامل آندروید روز به روز محبوبیت بیشتری كسب می كند به همین دلیل گوگل قصد دارد با ارائه نسخه 2.2 آندروید سهم بیشتری در بازار سیستم عامل های موبایلی را از آن خود كند.

fire159
15-05-2010, 13:59
طی یك نشست سالانه كمپانی گوگل اعلام كرد كه روزانه بیش از 65 هزار گوشی آندرویدی در سراسر دنیا فروخته می شود كه فاصله چندانی با گوشی پیشرفته iphone كمپانی Apple ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این برای سیستم عامل آندروید مزیت مهمی محسوب می شود چون مدت زمان زیادی از عرضه آن نمی گذرد. روزانه در سراسر جهان حدود 96 هزار گوشی iphone فروخته می شود.

در حال حاضر سیستم عامل آندروید بر روی 34 مدل گوشی در 49 كشور جهان عرضه می شود و گوگل در نظر دارد این میزان را از طریق كاربرد آندروید روی گوشی های ارزان قیمت و توسعه همكاری خود با كمپانی های بیشتر افزایش دهد.
هفته آینده قرار است جدیدترین نسخه آندروید یعنی نسخه 2.2 كه به نام Froyo معروف شده نیز معرفی شود.

fire159
20-05-2010, 23:47
خوب
آندرويد 2.2 هم بالاخره رسما" معرفي شد اما تاريخ عرضه هنوز معلوم نيست
و طبق اخبار از گوشي هاي موجود در بازار فقط روي ميلستون و نكسوس آپديت ميشه /
سرعت بالاتر داراي /فلش پلير / سرعت اينترنت بيشتر / قابليت نصب مسقيم اپليكيشن ها روي مموري كارت
و .... از مشخصه هاي مهم 2.2 هست .

Speed
App data backup
Improved Enterprise / Exchange Support
Push services - "Android Intent"
Tethering / Mobile Hotspot
Much faster browsing experience - V8 in browser
New functionality in browser- Camera, orientation, geolocation
Support for Adobe Flash and Adobe Air
Search the Android Marketplace directly from Quick Search
The ability to install applications on the SD card automatically
One-button update or automatic update for apps
The ability to purchase music from Android Marketplace
The ability to stream your own music from your desktop

fire159
14-06-2010, 10:38
بدون شرح

در حاشیه جام جهانی

حتما" سر بزنید

S@nti@go_s&k
14-06-2010, 10:45
ایول آلمانای نازی آخی نازی:دی چه خوشگل موشگلن

خدا به صاب تایپیک یک در این دنیا و 100 در آخرت بده :دی

همیشه میام اینجا کلی میخندم میرم شنبست دیگه چه میشه کرد هاهه :دی

perjixen
14-06-2010, 11:38
ياد بگير !!!
فعاليت مفيد كن :31:

fire159
14-06-2010, 11:59
:31:بدون شرح

در حاشیه جام جهانی- برد 4-0 آلمان
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما" سر بزنید

fire159
15-06-2010, 09:13
چه میکنه این آندروید :

Android Stealing Plenty of Market Share from Apple These Days

As a
reminder, these numbers do not include the Droid Incredible or EVO 4G sales which in future reports will give the numbers an even greater spike. Oh, and don’t we have two new Motorola Droid devices [dropping on Verizon any day now

perjixen
15-06-2010, 10:21
خوب امروز الدار حال داده ...

اينم Flipout :31:

Game of the unusual smartphones seem to be gaining momentum. Following the introduction in the MWC in 2010 by Sony Ericsson tiny variations on X10 - X10 mini and compact keyboard X10 mini pro, Motorola will present its opinion on such devices - Motorola FlipOut.

جالب گفته :

It may look tiny smartphone? Strange, funny, cause the whole range of emotions.

اسلايد بالاش كجهههههههههههههه :31:

اينم درباره سي‌پي‌يو و اين حرفا :

The smartphone runs on a platform of TI `s OMAP 3410 processor frequency of 600 MHz. In the apparatus 512 MB of RAM. To speed smartphone personally I have no complaints or gripes there, all the menu starts quickly, honey switching applications are almost instantly, nothing to find fault.

