ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : data list

آرام جان گل
31-07-2009, 23:20
سلام
من کنترل datalist را توی برنامه استفاده کردم برای ینکه عکسها را به من در ردیفهای چهار ستونه نمایش بدهد اما دوتا مشکل دارم
1- آیا datalist را میشود صفحه بندی کرد من هر کاری کردم نشد دیگه مخم کار نمیده اگر امکان page بندی است خواهش میکنم منو راهنمایی کنید .
2- من datalist را به پایگاه وصل کردم عکسها را برام همانطور که می خواهم می آورد ولی مشکلی که دارم اینه من می خوام وقتی روی عکسها کلیک کردم تصویر بزرگتری از عکس نمایش بدهد من همه راهی را امتحان کردم فقط میدونم انتخاب باید بر اساس id دولم باشه می دونم که datalist ایونت selectedindexchang داره ولی اصلا کار نمیده میدونم که باید بر اساس selectedvalue کارکنم البته اینو شک دارم ولی نمیدونم چه کار کنم
من کد زیر را یک بار در ایونت selectedindexchange نوشتم یک بار در click دکمه ولی...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ اتفاقی نمی افتد و textbox را پر نمیکند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد ارور میدهد که میدانم چیه میگه آبجکتی را ارسال نکرده است و textbox همچنان خالی می ماند .
لطفا منو راهنمایی کنید که چگونه ایدیه عکسی که روش کلیک میکنم را از datalist انتخاب نمایم
با تشکر

عــــلی
01-08-2009, 01:27
سلام.
اشتباه نکنم منظورتان ListBox باشه.....یا ComboBox چون خاصیت SelectedValue باید برای این دو کنترل باشه....
من تاحالا Datalisit نشنیدم و متاسفانه نفهمیدم که شما میخواین با این کنترل چی کار کنین....

میتونی از کنترل ListView استفاده کنی که هم میتونی توش از عکس استفاده کنی و هم میتونی اونو گروه بندی و جدا جدا کنی...
لطفاً یه خورده واضح تر بگید میخواید چیکار کنید...
موفق باشید و سربلند.

آرام جان گل
01-08-2009, 12:38
سلام
منظورم listbox یا combobox نیست شما با datagrid کار کردید چطوری به پایگاه وصل میشود و اطلاعات را نمایش میدهد
datalist هم چیزی است مانند datagrid منتها با این فرق که در datagrid اطلاعات به صورت ردیفی نمایش داده می شوند ولی datalist می تواند در یک ردیف مثلا چهار تا ستون از اطلاعات را نمایش دهد ولضحتر بگم در صفحات اینترنتی حتما قسمت گالری را دیدی که عکسها چگونه چیده شده اند datalist همچین کاری میکند یعنی من کنترل دیگه ای پیدا نکردم مثل gridview هم selectedindex دارد و هم مثل combo از selectedvalue و selecteditem دارد مشکل من اینه که چگونه میتواند آیدیه یه رکورد انتخابی را از datalist بدست بیاورم و هم این که چگونه page کنم
باتشکر

mahdi7610
01-08-2009, 13:23
یک نگاه به مقاله زیر بندازید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

آرام جان گل
02-08-2009, 14:47
ممنونم مقاله ای که برام گذاشتید خیلی به درد خورد ولی سوال دومم توش نبود حالا چطوری میتونم آیدیه یه رکورد از جدولم را انتخاب کنم؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر

آرام جان گل
03-08-2009, 21:59
خواهش می کنم من برای اتخاب فیلدم در دیتا لیست باید چه کنم؟
در ایونت کلیک دکمه از selected value این دیتا لیست استفاده کنم یا از selected index دیتا لیست یا از selected item دیتا لیست استفاده کنم یا اصلا باید در ایونت selected index change دیتا لیست از این متدها استفاده کنم خواهش می کنم بیایید با هم حلش کنیم
با تشکر

عــــلی
04-08-2009, 12:10
سلام.
من هنوز نفهمیدم این دیتا لیست چیه...
لطفاً یه سورس بزارین که توش از دیتا لیست استفاده کرده باشین...
موفق باشید.