توضيحات كامل الدار :

fire159
15-06-2010, 21:57
اسلايد بالاش كجهههههههههههههه
مال كرجه !‌
-
گوشي خيلي قوي و زيباييه / به نظرم قشنگترين گوشي مربعي بازاره و همچنين كاملترينشون /
احتمالا تا چند وقت ديگه گوشي شاپ بيارش .اميدواريم زود بياره

perjixen
16-06-2010, 08:13
گوشي خيلي قوي و زيباييه / به نظرم قشنگترين گوشي مربعي بازاره و همچنين كاملترينشون /

كي‌بوردش خيلي مضخرفه ! مخصوصا نوع باز شدنش !!!
دكمه‌هاي چهار جهتش رو كه ديگه نگوووووووووووو ...

ولي تجربه متفاوتي هست ، من خودم ازش خوشم مياد ولي به شرطي كه به قيمت وارد بازار بشه !!

راستي ، هادي يه سر به سايت ان‌گجت بزن.

t2download
16-06-2010, 08:50
در مورد گوشی بالاترین صدای اسپیکر کسی چیزی سراغ داره

perjixen
16-06-2010, 08:56
در مورد گوشی بالاترین صدای اسپیکر کسی چیزی سراغ داره

يعني چي.؟! :31:

منظورتون اينكه توي گوشي‌هاي موتو كدوم گوشي بالاترين صدا رو داره.؟!

fire159
19-06-2010, 10:56
سلام . دوستان کسی شماره تلفن از فوشگاه موبایل دافینه طبقه 5یا6 علائدین داره ؟؟

johnypersian1656
19-06-2010, 11:17
سلام . دوستان کسی شماره تلفن از فوشگاه موبایل دافینه طبقه 5یا6 علائدین داره ؟؟
تلفن:02166752875 , 09127030552

scope82
24-06-2010, 19:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11342723908bfe39fcbo.jpg

طلای قرمز !!

fire159
13-07-2010, 11:41
گروه عاشقان موتورولا

fire159
24-07-2010, 08:31
بدون شرح

fire159
03-08-2010, 09:02
رشد خیره کننده آندروید/ 886 درصد !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][

اندرويد نزد کاربران محبوب‌تر از آيفون است.(1389/05/12)
کارشناسان بر پايه يک بررسي جديد به اين نتيجه رسيده‌اند که بر خلاف باور عمومي، گوشي‌هاي هوشمند اندرويدي اين روزها محبوبيت بيشتري نسبت به آيفون دارند و افراد بيشتري را به سمت خود مي‌کشانند.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) در مطالعه جديد مرکز تحقيقاتي Nielsen مشخص شده است که اين روزها از سرعت نفوذ آيفون در بازارهاي جهاني کاسته شده و در مقابل علاقمندان به گوشي‌هاي هوشمند با انگيزه بيشتري سراغ اندرويد مي‌روند.
مرکز تحقيقاتي Nielsen در گزارش پاياني مربوط به اين بررسي اعلام کرد که از ابتداي سال 2010 ميلادي تاکنون از بين تمام گوشي‌هاي هوشمند فروخته شده در ايالت متحده آمريکا 27 درصد به سيستم‌عامل متن‌باز اندرويد گوگل مجهز بوده‌اند و در مقابل تنها 23 درصد اين گوشي‌ها با سيستم‌عامل آيفون فروخته شده است.

البته بايد توجه داشت که اگر گوشي‌هاي هوشمند اندرويدي به صورت گسترده در بازار فروخته مي‌شوند، اما صاحبان آن‌ها رضايت کامل از اين محصولات ندارند. مطالعه مرکز Nielsen نشان داده است که تنها 71 درصد از صاحبان گوشي‌هاي اندرويدي تمايل دارند براي به‌روزرساني اين محصول را در اختيار بگيرند و سراغ گوشي هوشمند ديگري نروند. در اين ميان 21 درصد صاحبان گوشي‌هاي مجهز به سيستم‌عامل اندرويد اظهار داشته‌اند که قصد دارند در مرحله بعد يکي از مدل‌هاي آيفون را براي خود خريداري کنند.
اما در بخش ديگر صاحبان آيفون رضايت بيشتري نسبت به گوشي خود دارند. طبق بررسي صورت گرفته 89 درصد از کاربراني که صاحب گوشي آيفون هستند اعلام کرده‌اند که قصد حفظ اين گوشي پس از به‌روزرساني را دارند و در مقابل تنها 6 درصد آن‌ها اعلام کرده‌اند که براي تعويض گوشي خود سراغ اندرويد مي‌روند.

sltavakoli
09-08-2010, 16:42
دوستان میشه گوشی هایی از موتورولا که تو ایران هستند رو لیست کنید + قیمتهاشون رو؟

+ گوشی از موتورولا که دوربین 8 داشته باشه هم تو ایران هست؟

acmilan308
09-08-2010, 17:18
دوستان میشه گوشی هایی از موتورولا که تو ایران هستند رو لیست کنید + قیمتهاشون رو؟

+ گوشی از موتورولا که دوربین 8 داشته باشه هم تو ایران هست؟
سلام دوست عزیز

fire159
03-09-2010, 08:43
خوب دوستان
متاسفانه تمام تايپيك هاي گوشي هاي آندرويد موتورولا به بخش اسمارت فونهاي آندرويدي انتقال داده شده ! :13:
اي كاش قبل از اين كار حداقل يك نظرخواهي ميكردن .
-
با تشكر از مديران p30 كه با اين انتقالها و حذف مكرر پستهاي طرفداران موتورولا هر چه بيشتر در تعطيلي كلوپ موتورولا كوشا هستن .

-------
فقط موتورولا :40:

fire159
21-09-2010, 08:29
Want to read about Android? Two book recommendations

این هم دو تا کتاب آموزشی در مورد آندروید
که در آمازون فروش میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fire159
20-10-2010, 19:31
دوستان با توجه به اینکه فرهاد johny داره میره خدمت . دیگه کمتر میبینیمش تا بعد از آموزشی .
فرهاد وااقعا خیلی زحمت کشیده و میکشه واسه کلوپ موتورولا و وقتی بره دیگه نمیدونم چیکار کنیم .
تو نبود فرهاد دوستان دیگه هم باید یکم فعالیتشون رو بیشتر کنن و از پست دادن نترسن :31: /
البته فرهاد قول داده که هر دفعه از پادگان فرار کنه بره یه کافی نت پیدا کنه بیاد p30 بهمون سر بزنه :10:

آش پشت پا هم که به ما نمیده / اما این از طرف من به شما دوستان :20:
ببینید دلتون آب بشه :31:

L.A.M.P.A.R.D
20-10-2010, 20:21
دوستان با توجه به اینکه فرهاد johny داره میره خدمت . دیگه کمتر میبینیمش تا بعد از آموزشی .
فرهاد وااقعا خیلی زحمت کشیده و میکشه واسه کلوپ موتورولا و وقتی بره دیگه نمیدونم چیکار کنیم .
تو نبود فرهاد دوستان دیگه هم باید یکم فعالیتشون رو بیشتر کنن و از پست دادن نترسن :31: /
البته فرهاد قول داده که هر دفعه از پادگان فرار کنه بره یه کافی نت پیدا کنه بیاد p30 بهمون سر بزنه :10:

آش پشت پا هم که به ما نمیده / اما این از طرف من به شما دوستان :20:
ببینید دلتون آب بشه :31:

بابا هادی....بیا به زور ببریمش بیرون بهمون یه شامی چیزی بده بعد بره :دی

acmilan308
21-10-2010, 01:09
جاااااااااااااااااااااااا اانیییییییییییییییییییییی یییییی نرووووووووووووووووووووووو وووووووووووو.
ای لعنت به این سربازی ...
جانی مایلستونو بده به من یادگاری من 1200 میدم بهت تو سربازی به کارت میاد:31:
جدا از شوخی اگر تونستی سر بزن بهمون..
دل همه برات تنگ میشه :37:

johnypersian1656
21-10-2010, 12:00
دوستان از همگی ممنون. هادی و امیر و شهاب و کامران و rozysara ی عزیز و بقیه. خدایی دلم واسه همتون تنگ میشه. بازم ممنون بابت اینکه به یادم بودین.

fire159
21-10-2010, 13:22
بابا هادی....بیا به زور ببریمش بیرون بهمون یه شامی چیزی بده بعد بره :دی
نمياد نامرد بهش گفته بودم / ا صلا" ازهمين حالا غيبش زده :31:

دوستان از همگی ممنون. هادی و امیر و شهاب و کامران و rozysara ی عزیز و بقیه. خدایی دلم واسه همتون تنگ میشه. بازم ممنون بابت اینکه به یادم بودین.

الان اشكم درمياد :37:
فقط تا نرفتي بيا اين ميلستونت رو بده منو برو :31:

johnypersian1656
21-10-2010, 16:27
@هادی و شهاب

دیروز مایلستون رو فروختم :دی

rozysara
21-10-2010, 17:01
سلام جانی جان نوسرباز جدید مبارک ایشا الله که به زودی و سلامتی تموم بشه برگردی پیش بچه های سایت

راستی چار گوشیتو فروختی خوب یه پیامی به بچه های سایت میزدی

راستی چند فروختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

johnypersian1656
21-10-2010, 18:30
ممنون rozysara ی عزیز. راستش من یکمی گرون میخواستم بفروشم 450, مشتریشم آشنا بود (امیر میدونه :دی ) دیگه دادمش رفت . البته کاملا تمیز بود و با invisible shield

fire159
26-02-2011, 17:18
 روش برای بالابردن طول عمر باطری تلفن

اسمارت فون ها امروزه به جزء جدایی ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده اند. تماس تلفنی، پخش فیلم و موسیقی، ارسال پیامک، چک کردن ایمیل، وبگردی و بسیاری دیگر از کارهای زندگی روزمره با این همراه جمع و جور انجام می شوند. اما مشکل اینجا است که باطری این گجت ها اصلا با ما یار نیستند و گاهی در مواقع ضروری ته می کشند و ما را حیران می کنند.
اگر شما هم زیاد با این مشکل روبرو می شوید، پیشنهاد می کنم ادامه مطلب را از دست ندهید. راه حل های ساده و خوبی برای تان داریم.

نور نمایشگر را کم کنید: تلفن های هوشمند فعلی نمایشگرهای بزرگی دارند و این یعنی مصرف بیشتر باطری. اغلب آنها هم حسگرهایی دارند که نور نمایشگر را متناسب با نور محیط تنظیم می کنند. اما اگر علاقمند هستید که باطری شما بیشتر دوام بیاورد و یا شارژر به همراه ندارید، کم کردن نور نمایشگر مصرف باطری را بسیار کمتر می کند.

پس زمینه مشکی برای AMOLED: اگر تلفن شما دارای نمایشگری از نوع AMOLED است بهترین حالت استفاده از پس زمینه مشکی است. این نمایشگرها قادراند در این حالت مصرف باطری شان را کمتر کنند. البته به نظر می رسد که این رنگ پس زمینه برای کاهش مصرف در تلفن های دیگر هم موثر باشد.

زمان خاموش شدن نمایشگر: تلفن شما مدت زمانی بعد از بی کار بود نمایشگرش را خاموش می کند. نمی توانید باور کنید کم کردن این زمان چقدر در کاهش مصرف باطری موثر است. حتما به این مورد توجه کنید.

ابزارهای جانبی را خاموش کنید: وایرلس، GPRS و بلوتوث از مصرف کننده های بزرگ باطری هستند. زمانی که به آنها نیاز ندارید خاموش شان کنید تا هم مصرف باطری کمتری داشته باشید و هم به افزایش امنیت تلفن هوشمندتان کمک کنید.

جی پی اس را فراموش نکنید: این یکی اغلب فراموش می شود و مرتب در حال خوردن باطری است. اگر به آن نیاز ندارید می توانید خاموش اش کنید.

ویبره: تلفن زیبای شما برای لرزاندن خودش انرژی زیادی مصرف می کند. اگر اوضاع باطری خراب است بهتر است از خیر ویبره بگذرید و اجازه بدهید برایتان در مواقع لازم آواز بخواند!

نرم افزارهای غیر ضروری را ببنید: هر نرم افزای که باز است در حال مصرف انرژی است. همیشه حواستان باشد که چند نرم افزار به صورت همزمان در حال اجرا هستند. اضافی ها را ببندید.

صداهای غیر ضروری: حتما لازم است هنگام تایپ کیبرود تلق و تلوق بکند؟ یا با هر صفحه ای که باز می کنید یک صدا بشنوید؟ با غیر فعال کردن صداهای غیر ضروری می توانید مصرف باطری را کم کنید.

دمای مناسب: می دانستید که دمای بالا باعث خالی شدن سریع تر باطری میشود؟ مثلا اگر تلفن را در جیب شلوار نگه دارید باطری بیشتری مصرف می کند تا اینکه روی میز باشد. چون دمای بدن باعث گرم شدن باطری و تخلیه زودتر آن میشود.

از زنگهای ساده استفاده کنید: زنگ های موزیکال و پر سروصدا هنگام پخش از پردازنده اسمارت فون شما استفاده می کنند (استفاده بیشتر از پردازنده دستگاه، یعنی زودتر خالی شدن باطری). بهترین حالت استفاده از زنگ های موبایل استاندارد و بسیار ساده ای است که احتیاج به استفاده از پردازشگر موبایل ندارند.

مکالمه به جای ایمیل. پیامک به جای مکالمه: تلفن های همراه برای ارسال اطلاعات ۲ تا ۴ برابر بیشتر از تماس صوتی نیرو مصرف می کنند. پس برای یک پیغام کوتاه شاید بهتر باشد به جای ارسال ایمیل، شماره دوست تان را بگیرید. هم کارتان انجام شده. هم باطری موبایل تان بیشتر همراهی تان می کند. فقط حواس تان باشد این تماس ها دقیقه ای باشند، نه ساعتی! البته اگر ممکن باشد که کارتان را توسط پیامک (SMS) انجام دهید، دیگر حتی نیازی به تماس صوتی هم نیست. زیرا تلفن های همراه برای ارسال اس ام اس نیاز به برقراری ارتباط جداگانه ای ندارند و همان ارتباط های معمولی که تلفن با دکل برای در دسترس بودن و کنترل سیگنال برقرار می کند، برای ارسال پیامک کافی هستند. یعنی تقریبا تمام مصرف باطری اس ام اس فقط همان نوشتن اش است و ارسال آن نیاز به نیروی ندارد!

سیگنال های شبکه موبایل: تلفن همراه هوشمند شما دائما در حال جستجو برای دریافت امواج شبکه و کنترل ارتباط خود است. پس در مکان هایی که سیگنال ضعیف است و یا کلا در پوشش شبکه موبایل نیست، اسمارت فون شما بسیار بیشتر و شدیدتر برای یافتن امواج کار می کند. در این گونه موارد بهتر است که تلفن همراه خود را خاموش کنید و یا اینکه آن را در حالت Flight mode قرار دهید. حتی برخی می گویند اگر شارژ کمی دارید و نگهداری آن برای تان مهم است، در طول شب هم اگر امکان دارد موبایل تان را خاموش کرده یا در حالت فلایت مود قرار دهید.

به روزرسانی سیستم عامل و نرم افزارها: همیشه به دنبال آخرین نسخه سیستم عامل، firmware و نرم افزارهای نصب شده روی موبایل تان باشید. زیرا برنامه نویسان و شرکت های تولید کننده موبایل همیشه به دنبال کاهش مصرف باطری هستند و ورژن های جدیدتر مصرف باطری کمتری نسبت به اجدادشان دارند.

ایمیل ها را دستی چک کنید: تلفن های همراه هوشمند امروزی می توانند به صورت خودکار پیام ها و ایمیل های تان را چک کنند. یا با استفاده از سرویس push، ایمیل ها به محض دریافت توسط سرور، به تلفن همراه شما منتقل می شوند. اما هر دو این تکنولوژی ها باطری خورهای قهاری هستند. پس بهتر است که سیستم push را خاموش کنید و فاصله زمانی بین چک کردن خودکار را به حداکثر ممکن برای کارتان تغییر دهید. از من می شنوید، همان چک کردن دستی ایمیل ها هنگام نیاز بهتر از همه است.

کجا هستید؟: دستگاه های رادیویی در مکان هایی که نویز الکتریکی وجود دارد، سخت تر کار می کنند و به جستجوی بیشتری برای یافتن سیگنال ارتباطی نیاز دارند. پس هنگام مکالمه در پارک باطری بسیار کمتری نسبت به مکالمه در بیمارستان یا یک فروشگاه زنجیره ای مصرف می کنید. همینطور هرچه تعداد کاربران یک دکل مخابراتی بیشتر شود، مصرف باطری تلفن همراه شما هم برای تماس بیشتر می شود. پس مکالمه در محل ها و ساعات خلوت شبانه روز باطری کمتری مصرف خواهد کرد.

aminarian
27-02-2011, 06:03
گوشی atrix متورولا که الان تو سایتش گزاشته ایران هم کار میکنه؟

fire159
27-02-2011, 09:25
خیر
چون مخصوص اپراتور at&t هستش

باید منتظر نسخه ای که برای اروپا هست بمونیم

acmilan308
20-05-2011, 17:40
هی روزگاااااررر...
چرا دیگه کسی بحث آزادش نمیاد...
--------------
جانی سربازیش تموم نشده؟؟؟

fire159
21-05-2011, 09:01
هی روزگاااااررر...
چرا دیگه کسی بحث آزادش نمیاد...
--------------
جانی سربازیش تموم نشده؟؟؟
نامرد از خدمت که اومد هیچی شیرینی هم نداد .
تازه میلستون 2 هم خریده بی سروصدا :31:

acmilan308
21-05-2011, 18:33
نامرد از خدمت که اومد هیچی شیرینی هم نداد .
تازه میلستون 2 هم خریده بی سروصدا :31:
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه
خدمتش تموم شدهههه مگه؟!!!!!
جانیییییییییییییییییییییی ییی شیرینی شیرینی شیرینی:31:

fire159
27-09-2011, 12:37
گزارشی که GigoaOM در تاریخ 22 سپتامبر 2011 (31 شهریور 1390) بر اساس بررسی های UBS Research منتشر نموده حاکی از آن است که کاربران آیفون وفادارترین کاربران نسبت به بستر موبایل کنونی خود هستند. نتایج این بررسی که با رأی گیری از 515 کاربر گوشی های هوشمند بدست آمده -- و البته به دلیل کوچک بودن جامعه نمونه آماری ممکن است از دقت بالایی برخوردار نباشد -- همخوانی نسبتاً بالایی با دیگر آمار منتشر شده در این زمینه دارد (به [Uگزارشی[/URL] که کمپانی Nielsen در سال گذشته منتشر نمود و گزارش شرکت Gfk مراجعه نمائید .)
89 درصد کاربران آیفون که مورد پرسش قرار گرفته اند بستر آیفون را به عنوان بستر گوشی آتی خود در نظر گرفته اند. همچنین 6 درصد کاربران آیفون اظهار نموده اند که تولید کننده دیگری را برای گوشی آتی خود مد نظر داشته و 4 درصد نیز هنوز تصمیم مشخصی را اتخاذ نکرده اند. بدین ترتیب میزان وفاداری کاربران آیفون رقمی بین 89 و 93 درصد خواهد بود.

شاید در کنار تجربه کاربری مناسب و طراحی بسیار مطلوب گوشی های آیفون، فراهم شدن اکوسیستمی کامل توسط اپل و هزینه هایی که کاربران پیش از این برای خرید موسیقی و برنامه ها پرداخت کرده اند و در نتیجه هزینه فزاینده تغییر بستر که می توان گفت اپل به نوعی به کاربران خود تحمیل می کند در این میزان وفاداری مؤثر است (به مطلب چه چیزی اپل را اینقدر چسبناک کرده[مراجعه نمائید.)

اما میزان وفاداری کاربران بستر اندروید به این بستر به چه میزان است؟ بر اساس گزارش منتشر شده 55 درصد کاربران اندروید قصد دارند که گوشی اندروید دیگری را در آینده برگزینند. 31 درصد قصد خرید آیفون را داشته و 4 درصد نیز برندهای دیگر را در نظر دارند. 10 درصد کاربران اندروید نیز هنوز در مورد بستر گوشی آتی خود تصمیم گیری نکرده اند. بدین ترتیب وفاداری کاربران اندروید به این بستر رقمی بین 55 تا 65 درصد خواهد بود.

آمار ارائه شده حاکی از آن است که بلک بری و نوکیا با افت شدید وفاداری کاربران خود مواجه شده اند به گونه ای که وفاداری کاربران نوکیا از 42 درصد در سال گذشته، به 24 درصد در سال جاری رسیده و وفاداری کاربران بلک بری نیز از 62 درصد به 33 درصد کاهش یافته است. البته با آغاز عرضه گوشی های ویندوز فون توسط نوکیا ممکن است برخی از کاربرانی که تصمیم به کنار گذاشتن نوکیا دارند از تصمیم خود منصرف گردند، چرا که بستر ویندوز فون 7.5 بستری پیشرفته تر از سیمبیان است.